Dreamw Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Και γω παιδια την πέρασα με τον οδηγο που εχει το forum και ειμαι οκ, αμαν ειχα καταντησει καθε δεκα λεπτα να τσεκαρω με το update tool. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11-> iPhone12-> iPhone 13 Pro max-> iPhone15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 και εγω το ιδιο προβλημα εχω!αγορασμενο απο πλαισιο και ακομα περιμενω Μπες εδώ http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=XXXXXXXXXXXXXXXXXX και εκεί που υπάρχουν τα χχχχχχχχχχχχχ βάλε το IMEI του τηλεφώνου (κάτω απο την μπαταρία) και κοίτα για την αναβάθμιση..!!! αν έχει την V10D πάει να πει οτι δεν έχει ερθη ακόμα για την συσκευή σου, αν γράφει V20L πάει να πει οτι το IMEI περαστικέ απο την LG και οτι μπορείς να πάρεις την αναβάθμιση μέσω LG Mobile update ειναι ένας τρόπος για να μην ψάχνεις κάθε φορά με το Mobile update..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 @panos23 μπορεις να μου πεις απο που το πηρες ωστε να το αποφυγω αν τελικα αποφασισω να παρω αυτο Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Και γω παιδια την πέρασα με τον οδηγο που εχει το forum και ειμαι οκ, αμαν ειχα καταντησει καθε δεκα λεπτα να τσεκαρω με το update tool. Που ειναι αυτος ο οδηγος να δοκιμασω κ εγω; @Kprse το κινητο το πηρα απο vnp με v10d Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Και γιατί δεν την βάζεις μόνο σου....???? και σε μένα δεν είχε έρθει και την πέρασα μόνος μου, και τρέχει μια χαρά..!!! Γίνεται να βάλω την επίσημη χωρίς να χάσω τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 οσοι τη βαλανε μονοι τους απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 δουλευει κανονικα το GPS??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 εμένα ναι Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Σήμερα 1η μέρα που ο έλεγχος ΙΜΕΙ της συσκευής μου μου βγάζει την V20L ως τελευταία. Το κινητό αγορασμένο από Vodafone αλλά unbranded την 1η μέρα κυκλοφορίας του στην Ελλάδα. Την κατέβασα και είδα ότι έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος με την Euro Open με το ίδιο MD5 Checksum που έχω εδώ και μέρες περασμένη στη συσκευή μου. Το μόνο κουλό ότι το LG update Tool μου λέει ότι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Από περιέργεια το πάτησα να αρχίσει και μου έβγαλε μη υποστηριζόμενο μοντέλο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Που ειναι αυτος ο οδηγος να δοκιμασω κ εγω; @Kprse το κινητο το πηρα απο vnp με v10d φίλε λίγο πιο πίσω το είχαν αναφέρει. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3857315#post3857315 Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11-> iPhone12-> iPhone 13 Pro max-> iPhone15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Γεια σας και απο εμενα. πηρα σημερα το optimus 2x. εχω διαβασει πανω απο 100 σελιδες αλλα δεν μπορεσα να κανω την αναβαθμιση. οταν μπαινω στο lg pc suite μου λεει οτι μια αναβαμιση ειναι διαθεσιμη ομως οταν παταω να την κανει και μπαινει στο tool της lg μου βγαζει οτι ειναι ενημερωμενο με την τελευταια εκδοση ενω εχει την 2.2.2. επισης αν στο τοολ της lg πατησω υποστηριξη πελατων και ιστορικο αναβαθμισης βγαζει S/W Version : V20l ξερει καποιος τι γινετε? θα την περνουσα μονος μου αλλα δεν θελω να το βαλω χερι καινουργιο κινητο. και φοβαμαι μην κανω και καμια βλακεια καθως δεν ειμαι και πολυ εξοικιωμενος με αυτα. θα προτιμουσα να τα εχω ολα επισημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Μπες εδώ http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=XXXXXXXXXXXXXXXXXX και εκεί που υπάρχουν τα χχχχχχχχχχχχχ βάλε το IMEI του τηλεφώνου (κάτω απο την μπαταρία) και κοίτα για την αναβάθμιση..!!! αν έχει την V10D πάει να πει οτι δεν έχει ερθη ακόμα για την συσκευή σου, αν γράφει V20L πάει να πει οτι το IMEI περαστικέ απο την LG και οτι μπορείς να πάρεις την αναβάθμιση μέσω LG Mobile update ειναι ένας τρόπος για να μην ψάχνεις κάθε φορά με το Mobile update..!!! με βοηθησε το συγκεκριμενο ακυρα ολα τα παραπανω. ειχε προβλημα ο browser μου και δεν μου το εβγαζε. τωρα μολις ειδα οτι εχω ακομα v10d. οποτε περιμενω για την αναβαθμιση. αν χρειαστω κατι αλλο θα ξαναστειλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Παιδιά επιτέλους έγινε και σε μένα η αναβάθμιση! Δεν βλέπω κάμια διαφορά όμως...(λεει 2.3.4 και 20Ι) Επίσης σε τέστ μου βγάζει 2230 περίπου όταν πρίν μ χε βγάλει και 2650...Τόσο καλή δουλειά έκαναν;Δηλαδή στο παγωτό πόσο πιο κάτω θα πέσουνε; Αυτό με το GPS δεν το δοκίμασα αλλα ακόμη τραγικότερο αν είναι έτσι όπως ολοι εδώ λένε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) Καλησπέρα κι απο μένα. Έχω την v10D αγορασμένο απο VODA τον ΜΑΙΟ και σήμερα μου έβγαλε Update thn 20l. Να ρωτήσω γιατί μου σταματάει την αναβάθμιση στο μήνυμα "Η στάθμη της μπαταρίας σας δεν ειναι ικανοποιητική για να προχωρήσετε" "Παρακαλώ φορτίστε πλήρως την μπαταρία σας και προσπαθήστε ξανά". Να σας πώ ότι η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη. Έκανα επανεκκίνηση, έβγαλα και την μπαταρία και έχω το debugging ON, το δοκίμασα και με OFF και πάλι τα ίδια. Τί να κάνω? Μάλλον φόρτου συστήματος ε? Edited November 18, 2011 by nikolasGG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 εμενα ξαφνικα σημερα το απογευμα μου εβγαλε ειδοποιηση για αναβαθμιση!το ιμει της συσκευης μου αναβαθμιστηκε σε v20l! για να δουμε τι θα δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 (edited) Και εμενα εβγαλε μολις αναβαθμιση για να δουμε. 4 φορα και δεν μπορω να το αναβαθμισω δεν ξερω τι παιζει κολαει στο 4% και δεν προχωραει. Τουλαχιστον δεν εχει μεινει η συσκευη ακομα. Edited November 18, 2011 by magicmixball Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinbad Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 Και γω παιδια την πέρασα με τον οδηγο που εχει το forum και ειμαι οκ, αμαν ειχα καταντησει καθε δεκα λεπτα να τσεκαρω με το update tool. ποιον απο ολους γιατι κ εγω απελπιστικα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. November 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2011 τελικα μετα απο τοσες μερες υπομονης εκανα εγκατασταση μεσα απο το εργαλειο της lg! σημαντικες διαφορες δεν βλεπω!ισως η κεντρικες οθονες εναλασονται πιο ομαλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Μετα απο πολλες αποτυχημενες προσπαθειες με το εργαλειακι της LG που δεν μπορουσα με τιποτα να περασω την 2,3,4 εκανα την εξης πατεντα. Περασα την 10d πρωτα με το smartflash, γιατι μου εβγαζε error οταν προσπαθουσα να βαλω την 20l, και μετα αφου επαιξε με την10d καπακι εβαλα την 20l και παιζει κανονικα. Αν και ειχα τρελο αγχος οτι θα μου μεινει πηγαν ολα καλα. Ευγε στο φιλο agekalp για τις οδηγιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Κάτι themes που είχαν βγει ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307646 ) για την 2.2 μπαίνουν κανονικά στην 2.3.4? Συγκεκριμένα θέλω να αλλάξω την οθόνη ξεκλειδώματος. Είναι λίγο ενοχλητική της LG γιατί πρέπει το δάχτυλό σου να φτάσει από κάτω μέχρι πάνω για να ξεκλειδώσει ενώ στα άλλα themes είναι από αριστερά προς τα δεξιά και έχουν παράλληλα και έλεγχο του ήχου στην οθόνη ξεκλειδώματος. Χθες προσπάθησα να βάλω αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1207890 που είναι από το Motorola Atrix αλλά δεν το αναγνώρισε. Αν έχει περάσει κανείς κανένα ωραίο θεματάκι ας πει. (Τρέχω την Stock v20L) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Παιδια επειδη δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την ταχυτητα και την ομαλοτητα της 2.3.4(official) οπως και την διαρκεια της μπαταριας,ποια custom rom προτεινετε που βελτιωνουν τους δυο αυτους τομεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Εγω προτεινω ανεπιφύλακτα τη CM.Μου κανει εντυπωση βεβαια που δεν σε ικανοποιει η διαρκεια της μπαταριας στη 2.3.4.Εμενα με την official 2.3.4 κρατουσε πιο πολυ απο καθε αλλη rom. Παντως αν εχετε ορεξη για πειραματισμους αυριο-μεθαυριο αν θελετε μπορω να ανεβασω κατι που φτιαχνω.Εχω κολλησει καπου αλλα πιστευω πως θα το λυσω σημερα και μετα θελω να τη τεσταρω λιγο ακομη.. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Και εγω για CM σκεφτομουν αφου την χρησιμοποιουσα και στο γκαλαξυ και μου ημουν πολυ ευχαριστημενος ,μια ερωτηση μονο η CM εχει το πληκτρολογιο της LG η το στοκ?ΑΝ εχει το στοκ πως μπορω να περασω της LG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Εχει το στοκ αλλα μπορεις να περασεις το LG.Βεβαια εγω θα σου συνιστουσα να περασεις το htc-ime το οποιο ειναι πολυ καλυτερο.Πες μου ποιο θες για να σου φτιαξω το αντιστοιχο zip Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Παιδια επειδη δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την ταχυτητα και την ομαλοτητα της 2.3.4(official) οπως και την διαρκεια της μπαταριας,ποια custom rom προτεινετε που βελτιωνουν τους δυο αυτους τομεις? Η στοκ μου βγάζει εμένα 3 μέρες άνετα με μεσαία χρήση σε αντίθεση με το πολύ 2μερο ίδια χρήση με CM Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. November 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2011 Εγω προτεινω ανεπιφύλακτα τη CM.Μου κανει εντυπωση βεβαια που δεν σε ικανοποιει η διαρκεια της μπαταριας στη 2.3.4.Εμενα με την official 2.3.4 κρατουσε πιο πολυ απο καθε αλλη rom. Παντως αν εχετε ορεξη για πειραματισμους αυριο-μεθαυριο αν θελετε μπορω να ανεβασω κατι που φτιαχνω.Εχω κολλησει καπου αλλα πιστευω πως θα το λυσω σημερα και μετα θελω να τη τεσταρω λιγο ακομη.. φιλαρακι αυτη που φτιαχνεις θα δουλευει κανονικα πιστευω το GPS αν μπορεις στειλε μου πως να τη βαλω μολις την ανεβασεις.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts