2kWn9 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 2344 στο quadrant και 2006 στο devicemark. με στοκ 2.3.4 πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες αλλα με σκισιμο θελει φορτισμα 2 φορες την μερα. συγκριτικα με αλλα αποτελεσματα [smartphone] Samsung Galaxy SII with Android 2.3.3 – 3469 [smartphone] Motorola Atrix with Android 2.2 – 2779 [smartphone] LG Optimus 3D with Android 2.2 – 2543 [smartphone] LG Optimus 2X with Android 2.3 – 2391 [Tablet] Samsung Galaxy Tab 10.2 with Android 3.1 – 2200 [smartphone] HTC Sensation XE with Android 2.3.4 – 2080 [smartphone] HTC Desire HD with Android 2.2 – 2015 [smartphone] HTC Sensation with Android 2.3.4 – 1993 [Tablet] LG Optimus Pad with Android 3 – 1923 [Tablet] Sony Tablet S with Android 3.2 – 1803 [smartphone] HTC Evo 3D with Android 2.3 – 1784 [Tablet] Asus Eee Pad Slider with Android 3.2 – 1578 [smartphone] ZTE Skate with Android 2.3 – 793 2783 σε cyanogen nightly 204. 2994 με τη δεύτερη φορά που το έτρεξα Sent from my Optimus 2X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 "Κακά " νέα για Ο2Χ χρήστες... μέσω twitter/G+ ο RC είπε ότι τα optimus 2x είναι τελευταίο στη λίστα για CM9/ICS λόγω δυσκολίας porting των tegra drivers . Θα έχουμε... απλά θα αργήσει σε σχέση με τα OB και Ο3D τα οποία ήδη μπορούν να τρέξουν ICS Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 (edited) Από την ποιότητα των βίντεο και φωτογραφιών είσαι ικανοποιημένος ; Δεν τα έχω δοκιμάσει πολύ, αλλά αυτά τα 2-3 που τράβηξα είναι μια χαρά. Οι φωτό επίσης ΟΚ. Γενικά είμαι διστακτικός στο να χαρακτηρίσω φωτογραφίες κινητού ως καλές. Δεν έχω βρει κανένα bug προς το παρόν στη 204. Μόνο προτερήματα. Το power control widget δουλεύει τέλεια. διαχείριση μπαταρίας πολύ καλή. Εφαρμογές χρήστη + συστήματος = 137 αυτή τη στιγμή στο κινητό και δεν κολλάει ούτε κατά διάνοια (όπως πχ με τη stock). Edited November 21, 2011 by |)@|2kW|n9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Παιδια επειδη η LG τα μασαει με το θεμα της εγγυησης αν το κινητο δεν ειναι ελληνικο λεγοντας οτι "Μπορει να εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα αρα μονο για αναβαθμιση software μπορουμε να το καλυψουμε " , υπαρχει τροπος να ελεξω με το ΙΜΕΙ αν το κινητο προοριζοταν για Ελλαδα ωστε να εχω καλυψη ? Υ.Γ Στην LG μου ειπαν δεν μπορουν να το ελεξουν αν τους δωσω το ΙΜΕΙ ... καλο κι αυτο Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 δειτε τι βρηκα http://www.anandtech.com/print/4144 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 δειτε τι βρηκα http://www.anandtech.com/print/4144 Μπράβο για την ανακάλυψη! Πολύ ωραίο άρθρο! Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinbad Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Οταν δεχομαστε η πραγματοποιουμε μια κληση, στο επανω μερος της οθονης εμφανιζεται μια πρασινη λωριδα που δειχνει σημα - μπαταρια - ωρα κτλ. Μπορω να της αλλαξω το πρασινο αυτο χρωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Γινεται αν εισαι ροοτ. Αναλογα σε ποια ρομ εισαι μπορεις να βρεις και καποια αντιστοιχα "themes".(σε CM7 υπαρχουν παρα πολλα...) Βεβαια αυτη τη πρασινη λωριδα δεν την αλλαζουν ολα τα θεματα. Υπαρχει και χειροκινητος τροπος αλλα πρεπει να πειραξεις framework ή systemui και δε θυμαμαι πιο εικονιδιο ειναι!!!Θα το κοιταξω και θα σου πω μολις βρω λιγο χρονο. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Δεν ξερω αν οντως υπαρχει αλλα ψαχνω ενα app το οποιο να μου ανοιγει σε καθορισμενες περιοδους το data και μετα να το ξανακλεινει μονο του.Πχ να το ρυθμιζω να μου ανοιγει τα δεδομενα ανα 30 λεπτα να τα κραταει ανοιχτα 3 λεπτα και μετα να τα ξανακλεινει.Υπαρχει κατι τετοιο? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 με το tasker μπορεις να κανεις αυτο και πολυ πιο πολυπλοκα πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toulker Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Παιδια ειμαι με την official 2.3.4 και εχω ενα προβλημα με την ταξινομηση στις επαφες ,θελω να ταξινομηθουν με βαση το επιθετο και να προβαλετε πρωτα το επιθετο, οταν ομως βαζω αυτη την ρυθμιση μου βαζει πρωτα το επιθετο στην προβολη αλλα ταξινομει τις επαφες με βαση το ονομα, καποια προταση τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 Δεν ξερω αν οντως υπαρχει αλλα ψαχνω ενα app το οποιο να μου ανοιγει σε καθορισμενες περιοδους το data και μετα να το ξανακλεινει μονο του.Πχ να το ρυθμιζω να μου ανοιγει τα δεδομενα ανα 30 λεπτα να τα κραταει ανοιχτα 3 λεπτα και μετα να τα ξανακλεινει.Υπαρχει κατι τετοιο? :ninja: Έχω την εντύπωση (μπορεί και να κάνω λάθος) ότι αυτό το κάνει το juice defender. Θυμάμαι μπορούσα να το ρυθμίσω να ανοιγοκλείνει το data αυτόματα ανάλογα με την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 (edited) Με πολυ κοπο και χρονο και βασισμενος πανω στο minimalbread theme εφερα το κινητο μου στα ισα του!!(εμφανισιακα) Για πειτε γνωμες... http://img443.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=screenshot1321991845824l.png Edited November 22, 2011 by agekalp Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 το κινητο απο δυναμη στα γραφικα απλα ειναι οτι καλυτερο. ειδικα στα tegra optimized παιχνιδια και στα HD της gameloft ειναι απολαυση. δεν σκαλωνει δεν κομπιαζει και παιζει με σταθερα framerate. υπαρχει τροπος χωρις root να βγαλουμε εφαρμογες του συστηματος οπως το f secure και το car home; η εστω να μην τρεχουν στην εκκινηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 mπορείς να τα κάνεις freeze όπως και εγώ αλλά και πάλι root θέλει αν δεν απατώμαι Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) Μολις πηρα το κινητο και βρηκα ενα καμενο πιξελ. Παιρνω τηλ στην LG (ασχετο ο εκπροσωπος μου ειπε οτι οι οθονες των κινητων δεν εχουν πιξελ!) λενε οτι επειδη το πηρα τωρα να το στειλω απο εκει που το πηρα επειδη ειναι DOA. Το καταστημα μου λεει οτι δεν ειναι DOA αφου το τηλεφωνο λειτουργει και οτι οι εταιριες δεν υποστηριζουν 1 καμενο πιξελ. Τι κανω; Edited November 23, 2011 by Techguru Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 ρε παιδια μ αρεσει παρα πολυ αυτος ο καιρος μπορει να μου πει καποιος αν ξερει αν μπαινει και πως??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Αυτο δεν ειναι το stock widget της lg??????? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 ρε παιδια μ αρεσει παρα πολυ αυτος ο καιρος μπορει να μου πει καποιος αν ξερει αν μπαινει και πως??????????? Μα αυτός είναι ο μαμίσιος! Αν έχεις stock Launcher, της LG δηλαδή το έχει στα widgets (παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη/γραφικά στοιχεία/καιρός και ρολόι) Αν έχεις άλλο launcher πρέπει να εγκαταστήσεις ένα προγραμματάκι (appwidgetpicker.apk) στο system/app και θα μπορείς να βάλεις όποιο widget της LG θέλεις σε άλλους Launcher. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) Αν έχεις άλλο launcher πρέπει να εγκαταστήσεις ένα προγραμματάκι (appwidgetpicker.apk) στο system/app και θα μπορείς να βάλεις όποιο widget της LG θέλεις σε άλλους Launcher. έτρεξα το appwidgetpicker.apk και αφού επιλέγω οποιοδήποτε widget μου γραφή... Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής App Widget Picker (διαδικασία com.boombuler.system. appwidgetpocker). Προσπαθήστε ξανά..! http://s1.directupload.net/images/111123/iquxxz26.png http://s1.directupload.net/images/111123/flvg4pqm.png Edited November 23, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Που βρίσκω το appwidgetpicker.apk και την διαδικασία για να πάρω το widget του καιρού???? Εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=780828 Αν έχεις τα widget της LG στη συσκευή σου τότε θα εμφανιστούν. Το full screen animation πάντως δεν δουλεύει σε άλλο launcher. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Ρε παιδια εχει οντος DDR2?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Μα αυτός είναι ο μαμίσιος! Αν έχεις stock Launcher, της LG δηλαδή το έχει στα widgets (παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη/γραφικά στοιχεία/καιρός και ρολόι) Αν έχεις άλλο launcher πρέπει να εγκαταστήσεις ένα προγραμματάκι (appwidgetpicker.apk) στο system/app και θα μπορείς να βάλεις όποιο widget της LG θέλεις σε άλλους Launcher. δεν ειναι ο μαμισιος ειναι απο το LG OPTIMUS 3D P920 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 δεν ειναι ο μαμισιος ειναι απο το LG OPTIMUS 3D P920 Και πια η διαφορά του από τον μαμίσιο; Μου φαίνονται ακριβώς ίδιοι! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 (edited) έτρεξα το appwidgetpicker.apk και αφού επιλέγω οποιοδήποτε widget μου γραφή... Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής App Widget Picker (διαδικασία com.boombuler.system. appwidgetpocker). Προσπαθήστε ξανά..! Ακολούθησες τις οδηγίες στο link που ανέφερα πιο πάνω; Μπορείς να διαβάσεις και εκεί τα σχόλια. Δεν ξέρω αν δουλεύει με όλους Launcher, ειδικά στο SPB (αυτό δεν έχεις; ). Το έχω δοκιμάσει σε go launcher & Launcher Pro (αγορασμένο) Edited November 23, 2011 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts