Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Όπως πέρασες την cm7 πέρνα και τα gapps..!!! έστω και τώρα,,!!!

Ετσι εκανα και ολα καλα! Σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση. Τωρα απλα πεταει το τηλεφωνο! Θα κανω καπακι και ενα backup και ηρεμησα ;)

Edit: Ρε παιδια πηγα να ξαναμπω σε recovery mode και κολλησε στο λογκο της LG. Περιμενα αρκετη ωρα και αφου δεν εκανε τπτ εβγαλα την μπαταρια την ξαναβαλα και ευτυχως boot-αρε μια χαρα. Εχω τρομοκρατηθει λιγο τωρα ομως... Τι εγινε λαθος? Μια φορα μου το ειχε κανει ξανα αυτο οταν το ειχα αγορασει και ποτε ξανα απο τοτε.

Edited by an8rwpofagos

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στις τελευταίες rom του temasek μου παρουσιάζονται προβλήματα. Random reboods BSODs, πρόβλημα με την ένταση του ήχου κλήσης κλπ.

Επανέφερα την 119 και όλα τα προβλήματα εξαφανίστηκαν. Από ότι διάβασα δεν είμαι ο μόνος, κάτι παίχτηκε στο ενιάμεσο αλλά δεν έχω εντοπίσει το τί είναι αυτό.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Στις τελευταίες rom του temasek μου παρουσιάζονται προβλήματα. Random reboods BSODs, πρόβλημα με την ένταση του ήχου κλήσης κλπ.

Επανέφερα την 119 και όλα τα προβλήματα εξαφανίστηκαν. Από ότι διάβασα δεν είμαι ο μόνος, κάτι παίχτηκε στο ενιάμεσο αλλά δεν έχω εντοπίσει το τί είναι αυτό.

Βρήκα και εγώ μερικές φορές την ένταση του ήχου κλήσης κλειστεί, και πίστεψα πως το κάνει μετά από επανακηνισει (REBOOT), όπως κάνει με το να ξετικαρη το ''χρήση μόνο δικτύων 2G''.

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

_Ακόμα παρακολουθείτε τι κάνει η lg..??? βάλτε μια κουστουμιά (cm7) εγγυημένη και αφήστε την LG στην NIRVANA της...:lol:

Τώρα να ρωτήσω που μπορώ να βρω και να βάλω την γραμματοσειρά της LG ''Love''??? η που μπορώ να δω γραμματοσειρές, και αν ειναι εύκολο να της περάσω..???

έχω cm7..!!!

εχω κατεβασει την ιταλικη ρομ 20s.επειδη ομως δεν θελω να ξαναφλασαρω και να ξαναστηνω τη συσκευη μπορω να βαλω μονο τη baseband που διορθωνει το προβλημα με την επαναφορα σηματος η θα εχω προβλημα?φοραω την 20r.

Μετά από 14,5 μήνες με το 2Χ σήμερα υποβαθμίστηκε σε β' κινητό! Κουράστηκα να το πειράζω συνέχεια και ποτέ να μην είναι 100% σωστό οπότε θα το έχω για δεύτερες δουλειές.

Λυπάμαι να το δώσω, δέθηκα μαζί του αρκετά παρά τα τσαλιμάκια του!

Αλέξανδρος,

Μετά από 14,5 μήνες με το 2Χ σήμερα υποβαθμίστηκε σε β' κινητό! Κουράστηκα να το πειράζω συνέχεια και ποτέ να μην είναι 100% σωστό οπότε θα το έχω για δεύτερες δουλειές.

Καλησπέρα. Και το όνομα του α' κινητού? :)

Edit... s3 να μαντέψω?

Edited by nektaria

Ούτε γκόμενα που σε πλήγωνε......! δεν θα έγραφες με τέτοιο καημό..!!!:lol::lol::lol::lol:

http://s1.directupload.net/images/120619/vre8zfem.png http://s7.directupload.net/images/120619/oz4mxjl7.png

Edited by mariodj

Edit... s3 να μαντέψω?

Μπα εγω από την άλλη δεν σκοπεύω να το αλλάξω εγώ ακόμα είμαι αρκετά ικανοποιημένος .. αντιθέτως με το 2ο κινητό θέλω διαζύγιο από την άλλλη

κ μαλλον μου το εδωσε....χαλασε η οθονη του :p (ήταν nokia 7610 για οσους ηθελαν να ρωτησουν)

Edited by jedimastermaniac
Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Βγηκε η 20s για το ελληνικο p990;;

μου βγαζει ενα update αλλα και παλι μου λεει μη εγκυρο πακετο μετα το κατεβασμα...

Εχω περασμένη την cm7kang-O2x-RC2, Ξέρει κανείς αν μπορώ να αλλάξω τα icons..????

Το 2x είναι περίεργο ζωάκι... Βλέπω συχνά κόσμο που το συμπαθεί και κόσμο που το κακολογεί.

Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα δεινά του τα έχει κληρονομήσει από την nvidia και λιγότερο από την LG που ακούει και την πολλή γκρίνια.

Σας θυμίζω ότι η nvidia πρωτίστως δεν μοιράζει ανοιχτό κώδικα για drivers για τα Tegra, γι' αυτό και πολλοί kernels για Tegra είναι μερικές εκδόσεις πίσω, γι' αυτό και σε πολλές ROMs δε δουλεύει μια κάμερα, ένα ραδιόφωνο κλπ. Παρ' όλα αυτά όλες οι αισιόδοξες εκτιμήσεις για μελλοντικές αναβαθμίσεις από την LG θα έπρεπε να γίνονται πιο φειδωλά.

Παρά τα θέματα που πράγματι έχει το 2x, είναι σχεδιαστικά και λειτουργικά πολύ αξιοπρεπές τηλέφωνο, ειδικά στην τρέχουσά του τιμή. Και το stock UI του (κάτι που πραγματικά εξαρτάται από την LG) είναι προτιμότερο για εμένα από κάτι HTC, Samsung κ.α.

Edit... s3 να μαντέψω?

Δεν χρειάζεται μαντεψιά, είναι στην υπογραφή μου!

Αντε παιδιά, ελάτε και εσείς σιγά σιγά από εκεί! Πραγματικά αξίζει η μετάβαση!

Αλέξανδρος,

Δεν χρειάζεται μαντεψιά, είναι στην υπογραφή μου!

Αντε παιδιά, ελάτε και εσείς σιγά σιγά από εκεί! Πραγματικά αξίζει η μετάβαση!

Εδώ κι ένα μήνα δεν έχω pc και μπαίνω από κινητό με tapatalk. Δεν βλέπω υπογραφές. Αρα σωστά μαντεψα :D Εγώ πάντως θα αργήσω να αλλάξω κινητό και όταν το κάνω, έχω πει πώς ΔΕΝ ξαναπαιρνω Samsung :) Ελπίζω να χαρείς το δικό σου, και να βοηθήσεις πολλούς με το s3 όπως βοήθησες εδώ με το o2x :)

μολις εκανα μεσω ota αναβαθμιση σε 20s σε ελληνικο optimus 2x.

εμενα μονο στο pc μεσω του lg update tool (εχασα το root - γυρισαν τα προγραμματα που ειχε απο το εργοστασιο και μου πηρε περιπου 35 λεπτα)

φαινεται να πηγαινει καπως καλυτερα.

Παντα μονος μου τα επισκευαζω εγω..

Edit: μας δωσαν τελικα την αναβαθμιση ρε παιδια? που ειμαστε γιατι το αφησα λιγο το θεμα? κατι 20s που λετε ειναι η ics?

Edited by motifnick
iphone 4,iphone 3gs,Nokia Lumia 710, iPad 2,LG Optimus 2x,Motorola Atrix 4G + Lapdock,LG Optimus One p500,LG GW620,Samsung Galaxy i5500,Nokia5800xm,LG ks20,Nokia N71,Nokia 6600,Nokia 7210,BlackBerry7290..

Παιδια επειδη πηρα ενα μεταχειρισμενο lg 2x εχει πανω αλλη rom θα ηθελα να το φερω στην επισημη τελευταια rom γνωριζεται αν αυτος ο οδηγος που βρηκα ειναι για αυτο που θελω αν η εκδοση δηλαδη ειναι η τελευταια

ευχαριστω προκαταβολικα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3745307#post3745307

Παιδια η cm7.2 εχει ραδιο?

Τα πάντα όλα έχει..!!!;) πέρνα την..!

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)