Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Έγραψα εδώ την λύση της επανεκκινήσεις..!! μια σελίδα παραπίσω ειναι;)

mariodj μπορείς να μας πεις πως το έκανες; Δηλαδή έβαλες το fast reboot, το έτρεξες και μετά λύθηκε το πρόβλημα με το GPS; Γιατί εγώ έτσι το έκανα, αλλά ακόμα δεν λειτουργεί σωστά.. :confused:

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έγραψα εδώ την λύση της επανεκκινήσεις..!! μια σελίδα παραπίσω ειναι;)

ρε φιλε πως δουλευει αυτη η ******* γιατι τη πληρωσα και 1 ευρω.κανει επανεκκινησει το κινητο κανονικα η απλα κλεινει τα προγραμματα????????

mariodj μπορείς να μας πεις πως το έκανες; Δηλαδή έβαλες το fast reboot, το έτρεξες και μετά λύθηκε το πρόβλημα με το GPS; Γιατί εγώ έτσι το έκανα, αλλά ακόμα δεν λειτουργεί σωστά.. :confused:

ρε φιλε πως δουλευει αυτη η ******* γιατι τη πληρωσα και 1 ευρω.κανει επανεκκινησει το κινητο κανονικα η απλα κλεινει τα προγραμματα????????

Κάνει επανεκκίνηση όλο το τηλέφωνο, και δείχνει πόσο Memory ελευθέρωσε..!!! Σε μένα πριν βάλω το fast reboot δεν κλείδωνε δορυφόρους, η αν έβρισκε μετ από 3-4 λεπτά τους έχανε..! Βάζοντας το fast reboot δουλεύουν μια χαρά τα προγράμματα.! του έδωσα στης ρυθμίσεις την εντολή κάθε φορά που ξεκλειδώνω το τηλέφωνο να κάνει fast reboot..!!!

http://s7.directupload.net/images/111113/q6wfxqmu.pnghttp://s1.directupload.net/images/111113/xbucpnkj.png

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

να σε ρωτησω κατι? το προγραμμα για το υπολοιπο που βλεπω στο screenshot σου ποιο ειναι?

να και η αποδειξη για τηνν βελτιωμενη μπαταρια. Υποψην οτι αμα δεν ειχα χρησιμοποιησει και το wifi θα ειχα ακομα αρκετη μπαταρια. Φαινεται η αυξηση της καταναλωσης λογω wifi πολυ ευκολα. Και ολα αυτα με το ΒΤ μονιμως ανοιχτο.

να σε ρωτησω κατι? το προγραμμα για το υπολοιπο που βλεπω στο screenshot σου ποιο ειναι

myWhatsup

http://s7.directupload.net/images/111113/rkpc45rr.png

https://market.android.com/details?id=org.hypest.mywhatsup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm9yZy5oeXBlc3QubXl3aGF0c3VwIl0.

Κάνει επανεκκίνηση όλο το τηλέφωνο, και δείχνει πόσο Memory ελευθέρωσε..!!! Σε μένα πριν βάλω το fast reboot δεν κλείδωνε δορυφόρους, η αν έβρισκε μετ από 3-4 λεπτά τους έχανε..! Βάζοντας το fast reboot δουλεύουν μια χαρά τα προγράμματα.! του έδωσα στης ρυθμίσεις την εντολή κάθε φορά που ξεκλειδώνω το τηλέφωνο να κάνει fast reboot..!!!

http://s7.directupload.net/images/111113/q6wfxqmu.pnghttp://s1.directupload.net/images/111113/xbucpnkj.png

σε μενα δε δουλευει γιατι??

κριμα.. εγω εχω Q ... το whatsup μου ειναι σε ενα μουφα κινητο για να κραταει η μπαταρια

ΥΓ τωρα ειδα οτι ο τπυος εχιε βγαλει για ολες τις εταιρεις :) :) :) :) :)

ΥΓ2 ο προγραμματιστης εχει καιρο να ανανεωσει τις εφαρμογες και ετσι δεν ειναι δυνατη η ενημερωση για τα υπολοιπα των προσφορων για mb η λεπτα ομιλιας.

Edited by dimzan

Παιδια να σας ρωτησω κατι

Αν αποφασισω να παρω το 2X (σκεφτομαι κ το galaxy s plus) να το παρω σε μαυρο ή λευκο;Το εχει δει κανενας απο κοντα το λευκο να μου πει;ειναι πιο ομορφο;γενικα δεν εχω παρει ποτε μου λευκη συσκευη κ λεω να το τολμησω...

Το fast reboot ειναι το ιδιο με το advanced task killer;Δηλαδη κανουν την ιδια δουλεια;Αν ναι,ποιο ειναι καλυτερο; Ευχαριστω....

Σήμερα ήρθε η επισημη αναβαθμιση και σε μενα. Οταν κανεις (επισημη) αναβαθμιση, χανεις τις εφαρμογές και παιχνιδια που εχεις βάλει; Παρακαλω απαντηστε, ενα ναι ή ενα όχι μονο. Εχω ηδη χασει εφαρμογες (λογω reset) 2 φορες, τρίτη δεν αντεχω.
Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

Σήμερα ήρθε η επισημη αναβαθμιση και σε μενα. Οταν κανεις (επισημη) αναβαθμιση, χανεις τις εφαρμογές και παιχνιδια που εχεις βάλει; Παρακαλω απαντηστε, ενα ναι ή ενα όχι μονο. Εχω ηδη χασει εφαρμογες (λογω reset) 2 φορες, τρίτη δεν αντεχω.

Ή λύση στο πρόβλημα σου είναι titanium backup και root. Ή και nand backup

Task killer είναι κακό πράμα μην τα χρησιμοποιήστε. Νόημα είχαν στο 2.1 και όχι στο 2.3 που είμαστε τώρα.

Το fast reboot έχει παραπλανητικό όνομα. Δεν κάνει reboot αλλά προσπαθεί να κλείσει- κάνει restart όλα τα ανοιχτά apps.

Μπορεί να κλείσει κάτι που χρειάζεστε όμως.

Edited by orlox
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοειται μακρυα απο task killers.

Μια free λυση για backup εφαρμογων ειναι το mybackup root.

Παραυτα τα παιδια που πηραν την 2.3 δεν εχασαν εφαρμογες-ρυθμισεις κτλ.!!

Ή λύση στο πρόβλημα σου είναι titanium backup και root. Ή και nand backup

Κατ αρχην ευχαριστω θερμα για την απαντηση. Θα βαλω ενα απο αυτα τα δυο προγραμματα μακροπροθεσμα, αλλα αμα κανω τωρα αναβαθμιση στην (επισημη απο το δικτυο της cosmote) 2.3 χωρις να εχω παρει titanum/nand backup, θα χασω εφαρμογές; Ναι ή οχι;

Οποιος μπορει ας απαντησει. Δεν παταω να γινει η αναβαθμιση εξ αιτιας αυτης της αποριας :worry:

Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black)

όχι δεν τις χάνεις .

ΑΛΛΑ αν κάτι πάει στραβά και γίνει bricked, έπεσε το ρεύμα ή το οτιδήποτε κατα την αναβάθμιση τότε ναι θα χάσεις τις εφαρμογές σου

(εγώ το έπαθα κ το επανέφερα με smartflash και nandroid bkackup μετά)

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Παιδιά γιατί τα task killer δεν είναι καλά; Εγώ έχω ένα και το χρησιμοποιώ 1-2 φορές την ημέρα..δηλαδή όποτε βλέπω πως το κινητό κολλάει κάπως.. Να το σβήσω; :/

Παιδιά η αναβάθμιση σε 2.3 μου ήρθε και μετα δεν έβρισκε οτι το τηλ ειναι συνδεδεμένο και πάτησα ακύρωση και μετα αναγνώριζε οτι εχει την 10d μου έλεγε οτι έχω την πιο πρόσφατη...Τι να κάνω ξέρει κανένας;και κάτι άλλο έκανες κανενας την αναβάθμιση ΟΤΑ γιατι εμένα δεν την βρίσκει...και χάνεις τίποτα; (εφαρμογές επαφες κλπ);

Παιδιά η αναβάθμιση σε 2.3 μου ήρθε και μετα δεν έβρισκε οτι το τηλ ειναι συνδεδεμένο και πάτησα ακύρωση και μετα αναγνώριζε οτι εχει την 10d μου έλεγε οτι έχω την πιο πρόσφατη...Τι να κάνω ξέρει κανένας;και κάτι άλλο έκανες κανενας την αναβάθμιση ΟΤΑ γιατι εμένα δεν την βρίσκει...και χάνεις τίποτα; (εφαρμογές επαφες κλπ);

Φιλαρακι δεν προκειτε να βρεις ακρη, οσες φορες προσπαθησα να την κανω μου βγαζει και αλλο μηνυμα, ερχεται το μήνυμα οτι εχω αναβαθμιση, το συνδέω και αρχιζουμε την μια εχεις την τελευταια εκδοση την αλλη δεν εχεις αναβαθμισει την αλλη δεν υποστιριζεται το τηλεφωνο αμα βρεις ακρη με τους μαλ@#$$% εκει πες μας και εμας!!!:mad::mad::mad:

http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Φιλαρακι δεν προκειτε να βρεις ακρη, οσες φορες προσπαθησα να την κανω μου βγαζει και αλλο μηνυμα, ερχεται το μήνυμα οτι εχω αναβαθμιση, το συνδέω και αρχιζουμε την μια εχεις την τελευταια εκδοση την αλλη δεν εχεις αναβαθμισει την αλλη δεν υποστιριζεται το τηλεφωνο αμα βρεις ακρη με τους μαλ@#$$% εκει πες μας και εμας!!!:mad::mad::mad:

Δηλαδή ακόμη στην 2.2.2 είσαι;

Αν το κάνω ολική επαναφορά θα γίνει;Αλλα και πάλι θα τα χάσω όλα :!:

Οπότε τι να κάνουμε;Μήπως υπάρχει κανένα κόλπο γιατι εχω ακούσει κατι για λειτουργεία πτήσης και τέτοια...τα δοκίμασα βεβαια αλλα τζίφος... :(

Για το αν γίνεται ΟΤΑ ξέρει κανείς;Αν πάρουμε στην εταιρεία θα μας πούν τίποτα η να το πάμε εκει δηλαδή να μην έχουμε κινητό 1 εβδομάδα,ισως κάτι λιγότερο να τα χάσουμε όλα και να πρέπει να χτίσουμε απο την αρχή το κινητό μας;

Λοιπον παρακατω εχω ενα λινκ απο ενα τραγουδι στο youtube. Αν μπορειτε ρε παιδια δοκιμαστε να το ανοιξετε με την εφαρμογη του youtube απο το κινητο το τραγουδι και πειτε μου αν σας το αναπαραγει τελεια η κανει κατι σαν σπασιματακια ειδικα προς την αρχη... Ευχαριστω προκαταβολικα σε οσους εχουν την διαθεση να βοηθησουν να βγαλουμε καποια ακρη.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Λοιπον παρακατω εχω ενα λινκ απο ενα τραγουδι στο youtube. Αν μπορειτε ρε παιδια δοκιμαστε να το ανοιξετε με την εφαρμογη του youtube απο το κινητο το τραγουδι και πειτε μου αν σας το αναπαραγει τελεια η κανει κατι σαν σπασιματακια ειδικα προς την αρχη... Ευχαριστω προκαταβολικα σε οσους εχουν την διαθεση να βοηθησουν να βγαλουμε καποια ακρη.

Link??? δεν βλέπω τίποτα :confused:

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

edit: Χιλια συγγνωμη ξεχασα να προσθεσω το λινκ

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Νίκο παίζει τέλεια χωρίς κόλλημα η κάτι τετοιο ούτε στην αρχή αλλά ούτε μέχρι εκεί που το είδα.Δε το είδα όλο αλλά πάνω από το μισό.αν χρειαστείς κάτι άλλο πες.

Sent from my Optimus 2X

edit: Χιλια συγγνωμη ξεχασα να προσθεσω το λινκ

Και σε μένα το"kounalis - sto pelagiso vlema sou " φορτώνει και παίζει μια χαρά..!!

Καλησπέρα. Σκέφτομαι την αγορα του κινητού και θελω να ρωτήσω πως τα πάει από μπαταρία, με την τελευταία επισημη rom?

Βγάζει 1,5 με 2 ημέρες με μέτρια χρήση?

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)