agekalp Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Έχεις βάλει το modded από εδώ; 5.4 ειναι η τελευταια εεε? Ακουστηκε πολυ αλλα δε καταλαβα απο τα changelog κατι τρελο! Εχει καποια ουσιαστικη εκμεταλλευσιμη(στην Ελλαδα) καινουρια δυνατοτητα? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiafas Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Δέν εχω βάλη τήν 5.4.0 έχω τή 5.2.1 καί δουλέβη μια χαρά εκτόσ τον ήχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Mου εχει σπασει τα νευρα το ημερολογιο δεν ανοιγει και μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα οποτε θελει:Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Αποθηκευτικος χωρος ημερολογιου (διαδικασια com.providers.calendar).Τι να κανω?Ουτε απεγκατασταση ημερολογιου μου κανει,ουτε εγκατασταση πανω στο υπαρχων.Και να ελεγα οτι το πειραξα δεν το πειραξα μου το βγαλε ξαφνικα.Ας με βοηθησει καποιος, ευχαριστω. Μου εχει σπασει τα νευρα αυτο το πραγμα,μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα δεν ξερω τι να κανω.Ειμαι με LG ROM και χωρις ROOT σε ολα official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Πραγματι πλέον δε το κάνει απο το ΗΟΜΕ αλλά μπορείς να το κάνεις βάζοντας και τα 2 δάκτυλα στην οθόνη (σε κάποιο κενό σημείο) και τα "τραβας" προς τα κάτω.;) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πολύ σωστός. Πού τα ανακαλύπτετε βρε σείς? :) Καλύτερα πάντως έτσι γιατί καμιά φορά το πατούσα και 2η φορά, επειδή νόμιζα ότι δεν έπιασε την πρώτη, και με έβγαζε στα παράθυρα. Ελπίζω Rospy7 να μην με ξαναβρεί κάποιο πρόβλημα και το τρέχω κι εγώ. Α και με το LG PC Suite IV όταν πάω να συγχρονίσω τις επαφές μου μου σταματάει τον συγχρονισμό στις 100 επαφές( απο τις 425) και στις 2 version. Αυτό οφείλεται σε κάποια συγκεκριμένη επαφή που δεν μπορώ να βρώ ή στην εφαρμογή? Γιατί τα 100 που συγχρονίζει δεν είναι τα 100 πρώτα του τηλ μου. Με το MyPhoneExplorer μια χαρά συγχονίζει πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Παιδια γινεται να βλεπω μονο τις επαφες απο την sim card οπως στις NOKIA συσκευες;HELP PLEASE. Γίνεται...Θα πας στις επαφές, θα πατήσεις το μενού->Περισσότερα->Επιλογές προβολής Και από εδώ επιλέγεις ποιες επαφές θέλεις να βλέπεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Γίνεται...Θα πας στις επαφές, θα πατήσεις το μενού->Περισσότερα->Επιλογές προβολής Και από εδώ επιλέγεις ποιες επαφές θέλεις να βλέπεις! Thanks το βρηκα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 (edited) ΙΔΕΑ...!!!;) (μπορεί να είναι και χαζή.... αλλά μην βαράτε..!) να ανοίξει κάποιος Moderator ένα new topic και εκεί να γράφουμε οποίος έχει κάνει root η Custom Rom και ποια έχει, και ποια απο 10a η 10b αναβαθμίσει έχει, και διπλά να αναγράφει τα προβλήματα που τυχών έχει..!!! Μήπως εντέλει υπάρχει πρόβλημα συνεργασίας, 10a η 10b με κάποια Rom....!!!:D Edited May 7, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. May 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 (edited) ΙΔΕΑ...!!!;) (μπορεί να είναι και χαζή.... αλλά μην βαράτε..!) να ανοίξει κάποιος Moderator ένα new topic και εκεί να γράφουμε οποίος έχει κάνει root η Custom Rom και ποια έχει, και ποια απο 10a η 10b αναβαθμίσει έχει, και διπλά να αναγράφει τα προβλήματα που τυχών έχει..!!! Μήπως εντέλει υπάρχει πρόβλημα συνεργασίας, 10a η 10b με κάποια Rom....!!!:DΕγινε...ολα τα post που αφορουν hacking πλεον εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305546 Edited May 7, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikosapikos Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 εχετε να προτείνετε καποιο HDMI καλωδιο για την συσκευή?Επίσης αν υπάρχει κάποιος τρόπος επιλογής δικής μου μουσικής σε μια επαφη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 εχετε να προτείνετε καποιο HDMI καλωδιο για την συσκευή?Επίσης αν υπάρχει κάποιος τρόπος επιλογής δικής μου μουσικής σε μια επαφη? Καλημερα 3 ποστ πιο πανω γραφει ακριβως την απαντηση στο 2 ερωτημα σου.(κοιταμε και λιγο το forum..:p) Oσο για το HDMI κάνει οποιοδήποτε micro HDMI σε HDMI Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike67 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Να ξαναρωτησω κατι ρε παιδια,ενω εχω το task killer και κλεινει τις εφαρμογες την μουσικη δεν την κλεινει ποτε!!!! Επισης το συγχρονιζω με το pc και εχω διπλες τις επαφες ,πως εγινε αυτο? Κατι ακομα εχω το f-secure ειναι ενταξει αξιζει η να βαλω καποιο αλλο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikosapikos Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Καλημερα 3 ποστ πιο πανω γραφει ακριβως την απαντηση στο 2 ερωτημα σου.(κοιταμε και λιγο το forum..:p) Oσο για το HDMI κάνει οποιοδήποτε micro HDMI σε HDMI Διάβασε λίγο καλύτερα τι γράφω και αν έχεις κάτι να προτείνεις τοτε έχει καλώς.Δεν θα ρωτούσα κάτι αν το είχα βρει ήδη.Στο περι επαφών αναφέρομαι για να βάλω ΔΙΚΗ μου .mp3 μουσική.Στο θέμα HDMI ρωτω αν έχει να προτείνει κάποιος κάποιο και όχι τον τυπο του καλωδίου. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Διάβασε λίγο καλύτερα τι γράφω και αν έχεις κάτι να προτείνεις τοτε έχει καλώς.Δεν θα ρωτούσα κάτι αν το είχα βρει ήδη.Στο περι επαφών αναφέρομαι για να βάλω ΔΙΚΗ μου .mp3 μουσική.Στο θέμα HDMI ρωτω αν έχει να προτείνει κάποιος κάποιο και όχι τον τυπο του καλωδίου. :X Ωραια. Σου προτεινω ενα απο αυτα (φυσικα οχι τα δυο πρωτα) Και προφανως δεν εχεις ψαξει γιατι θα ειχες βρει απαντησεις και στο forum μας και εκτος Όπου θες. Για να τα έχεις και σαν ήχους κλήσης βάλτα σε φάκελο με όνομα Ringtones στο root της κάρτας μνήμης. @mike67 Mike αυτο με τη μουσικη σχετιζεται με τη συντομευση που εχει στη notification bar.Και να απενεργοποιησεις το "widget" η μουσικη δε κλεινει...! Μαλλον εχεις συγχρονισμο και με pc και με google...!(δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν το εχω κανει ποτε).Πηγαινε εκει που λεει το πρωτο ποστ αυτης της σελιδας και τσεκαρε αν σου εχει και το pc sync και το google account! Antivirus στο android δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε και προσωπικα δε νομιζω πως χρειαζεται.. Edited May 8, 2011 by agekalp Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikosapikos Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 much better now.ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 παιδια καλημερα. υπαρχει καποιος player που να παιζει ολα τα αρχεια video ; εχω διαβασει για αρκετους player αλλα δεν παιζουν τα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 παιδια καλημερα. υπαρχει καποιος player που να παιζει ολα τα αρχεια video ; εχω διαβασει για αρκετους player αλλα δεν παιζουν τα παντα. Φίλε υπάρχουν πολλές επιλογές!!rockplayer,mplayer κτλ από προσωπική εμπειρία κανείς δεν τα παίζει όλα μαζί με υπότιτλους.(τουλάχιστον μέχρι πριν 3 μήνες που το είχα ψάξει..μη σε πάρω και στο λαιμό μου) Για περισσότερες πληροφορίες περί players στο αντίστοιχο και κατάλληλο thread. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Το νεο διπύρηνο είναι εδώ και αρκετό καιρό Specifications Ελληνικά reviews εδώ και εδώ Η καλύτερη non stock rom εδώ Root Είτε με το Ζ4root, δεν το έχω δοκιμάσει έχω όμως διαβάσει ότι δουλεύει όποιος το δοκιμάσει ας το αναφέρει Είτε με το superoneclick που το έχω δοκιμάσει και δουλεύει 100% GPS fix Αφου έχουμε κανει root την συσκευή κάνουμε copy αυτό το αρχείο στο /etc ή ακολουθήστε τις οδηγείες σε αυτό το post Γενικές εντυπώσεις ύστερα από χρήση 1ος μηνός Με το πήρα την συσκευή στα χέρια μου την έκανα update με τα επίσημα εργαλεία της LG σε έκδοση 10b. Με stock rom αφού του φόρτωσα τις περί 400 εφαρμογές που είχα στο optimus one είχα πολλά προβλήματα. Συχνά πυκνά restarts έχανε την εξωτερική κάρτα μνήμης lag, restart όταν με καλούσαν και άλλα τραγελαφικά. Διορθώθηκαν πολύ τα πράγματα όταν αφαίρεσα 2 εφαρμογές, το IMO messenger και τον καταγραφέα κλήσεων, χωρίς όμως να είναι η συσκευή όπως θα έπρεπε να είναι. Το πήγα στο service της LG όπου μου δώσανε ανταλλακτική συσκευή για όσο καιρό θα είναι το τηλ μου στο service. Τελικά μου το επέστρεψαν την επόμενη κιόλας μέρα με διόρθωση βλάβης στο χαρτί ξαναπέρασμα τελευταίας έκδοσης. Αν και αμφέβαλα για το αποτέλεσμα το τηλέφωνο πέταγε! Εδώ να ανοίξω μια παρένθεση για να αναφέρω το άψογο after sales service με live chat, τηλεφωνική υποστήριξη και γρήγορο service. Του πέρασα την modaco 15 rom. Η συσκευή πολύ γρήγορη στην καθημερινή χρήση, μπαταρία αναμενόμενη για την χρήση. Μια μέρα την βγάζει με το ζόρι αν ασχολίσε πολύ μαζί του και έχεις ανοιχτά data, wifi. Αν πας διακοπές βγάζεις και φωτογραφίες, video (πολύ καλή ποιότητα, πολύ δυνατό φλάς) μιλάς, είσαι μόνιμα στο νετ με data και δουλεύεις και το GPS βγάζει δεν βγάζει ένα 6ωρο. Οπότε για power user συστήνω κάτι τέτοιο ή κατι σαν αυτό Προσοχή στα ηλιακά του πλαισίου ΔΕΝ έχουν βύσμα για το O2x ούτε και αντάπτορα... Στα παιχνίδια δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Τα απλά games τα παίζει μια χαρά. Αν όμως βάλεις HD games τότε τουλάχιστον στην αρχή για τα πρώτα 5 λεπτά που παίζεις το τηλέφωνο κωλύεται. Lag αρκετό. Ίσως παίζει ρόλο η έκδοση των games. Για παράδειγμα: Το dungeon defender HD το παίζει καλά. Το monster madness εχει ψιλοκολήματα. Γενικά είναι είναι μια πολύ καλή συσκευή όχι όμως τόσο καλή όσο φαίνεται στα χαρτιά. Μπορεί με την 2.3 να βελτιωθούν πολύ τα πράγματα. Για τα 450+ € που έχει μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή μιας και μας υπόσχεται πολλά στο μέλλον. Για player που είδα που ψάχνει κάποιος δεν υπάρχει αλλο από το moboplayer. Υποστηρίζει το optimus 2x, ελληνικούς υπότιτλους, folders, πανέμορφο galery (tip rotate) και άλλα καλούδια Edited May 8, 2011 by orlox Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Να ξαναρωτησω κατι ρε παιδια,ενω εχω το task killer και κλεινει τις εφαρμογες την μουσικη δεν την κλεινει ποτε!!!! Είναι θέμα λειτουργικού. Αφενός δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό, αφετέρου δεν χρειάζεται κιόλας. Επισης το συγχρονιζω με το pc και εχω διπλες τις επαφες ,πως εγινε αυτο? Μάλλον με κάποιο backup που έχεις επαναφέρει έχει δημιουργηθεί το conflict. Κατι ακομα εχω το f-secure ειναι ενταξει αξιζει η να βαλω καποιο αλλο? Ευχαριστω Προσωπικά δεν έχω βρει (ακόμα) λόγο για χρήση τέτοιου είδους πρόγραμμα. Περισσότερα για κάτι τέτοιο μπορείς να ρωτήσεις και εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291945&highlight=antivirus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Το κλασικό htc_ime mod δεν δουλεύει για το optimus 2x Παραθέτω ένα τροποποιημένο από modaco που δουλεύει, μαζί μπόνους έχω βάλει έτοιμες ρυθμίσεις για να μην τις ψάχνετε μια ώρα: Μέσα στο συμπιεσμένο θα βρείτε ένα αρχείο htcimesettings, το βάζετε στην εσωτερική sd του optimus και κάνετε import settings μέσα από τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου. HTC_IME MOD for Optimus 2x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike67 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Ωραια. Σου προτεινω ενα απο αυτα (φυσικα οχι τα δυο πρωτα) Και προφανως δεν εχεις ψαξει γιατι θα ειχες βρει απαντησεις και στο forum μας και εκτος @mike67 Mike αυτο με τη μουσικη σχετιζεται με τη συντομευση που εχει στη notification bar.Και να απενεργοποιησεις το "widget" η μουσικη δε κλεινει...! Μαλλον εχεις συγχρονισμο και με pc και με google...!(δεν ειμαι σιγουρος γιατι δεν το εχω κανει ποτε).Πηγαινε εκει που λεει το πρωτο ποστ αυτης της σελιδας και τσεκαρε αν σου εχει και το pc sync και το google account! Antivirus στο android δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε και προσωπικα δε νομιζω πως χρειαζεται.. σε ευχαριστω Είναι θέμα λειτουργικού. Αφενός δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό, αφετέρου δεν χρειάζεται κιόλας. Μάλλον με κάποιο backup που έχεις επαναφέρει έχει δημιουργηθεί το conflict. Προσωπικά δεν έχω βρει (ακόμα) λόγο για χρήση τέτοιου είδους πρόγραμμα. Περισσότερα για κάτι τέτοιο μπορείς να ρωτήσεις και εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=291945&highlight=antivirus ευχαριστω φιλε μου :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα.Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 8, 2011 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Το κλασικό htc_ime mod δεν δουλεύει για το optimus 2x Παραθέτω ένα τροποποιημένο από modaco που δουλεύει, μαζί μπόνους έχω βάλει έτοιμες ρυθμίσεις για να μην τις ψάχνετε μια ώρα: Μέσα στο συμπιεσμένο θα βρείτε ένα αρχείο htcimesettings, το βάζετε στην εσωτερική sd του optimus και κάνετε import settings μέσα από τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου. HTC_IME MOD for Optimus 2x Το χρησιμοποιω εδω και κατι μερες και μπορω να πω πως ειναι κλασεις ανωτερο απο της LG. Ειδικα στην "προβλεψη" λεξεων δε παιζεται.. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Ναι έτσι είναι, εμένα με ακολουθεί σε όποιο τηλέφωνο έχω πάρει μέχρι τώρα και τρέμω στη ιδέα ότι δεν θα είναι συμβατό με μελλοντική έκδοση του android. Απορώ γιατί συνέχισαν με τις επόμενες εκδόσεις του από την HTC. Ελπίζω κάποιος να προχωρήσει το project γιατί το έχει παρατήσει αυτός που το ξεκίνησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Το εγκατέστησα το HTC_IME MOD αλλά πού βρίσκεται για να το δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Το εγκατέστησα το HTC_IME MOD αλλά πού βρίσκεται για να το δω? Πήγες στις ρυθμίσεις στα πληκτρολόγια; Δεν το βλέπεις εκεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Πήγες στις ρυθμίσεις στα πληκτρολόγια; Δεν το βλέπεις εκεί; Ναι τώρα το είδα.(στραβωμάρα έχω?) Ευχαριστώ Θανάση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts