andrewk Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Υπαρχει καποια εφαρμογη που κανει freeze εφαρμογες αλλα δεν θελει να ειναι root??Εχω το android assistand αλλα δεν με καλυπτει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Ολα καλα το ξανα εκανα και η κανονικη sim δουλευει,η broadband sim ειχε θεμα τελικα,καντε root ειναι ΟΚ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Λοιπον οσοι ΔΕΝ εχουν κανει root και θελουν να ρυθμισουν την φωτεινοτητα των touch πληκτρων κανουν το εξης.. Γραφουν στο dialer 1809#*990# και βγαινει το hidden menu/device test/Touch Led Brightness και το ρυθμιζεται..Σε μενα δουλεψε... Τα προβληματα που μενουν ειναι πως θα καταφερω να φαινονται κανονικα τα mp3 που εχω περασει και οχι κινεζικα και να βρω μια εφαρμογη που να κανει freeze προγραμματα που δεν χρησιμοποιω(παντα σε stock version χωρις root)Οποιος γνωριζει παρακαλω να μου στειλει ενα Pm ή να απαντησει εδω..Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 (edited) Λοιπον οσοι ΔΕΝ εχουν κανει root και θελουν να ρυθμισουν την φωτεινοτητα των touch πληκτρων κανουν το εξης.. Γραφουν στο dialer 1809#*990# και βγαινει το hidden menu/device test/Touch Led Brightness και το ρυθμιζεται..Σε μενα δουλεψε... Τα προβληματα που μενουν ειναι πως θα καταφερω να φαινονται κανονικα τα mp3 που εχω περασει και οχι κινεζικα και να βρω μια εφαρμογη που να κανει freeze προγραμματα που δεν χρησιμοποιω(παντα σε stock version χωρις root)Οποιος γνωριζει παρακαλω να μου στειλει ενα Pm ή να απαντησει εδω..Ευχαριστώ Εγώ είμαι Root και κανονικά δουλεύουν όλες η ρυθμίσεις..!!! Edited December 23, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Εγώ είμαι Root και κανονικά δουλεύουν όλες η ρυθμίσεις..!!! Σε ποιες ρυθμισεις αναφερεσαι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 (edited) Σε ποιες ρυθμισεις αναφερεσαι?? του hidden menu που μπορεί να ενεργοποιηθεί με το 1809#*990# Edited December 23, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 εχει τα παντα σε αυτες τις ρυθμισεις,το gps παιζει να φτιαχνει απο εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Παιδια φακελους για πχ παιχνιδια , επεξεργασια αρχειων κλπ ... κατηγοριοποιηση των εφαρμογων δλδ , μπορω να φτιαξω στο μενου ? Υ.Γ Μονο σε καποια καρτελα της αρχικης οθονης (απο τις 7 που χει ) μπορεσα να φτιαξω ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Αυτη η διαδικασια με το βγαλσιμο της μπαταριας μου προκαλει φρικη :wacko: Καλημερα.Εχεις δικιο αλλα πιστεψε με εκεινη την ωρα το τελευταιο που σκεφτηκα ηταν αυτο,αν δηλαδη μου προκαλει φρικη το βγαλσιμο της μπαταριας!Το μονο που με ενοιαζε ηταν να τελειωσει η διαδικασια του CWM Recovery και του Root ομαλα, χωρις κανενα προβλημα!! Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 τα widgets resize γινοντε στο 2χ? xronia πολλα σε ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 (edited) τα widgets resize γινοντε στο 2χ? xronia πολλα σε ολους Καλημερα και Χρονια Πολλα.Εχω την εντυπωση πως οχι με τον stock Launcher,ας το επιβεβαιωση καποιος. Μπορεις ομως με καποιο Launcher απο το Market,οπως "GO Launcher","ADW.Launcher","launcher Pro"κ.α εχει τα παντα σε αυτες τις ρυθμισεις,το gps παιζει να φτιαχνει απο εκει; Κατα πολλους ναι φτιαχνει,υπαρχει επιλογη μεσα στο Hidden menu και για το GPS.Δες εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306171&page=4 Edited December 24, 2011 by sakarkas1 Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Ολα καλα το ξανα εκανα και η κανονικη sim δουλευει,η broadband sim ειχε θεμα τελικα,καντε root ειναι ΟΚ :) To εκανα, επιτυχως, και επιτελους παγωσα την σαχλα της LG, το on-screen phone, που καταναλωνε 20% μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Να το προσπαθησω και γω με το SuperOneClick; Υπαρχει περιπτωση να παει κατι στραβα; Θελω να βγαλω κατι εφαρμογες της LG και να κλεισω το On-screen phone οπως ειπε και ο φιλος παραπανω! Εχω την 2.3.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Να το προσπαθησω και γω με το SuperOneClick; Υπαρχει περιπτωση να παει κατι στραβα; Θελω να βγαλω κατι εφαρμογες της LG και να κλεισω το On-screen phone οπως ειπε και ο φιλος παραπανω! Εχω την 2.3.4. Με αυτο κανε το, απλη και γρηγορη διαδικασια. Κανενα προβλημα δεν φαινεται να μου προεκυψε. Και φυσικα να το παγωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 παιδια καλημερα και καλα χριστουγεννα εχω βαλει την cyanogenMod και θελω να βαλω θεματα - να αλλαξω τα εικονιδεια στην επανω μπαρα που μπορω να τα βρω και να τα εγκαταστησω ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 παιδια καλημερα και καλα χριστουγεννα εχω βαλει την cyanogenMod και θελω να βαλω θεματα - να αλλαξω τα εικονιδεια στην επανω μπαρα που μπορω να τα βρω και να τα εγκαταστησω ????? 'Έχουμε ξεχωριστό θέμα όπου συζητάμε για τη cyanogenmod... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=303715 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 ΟΚ δουλεψε. Το busybox που εγκατεστησε τι εκανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 ΟΚ δουλεψε. Το busybox που εγκατεστησε τι εκανε; Busy Box is something that you install on your Droid to give you some additional handy LINUX / UNIX based commands. You need Busy Box installed because some commands are not available to you and you made need them for some root level tasks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constantinoss Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Ρε παιδια μου ηρθε sms με κλησεις απο cosmote και δε κανει αντιστοιχηση τα νουμερα μεσα στο μυνημα απο τις επαφες. Υπαρχει λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 (edited) αν ενδιαφερεται καποιος, δυο παιδια απ το insomnia ηδη το πηραν στα 235€ απο Κωτσοβολο μεσω... multirama. (o Κωτσοβολος εχει μια προσφορα "εγγυηση τιμης") ;) Edited December 24, 2011 by ipal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 να αλλαξουμε τα εικονιδια γινετε? για παραδειγμα το εικονιδιο των sms ειναι χαλια, μπορουμε να το αλλαξουμε με καποιο αλλο; μιλαω για τον stock launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
constantinoss Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 (edited) χρονια πολλα, στο battery usage το phone idle ειναι στα 67% ειναι λογικο αυτο? Edited December 25, 2011 by constantinoss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 χρονια πολλα, στο battery usage το phone idle ειναι στα 67% ειναι λογικο αυτο? Αν δεν πολυχρησιμοποιείς το τηλέφωνο απόλυτα λογικό. Αν και το usage δεν είναι πολύ αξιόπιστο. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 (edited) Καλημερα χρονια πολλα σε ολους! Μετα απο 20 μερες συμβιωσης με το κινητακι συμπερασματικα ειναι αρκετα καλο! Δεν εχω καποιο προβλημα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το εχω ρουταρει κ εχω περασει την cyanogenmod kang παει σφαιρα, το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι σε 3g το σημα εχει μεταπτωσεις εχω την bb 725 μπορει να μου πει καποιος αν το εχει παρατηρησει αυτο? Μηπως η συσκευη μου ειναι ελλατωματικη? μου το κανει ομως μονο σε 3g αν εχειι προβλημα η κεραια δεν θα επρεπε να το κανει κ σε gsm? Ευχαριστω! Edited December 25, 2011 by aris_volos Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Καλησπερα απο μενα και χρονια πολλα!!Μετα απο αναζητηση που εκανα δεν βρηκα καπου αυτο που ψαχνω..Αν κανω root στο κινητο μετα μπορω να το κανω unroot??Χανω εγγυηση ή κατι αλλο;;Ευχαριστώ πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts