spyko Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Καλημερα.Τελικα φιλε Spyko εχεις δικιο!Σημερα το πρωι και αφου το ειχα 5 ωρες stand-by πηρα απο το σταθερο μου στο κινητο και η απαντηση που πηρα ειναι"Πιθανως ο συνδρομητης να εχει το τηλ του Απενεργοποιημενο"Μαλιστα δεν το κανει μονο αν εχεις γυρισμενο το δικτυο σε 3g αλλα και σε 2g!!Μα φαινεται και απο τη Notofication bar που δεν γεμιζουν οι μπαρες του σηματος!!! Παρατηρωντας το αυτο υπεθεσα οτι πιθανως να εχει αμμεση σχεση και με την μπαρα που βγαζει ανα καποια διαστηματα στην οθονη και λεει:"Το δικτυο δεν ειναι διαθεσιμο".Φαινεται ακομα και στιγμιαια οταν χασει για λιγο εστω το σημα του πεταει αυτο το μηνυμα. Το δευτερο ομως μου το εκανε αν θυμαμαι καλα και με την V20m. Εσυ το εξακριβωσες αυτο που σου λεω τωρα αν στο κανει στην v20m?Καποιος αλλος που εχει περασει την V20o ανεξαρτητως παροχου εχει το ιδιο προβλημα,ας επιβεβαιωσει. Δεν ξερω ο andrewk αν εχει την V20o και μπορει να το κοιταξει για το παραπανω προβλημα και μας πει η τελος παντων οποιος αλλος ας το δει. Καλημέρα, πιστεύω ότι θα πρέπει να το αναφέρουμε και στον HELL στο XDA μήπως είναι κάτι που σιορθώνεται. Εγώ προσπάθησα αλλά σαν νέο χρήστη εκεί δεν με αφήνει να κάνω post. Ευχαριστώ Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) Καλημέρα, πιστεύω ότι θα πρέπει να το αναφέρουμε και στον HELL στο XDA μήπως είναι κάτι που σιορθώνεται. Εγώ προσπάθησα αλλά σαν νέο χρήστη εκεί δεν με αφήνει να κάνω post. Ευχαριστώ Εχεις δικιο..αυτο θα κανουμε-θα κανω και αν μπορει και κανενας αλλος ας κανει post εκει για να φανει το προβλημα περισσοτερο!! Edit:Οκ ενημερωθηκε ο Hell_97 και φυσικα εν αναμονη της απαντησης του! Edited January 5, 2012 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Παιδιά θέλω μια βοήθεια λέω να το αγοράσω αύριο 303 euro το πήρε σήμερα ένας φίλος μου στα ίδια λεφτά και ψήνομε αλλα έχω μερικές απορίες αν σας είναι εύκολο. 1)θα ήθελα να ρωτήσω πια είναι η τελευτία version του android επίσημη? 2)Μονο με επίσημη έχετε παρατήρηση κάποιο πρόβλημα στο λειτουργικό κωλύματα προβλήματα? 3)Με την μπαταρία υπάρχει ακόμα το πρόβλημα που διαβάζω? και με απλή φυσιολογική χρήση ποσο σας κρατάει η μπαταρία? 4)ΜΚV αρχεία υποστηρίζει ο player? 5)Σαν συσκευή αξίζει να προχωρήσω στην αγορά μετά από τόσο καιρό που το έχετε τι μου προτείνεται? να το πάρω η όχι και να μαζέψω λίγα ακόμα λεφτά από τα 303 euro και να πάρω κάποιο άλλο? Όλα αυτά με επίσημο update και rom όπως τα δίνη η LG. Τα ρωτάω όλα αυτά επειδή σαν δώρο χριστουγέννων μου ήρθαν στα χερια 300 euro και μιας που δεν έχω δουλειά εδώ και 1.5 χρόνο θέλω να πάρω κάτι αξιόπιστο χωρίς προβλήματα για να μην το μετανιώσω και πάνε χαμένα τα λεφτά Καλή χρονια να έχετε όλη σας και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας 1) Τελευταια επισημη ειναι 4.xx aka ice cream sandwich. (Η 3 ηταν για tablets μονο) Ομως επισημα την εχουν παρει μονο τα google κινητα. Αυτο δεν ειναι ιδιαιτερο προβλημα ακομα γιατι ειναι φρεσκια ακομα η εκδοση και τωρα εχουν αρχισει να την υποστηριζουν σιγα σιγα οι εφαρμογες. Καλυτερα να εισαι με 2.3 τουλαχιστον μεχρι να προσαρμοστουν οι developers. To optimus 2χ θα την παρει το καλοκαιρι επισημα. Προς το παρον ειναι με 2.3.4 αν δεν κανω λαθος επισημα και custom 2.3.7 (που ειναι και το τελευταιο gb) 2) Αν και την χρησιμοποιησα λιγο να την δω μονο δεν ειχα καποιο προβλημα εκτος απο κακη διαχειριση μνήμης. Δηλαδη μετα απο καμια 100στη ωρες χρησης ή και λιγότερο το τηλεφωνο ήθελε restart. Το κυριωτερο πρόβλημα που επαιξε στο forum ήταν με το gps. Εμενα δεν μου ειχε παρουσιαστει ίσως επειδη το εχω παντα ανοιχτο (δεν τρωει μπαταρια αν δεν το χρησιμοποιεις με καποιο gps προγραμμα ουτως η αλλιως) 3) Με επισημη ρομ παντα σε φυσιολογική χρήση (πχ 10-15 μηνυματα 1 ωρα κλήσεων) κραταγε max 2 μερες. Αυτο να εισαι σε 2g κλειστο wifi, περιοχη με καλο σήμα. Συνεχεις λειτουργια με wifi κραταγε 3-4 ωρες. Μεσα στο λεωφοριο με ανοιχτο 3g να βλεπω ταινεια και να chatarw πχ κραταγε 2-3 ωρες. Να εχεις υποψιν σου οτι 3g εν κινηση το σκιζεις σε μπαταρια... 4) Υποστηριζει αλλα μεχρι καποιο layer συμπιεσης. Δηλαδη καποια 720p θα παιζουν τελεια και καποια θα σερνονται αναλογα με την κωδικοποιηση που θα εχει κανει ο αλλος. 320p δεν θα εχεις προβλημα. 5) Ειναι best value for money στα χρηματα αυτα. Μπορεις παντα να μαζεψεις για το galaxy sII. Για καποιους αξιζει για καποιους αλλους οχι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Απο τον υπολογιστη θα το κανεις από το pc πως γίνετε η αναβάθμηση? είναι δύσκολη διαδικασία? τι ακριβώς χρειάζομαι?? Λέω να την κάνω τώρα που κάνω και την πρώτη λειτουργία του κινητού δηλαδή να μην έχω βάλει και κάποιο application Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Αντε να βαλω και τα δικα μου: Με 2.3.4 V20o με την συμμετοχη μονο της εσωτερικης sd 2d:434 3d:1187 Total:4959 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Για σας σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σήμερα το αγόρασα και εγώ και κάνω την πρώτη φόρτιση για να κάνω την τελευταία αναβάθμιση τι χρειάζομαι κατέβασα από το site τις LG το LG PC Suite IV μέσα από αυτό γίνετε η χρειάζομαι και κάποιο άλλο πρόγραμμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 H 2.3.4 είναι η τωρινή επίσημη?? έκανα αναβάθμηση από 2.2 σε 2.3.4 και έβαλα ξανά το κινητό στο pc για να τσεκάρω πάλι για update και μου έγραψε οτί δεν υποστιρίζετε αυτή η συσκευή κατι τέτοιο..αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποιο διαθέσιμο update?? μέσα από το κινητό στο έλεγχο αναβαθμήσεων λέει οτί τρέχει την πιο πρόσφατη. Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Ναι η 2.3.4 είναι η τελευταία official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 @sakarkas1 v20l εχω...:S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Ποιό πρόγραμμα πλοήγησης χρησιμοποιείτε περισσότερο με την επίσημη 2.3.4? Είμα ανάμεσα στο Navigon και στο Sygic.. ποιο μου προτίνετε εσείς? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 sygic εχω εγω καιε ιμαι απολυτα ικανοποιημενος. Δοκιμασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 (edited) Ποιό πρόγραμμα πλοήγησης χρησιμοποιείτε περισσότερο με την επίσημη 2.3.4? Είμα ανάμεσα στο Navigon και στο Sygic.. ποιο μου προτίνετε εσείς? Και το iGO My Way 8.4.3.179971 που εχω ειναι καλο!! ============================================================================================================ Edit:Ωπα μολις εγραψα για το προβλημα στους XDA αρχισαν τα "οργανα"!!Τελικα αποτι φαινεται πρεπει να υπαρχει γενικοτερο προβλημα με τις κλησεις και τα sms στην V20o και οταν το κινητο μπαινει για αρκετες ωρες σε κατασταση stand-by αν κρινω απο τα αναγραφομενα εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408919&page=9 Edited January 5, 2012 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 παιδιά καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση αγόρασα σήμερα την συσκευή έκανα την τελευταία αναβάθμιση την επισείσει όλα καλά πάω στις ρύθμισις και πληκτρολόγιο και βάζο αγγλικά και ελληνικά να έχει και κανονικά γράφω μήνυμα όλα καλά άμα όμως κλείσω το κινητό και το ξανά ανοίξω δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο αλλα αγγλικό και γερμανικό τι να κάνω βοήθεια????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Spyko...προσω ολαταχως φιλε γυρνω στην V20m!!! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 από το pc πως γίνετε η αναβάθμηση? είναι δύσκολη διαδικασία? τι ακριβώς χρειάζομαι?? Λέω να την κάνω τώρα που κάνω και την πρώτη λειτουργία του κινητού δηλαδή να μην έχω βάλει και κάποιο application Και να εχεις βαλει καποιες εφαρμογες δεν πείραζει. Μπες στο site της lg και θα δεις. Απλα πραγματα. Κατεβαζεις τους drivers και το lg update tool και "καθαρισες". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 παιδιά δεν γνωρίζει κανεις για το πρόβλημα που έχω??? και κάτι ακόμα έχω μια εφαρμογή κατεβάσει στο pc πως την περνάω στο κινητό να την κάνω εγκατάσταση?? έχω το pc suite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 και κάτι ακόμα έχω μια εφαρμογή κατεβάσει στο pc πως την περνάω στο κινητό να την κάνω εγκατάσταση?? Ρυθμίσεις / Εφαρμογές / Ανάπτυξη / Εντοπισμός σφαλμάτων USB. To ενεργοποιείς και μετά θα βλέπεις τη συσκευή από το PC σαν USB stick. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 παιδιά καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση αγόρασα σήμερα την συσκευή έκανα την τελευταία αναβάθμιση την επισείσει όλα καλά πάω στις ρύθμισις και πληκτρολόγιο και βάζο αγγλικά και ελληνικά να έχει και κανονικά γράφω μήνυμα όλα καλά άμα όμως κλείσω το κινητό και το ξανά ανοίξω δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο αλλα αγγλικό και γερμανικό τι να κάνω βοήθεια?????Αυτό συμβαίνει γιατί έχεις την Γερμανική έκδοση του Optimus 2X που έχει την Γερμανική rom μέσα. Μπορείς να κατεβάσεις και να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο πληκτρολόγιο από το market (πχ Go keyboard) και θα σου λυθεί το πρόβλημα, εναλλακτικά μπορείς να flashaρεις την Ελληνική rom στο κινητό σου αλλα είναι μεγαλύτερη η διαδικασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Σας ευχαριστώ υπάρχει κάποιος οδηγός που να εξηγεί πως γίνετε και για το που θα βρω τα αρχεία που θα χρειαστώ για την ελληνική επίσημη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Σας ευχαριστώ υπάρχει κάποιος οδηγός που να εξηγεί πως γίνετε και για το που θα βρω τα αρχεία που θα χρειαστώ για την ελληνική επίσημη??? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313378 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Περίεργο. Μάλλον κάποια πατάτα της lg η της gameloft. Όπως σου είπα σε cyanogen mod φαίνονται κανονικά. Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή μάρκετ Απο το Pc πηγα να το αγορασω και μου το λεγε αυτο . Απο το κινητο δεν παιζει γιατι δεν εχω αυτες τις μερες wifi . Αυτο που λες που το κανω (αν και μαλλον δεν οφειλεται σε αυτο ) ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Ρυθμίσεις / Εφαρμογές / Ανάπτυξη / Εντοπισμός σφαλμάτων USB. To ενεργοποιείς και μετά θα βλέπεις τη συσκευή από το PC σαν USB stick. το έκανα αυτό αλλα συνεχίζω να μην βλέπω το εικονίδιο στον υπολογιστή μου γιατί?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 το έκανα αυτό αλλα συνεχίζω να μην βλέπω το εικονίδιο στον υπολογιστή μου γιατί?? Τότε πρόκειται για θέμα του υπολογιστή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 το έκανα αυτό αλλα συνεχίζω να μην βλέπω το εικονίδιο στον υπολογιστή μου γιατί?? Εχεις εγκαταστήσει τους drivers;Θα τους βρεις στο site της lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Καλημερα..αυτο μου απαντησε καποιος στους XDA για το θεμα με τις κλησεις και τα sms στην V20o που δεν τις δεχεται το κινητο μετα απο αρκετες ωρες stand-by: =========================================================================================== "Have you flashed baseband too? Maybe that could be the problem. You should try v20m baseband and v20o RIL..." =========================================================================================== Αυτο τωρα δεν μπορω να το καταλαβω!! Δηλαδη ενω ειχα την V20m επρεπε να φλασαρω την V20m baseband και στην συνεχεια την V20o RIL και ολα ενταξει? Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts