Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

ασε την v10a μην βαλεις κατι αλλο.

σε λιγες μερες η lg θα μας κανει καποια εκπληξη σχετικα με μια νεα αναβαθμηση.

τωρα μην το πειραξεις!!!!!!

Εγώ πάντως που έχω την V10d δεν αντιμετωπίζω προβλήματα με επανεκινήσεις κλπ.Μια χαρά δουλεύει το κινητό και με καλή αυτονομία μπαταρίας.

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Εγώ πάντως που έχω την V10d δεν αντιμετωπίζω προβλήματα με επανεκινήσεις κλπ.Μια χαρά δουλεύει το κινητό και με καλή αυτονομία μπαταρίας.

Την v10d την έβαλες μόνος σου; Έχεις ελληνική συσκευή;

Modpic.gif

Από το expansys την είχε μέσα.Mέχρι σήμερα δεν μου έκανε ποτέ επανεκίνηση πολύ σταθερο το τηλ.σε όλες τις λειτουργίες του και η μπαταρία μια χαρά είναι αν και πήρα μια μεγαλύτερη για να πειραματιστώ.

Edited by nemos

Εγώ φίλε μ, πριν 2 μέρες έκανα Update και την πέρασε. Και έχω ελληνική συσκευή.

Ερώτηση .

Χρησιμοποίησε κανείς το τηλέφωνο για να παίξει μέσω HDMi ταινία στην τηλεόραση ?

.avi αρχείο 3GB . Μια χαρά το έτρεξε .

Αλλά Υπάρχει θέμα με τους Υπότιτλους.

Βγάζει κινέζικά . Το αρχείο είναι .srt

Χρησιμοποίησα την Μονάδα αναπαραγωγής Video .

Οι γραμματοσειρές που έχει είναι . Playful, myheart , Lover , DroiSans, Junlgeo , Ballerina , Display . ( Δεν έχω ξαναδεί ποτέ αυτές τις γραμματοσειρές :wacko: ).

Πως βάζω γραμματοσειρά και ποια ?

Αν δεν μπορώ . Ποιον player χρησιμοποιείται ? Δοκίμασα 3-4 αλλά τίποτα . Τα χάλαγε ή στον ήχο ή στους υπότιτλους.

Έχει βρει κανείς αν μπορεί να παίξει .mkv ?

Ερώτηση .

ναι με την τελευταια αναβαθμιση

Πάλη καλά που ρωτάς για τα mb, να δεις που κάποιος ρώταγε εάν έχει δοντάκι:lol: (έτσι το έλεγε):lol: για να μπορεί κρεμάσει μπερλοκ, χαϊμαλιά...κ.α.λ. :wacko:Μια χαρά τρέχει με τα 512, σκέψου πριν λήγω καιρό έτρεχαν ολόκληρα επιτραπέζια συστήματα στο σπίτι μας και ήμασταν ευχαριστημένοι...!!!

εγω ειχα ρωτησει για το δοντακι :happy::happy:

μην κοροιδευεις θα μου ηταν πολυ χρησιμο!ξερεις εχω συνηθισει απο το psp που ειχε ενα ασπρο χερουλακι ωστε να το κρατας και ηταν πολυ βολικο ωστε να το κρατας και να νιωθεις οτι δεν παιζει να σου πεσει!απο την αλλη τελικα το πηρα το κινητο και χωρις <<δοντακι>> :lol::lol::lol:

Ερώτηση .

Χρησιμοποίησε κανείς το τηλέφωνο για να παίξει μέσω HDMi ταινία στην τηλεόραση ?

.avi αρχείο 3GB . Μια χαρά το έτρεξε .

Οι γραμματοσειρές που έχει είναι . Playful, myheart , Lover , DroiSans, Junlgeo , Ballerina , Display . ( Δεν έχω ξαναδεί ποτέ αυτές τις γραμματοσειρές :wacko: ).

Αν δεν μπορώ . Ποιον player χρησιμοποιείται ? Δοκίμασα 3-4 αλλά τίποτα . Τα χάλαγε ή στον ήχο ή στους υπότιτλους.

ναι με την τελευταια αναβαθμιση

Λές για την "b" ?

Με το ίδιο πρόγραμμα που έγραψα ?

Με γραμματοσειρά τι έκανες ?

Λές για την "b" ?

Οχι. ανακοινωθηκε ακομα δεν εχει δωθει. ειπαν μεσα στο μαιο.

To all users of the LG Optimus 2X! As it is always important to keep your smarpthone updated, we're sharing with you that there will be a software update starting mid to end of May. This month's updates will include improved multimedia player support such as reinforced video format and music/video player functions as well as a more stabilized patch to prevent rebooting/freezing that are occurring for some users. LG is working hard to maximize user experience as always. Please check with your local LG service centers for when and how you can get these updates. Cheers!

http://www.facebook.com/notes/lg-mobile-global/status-updates-for-the-lg-optimus-2x/221518191192842

εγω ειχα ρωτησει για το δοντακι :happy::happy:

μην κοροιδευεις θα μου ηταν πολυ χρησιμο!ξερεις εχω συνηθισει απο το psp που ειχε ενα ασπρο χερουλακι ωστε να το κρατας και ηταν πολυ βολικο ωστε να το κρατας και να νιωθεις οτι δεν παιζει να σου πεσει!απο την αλλη τελικα το πηρα το κινητο και χωρις <<δοντακι>> :lol::lol::lol:

Έλπιζα και δεν με διέψευσες πως έχεις χιούμορ....!!!! το περίεργο θα ήταν να μην το έπαιρνες λόγω που δεν έχει (δοντάκι)...!!! είναι σαν να πας να πάρεις Mercedes Benz... και να μην την παίρνεις γιατί δεν σε βολεύει να βάλεις στην κονσόλα το ....:lol:.ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ...!!!!! ΚΑΛΟ ΕΕΕΕΕΕ.....!!!!:lol:

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μια βοηθεια παρακαλω,ξερεις καποιος κανενα καλο καιρο που να να κανει update μονο του για τις τοποθεσιες και με το ξεκλειδωμα να δειχνει και τα 3d εικονιδια του καιρου??????εννοω τον ηλιο συννεφια και αυτα

Φιλε δε χρησιμοποιω οποτε δε μπορω να πω με σιγουρια πως κανουν αυτο που θες αριβως αλλα δοκιμασε αυτα(ειναι αρκετα παραμετροποιησημα):

fancy widget

Go weather

beautiful widgets(δεν ειναι δωρεαν!!)

Ομως θα μας φωναζουν παλι οι mods(με το δικιο τους:p)

Μπορεις να παρεις βοηθεια και περισοτερες πληροφοριες στο thread που ειναι γενικα για εφαρμογες android εδω

Μια βοηθεια παρακαλω,ξερεις καποιος κανενα καλο καιρο που να να κανει update μονο του για τις τοποθεσιες και με το ξεκλειδωμα να δειχνει και τα 3d εικονιδια του καιρου??????εννοω τον ηλιο συννεφια και αυτα

To Beautiful Live Weather είναι ταπετσαρία και σου δείχνει τον καιρό LIVE (με τον ήλιο και το φεγγάρι σε τροχιά, και πρέπει να περιμένω το πρωί για να ανεβάσω photo με τον Ήλιο), ανεξάρτητα αν είσαι στο δίκτυο η όχι, φτάνει μια φορά την ημέρα για να πάρει δεδομένα..!!! για μένα είναι TOP..!

http://s1.directupload.net/images/110523/3x9je8y6.png

Επίσης καλό είναι και το Animated Weather PRO

http://s7.directupload.net/images/110523/9dowjm6e.pnghttp://s7.directupload.net/images/110523/sbeac6ud.png

παιδιά sory παρασύρθηκα...... νομίζω η ερώτηση και η απάντηση πρέπει να πάει στα προγράμματα....!!!

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Ερώτηση .

[/b]

μια χαρα παιζει με τους υποτιτλους, το θεμα ειναι στο encoding του αρχειου srt. ανοιξε το στο pc σου απο το note pad και save as blahblah.txt με encoding UTF-8 'η unicode (δε θυμαμαι ποια απο τις 2 ειναι η σωστη οποτε σωσε 2 αρχεια και δες ποιο παιζει). απο κει και περα το μονο που χρειαζεται ειναι να ανοιγεις και να σωζεις ξανα τους υποτιτλους και θα εισαι οκ. Η droidsans που λογικα χρησιμοποιεις εχει ελληνικο set

Γραμματοσειρες βαζεις με το fontchanger απο το market, και απο players, o default και ο mobo

Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

Εγω εχω την εκδοση V10c !

Τι γινετε με αυτην την εκδοση ? Γιατι ολοι μιλατε για V10a,V10b !

Υποτίθεται ότι από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας θα ξεκινούσε η διάθεση του stability fix update. Εχει ακούσει κανείς τίποτα;

Από αυτά που διαβάζω η επίσημη θέση είναι μέσα με τελη του Μαΐου. (δεν ξέρω αν εννούσαν 2011 ή 2012:X)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Παιδια καλησπέρα!

είμαι καινουργιος και στο φόρουμ αλλά και στον κόσμο του Android!

Το optimus 2x που αγορασα απο Πλαίσιο έχει την Rom V10b.

Οταν δοκιμάζω να κάνω update μου λέει πως έχω την πιο ενημερωμένη έκδοση....Επειδή Χθες που το πείραζα λίγο είχα το 1ο κρούσμα Reboot(!), θελω να ρωτήσω το εξής:

1) Πως έχουν προκύψει οι νεότερες εκδόσεις V10c κ' V10d ????

2) Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω κάποια Oficial απο αυτές???

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Η v10c v10d δε νομιζω οτι ειναι νεοτερες πρεπει να ειναι για αλλες χωρες και για branded συσκευες της vodafone..Το reboot οντως πρεπει να οφείλεται στην v10b που εχεις επειδη δεν ειναι σταθερη..Μπορεις ειτε να περιμενεις για το νεο update που θα βγει μεχρι τελος Μαϊου που θα λυνει αυτα τα προβληματα ειτε να φλασαρεις την v10a και θα εσαι μια χαρα..Εγω παντως το δευτερο επελεξα και ειμαι οκ.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Η v10c v10d δε νομιζω οτι ειναι νεοτερες πρεπει να ειναι για αλλες χωρες και για branded συσκευες της vodafone..Το reboot οντως πρεπει να οφείλεται στην v10b που εχεις επειδη δεν ειναι σταθερη..Μπορεις ειτε να περιμενεις για το νεο update που θα βγει μεχρι τελος Μαϊου που θα λυνει αυτα τα προβληματα ειτε να φλασαρεις την v10a και θα εσαι μια χαρα..Εγω παντως το δευτερο επελεξα και ειμαι οκ.

Νικο πως φλασαρες στην v10a? Απο xda devopers? Εγω δοκιμαζω να κανω και Hard reset και μου κολαει σε μια οθονη S/W Upgrade Please Wait while Upgrading....

Μπορεις να μου δωσεις τα φωτα σου σχετικα με τη διαδικασια του φλασαρισματος; Ευχαριστω πολυ!

• Administrators
Μπορεις να μου δωσεις τα φωτα σου σχετικα με τη διαδικασια του φλασαρισματος; Ευχαριστω πολυ!

Εδώ κοίταξες;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529

Modpic.gif

Νικο πως φλασαρες στην v10a? Απο xda devopers? Εγω δοκιμαζω να κανω και Hard reset και μου κολαει σε μια οθονη S/W Upgrade Please Wait while Upgrading....

Ακολουθα τον οδηγο του agekalp που ειναι στο link που σου δωσε ο φιλος athanasso..Συγκεκριμενα δες το βημα του οδηγου που λεει Πως να επιστρεψετε σε στοκ ρομ ...τα λεει αρκετα ανλυτικα αλλα αν σκαλωσεις καπου ρωτα τον το ιδιο τον agekalp να σε βοηθησει.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Αγαπητέ Νίκο, Ελλάδα βρίσκομαι, δεν έχω branded συσκευή και τρέχω 10d με μεσο όρο 3000+ στα benchmark της Quadrant...

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)