inactiveaccount25012014 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Παιδιά το κινητό μας 249€ στα Public. Απίστευτο! Αν ειναι ποτε δυνατον ! Το public με τις ελεϊνες τιμες του εχει την χαμηλοτερη της αγορας ολοκληρης ! Πολυ υπουλο μου φαινεται (ασχετα αν με ποναει που εδωσα 380) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Το πλαίσιο το Σάββατο το είχε στην ίδια τιμή. Γιατί τώρα να είναι ύποπτο; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Μια γρηγορη ερωτησουλα, σε stock rom 2.3.4 πως μπορω να αλλαξω την ελληνικη γραμματοσειρα? Αυτο το "Γ" που εχει οποτε το βλεπω μου αναβουν τα λαμπακια. Ρυθμίσεις > Προβολή > Γραμματοσειρά ενδείξεων > κατά την γνώμη μου η Love ειναι η καλύτερη..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Ρυθμίσεις > Προβολή > Γραμματοσειρά ενδείξεων > κατά την γνώμη μου η Love ειναι η καλύτερη..!! Τσολιας, thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 παιδια το παρηγγειλα και εγω μολις τωρα απο Public και λεει πως ολα οκ και διαθεσιμο απ'οτι διαβαζω σε φορουμς το εχουν παραγγειλει πολλοι !! το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτο που γραφει μετα την ολοκληρωση της παραγγελιας: Σημείωση: Η επιβεβαίωση του αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε γίνεται στην φάση της επεξεργασίας της παραγγελίας. Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στην σελίδα του προϊόντος θα σας ενημερώσουμε. Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 παιδια το παρηγγειλα και εγω μολις τωρα απο Public και λεει πως ολα οκ και διαθεσιμο απ'οτι διαβαζω σε φορουμς το εχουν παραγγειλει πολλοι !! το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτο που γραφει μετα την ολοκληρωση της παραγγελιας: παιζει να ειναι μπαρουφα και να σου ακυρωσουν την παραγγελια. σε διπλανο φορουμ που εχει υποφορουμ με προσφορες μονο το public πρωταγωνιστει στα πυροτεχνηματα προσφορες. Δηλαδη τιμες ανυπαρκτες και μετα μη ολοκληρωση της παραγγελιας. Πρακτικα για διαφημιση το κανει. Ελπιζω να καταφερεις να το παρεις σε τετοια τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Ναι αυτο ειναι και αναμενομενο , αν η ζητηση ειναι μεγαλυτερη απο την προσφορα , τοτε ..... δυστυχως Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 haki: Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα. Αλλά το ίδιο δε θα έπρεπε να λέμε και για το πλαίσιο που έκανε μια βουβή προσφορά; Δεν είμαι μέτοχος στο παμπλικ απλά διάλογο κάνουμε (και μέσα από το διάλογο ενημερώνομαι κιόλας) Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 ουτε εγω ειμαι μετοχος σε κανενα απο τα παραπανω, ουτε καν μελος. απλα σε ενημερωσα για κατι που γινεται συχνα τελευταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven84 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 http://www.pctunerup.com/up//results/_201112/20111209023248_Screenshot_2011-12-09-01-11-09.pnghttp://www.pctunerup.com/up//results/_201112/20111209023504_Screenshot_2011-12-09-01-11-15.png http://www.pctunerup.com/up//results/_201112/20111209023623_Screenshot_2011-12-09-01-17-21.pnghttp://www.pctunerup.com/up//results/_201112/20111209023659_Screenshot_2011-12-09-01-15-21.png http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20116525&postcount=86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Θα προτιμούσα να flashάρω κάτι πιο stable... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcatch Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 παιδια το παρηγγειλα και εγω μολις τωρα απο Public και λεει πως ολα οκ και διαθεσιμο απ'οτι διαβαζω σε φορουμς το εχουν παραγγειλει πολλοι !! το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτο που γραφει μετα την ολοκληρωση της παραγγελιας: Καλημέρα και από έναν καινούργιο στην παρέα. Προσωπικά πήρα το κινητό στις 3/12 από το Πλαίσιο σε τιμή 249 και μαζί μου έδωσαν δώρο το ΒD 370 Blue Ray Player της LG. Επειδή έτυχε να περνάω σχεδόν κάθε μέρα από το Πλαίσιο, την συγκεκριμένη προσφορά δεν την είχα δει ποτέ αναρτημένη. Απλά θεώρησα ότι το κινητό είναι σε καλή τιμή, το αγόρασα και μαζί έκατσε και το blue ray. Το Media Markt έχει κατεβάσει πολύ τις τιμές σε διάφορα smartphones για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Καλημέρα και από έναν καινούργιο στην παρέα. Προσωπικά πήρα το κινητό στις 3/12 από το Πλαίσιο σε τιμή 249 και μαζί μου έδωσαν δώρο το ΒD 370 Blue Ray Player της LG. Επειδή έτυχε να περνάω σχεδόν κάθε μέρα από το Πλαίσιο, την συγκεκριμένη προσφορά δεν την είχα δει ποτέ αναρτημένη. Απλά θεώρησα ότι το κινητό είναι σε καλή τιμή, το αγόρασα και μαζί έκατσε και το blue ray. Το Media Markt έχει κατεβάσει πολύ τις τιμές σε διάφορα smartphones για όποιον ενδιαφέρεται. Απλά στο Media Markt υπάρχει κίνδυνος το κινητό να είναι παραεισηγμένο... Πολλή προσοχή όταν αγοράζετε κινητό. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Στα media markt το κινητό έχει 350€ μόλις ενημερώθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Ρε παιδιά, μερικές προσφορές είναι μόνο για διαφήμιση, ενώ άλλες είναι για πολύ λίγα κομμάτια...δεν είναι πάντα εκ του πονηρού... Τεςπα, με ένα skroutzάρισμα, θα το βρείτε στα 300€ σε 15 μαγαζιά, οπότε γιατί αγχώνεστε...α ναι, και +1,5€ για το microHDMI καλώδιο που δεν θα έχουν μέσα τα γερμανικά/ολλανδικά P990....:) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Καλως τον! Και εγω υπερ της CM7 ειμαι.Ειναι σε ολα καλυτερης της stock εκτος της μπαταριας(για τη καμερα δεν εχω ασχοληθει οποτε δε γνωριζω) Εχω δοκιμασει vorkernel με UC και λιγο UV αλλα ειχα διαφορα προβληματακια και δεν ειδα βελτιωση στη μπαταρια.Υπαρχει και ο ironkernel που ειναι μπασταρδι(ετσι τον ονομαζει ο δημιουργος....) του vorkernel.Ο fajarep με τον swiftextreme kernel (που ισως ηταν και ο καλυτερος) μας παρατησε.... Προτιμω τον stock CM7 kernel. Ταχυτητα με OC ειναι πιο γρηγορο αλλα το θεωρω υπερβολη και με καλυπτουν απολυτα (προς το παρον) οι "μαμα" χρονισμοι Μπαταρια με στοκ 2.3 μου κρατουσε 2μιση μερες με τη CM7 με το ζορι 2 Σε ευχαριστώ μαν, και εγώ την CM7 μια χαρά την βλέπω, τουλάχιστον μέχρι να βγει η CM9. Οπότε με βλέπω να μένω με την CM7 και το stock kernel λες είναι καλύτερο από όλα ε; Ωραία η ICS αλλά θέλει πολύ φτιάξιμο ακόμα... Ωραίο το ηχειάκι αλλά λίγο πιο δυνατο θα ήταν καλύτερο το voodoo κάνει δουλειά; Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Ερώτημα για όσους έχουν βάλει την CM7 1. Ποια έκδοση βάλατε. 204 ή κάποια kang; 2. Με ποιο kernel; 3. Με ποιο Baseband + RIL; 4. Εμφανίζονται καθόλου BSOD (black screen of death) και αν ναι πότε; Εχω GR5. Με stock kernel μου παρουσιάζει memory leak, ενδεχομένως να φταίει ότι το έχω φορτώσει με πολλά launcher, widget κλπ Με ΗΡ SR2 + PPv8 είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά μου έκανε κανα δυο BSOD, μετά από κλήση και μετά από φόρτιση (δεν με ξύπνησε κιόλας σήμερα). Ελεγα να δοκιμάσω CM7 το ΣΚ. Εχω κατεβάσει μια 204 με διάφορα έξτρα (google apps κλπ), αλλά θα ήθελα η προσπάθεια αυτή να είναι σχετικά σταθερή με την πρώτη (όσο είναι δυνατόν). Εξάλλου έχει πολύ δουλειά να το στήσω από την αρχή, αφού αλλάζει ο τρόπος διαχείρισης των καρτών μνήμης. Εχω κυρίως αμφιβολίες για το BB. Επίσης κάθε συμβουλή (tips) και κάθε κατάθεση εμπειρίας ευπρόσδεκτη Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Ερώτημα για όσους έχουν βάλει την CM7 1. Ποια έκδοση βάλατε. 204 ή κάποια kang; 2. Με ποιο kernel; 3. Με ποιο Baseband + RIL; 4. Εμφανίζονται καθόλου BSOD (black screen of death) και αν ναι πότε; Εχω GR5. Με stock kernel μου παρουσιάζει memory leak, ενδεχομένως να φταίει ότι το έχω φορτώσει με πολλά launcher, widget κλπ Με ΗΡ SR2 + PPv8 είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά μου έκανε κανα δυο BSOD, μετά από κλήση και μετά από φόρτιση (δεν με ξύπνησε κιόλας σήμερα). Ελεγα να δοκιμάσω CM7 το ΣΚ. Εχω κατεβάσει μια 204 με διάφορα έξτρα (google apps κλπ), αλλά θα ήθελα η προσπάθεια αυτή να είναι σχετικά σταθερή με την πρώτη (όσο είναι δυνατόν). Εξάλλου έχει πολύ δουλειά να το στήσω από την αρχή, αφού αλλάζει ο τρόπος διαχείρισης των καρτών μνήμης. Εχω κυρίως αμφιβολίες για το BB. Επίσης κάθε συμβουλή (tips) και κάθε κατάθεση εμπειρίας ευπρόσδεκτη Με 705 (V20L) bb είχα πρόβλημα .Επέστρεψα σε 705 (V10d) κ όλα παν ρολόι. Μία φορά είχα BSOD όταν έκανα.... Shutdown! :P Δεν μου το ξανάκανε Επίσης Εμένα η μπαταρία μου βγάζει μέχρι κ λίγο πριν από 4 μέρες μόνο με χρήση ραδιοφώνουν κ τηλέφωνο ( κακτική σχετικά) όταν όμως αρχίζουν τα γκάζια με 3g , data κοκ που κατεβάζουν μπαταρία στο Π κ Φ τότε μέρα με 2μερο Αυτά με CLEAN INSTALL από 204 CM7 μου σταμάτησαν κ τα κρασαρίσματα κ όλα από προγούμενες εκδόσεις που έκανα upgrade κάθε μέρα Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Πολυ γουσταρα τις εικονες απο το Παγωτο . Τις περιμενω (αφου θα το παρω σε λιγο καιρο) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos22 Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Καλημέρα και από έναν καινούργιο στην παρέα. Προσωπικά πήρα το κινητό στις 3/12 από το Πλαίσιο σε τιμή 249 και μαζί μου έδωσαν δώρο το ΒD 370 Blue Ray Player της LG. Επειδή έτυχε να περνάω σχεδόν κάθε μέρα από το Πλαίσιο, την συγκεκριμένη προσφορά δεν την είχα δει ποτέ αναρτημένη. Απλά θεώρησα ότι το κινητό είναι σε καλή τιμή, το αγόρασα και μαζί έκατσε και το blue ray. Το Media Markt έχει κατεβάσει πολύ τις τιμές σε διάφορα smartphones για όποιον ενδιαφέρεται. σίγουρα ? γιατι εμένα μου είπανε 499€ και χωρις blue ray!!! ( κατάστημα Μεταμορφωσης) Παράθεση Πέλαγο να ζήσω δε θα βρω σε ψυχή ψαριού κορμί γατίσιο κάθε βράδυ βγαίνω να πνιγώ πότε άστρα πότε άκρη της αβύσσου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 σίγουρα ? γιατι εμένα μου είπανε 499€ και χωρις blue ray!!! ( κατάστημα Μεταμορφωσης) Έχει σταματήσει η προσφορά με το BD Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Στο Public μάλλον ξεστοκάρανε! :lol: Είναι εξαντλημένο (έτσι λέει στο site) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathlok Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 τα νεύρα μου...μόλις παρέλαβα το τρίτο optimus και έχει και αυτό ένα φωτεινό κολλημένο picel το πρώτο είχε ένα φωτεινό και ένα μαύρο καμένο το δεύτερο ένα φωτεινό. Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στο QC της LG κοιτάνε τπτ; Παράθεση φόρουμ περιποίησης αυτοκινήτου --> cardetailing.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Στο Public μάλλον ξεστοκάρανε! :lol: Είναι εξαντλημένο (έτσι λέει στο site) Τσάμπα χαρά πήραμε... Έκανα κράτηση και καλά από εχτές αλλά τζίφος :mad: ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Προφανως οι ακυρωσεις πανε συννεφο .... Παιδια εκτος απο Vodafone , Plaisio , Public , το χει βαλει κανας αλλος 249 προσφορα ? (Θυμαμαι Κωτσοβολο αλλα δν ειμαι και πολυ σιγουρος ) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts