minast Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 εχει ανακοινωθει καπου αυτο περι tegra 3? Αυτό είναι: http://www.microsoft.com/surface/en/us/default.aspx Ακόμα κι αν δεν το λέει στο site, το είπαν στην παρουσίαση. Η "μεγάλη" έκδοση θα έχει i5 πάντως :!: Είμαι καινούριος στο site κ οχι κ πολυ γνωστης των κινητων. Εχω ενα θεμα με το LG μου, απο οταν το πηρα η μπαταριασ δεν κρατουσε πανω απο 24ωρο. Μετα ομως απο μια νεροποντη στη μηχανη που μου βραχηκε στη τσεπη για λιγη ωρα κραταει μονο 4-5 ωρες. Τι εχει συμβει? Το λευκο σημαδι πισω στη θεση της μπαταριας παραμενει λευκο. Πηρα κ καινουρια μπαταρια χρυση απο ebay αλλα τα ιδια. Καμια γνωμη? Για αρχή δοκίμασε να το αφήσεις να κλείσει απο μπαταρία μήπως κάνει καλύτερη βαθμονόμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 (edited) Αν μπορείς δώσε Link για όσους ενδιαφέρονται! http://www.mediafire.com/grean89#fsl0x62mhi8b2 το .dll αρχειο που εχει μεσα δεν χρειαζεται.σβηστε το. οσο για το tegra δεν υπαρχει κατι..αντιθετος υπαρχει αυτο http://gizmodo.com/5920057/windows-phone-8-will-be-powered-by-a-snapdragon-s4-plus-processor Edited June 21, 2012 by tolispao13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrotis11 Δημ. June 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2012 Αυτό είναι: http://www.microsoft.com/surface/en/us/default.aspx Ακόμα κι αν δεν το λέει στο site, το είπαν στην παρουσίαση. Η "μεγάλη" έκδοση θα έχει i5 πάντως :!: Για αρχή δοκίμασε να το αφήσεις να κλείσει απο μπαταρία μήπως κάνει καλύτερη βαθμονόμηση. Μα κλεινει συνεχεια μονο του στις 4-5 ωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Θα την εμπιστευόσασταν; http://www.ebay.co.uk/itm/Lg-Optimus-Dual-2x-P990-Batteria-Polimeri-Originale-ANDIDA-FL-53HJN-1980mah-/221039900901?pt=Smartphone&hash=item33770138e5 Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 Θα την εμπιστευόσασταν; http://www.ebay.co.uk/itm/Lg-Optimus-Dual-2x-P990-Batteria-Polimeri-Originale-ANDIDA-FL-53HJN-1980mah-/221039900901?pt=Smartphone&hash=item33770138e5 καλησπερα. την εχω αρκετο καιρο. κραταει οσο και η γνησια της lg :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. June 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2012 μονο που η γνησια ειναι ποιο φτηνη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Παιδια τι ακριβως ειναι το ΒΒ..(Baseland)??Εκανα μια αναζητηση στον γουγλι αλλα δεν πολυκαταλαβα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 μονο που η γνησια ειναι ποιο φτηνη.. Που τη βρίσκω; Εννοείται ότι προτιμώ γνήσια αν μπορώ να τη βρώ. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Που τη βρίσκω; Εννοείται ότι προτιμώ γνήσια αν μπορώ να τη βρώ. Απο οτι καταλαβα απευθυνετε στο ebay.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Βλεπω αρθρα οτι μεσα Ιουλίου θα βγει η εκδοση 4,1 Jelly Bean. Αναρωτιεμαι μηπως οταν με το καλο γινει η πολυποθητη αναβαθμιση σε 4 στο οπτιμους μηπως μας δωσουν κατευθειαν την 4,1 που εχει και αρκετες βελτιωσεις απο θεμα smoothness σε σχεση με την 4; Λεω εγω τωρα βεβαια....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Βλεπω αρθρα οτι μεσα Ιουλίου θα βγει η εκδοση 4,1 Jelly Bean. Αναρωτιεμαι μηπως οταν με το καλο γινει η πολυποθητη αναβαθμιση σε 4 στο οπτιμους μηπως μας δωσουν κατευθειαν την 4,1 που εχει και αρκετες βελτιωσεις απο θεμα smoothness σε σχεση με την 4; Λεω εγω τωρα βεβαια....:p Μην περιμενεις Jelly Bean για το 2x... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Guys έχει αρχίσει η διανομή του παγωτού ή ακόμα για εμάς? Ξέρουμε κάτι για το ποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Guys έχει αρχίσει η διανομή του παγωτού ή ακόμα για εμάς? Ξέρουμε κάτι για το ποτε? Οκτώβριο & βλέπουμε..!!!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Οκτώβριο & βλέπουμε..!!!!:cry: Έλεος....γιαυτό μελλοντικά LG τον π*υλο από εμένα.... Να ναι καλά οι public developers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Έλεος....γιαυτό μελλοντικά LG τον π*υλο από εμένα.... Να ναι καλά οι public developers... Και απο μενα μια απο τα ιδια... Δεν προκειται να ξαναπαρω LG . Απλα το επομενο θα ειναι Google phone και ας ειναι χαμηλοτερων χαρακτηριστικων. Τουλαχιστον θα λαμβανω αναβαθμισεις για κανα χρονο και σχεδον αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 θα συμφωνήσω και εγώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 μπράβο ρε παιδιά, ωραίο κουράγιο δίνετε σε έναν -σχετικά- καινούριο αγοραστή :P (πλάκα κάνω... τα ήξερα πριν αγοράσω, αλλά...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Απλα απαραδεκτη η lg ως προς το software.Ποτε ξανα λοιπον,κ ας κανει το 4x 100-150€ λιγοτερο απο το S3,αν κ για το lte-II θα πηγαινα.Περιμενουμε να πεσει η τιμη στον γαλαξια,κ παμε για εκει. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Απλα απαραδεκτη η lg ως προς το software.Ποτε ξανα λοιπον,κ ας κανει το 4x 100-150€ λιγοτερο απο το S3,αν κ για το lte-II θα πηγαινα.Περιμενουμε να πεσει η τιμη στον γαλαξια,κ παμε για εκει. Ελάτε από εδώ (γαλαξίας Σ3) και δεν θα χάσετε! είναι αυτό που έπρεπε να είναι το 2Χ και το στερηθήκαμε τόσο καιρό (απροβλημάτιστο) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Και εγω ειχα πει δε ξαναπαιρνω LG και αυτο θα κανω, εκτος και αν αποδειξει πως αλλαξε νοοτροπια. Παντως εστω κι ετσι το 2X με Cm7 ηταν μια χαρα.Το ειχα καταευχαριστηθει... offtopic:Εγω για οικονομικους λογους δε πηγα στο s3 αλλα στο nexus και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 ναι ρε παιδιά, ακόμα κι αν πέσει η τιμή του S3 παραπάει... ο βασικός λόγος που επέλεξα το 2Χ ήταν το value for money, κάποιες υποχωρήσεις θα τις κάνεις προκεμένου να μην δώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου. Τώρα γιατί τους είναι τόοοοσο δύσκολο να βελτιστοποιήσουν κάποια πράγματα είναι άλλο θέμα.... offtopic 2: Περι Nexus, αν δεν το έχεις δει Άγγελε, ίσως σε ενδιαφέρει: εμένα μου άρεσε και μόνο που το είδα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν έχω κανένα απολύτως συμφέρον που να σχετίζεται με την LG. Ίσως να γίνομαι κουραστικός, αλλά το βασικό πρόβλημα του 2x είναι το Tegra 2, και το πείσμα της nvidia να κρατάει επτασφράγιστο μυστικό (τον κώδικα για) τους drivers για το τσιπάκι της. Αυτό είναι και το σημείο που υστερεί το 2x σε σχέση με άλλα τηλέφωνα, αφού κάνει δύσκολη και αργή την ανάπτυξη από τρίτους (xda, CM, κλπ). Θα θυμάστε άλλωστε την πρόσφατη γκρίνια για τις καθυστερήσεις ICS σε Note, S3 κλπ, που έχουν Samsung hardware, πολύ όμοιο με το Galaxy Nexus - κακώς η LG φαίνεται να ξεχωρίζει σαν εξαίρεση του κανόνα. Το 2x δεν είναι τόσο τραγικό στις ενημερώσεις από την LG (όχι στα νούμερα του λειτουργικού, αλλά στις δυνατότητες και απόδοση που έχει σε κάθε δεδομένη στιγμή) και το stock UI είναι πιο ελαφρύ από Sense, Touchwiz κλπ. Ειδικά δε για τα χρήματα που κοστίζει τώρα, παραμένει μια τίμια και αποτελεσματική συσκευή. Δείτε και τι έχει να πει ο μπαμπάς του Linux, Linus Torvalds για την nvidia. Υπενθυμίζω ότι το android φοράει linux kernel. Ο λόγος που προσωπικά άφησα πίσω το 2x μου είναι ότι πήγα σε Nexus, και μπορώ να πώ έχοντας ζήσει το περιβόητο "google experience" ότι δεν θέλω να γυρίσω πίσω σε άλλο branded android. Εάν το αποφάσιζα όμως, η LG θα ήταν ξανά σοβαρός διεκδικητής των χρημάτων μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 Και εγω ειχα πει δε ξαναπαιρνω LG και αυτο θα κανω, εκτος και αν αποδειξει πως αλλαξε νοοτροπια. Παντως εστω κι ετσι το 2X με Cm7 ηταν μια χαρα.Το ειχα καταευχαριστηθει... offtopic:Εγω για οικονομικους λογους δε πηγα στο s3 αλλα στο nexus και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Φίλε Αγγελε ξέρεις μήπως στην CM7 π είχες αν μπορούσες να χρησιμοποίησεις το HDMI για να το συνδέσεις με την TVs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 @jaranor Το εχω δει και ψηνομαι πολυ να το δοκιμασω συντομα @minast Εχεις δικιο για την nvidia αλλα αυτο ευελπιστω πως θα αλλαξει αφου το nexus 7 φοραει tegra 3. @sokinsohim Ναι φιλε μου κανονικοτατα!Δεν ειχα κανενα προβλημα. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 @sokinsohim Ναι φιλε μου κανονικοτατα!Δεν ειχα κανενα προβλημα. Ξέρεις αν γίνεται να συνδεσω με μονιτορ αλλά ο ήχος να βγαίνει από το κινητό κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts