kprse Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) Δεν μας τα λεει πολυ καλα η V20r ... Ενα battery drain την πρωτη νυχτα σε airplane mode απο 60 % σε 5% το πρωι .... Ενα κολλημα μετα απο reboot την 3η μερα που μ αναγκασε για πρωτη φορα απο την μερα που το πηρα να βγαλω μπαταρια για να ξαναανοιξει το κινητο .... Τουλαχιστον δεν ειχα ξανα battery drain αφου δεν το βαλα σε airplane χθες το βραδυ αλλα τ αφησα κανονικα ανοιχτο ... Να δω σε airplane τι θα κανει σημερα .... ----- Μετα την αναβαθμιση εχετε 2 εικονιδια για Μουσικη ? Και ενα καινουργιο που λεει Καμερα και μπαινει στο Facebook ????????? Edited April 23, 2012 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Λίγη βοήθεια γιατί έχασα την μπάλα με τις μνήμες. Κατέβασα ένα παιχνίδι και θέλει άλλα 600ΜΒ να κατεβάσω και δεν με αφήνει στην μνήμη του κινητού γιατί λέει είναι πλήρες. Το έβαλα στην εξωτερική , αλλά και πάλι μου λεει πως δεν έχει χώρο ενώ έχει, χώρο δεν έχει η εσωτερική SD , τι στην ευχή πρέπει να κάνω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Και ενα καινουργιο που λεει Καμερα και μπαινει στο Facebook ????????? Αυτό είναι της google Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Ρε παιδια με αυτη την ρομ που εχω τωρα οταν μπαινω σε σιτε να δω βιντεο(πχ. 24ωρο ζουγκλα κτλπ) μου τα δειχνει αλλοιωμενα..Και σε εσας ετσι ειναι??Εκανα βλακεια που κατεβασα το flash player?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Λίγη βοήθεια γιατί έχασα την μπάλα με τις μνήμες. Κατέβασα ένα παιχνίδι και θέλει άλλα 600ΜΒ να κατεβάσω και δεν με αφήνει στην μνήμη του κινητού γιατί λέει είναι πλήρες. Το έβαλα στην εξωτερική , αλλά και πάλι μου λεει πως δεν έχει χώρο ενώ έχει, χώρο δεν έχει η εσωτερική SD , τι στην ευχή πρέπει να κάνω? Αν το παιχνίδι θέλει ή μπορεί να κατεβάσει τα data μόνο στην εσωτερική μνήμη, δεν γίνεται αλλιώς...πρέπει να ελευθερώσεις χώρο στην internal SD...δες αν μπορείς να μεταφέρεις data άλλων παιχνιδιών ή εφαρμογών στην εξωτερική.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 κάποιες εφαρμογές σαν το car home,οι χάρτες,η μουσική που είναι συνέχεια ανοιχτές,ακόμα και μετά απο επανεκίνηση γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να τις κλείσω? titanium backup και παγωνεις ή διαγραφεις οτι θες Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 kprse battery drain με την 20r δεν παρατήρησα. Φαίνεται καλύτερη απο την 20l. Ναι υπάρχει και δεύτερη εφαρμογή/εικονίδιο μουσική. Σε εμένα το εικονίδιο κάμερα με βγάζει κανονικά στην κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 καλησπέρα !!!! ξέρει κανείς αν αλλάζει το γύρω ασημί πλαισιάκι του τηλεφώνου??? είχαμε μια πτώση τις προάλλες κ έχω ξενερώσει......... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Αλλάζει και έχει γυρω στα 80 ευρώ, χωρις εξοδα μεταφορας. Την ίδια ζημιά έπαθα και εγώ αλλά τελικά δεν το άλλαξα. http://img812.imageshack.us/img812/9218/gillesp990.th.jpg Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 τοσο ακριβο??? αλλαζει ΟΛΗ η μπροστινη μερια? κ γιατι δεν το αλλαξες τελικα? λογω χρηματων ε ? :confused: http://www.ebay.co.uk/itm/Frame-Front-Panel-Housing-Bezel-Cover-For-LG-Optimus-G2X-2X-4G-Star-P990-P999-/180867295459?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1c87e8e3#ht_1610wt_1396 αυτο εδω ειναι μηπως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) Μαλλον η καινουργια καμερα ειναι αυτο που ειπε o athanasso ... Χθες με μπαταρια 92 % σε airplane ολα καλα ... ελπιζω να λυθηκε με το reboot , γιατι δεν το χα κανει μετα το update Εdit Και με 32% σημερα σε airplane ... παλι ολα καλα ... Edited April 25, 2012 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 Την καλύτερη αυτονομία την έχω βρεί με 20c Baseband και RIL και με Rom την 20r. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11-> iPhone12-> iPhone 13 Pro max-> iPhone15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokpos Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 καλησπερα παιδες ξερει κανεις που θα μπορουσα να βρω αυτο ? BIN_LGP990AT-00-V20l-EUR-XX-OCT-20-2011+0 ?? στους xda δεν δουλυει το λινκ ... η αν μπορει καποιος να το ανεβαση καπου ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. April 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2012 kprse battery drain με την 20r δεν παρατήρησα. Φαίνεται καλύτερη απο την 20l. Ναι υπάρχει και δεύτερη εφαρμογή/εικονίδιο μουσική. Σε εμένα το εικονίδιο κάμερα με βγάζει κανονικά στην κάμερα. Δεν μιλαμε για απλο battery drain αλλα για ξεζουμισμα. Καθε μερα φορτιση πλεον εως και 2 φορες στη μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Καλημερα και καλως σας βρηκα! Μολις αγορασα το κινητο και εξαιτιας του κοντεψα να παθω εγκεφαλικο επεισοδιο! Το βαζω να κανει update σε gingerbread και αφου μου ζητησε 3 φορες να βγαλω την μπαταρια, αλλαξα το καλωδιο και εβαλα αυτο της lg και αλλαξα θυρα usb τα καταφερα. Αλλα ειχα αλλαξει 32 χρωματα ως τοτε.... Ερωτηση: Τωρα εχω την v20q ειναι η τελευταια? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Καλως ορισε στο club.Μια χαρα εισαι.Τετοια θεματακια θα υπαρχουν αλλα ειναι ολα αντιμετωπισιμα. Ναι εχεις την τελευταια Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Παιδια υπαρχει stock camera για cm9?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Παιδια υπαρχει stock camera για cm9?? Σύντομη απάντηση: Οχι. Αναλυτική απάντηση: Αφού δεν έχει βγεί επίσημα ή ανεπίσημα (leaked) η ICS της LG, πως να υπάρχει stock camera.apk; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Εχω την εντυπωση οτι η οθονη δεν υπακουει καλα. Δηλαδη μερικες φορες προσπαθω να scroll-αρω στον stock browser και δεν κανει τιποτα. Παντα στα δυο προηγουμενα android που ειχα (htc desire και htc desire s) η οθονη υπακουγε και με το παραμικρο αγγιγμα. Θελω να ελπιζω οτι ειναι η ιδεα μου. Ερωτηση: Πως γινεται να βγαλω απο τον stock browser τα κουμπια του ζουμ? Νομιζα οτι με το που εβαγαζα gingerbread θα φευγανε... Καν να μην φευγουν δεν ειναι το τελος του κοσμου αλλα ειναι εκνευριστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Μπορει καποιος να μου ανεβασει μια φωτο απο τα ακουστικα που ειχε το κινητο μαζι ... Εμενα ειναι ολλανδικο και εχει τυπου in-ear ... Μια φωτο απο τα αλλα θελω παιδια ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Μπορει καποιος να μου ανεβασει μια φωτο απο τα ακουστικα που ειχε το κινητο μαζι ... Εμενα ειναι ολλανδικο και εχει τυπου in-ear ... Μια φωτο απο τα αλλα θελω παιδια ... Κι εμένα που είναι Ελληνικό , τέτοια είχε βρε συ, που μπαίνουν μέσα στ' αυτιά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpapa Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Μπορει καποιος να μου ανεβασει μια φωτο απο τα ακουστικα που ειχε το κινητο μαζι ... Εμενα ειναι ολλανδικο και εχει τυπου in-ear ... Μια φωτο απο τα αλλα θελω παιδια ... και εμενα τετοια εχει... (ελληνικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Απλα θυμαμαι που ενα παιδι ειχε αναφερει οτι ειχε τα αλλα το δικο του και νομιζω ειχε πει οτι ηταν ελληνικο ... τεσπα ευχαριστω Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Γυρισα τελικα στην cm7,ποιον κερνελ να βαλω για oc???Εδω ειναι του vadonka http://etana.donka.hu/kernel/ ποιον κατεβαζω απο ολους?? 2,6 ή 3,0 το patch το κατεβαζω?? Και κατι τελευταιο,τι ειναι τα Ril?? Edited April 27, 2012 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosxt Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Καλησπερα. εχω ενα θεματακι με το τηλ μου. ενω ειναι σε αναμονη χωρις φωτισμο χωρις να το πιραξω αναβει η οθονη και σβηνη. το κανει οποτε θελει και οσο θελει. εχει συμβει σε κανανε?!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts