TOM-F Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Βοήθεια γιατί το σπάω. Πήρα ενα bluetooth lg hbh-220 και δεν το βλέπει η συσκευή για να κάνω σύνδεση. Με άλλο κινητό που δοκίμασα βλέπει το handsfree κανονικά. Τί παίζει; Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Βοήθεια γιατί το σπάω. Πήρα ενα bluetooth lg hbh-220 και δεν το βλέπει η συσκευή για να κάνω σύνδεση. Με άλλο κινητό που δοκίμασα βλέπει το handsfree κανονικά. Τί παίζει; Πρώτων...αν το πετάξεις απο το παράθυρο..!!! γράψε οδό αριθμό και ώρα να περάσω απο κάτω.....:lol: Δεύτερων.... το δικό μου LG βλέπει και το βλέπουν όλα bluetooth που εχω επιχειρήσει μέχρι σήμερα, απο ένα bluetooth sony ericsson (πενταετίας) που έχει στο αυτοκίνητο η γυναικά μου για εξωτερική ακρόαση, το bluetooth car kit multimedia του δικού μου αυτοκινήτου, και κανα δυο άλλα φίλων. Κανε μια επανεκκίνηση το τηλέφωνο και ξανά δοκίμασε..!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Υπάρχει κάτι που έπρεπε να προσέξω σε συμβατότητα ή όλα παίζουν; Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Άκυρο έκανα λάθος εγώ. Όλα καλά δεν το πετάμε. Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) Αν έχεις παγώσει εφαρμογές πες μου να σου πω ποια εφαρμογή δε πρέπει να παγώσεις. Και μένα μου το κανε αυτό και βρήκα ποια εφαρμογή που είχα παγώσει έφτεγε.... Εχω παγωσει τις παρακατω: backup, car home, email, f-secure, google +, lg pc suite, on-screen phone, pico tts, remotecall, smartshare, SNS, talk, tts service, yahoo news, μουσικη google play, προφορτωμενες εφαρμογες, φων.εγγραφη, φωνητικη αναζητηση. αυτες ειχα και στην v20r και δεν μου εκανε τα κολληματα που αναφερω. Εχω κανει ηδη επαναφορα στις εργοστασιακες , ξανα root, ξανα freeze, και επανεγκατασταση ολων των εφαρμογων που δουλευω και παλι τα ιδια κανει μολις βαζω τον go launcher (Το κανει και πριν το root της συσκευης και τα app freeze). Για freeze εφαρμογων εχω το mybackup pro. Edited July 27, 2012 by magicmixball Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 και πολυ κρατησε η αναμονη http://www.gsmarena.com/2011_xperias_wont_get_jelly_bean_no_ics_for_optimus_2x_and_black-news-4570.php 2104800570 το τηλέφωνο της lg hellas πάρτε και ξεδώστε πάνω τους χωρίς κωλύματα, ούτως συ άλλος πληρωμένους τους έχετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Να επαιζε και απροβληματιστα κιολας η 2,3 χαλαλι η 4. Εγω LG κινητο ποτε ξανα απλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 συμφωνό μαζί σου +1 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 και πολυ κρατησε η αναμονη http://www.gsmarena.com/2011_xperias_wont_get_jelly_bean_no_ics_for_optimus_2x_and_black-news-4570.php 2104800570 το τηλέφωνο της lg hellas πάρτε και ξεδώστε πάνω τους χωρίς κωλύματα, ούτως συ άλλος πληρωμένους τους έχετε Το καλύτερο ειναι να αλλάξεις εταιρία από να τους βρίσεις, ε νια σου και θα το καταλάβουν από της πουλήσεις..!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Το καλύτερο ειναι να αλλάξεις εταιρία από να τους βρίσεις, ε νια σου και θα το καταλάβουν από της πουλήσεις..!!:lol: Δε καταλαβαίνω απο κοροϊδίες και μα και μου, να μη παραξενευτούν και όταν πιάσουν πάτο , καλό θα τους κάνει λίγο ταρακούνημα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) Επειδή βαρέθηκα να περιμένω αναβαθμίσεις από την LG και το θεωρώ σκέτη κοροϊδια λέω να περάσω σε CM7 temasek kang. Έχω περασμένη την v20q με το αντίστοιχο baseband. Πρέπει να αλλάξω baseband για να παω σε CM7 temasek kang και αν ναι ποιο πρέπει να περάσω; Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό "πακέτο" για να τρέχει το κινητό smoothly (kernel , tweaks etc) και να έχει καλή διάρκεια η μπαταρία; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Edited July 27, 2012 by Mpoumpis106 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Επειδή βαρέθηκα να περιμένω αναβαθμίσεις από την LG και το θεωρώ σκέτη κοροϊδια λέω να περάσω σε CM7 temasek kang. Έχω περασμένη την v20q με το αντίστοιχο baseband. Πρέπει να αλλάξω baseband για να παω σε CM7 temasek kang και αν ναι ποιο πρέπει να περάσω; Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό "πακέτο" για να τρέχει το κινητό smoothly (kernel , tweaks etc) και να έχει καλή διάρκεια η μπαταρία; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Με CM7 temasek και με τον δικό του kernel (http://temasek.hopto.org/?dir=LG%20Optimus%202x%20-%20p990) , μια και που ο kernel ETANΑ μου δημιουργεί μικροπροβλήματα. Απλά την πρώτη φορά που θα περάσεις custom rom στήσε το κινητό από την αρχή για να μην έχεις απρόοπτα. Εμένα π.χ. κάνοντας εισαγωγή ρυθμίσεων του bluetooth με titanium από την official στην custom rom δεν λειτουργούσε τίποτα και μπλόκαρε συνέχεια και μέχρι να καταλάβω τι έφταιγε δεν είχα κινητό για δύο μέρες! (και έχασα ένα πσκ....:lol:) . Τίς μόνες ρυθμίσεις που χρησιμοποίησα είναι αυτές του wifi. Από launcher χρησιμοποιώ μόνο τον Go launcher. Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Με CM7 temasek και με τον δικό του kernel (http://temasek.hopto.org/?dir=LG%20Optimus%202x%20-%20p990) , μια και που ο kernel ETANΑ μου δημιουργεί μικροπροβλήματα. Απλά την πρώτη φορά που θα περάσεις custom rom στήσε το κινητό από την αρχή για να μην έχεις απρόοπτα. Εμένα π.χ. κάνοντας εισαγωγή ρυθμίσεων του bluetooth με titanium από την official στην custom rom δεν λειτουργούσε τίποτα και μπλόκαρε συνέχεια και μέχρι να καταλάβω τι έφταιγε δεν είχα κινητό για δύο μέρες! (και έχασα ένα πσκ....:lol:) . Τίς μόνες ρυθμίσεις που χρησιμοποίησα είναι αυτές του wifi. Από launcher χρησιμοποιώ μόνο τον Go launcher. Σε ευχαριστω για την απαντησή σου. Ποιες ρυθμίσεις του wifi εννοείς; Πρέπει να αλλάξω ril και baseband; Ποιο kernel από τα 2 χρησιμοποιείς; Από μπαταρία πως πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Μετά τα σημερινά νέα (που ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί για όλες τις χώρες...) αποφάσισα ότι δεν έχει νόημα να περιμένω (για...τι ?!) την LG, οπότε πέρασα και εγώ την τελευταία CM7 του temasek μαζί με το δικό του kernel (τον OC) μήπως και βρω την υγειά μου...μέχρι το επόμενο κινητό, που ΔΕΝ θα είναι LG... Τα γνωστά βέβαια: προσοχή αν περνάτε πρώτη φορά σε CM θέλει wipe data/cache/dalvik, περάστε πρώτα τη ROM και μετά το kernel, έχετε πρόχειρο ένα CWM, το SDK kit καθώς και το NVflash, ενώ επειδή δεν παίζουν με τη πρώτη, έχετε και το τελευταίο gapps πρόχειρο.... Υπόψιν ότι με CM δεν παίζει το LG Suite, οπότε πρέπει να έχετε το MyPhoneExplorer επίσης πρόχειρο... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Όποιος θέλει ας περάσει να πεί 2 κουβέντες κι απο δώ http://www.facebook.com/lghellas εγώ πέρασα και είπα Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Σε ευχαριστω για την απαντησή σου. Ποιες ρυθμίσεις του wifi εννοείς; Πρέπει να αλλάξω ril και baseband; Ποιο kernel από τα 2 χρησιμοποιείς; Από μπαταρία πως πάει; Δεν χρειάζεται τίποτα. Μόνο full wipe, περνάς rom & gapps και εισαι ετοιμος. Μόνο μην ξεχάσεις να πάρεις nandroid backup, για να εισαι σίγουρος. Με RIL θα ασχοληθείς μόνο αν έχεις καποιο προβλημα. Με baseband δεν χρειάζεται να κανεις τίποτα Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Κάτι πήρε το μάτι μου και δεν ξέρω αν είναι επίσημο, αλλά μάλλον η LG θα ακυρώσει το update σε ICS. Ακούσατε κάτι; Φοβάμαι πως όσα κινητά έχουν τον tegra 2... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Κάτι πήρε το μάτι μου και δεν ξέρω αν είναι επίσημο, αλλά μάλλον η LG θα ακυρώσει το update σε ICS. Ακούσατε κάτι; Φοβάμαι πως όσα κινητά έχουν τον tegra 2... το χει ακυρωσει επισημα μονο στον Καναδα. Που φτασαμε ε? ενα διπυρηνο να μην παιρνει αναβαθμιση και να παρει ics το xperia mini και jb το nexus s. και μετα απογοητευονται που κανενας δεν αγοραζει το 4x. αντε γεια βρε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 το χει ακυρωσει επισημα μονο στον Καναδα. Που φτασαμε ε? ενα διπυρηνο να μην παιρνει αναβαθμιση και να παρει ics το xperia mini και jb το nexus s. και μετα απογοητευονται που κανενας δεν αγοραζει το 4x. αντε γεια βρε... Κάτι μου λέει πως δεν είναι υπεύθυνη 100% η LG, μιας και η nvidia δε δίνει τους απαραίτητους drivers. Όλα τα κινητά με tegra2 έχουν θέμα προς το παρόν. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων. Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Κάτι μου λέει πως δεν είναι υπεύθυνη 100% η LG, μιας και η nvidia δε δίνει τους απαραίτητους drivers. Όλα τα κινητά με tegra2 έχουν θέμα προς το παρόν. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων. υπαρχει προβλημα στο gps τη διαχειριση μνημης τον launcher τον browser γινονται reboots ακομα και άλλα απροβλεπτα στη v20s της LG που αυτη εχει την ευθηνη για τους προμηθευτές της και το τι παίρνουν οι καταναλωτές αρα εχει τεράστια ευθύνη και ακομα και η zte εβγαλε κινητο tegra 2 με ICS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Εχω παγωσει τις παρακατω: backup, car home, email, f-secure, google +, lg pc suite, on-screen phone, pico tts, remotecall, smartshare, SNS, talk, tts service, yahoo news, μουσικη google play, προφορτωμενες εφαρμογες, φων.εγγραφη, φωνητικη αναζητηση. αυτες ειχα και στην v20r και δεν μου εκανε τα κολληματα που αναφερω. Εχω κανει ηδη επαναφορα στις εργοστασιακες , ξανα root, ξανα freeze, και επανεγκατασταση ολων των εφαρμογων που δουλευω και παλι τα ιδια κανει μολις βαζω τον go launcher (Το κανει και πριν το root της συσκευης και τα app freeze). Για freeze εφαρμογων εχω το mybackup pro. ξεπαγωσε το pico tts Κανε restart και πες αν εγινε τπτ Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) LG UK – Life’s Good Hi, Each country mobile phone models and firmwares are different. Sorry but I don't have any info just yet on the UK update schedules από το fb της LG UK, σε ερώτηση για το τι έχει να πει για την δήλωση της LG Canada. εντάξει, οι πιθανότητες είναι λίγες, αλλά ίσως βιαζόμαστε... (δες που φτάσαμε) νομικά θα μπορούσαμε ως καταναλωτές να κάνουμε κάτι; τους δεσμεύει τίποτα; έχουν το δικαίωμα να το ακυρώσουν; ως και petition έχουμε! χαχαχα http://www.change.org/petitions/lg-mobile-release-ics-on-optimus-speed-and-change-your-information-politic-2 Edited July 27, 2012 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Δεν χρειάζεται τίποτα. Μόνο full wipe, περνάς rom & gapps και εισαι ετοιμος. Μόνο μην ξεχάσεις να πάρεις nandroid backup, για να εισαι σίγουρος. Με RIL θα ασχοληθείς μόνο αν έχεις καποιο προβλημα. Με baseband δεν χρειάζεται να κανεις τίποτα Σε ευχαριστώ πολύ!!Ποια κάμερα προτείνεις από τις 2 που έχει?? του Flix123 ή του Kostja_V Από kernel λέω να βάλω το δικό του το overclocked... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 υπαρχει προβλημα στο gps τη διαχειριση μνημης τον launcher τον browser γινονται reboots ακομα και άλλα απροβλεπτα στη v20s της LG που αυτη εχει την ευθηνη για τους προμηθευτές της και το τι παίρνουν οι καταναλωτές αρα εχει τεράστια ευθύνη και ακομα και η zte εβγαλε κινητο tegra 2 με ICS Ελάχιστες εταιρίες έχουν ics σε tegra2 και οι περισσότερες δεν έχουν το ίδιο "μοντέλο" tegra2 με αυτό του optimus ή του atrix, αλλά μια άλλη έκδοση. Το zte και το galaxy r (το οποίο αναμένει την ics σύντομα) είναι οι ελπίδες μας, τουλάχιστον για κάτι καλό σε custom μορφή... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) Ελάχιστες εταιρίες έχουν ics σε tegra2 και οι περισσότερες δεν έχουν το ίδιο "μοντέλο" tegra2 με αυτό του optimus ή του atrix, αλλά μια άλλη έκδοση. Το zte και το galaxy r (το οποίο αναμένει την ics σύντομα) είναι οι ελπίδες μας, τουλάχιστον για κάτι καλό σε custom μορφή... Μου φαίνεται περίεργο που υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον απο devs για κινητό οπως το 2x με τέτοια εγκατάλειψη και δυσκολίες τροποποίησης μάλλον λόγο ενθουσιασμού των κατόχων του,η νέα τροπή μάλλον θα το σκοτώσει στη dev σκηνή edit:Tο galaxy r ειναι πολύ πιο σταθερό και ειδικά στον browser Edited July 27, 2012 by inactiveaccount54432 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts