Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παίδες,

είχα custom rom, πέρασα πάλι την απλή 2,3 και το κινητό δούλευε μια χαρά ως stock πλέον!

Μου έβγαλε για αναβάθμιση νέας έκδοσης, την έκανα μέσω wi-fi συμπλήρωσε το 100% και μετά έβγαλε μαύρη οθόνη και στο κέντρο ένα κουτί με ένα βελάκι και δίπλα το ανθρωπάκι Android! Ε σε αυτήν την οθόνη είναι κολλημένο κάνα μισάωρο...

Καμιά ιδέα?

Reboot το κανες ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Δεν το έχω πειράξει ακόμα, έχει παραμείνει σε αυτήν την εικόνα που είπα...

Δεν έκανα μήπως κόψω στην μέση καμιά εγκατάσταση!

Μεσω ΟΤΑ που το χα κανει για να παω στην V20R , κατεβασε την αναβαθμιση και μετα δεν εκανε τιποτα ... μολις το κλεισα και το ανοιξα συνεχιστηκε και ολοκληρωθηκε

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Πάντως παρόλο που βγήκαν τα sources το κινητό δεν ξαναμπήκε στη λίστα με τα builds στο jenkins...Βγήκε μια nightly προχθές απλά με αλλαγές στον kernel και αυτό ηταν,σήμερα βγήκε νέα nightly για όλα τα υποστηριζόμενα μοντέλα εκτός απο το Optimus 2X...Ελπίζω απλά να δοκιμάζει πράγματα ο RC και να μην έχουμε τέλος εποχής...

Πάντως παρόλο που βγήκαν τα sources το κινητό δεν ξαναμπήκε στη λίστα με τα builds στο jenkins...Βγήκε μια nightly προχθές απλά με αλλαγές στον kernel και αυτό ηταν,σήμερα βγήκε νέα nightly για όλα τα υποστηριζόμενα μοντέλα εκτός απο το Optimus 2X...Ελπίζω απλά να δοκιμάζει πράγματα ο RC και να μην έχουμε τέλος εποχής...

Έχει πεί ότι έχει ακόμα σοβαρά προβλήματα, δεν έχει λυθεί το call bug οπότε δεν θέλει να την βγάλει επίσημα.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

παιδια ξερει κανεις πως αφηνουμε μονο μια αρχικη οθονη στην ics?στη 2.3.4 το ειχα με 3 αρχικες.τωρα δεν μπορω να το βρω,ολα σε στοκ.

παιδια ξερει κανεις πως αφηνουμε μονο μια αρχικη οθονη στην ics?στη 2.3.4 το ειχα με 3 αρχικες.τωρα δεν μπορω να το βρω,ολα σε στοκ.

Στην αρχικη οθονη κανε με τα δαχτυλα zoom out και μετα σαν widgets αφαιρεις οσες θες.

Έχει πεί ότι έχει ακόμα σοβαρά προβλήματα, δεν έχει λυθεί το call bug οπότε δεν θέλει να την βγάλει επίσημα.

False alarm,καινουρια build στο jenkins...

Μπορει να μου απαντησει καποιος απο οσους κανατε update σε ICS μεσω LG update tool αν χαθηκαν αρχεια , ρυθμισεις ,εφαρμογες , widget ,στησιμο κλπ ?

επιτελους ICS, τα βασικα δεν χαθηκανε φιλε μου, μικρα προβληματα σε εφαρμογες ισως! παρ ολα αυτα ενα μικρο lag στο κινητο το βλεπω..... τι λετε ισχυει?? η ζηταμε και πολλα??

Αρα δεν χρειαζεται να κανω backup κλπ ?

Ναι αυτό καλό θα ήταν να το γράψουν όσοι το ξέρουν και κυρίως όσοι το έκαναν με το lg update tool στον υπολογιστή. Πέρα από φωτογραφίες, βίντεο τι γίνεται με τις σημειώσεις ; Με τις εφαρμογές ;

Γύρισα σε V20r να κάνω update σε official ICS να δω τι λεει

Δυστυχώς όμως δεν έχω μέσα τίππτα προσωπικά αρχεία να δω αν θα έμενε κάτι ( smartflash )

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Συγγνώμη αν έχει ερωτηθεί ξανά, αλλά γίνεται να εγκαταστήσεις official ics από LG και ταυτόχρονα να κάνεις full wipe στο κινητό; (έχω την 2.3.4 v20s). Κι αν ναι με ποιο πρόγραμμα; nvflash, smartflash, ROM Manager ίσως;

Πριν κανεις αναβαθμιση , μπες στο recovery του κινητου και κανε factory reset η οπως το λεει τελος παντων.Εγω ετσι εκανα για να ειμαι σιγουρος.

Πριν κανεις αναβαθμιση , μπες στο recovery του κινητου και κανε factory reset η οπως το λεει τελος παντων.Εγω ετσι εκανα για να ειμαι σιγουρος.

Ευχαριστώ. Στο recovery πώς μπήκες;

Αν θυμαμαι καλα με σβηστο το κινητο πατας το vol- και αναβεις το τηλεφωνο κρατωντας και το πληκτο ενεργοποιησης μαζι με το vol- ,μεχρι να μπεις.

Ευχαριστώ. Στο recovery πώς μπήκες;

Αν θέλεις βέβαια, μπορείς να κάνεις απλή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, δεν χρειάζεται ούτε recovery ούτε τίποτα.

Για κάποιον που δεν το έχει πολύ-πειράξει είναι αρκετό

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)