Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Μετά απο αγορά του κινητού (δεύτερο χέρι) να προσθέσω και εγώ κάποιες λεπτομέρειες και ερωτήσεις που εχω..

- Σας συσκευή, ποιότητα και εμφάνιση μου αρέσει πολύ (γι' αυτό και το πήρα)

- Η εσωτερική μνήμη του (ο άλλος λόγος που το πήρα -βασικός-)

- Έχει αρκετά όμορφα widget απο την LG

Είδα όμως ότι το ηχείο του τηλεφώνου δεν είναι τόσο δυνατό όπως του Desire που είχα. Όπως και η δόνηση. Είναι πολύ πιο αδύναμη.

Τις τελευταίες 2 ημέρες μου έκανε και κάποια θέματα.

Σας έχει τύχει να το φορτίζεται και να κολλήσει τελείως? Να μην ανοίγει? Αναγκαστικά έβγαλα τη μπαταρία.

Επίσης έχω κάποια restart απο το πουθενά.

Τέλος έκανα μια δοκιμή με τη μπαταρία του (καθώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του κινητού το είχε ανοίξει 1-2 φορές). Με πλήρη αποφόρτιση και πλήρη φόρτιση +3G, bluetooth (ακουστικά), ομιλία περίπου 3 με 3,5 ώρες, περιήγηση στο internet και λίγο σκαλισμα μου κράτησε 1 ημέρα.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για τα restart και τα κολλήματα? Είχατε ίδια κατάσταση?

Πάνω από χρόνο, ζήτημα να έχει κολλήσει 2 φορές, restart άλλες τόσες...

Η μπαταρία εάν ήταν πολύ καιρό αχρησιμοποιήτο ίσως να θέλει 1-2 κύκλους να πάρει τα πάνω της :).

Άστο να κλείσει μόνο του από μπαταρία καμιά φορά και κάνε του και μερικές ρηχές φορτίσεις/αποφορτίσεις πχ 40-70%.

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τις τελευταίες 2 ημέρες μου έκανε και κάποια θέματα.

Σας έχει τύχει να το φορτίζεται και να κολλήσει τελείως? Να μην ανοίγει? Αναγκαστικά έβγαλα τη μπαταρία.

Επίσης έχω κάποια restart απο το πουθενά.

Ποια version android φοράει τώρα ? Αν είσαι πριν τη V20Q/R, οπωσδήποτε update...αυτά που αναφέρεις σχεδόν εξαφανίζονται, αν έχουν εμφανιστεί...

Όσο για την μπαταρία, θέλει κάποιες επαναφορτίσεις από 0 για να "ξεμπουκώσει"...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Εχει βγει επισημα η v20s για την Ελλαδα;

Ειδα σε αυτην την σελιδα :http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=3 να την αναφερει. Την εχει βαλει κανεις;;

Edited by magicmixball

Ειναι επισημη Ελληνικη ή Ιταλική ; Ποτε την εβγαλαν και δεν την πηραμε χαμπαρι; Αξιζει να την βαλω; Εχουν αλλαξει και baseband ή μονο ρομ;

να ρωτησω κατι σκεφτομαι να γυρισω στην μαμα rom σε ποια εκδοση εχει φτασει τωρα; γιατι οποια custom και αν εχω βαλει ειτε cm7 η cm7 σε οποια εκδοση και αν ειναι εχω προβλημα στον τροπο απαντησεις μου παει παντα στην ανοικτη ακροαση και δεν ξερω γιατι

να ρωτησω κατι σκεφτομαι να γυρισω στην μαμα rom σε ποια εκδοση εχει φτασει τωρα; γιατι οποια custom και αν εχω βαλει ειτε cm7 η cm7 σε οποια εκδοση και αν ειναι εχω προβλημα στον τροπο απαντησεις μου παει παντα στην ανοικτη ακροαση και δεν ξερω γιατι

Εχει βγει επισημα η v20s

Γιατί δε βάζεις ρουταρισμένη και καθαρισμένη official;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

επειδή έχω γερμανικό κινητό, το ότι έχει βγει εδώ και καιρό η V20s για Ελλάδα, δε σημαίνει ότι θα βγει και η επόμενη για Γερμανικά, δηλ η V20r; Σαν πολύ δεν άργησε; :P

δεν τρώμε που δεν τρώμε παγωτό, τουλάχιστον λιγο να τσιμπήσουμε κανένα ψιχουλάκι :D

Edited by jaranor

Ολα οκ με v20s και το νεο basieband. Τιποτα ιδιαιτερο δεν εχω παρατηρησει προς το παρον απο χτες που την εβαλα. Ειδωμεν...:)

Ολα οκ με v20s και το νεο basieband. Τιποτα ιδιαιτερο δεν εχω παρατηρησει προς το παρον απο χτες που την εβαλα. Ειδωμεν...:)

Καλημερα.Εννοεις?Τιποτα ιδιαιτερο ως προs το καλο η δεν βλεπεις καποια προβληματα που ισως να ειχες με προηγουμενη rom και basieband?

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Καλημερα.Εννοεις?Τιποτα ιδιαιτερο ως προs το καλο η δεν βλεπεις καποια προβληματα που ισως να ειχες με προηγουμενη rom και basieband?

Καλημερα.

Ως προς το καλο εννοω δεν εχω παρατηρησει τιποτα το περιεργο προς το παρον αλλα ουτε και κατι που να μου δειχνει οτι πηγαινει καλυτερα . Βεβαια ακομα ουτε μερα δεν την εχω βαλει. Ισως λιγακι καλυτερη η καταναλωση μνημης αλλα και παλι με επιφυλαξη γιατι το εκλεισα το βραδυ.

Δεν ειχα βεβαια και κανα προβλημα με την προηγουμενη εκδοση να πω την αληθεια εκτος απο τα γνωστα που εχουν ολοι εδω μεσα.

π.χ. μετα απο μερικες μερες ανοιχτο σερνεται λιγακι κτλ....:)

(Σημειωση :Το κινητο το εχω ρουταρισμενο με go launcher , και freezed καποιες εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω.)

Edited by magicmixball

Καλημερα.

Ως προς το καλο εννοω δεν εχω παρατηρησει τιποτα το περιεργο προς το παρον αλλα ουτε και κατι που να μου δειχνει οτι πηγαινει καλυτερα . Βεβαια ακομα ουτε μερα δεν την εχω βαλει. Ισως λιγακι καλυτερη η καταναλωση μνημης αλλα και παλι με επιφυλαξη γιατι το εκλεισα το βραδυ.

Δεν ειχα βεβαια και κανα προβλημα με την προηγουμενη εκδοση να πω την αληθεια εκτος απο τα γνωστα που εχουν ολοι εδω μεσα.

π.χ. μετα απο μερικες μερες ανοιχτο σερνεται λιγακι κτλ....:)

(Σημειωση :Το κινητο το εχω ρουταρισμενο με go launcher , και freezed καποιες εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω.)

Οκ.Ευχαριστω.

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

με go launcher δεν σέρνεται περισσότερο; (από ότι με στοκ εννοώ)

Εμενα οχι..παει πολυ καλυτερα!!

Σφαιρατοοοο!!

Και εμενα μια χαρα παει με go launcher. Ασε που ειναι κλασεις ανωτερος απο εφε και γενικα απο καλουδια απο τον στοκ.

από καλούδια και εφέ δε λέω, σίγουρα! το θέμα είναι σε σχέση με το κινητό μας πως τρέχει...! έχεις βάλει τίποτα task killers κλπ; μπορείς να δεις πόση ελεύθερη μνήμη έχεις; (ξέρω ότι στο android δεν παίζει τόσο ρόλο)

αν μπορεί να προτείνει κανείς launcher που θα κάνει το 2χ να πετάει χωρίς custom rom??.... (σιγουρα οι παλιοί θα γελάνε ειρωνικά και θα λένε "τι ρωτάς τώρα.." χαχα )

από καλούδια και εφέ δε λέω, σίγουρα! το θέμα είναι σε σχέση με το κινητό μας πως τρέχει...! έχεις βάλει τίποτα task killers κλπ; μπορείς να δεις πόση ελεύθερη μνήμη έχεις; (ξέρω ότι στο android δεν παίζει τόσο ρόλο)

αν μπορεί να προτείνει κανείς launcher που θα κάνει το 2χ να πετάει χωρίς custom rom??.... (σιγουρα οι παλιοί θα γελάνε ειρωνικά και θα λένε "τι ρωτάς τώρα.." χαχα )

Εεεε...φυσικα εγω εχω την Kang του temasek την 128 με τον τελευταιο Kernel του Etana και γενικα το κινητο παει σφαιρα και ρολοι!!!:D

αχα!! ε πες έτσι!! :D αργά ή γρήγορα σε custom θα καταλήξω κι εγώ, το ξέρω κατά βάθος.... αλλά επειδή δεν το έχω πολύ καιρό, λέω να το κρατήσω με στοκ όσο μπορώ...

Ελπίζω να φάω και στοκ παγωτάκι βεβαίως βεβαίως!! (λέω εγώ τώρα, - ακούτε κύριοι της LG????)

αχα!! ε πες έτσι!! :D αργά ή γρήγορα σε custom θα καταλήξω κι εγώ, το ξέρω κατά βάθος.... αλλά επειδή δεν το έχω πολύ καιρό, λέω να το κρατήσω με στοκ όσο μπορώ...

Ελπίζω να φάω και στοκ παγωτάκι βεβαίως βεβαίως!! (λέω εγώ τώρα, - ακούτε κύριοι της LG????)

Βαλε cm7kang-O2x-126 & Kernel 1206081051-ETaNa_OC-3.0.y & gapps-gb-20110828-signed & P990_StockCamera_Kostja_V_CM7 και δεν θα ξανά ασχοληθείς με της STOK της LG...!!!;) Μετά απο σχεδόν 2 μήνες κανένα πρόβλημα..!!!:D

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

ναι φίλε Μάριε, είχα διαβάσει κατά καιρούς ότι έμεινες πολύ ικανοποιημένος... αλλά το μόνο που με κάνει να παραμένω στην στοκ είναι κάτι (μικρο- ? )κολλήματα που αναφέρονται που και που στις custom... σε αλλους κάθε τόσο κλείνει το κινητό μόνο του (φαντάζεσαι να κλείσει και να μην ξυπνήσεις με το ξυπνητήρι; ) άλλοι δεν έχουν κάμερα + ράδιο (αυτό είναι στη Nova? )... βασικά δεν ξέρω αν αυτά έχουν συμβεί στη συγκεκριμένη ρομ που λες... μάλλον τυχαίνουν σε άλλες, αφού λες πως 2 μήνες δεν έχεις πρόβλημα...

Να δούμε, θα το κάνω το αλματάκι κι εγώ κάποια στιγμή (σιγά το άλμα δηλαδή, αλλά λέμε τώρα!)

ΥΓ.: ένα πρόβλημα στην στοκ (V20Q - rooted ) που μου φαίνεται το πιο ενοχλητικό, είναι όταν σε καλούν και αργεί να ξυπνήσει/ πάρει μπρος/ χτυπήσει... δηλ ακούς δόνηση... μετά από 1-2 δευτερόλεπτα εμφανίζεται η Locked οθόνη... αρχίζει ανεβαίνει η ένταση του ringtone... και μετά σου δίνει επιλογή να απαντήσεις!! Εντωμεταξύ αυτός που σε καλεί περιμένει και νομίζει ότι χτυπάει... αν βιάζεται θα το κλείσει.....

Αυτό τώρα μπορεί να οφείλεται απλά στο ότι έχω εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές; ή μετά από κάποια ώρα standby ψιλοκολλάει; σαν να κοιμάται βαθιά ένα πράμα;! :P

Edited by jaranor

Εμενα οχι..παει πολυ καλυτερα!!

Σφαιρατοοοο!!

Και σε μενα το ιδιο ...

ΥΓ.: ένα πρόβλημα στην στοκ (V20Q - rooted ) που μου φαίνεται το πιο ενοχλητικό, είναι όταν σε καλούν και αργεί να ξυπνήσει/ πάρει μπρος/ χτυπήσει... δηλ ακούς δόνηση... μετά από 1-2 δευτερόλεπτα εμφανίζεται η Locked οθόνη... αρχίζει ανεβαίνει η ένταση του ringtone... και μετά σου δίνει επιλογή να απαντήσεις!! Εντωμεταξύ αυτός που σε καλεί περιμένει και νομίζει ότι χτυπάει... αν βιάζεται θα το κλείσει.....

Αυτό τώρα μπορεί να οφείλεται απλά στο ότι έχω εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές; ή μετά από κάποια ώρα standby ψιλοκολλάει; σαν να κοιμάται βαθιά ένα πράμα;! :P

Μηπως σου γινεται αν εχεις να το κλεισεις κανα 3 μερες ?

Εμενα τοτε αρχιζει να αργει αλλα οχι τοσο που λες

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)