Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Υπαρχει καποια εφαρμογη που κανει freeze εφαρμογες αλλα δεν θελει να ειναι root??Εχω το android assistand αλλα δεν με καλυπτει..

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ολα καλα το ξανα εκανα και η κανονικη sim δουλευει,η broadband sim ειχε θεμα τελικα,καντε root ειναι ΟΚ :)

Λοιπον οσοι ΔΕΝ εχουν κανει root και θελουν να ρυθμισουν την φωτεινοτητα των touch πληκτρων κανουν το εξης..

Γραφουν στο dialer 1809#*990# και βγαινει το hidden menu/device test/Touch Led Brightness και το ρυθμιζεται..Σε μενα δουλεψε...

Τα προβληματα που μενουν ειναι πως θα καταφερω να φαινονται κανονικα τα mp3 που εχω περασει και οχι κινεζικα και να βρω μια εφαρμογη που να κανει freeze προγραμματα που δεν χρησιμοποιω(παντα σε stock version χωρις root)Οποιος γνωριζει παρακαλω να μου στειλει ενα Pm ή να απαντησει εδω..Ευχαριστώ

Λοιπον οσοι ΔΕΝ εχουν κανει root και θελουν να ρυθμισουν την φωτεινοτητα των touch πληκτρων κανουν το εξης..

Γραφουν στο dialer 1809#*990# και βγαινει το hidden menu/device test/Touch Led Brightness και το ρυθμιζεται..Σε μενα δουλεψε...

Τα προβληματα που μενουν ειναι πως θα καταφερω να φαινονται κανονικα τα mp3 που εχω περασει και οχι κινεζικα και να βρω μια εφαρμογη που να κανει freeze προγραμματα που δεν χρησιμοποιω(παντα σε stock version χωρις root)Οποιος γνωριζει παρακαλω να μου στειλει ενα Pm ή να απαντησει εδω..Ευχαριστώ

Εγώ είμαι Root και κανονικά δουλεύουν όλες η ρυθμίσεις..!!!

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Εγώ είμαι Root και κανονικά δουλεύουν όλες η ρυθμίσεις..!!!

Σε ποιες ρυθμισεις αναφερεσαι??

Σε ποιες ρυθμισεις αναφερεσαι??

του hidden menu που μπορεί να ενεργοποιηθεί με το 1809#*990#

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παιδια φακελους για πχ παιχνιδια , επεξεργασια αρχειων κλπ ... κατηγοριοποιηση των εφαρμογων δλδ , μπορω να φτιαξω στο μενου ?

Υ.Γ Μονο σε καποια καρτελα της αρχικης οθονης (απο τις 7 που χει ) μπορεσα να φτιαξω ...

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Αυτη η διαδικασια με το βγαλσιμο της μπαταριας μου προκαλει φρικη :wacko:

Καλημερα.Εχεις δικιο αλλα πιστεψε με εκεινη την ωρα το τελευταιο που σκεφτηκα ηταν αυτο,αν δηλαδη μου προκαλει φρικη το βγαλσιμο της μπαταριας!Το μονο που με ενοιαζε ηταν να τελειωσει η διαδικασια του CWM Recovery και του Root ομαλα, χωρις κανενα προβλημα!!

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

τα widgets resize γινοντε στο 2χ? xronia πολλα σε ολους

Καλημερα και Χρονια Πολλα.Εχω την εντυπωση πως οχι με τον stock Launcher,ας το επιβεβαιωση καποιος.

Μπορεις ομως με καποιο Launcher απο το Market,οπως "GO Launcher","ADW.Launcher","launcher Pro"κ.α

εχει τα παντα σε αυτες τις ρυθμισεις,το gps παιζει να φτιαχνει απο εκει;

Κατα πολλους ναι φτιαχνει,υπαρχει επιλογη μεσα στο Hidden menu και για το GPS.Δες εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306171&page=4

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Ολα καλα το ξανα εκανα και η κανονικη sim δουλευει,η broadband sim ειχε θεμα τελικα,καντε root ειναι ΟΚ :)

To εκανα, επιτυχως, και επιτελους παγωσα την σαχλα της LG, το on-screen phone, που καταναλωνε 20% μπαταρια.

Να το προσπαθησω και γω με το SuperOneClick; Υπαρχει περιπτωση να παει κατι στραβα; Θελω να βγαλω κατι εφαρμογες της LG και να κλεισω το On-screen phone οπως ειπε και ο φιλος παραπανω! Εχω την 2.3.4.

Να το προσπαθησω και γω με το SuperOneClick; Υπαρχει περιπτωση να παει κατι στραβα; Θελω να βγαλω κατι εφαρμογες της LG και να κλεισω το On-screen phone οπως ειπε και ο φιλος παραπανω! Εχω την 2.3.4.

Με αυτο κανε το, απλη και γρηγορη διαδικασια. Κανενα προβλημα δεν φαινεται να μου προεκυψε. Και φυσικα να το παγωσεις.

παιδια καλημερα και καλα χριστουγεννα

εχω βαλει την cyanogenMod και θελω να βαλω θεματα - να αλλαξω τα εικονιδεια στην επανω μπαρα

που μπορω να τα βρω και να τα εγκαταστησω ?????

• Administrators
παιδια καλημερα και καλα χριστουγεννα

εχω βαλει την cyanogenMod και θελω να βαλω θεματα - να αλλαξω τα εικονιδεια στην επανω μπαρα

που μπορω να τα βρω και να τα εγκαταστησω ?????

'Έχουμε ξεχωριστό θέμα όπου συζητάμε για τη cyanogenmod... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=303715

Modpic.gif

• Administrators
ΟΚ δουλεψε. Το busybox που εγκατεστησε τι εκανε;

Busy Box is something that you install on your Droid to give you some additional handy LINUX / UNIX based commands. You need Busy Box installed because some commands are not available to you and you made need them for some root level tasks.

Modpic.gif

Ρε παιδια μου ηρθε sms με κλησεις απο cosmote και δε κανει αντιστοιχηση τα νουμερα μεσα στο μυνημα απο τις επαφες. Υπαρχει λυση;

αν ενδιαφερεται καποιος, δυο παιδια απ το insomnia ηδη το πηραν στα 235€ απο Κωτσοβολο μεσω... multirama.

(o Κωτσοβολος εχει μια προσφορα "εγγυηση τιμης") ;)

Edited by ipal

να αλλαξουμε τα εικονιδια γινετε? για παραδειγμα το εικονιδιο των sms ειναι χαλια, μπορουμε να το αλλαξουμε με καποιο αλλο; μιλαω για τον stock launcher.

χρονια πολλα,

στο battery usage το phone idle ειναι στα 67%

ειναι λογικο αυτο?

Edited by constantinoss

χρονια πολλα,

στο battery usage το phone idle ειναι στα 67%

ειναι λογικο αυτο?

Αν δεν πολυχρησιμοποιείς το τηλέφωνο απόλυτα λογικό. Αν και το usage δεν είναι πολύ αξιόπιστο.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Καλημερα χρονια πολλα σε ολους! Μετα απο 20 μερες συμβιωσης με το κινητακι συμπερασματικα ειναι αρκετα καλο! Δεν εχω καποιο προβλημα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το εχω ρουταρει κ εχω περασει την cyanogenmod kang παει σφαιρα, το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι σε 3g το σημα εχει μεταπτωσεις εχω την bb 725 μπορει να μου πει καποιος αν το εχει παρατηρησει αυτο?

Μηπως η συσκευη μου ειναι ελλατωματικη? μου το κανει ομως μονο σε 3g αν εχειι προβλημα η κεραια δεν θα επρεπε να το κανει κ σε gsm?

Ευχαριστω!

Edited by aris_volos
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Καλησπερα απο μενα και χρονια πολλα!!Μετα απο αναζητηση που εκανα δεν βρηκα καπου αυτο που ψαχνω..Αν κανω root στο κινητο μετα μπορω να το κανω unroot??Χανω εγγυηση ή κατι αλλο;;Ευχαριστώ πολυ!

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)