Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Ωραία.. πήρα το θάρρος και εγώ και επικοινώνησα με lg και την τρίτη θα έρθουν να το παραλάβουν. Τώρα μένει να αντέξω λίγες μέρες με unroot κινητό :ρ γιατί λέω να μην το ζορίσω.

Είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση.. δεν κατάφερα να το αποτυπώσω σε φωτογραφία ούτε σε βίντεο. Ανεβάζω την φωτό για να υποδείξω το σημείο.

Έτσι είναι το κινητό μου. Αν κοιτάξεις ανάμεσα στο μέρος που τελειώνει η οθόνη και ξεκινάει το πλαστικό, βλέπω αυτά τα ασπράκια σαν να έχει χαλασμένο φωτισμό. Εσάς;

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έτσι είναι το κινητό μου. Αν κοιτάξεις ανάμεσα στο μέρος που τελειώνει η οθόνη και ξεκινάει το πλαστικό, βλέπω αυτά τα ασπράκια σαν να έχει χαλασμένο φωτισμό. Εσάς;
Αυτα τα ασπρακια φαινονται σαν να ειναι ζωγραφισμενα στη φωτο. Πολυ περιεργα. Αυτο σιγουρα ειναι προβλημα. Οποσδηποτε αλλαγη. Οχι, το δικο μου δεν εχει κατι τετοιο, το μονο που βλεπω ειναι να εκπεμπουν φως δυο λαμπακια εσωτερικα απο τα δυο πλαγια σημεια στα δεξια της οθονης, αλλα λογικα ολα τα 2Χ θα τα εχουν αυτα (αν και σε αλλα κινητα με οθονες αφης δεν τα εχω δει)

Ωραία.. πήρα το θάρρος και εγώ και επικοινώνησα με lg και την τρίτη θα έρθουν να το παραλάβουν. Τώρα μένει να αντέξω λίγες μέρες με unroot κινητό :ρ γιατί λέω να μην το ζορίσω.

Είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά δεν πήρα απάντηση.. δεν κατάφερα να το αποτυπώσω σε φωτογραφία ούτε σε βίντεο. Ανεβάζω την φωτό για να υποδείξω το σημείο.

Αν εννοείς ότι φαίνεται ο οπίσθιος φωτισμός να ξεφεύγει από το πάνω μέρος της οθόνης, ναι το έχει και εμένα.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Αυτα τα ασπρακια φαινονται σαν να ειναι ζωγραφισμενα στη φωτο. Πολυ περιεργα. Αυτο σιγουρα ειναι προβλημα. Οποσδηποτε αλλαγη. Οχι, το δικο μου δεν εχει κατι τετοιο, το μονο που βλεπω ειναι να εκπεμπουν φως δυο λαμπακια εσωτερικα απο τα δυο πλαγια σημεια στα δεξια της οθονης, αλλα λογικα ολα τα 2Χ θα τα εχουν αυτα (αν και σε αλλα κινητα με οθονες αφης δεν τα εχω δει)

χαχα! Είναι όντως ζωγραφισμένα! Αλλά κάπως έτσι είναι αν το δεις στο σκοτάδι.

Αν εννοείς ότι φαίνεται ο οπίσθιος φωτισμός να ξεφεύγει από το πάνω μέρος της οθόνης, ναι το έχει και εμένα.

Ξεφεύγει απλά το backlight δηλαδή από πάνω ε.. να μην ανησυχώ τότε οκ.

Πάντως αρκετά εξυπηρετικοί στην LG και ευγενικός αυτός ο τύπος.

χαχα! Είναι όντως ζωγραφισμένα! Αλλά κάπως έτσι είναι αν το δεις στο σκοτάδι.
Το σκεφτηκα οτι τα ζωγραφισες αλλα ετσι δεν το καταλαβαινει καποιος το προβλημα :lol: Καλυτερα να το ελεγες με λογια θα το καταλαβαιναμε βρε :p Σοβαρα τωρα, οχι εμενα δεν ξεφευγει απο πουθενα ο οπισθιος φωτισμος, το μονο που βλεπω οταν το ελεγχω στο απολυτο σκοταδι ειναι τα δυο λαμπακια εσωτερικα στην δεξια πλευρα της οθονης. Αληθεια, τα εχετε κι εσεις αυτα? Γιατι εγω πρωτη φορα τα βλεπω να φαινονται σε κινητο, κι εχω αλλαξει του κοσμου τα κινητα..

Το σκεφτηκα οτι τα ζωγραφισες αλλα ετσι δεν το καταλαβαινει καποιος το προβλημα :lol: Καλυτερα να το ελεγες με λογια θα το καταλαβαιναμε βρε :p Σοβαρα τωρα, οχι εμενα δεν ξεφευγει απο πουθενα ο οπισθιος φωτισμος, το μονο που βλεπω οταν το ελεγχω στο απολυτο σκοταδι ειναι τα δυο λαμπακια εσωτερικα στην δεξια πλευρα της οθονης. Αληθεια, τα εχετε κι εσεις αυτα? Γιατι εγω πρωτη φορα τα βλεπω να φαινονται σε κινητο, κι εχω αλλαξει του κοσμου τα κινητα..

Δεν θα το δεις με φυσιολογικό κράτημα. Πρέπει να το οριζοντιώσεις.. να το φέρεις τελείως παράλληλα στο βλέμμα σου και να δεις "μέσα"...

Aυριο το πολυ μεθαυριο θα το εχω και εγω στα χερια μου,αν μπορει καποιος να μου πει εναν σωστο τροπο να το φορτιζω και κυριος για τις πρωτες φορτισεις,ευχαριστω.

Δεν θα το δεις με φυσιολογικό κράτημα. Πρέπει να το οριζοντιώσεις.. να το φέρεις τελείως παράλληλα στο βλέμμα σου και να δεις "μέσα"...
Αν ειναι τοσο μεσα φιλε μου jastonas, σε ολα υπαρχει αυτο. Εγω νομιζα οτι ηταν στο πανω μερος της οθονης αλλα αρκετα εξω. Ειδες, η φωτογραφια μας μπερδεψε τελικα. Να σε ρωτησω κι εγω κατι, τα λαμπακια στη δεξια πλευρα εσωτερικα της οθονης, που φαινονται εντονα τα εχεις δει? Αν τα εχει δει καποιος στο κινητο του ας μου πει, η υπαρχουν μονο σε μενα? :p

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120683029792&ssPageName=ADME:L:OU:US:1123

κάποιος είπε για θήκη.

αυτή έχω -προτείνω ανεπιφύλακτα,όμορφη κ προσφέρει ιδανική ασφάλεια-εργονομία,

και σε άσπρο ,ρόζ (θα το προτιμήσετε πιστεύω:grin:)

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Ισως να μην ειναι τοσο ασφαλες να αφαιρεθει γιατι μπορει να μειωνει και την ακτινοβολια .

Υ.Γ Ανησυχω που στις 3 τελευταιες σελιδες πολλα παιδια αναφερουν κολληματα και restart της συσκευης

εγω φιλε μου το εχω απο τις 8 του μηνα και δεν εχω ουτε ενα κολλημα ή restart ουτε με την stock rom ουτε με την cook rom...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120683029792&ssPageName=ADME:L:OU:US:1123

κάποιος είπε για θήκη.

αυτή έχω -προτείνω ανεπιφύλακτα,όμορφη κ προσφέρει ιδανική ασφάλεια-εργονομία,

και σε άσπρο ,ρόζ (θα το προτιμήσετε πιστεύω:grin:)

Γενικά δεν μου αρέσουν θήκες κλπ. Το μονο που με προβληματίζει γενικά είναι η θερμοκρασία που αναπτύσσει το κινητό στο ταμπλό του αυτοκινήτου το καλοκαίρι (στη βάση) Το προηγούμενο τηλέφωνο το είχα πάρει ...άσπρο για αυτό το λόγο.

Οπότε παίζει να πάρω μία τέτοια για αυτή τη δουλειά....

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Μακαρι να μην εχει προβλημα αμα καταληξω τελικα σ αυτο αλλα πολλα παιδια το αναφερουν προβληματα και λενε οτι το γνωριζει και η LG

Υ.Γ . Η Cosmote προκειται να το φερει ή το χει αποκλειστικα η Vodafone μονο

Edited by kprse

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

εγω φιλε μου το εχω απο τις 8 του μηνα και δεν εχω ουτε ενα κολλημα ή restart ουτε με την stock rom ουτε με την cook rom...

Κι εμένα έτσι ακριβώς!

Προσοχή στα προβλήματα που αναφέρονται. Δεν τα αμφισβητώ, αλλά π.χ. ένας φίλος πριν μερικές σελίδες δεν μπορούσε να συνδεθεί με 3G με τίποτα, φάγαμε 2 σελίδες να το συζητάμε, και τελικά δεν είχε ανοικτό data απο τον πάροχο (αν κατάλαβα καλά). Πρέπει να το ψάχνουμε λίγο το θέμα, για να μην χαλάει και το νήμα αλλά και να μην επηρεάζονται λανθασμένα οι μελλοντικοί χρήστες που μας διαβάζουν.

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Κι εμένα έτσι ακριβώς!

Προσοχή στα προβλήματα που αναφέρονται. Δεν τα αμφισβητώ, αλλά π.χ. ένας φίλος πριν μερικές σελίδες δεν μπορούσε να συνδεθεί με 3G με τίποτα, φάγαμε 2 σελίδες να το συζητάμε, και τελικά δεν είχε ανοικτό data απο τον πάροχο (αν κατάλαβα καλά). Πρέπει να το ψάχνουμε λίγο το θέμα, για να μην χαλάει και το νήμα αλλά και να μην επηρεάζονται λανθασμένα οι μελλοντικοί χρήστες που μας διαβάζουν.

ακριβως φιλε μου....το ζητημα ειναι να πληροφορουμε και οχι να παραπληροφορουμε!!!

• Administrators
Γενικά δεν μου αρέσουν θήκες κλπ. Το μονο που με προβληματίζει γενικά είναι η θερμοκρασία που αναπτύσσει το κινητό στο ταμπλό του αυτοκινήτου το καλοκαίρι (στη βάση) Το προηγούμενο τηλέφωνο το είχα πάρει ...άσπρο για αυτό το λόγο.

Οπότε παίζει να πάρω μία τέτοια για αυτή τη δουλειά....

Αν θες τη γνώμη μου το καλοκαίρι μην το αφήνεις να το χτυπάει ο ήλιος στο ταμπλό, ανεξαρτήτων χρώματος θήκης.

Aυριο το πολυ μεθαυριο θα το εχω και εγω στα χερια μου,αν μπορει καποιος να μου πει εναν σωστο τροπο να το φορτιζω και κυριος για τις πρωτες φορτισεις,ευχαριστω.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη μεθοδολογία εδώ. Το φορτίζεις μέχρι να γεμίσει και γενικώς ενδείκνυται να μην αφήνουμε την μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%.

Edited by athanaso77

Modpic.gif

@ jastonas

Τελικα "ολικη επαναφορα" με το smartflash??Ολα ευκολα οπως και με τη baseband?

Ουτε εμενα εχει κολλησει η εχει κανει restart εκτος απο 1-2 φορες που εφταιγα εγω.

Σχολιο για τη μπαταρια:

Γενικα απο τη μπαταρια εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος.

Σε συγκριση με το milestone που ειχα καταναλωνει πολυ λιγοτερη σε idle(και χωρις underclocking..) και αρκετα περισοτερη οταν το χρησιμοποιω(κυριως στα παιχνιδια).

Με ελαφρια χρηση τις ξεπερναω τις 48 ωρες ευκολα.

Μου έχει κάνει δύο φορές ένα περίεργο πρόβλημα. Την πρώτη φορά του είχα αλλάξει τα φώτα σε αλλαγές και θεώρησα λογικό να πάθει κάτι. Αλλά το έκανε και σήμερα, χωρίς προφανή λόγο:

Χτυπάει το τηλέφωνο, αναγνώριση κλήσης κανονικά, απαντάω στην κλήση και δεν ακούγεται τίποτα, ούτε με ακούει ο άλλος. Ξανά και ξανά. Εκανα restart για να δουλέψει.

Σαν να μπλοκάρει την στιγμή που ανοίγει η γραμμή (είμαι μονο σε 2G και με σήμα φούλ).

Αν το ξανακάνει θα δοκιμάσω και να το θέσω σε λειτουργία πτήσης και ξανά στο δίκτυο μπας και είναι πιο γρήγορη λύση. Καθάρισα και τις επαφές της sim μην μια στο εκατ. είναι αυτή η αιτία.

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό η είναι μεμονωμένο περιστατικό;

Υ.Γ. απεγκατέστησα το 3g watchdog μη τυχόν ήταν αυτό το πρόβλημα (το μονο που επενέβαινε με όποιοδήποτε τρόπο στο δίκτυο)

Υ.Γ.2 Στο xda αναφέρονται διάφορα τέτοια

Κάτι τέτοιο μου έκανε και εμένα σε καθημερινή βάση μία με δύο φορές την ημέρα (όπως αναφέρω σε παραπάνω post) και τελικά το μεσημέρι το πήγα στην lg, το κράτησαν για έλεγχο.

Ας ελπίσουμε να βρουν λύση.

Κάτι τέτοιο μου έκανε και εμένα σε καθημερινή βάση μία με δύο φορές την ημέρα (όπως αναφέρω σε παραπάνω post) και τελικά το μεσημέρι το πήγα στην lg, το κράτησαν για έλεγχο.

Ας ελπίσουμε να βρουν λύση.

Οτι εχει ενα θεμα το 2Χ με τις κλήσεις το εχει...!

Εγω τους ακουω αλλα δε με ακουνε για 1-2 δευτερολεπτα.

Αν εχεις νεα απο την LG πες μας

Παράξενα πράγματα... δεν αντιμετώπισα ποτέ τέτοιο πρόβλημα.

Είναι το two seconds delay του gingerbread στο froyo:lol:

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Οτι εχει ενα θεμα το 2Χ με τις κλήσεις το εχει...!

Εγω τους ακουω αλλα δε με ακουνε για 1-2 δευτερολεπτα.

Αν εχεις νεα απο την LG πες μας

To ιδιο μου συνεβη σημερα, απο o2x σε o2x η κληση

Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

@ jastonas

Τελικα "ολικη επαναφορα" με το smartflash??Ολα ευκολα οπως και με τη baseband?

Ουτε εμενα εχει κολλησει η εχει κανει restart εκτος απο 1-2 φορες που εφταιγα εγω.

Σχολιο για τη μπαταρια:

Γενικα απο τη μπαταρια εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος.

Σε συγκριση με το milestone που ειχα καταναλωνει πολυ λιγοτερη σε idle(και χωρις underclocking..) και αρκετα περισοτερη οταν το χρησιμοποιω(κυριως στα παιχνιδια).

Με ελαφρια χρηση τις ξεπερναω τις 48 ωρες ευκολα.

Ναι. Ακολουθώντας αυτό τον απλό τρόπο έγινε ολική ολική επαναφορά. Ρομ, recovery, unroot κτλ...

• Administrators

Αν πάντως είναι σε μικρή έκταση το φαινόμενο και φαίνεται μόνο υπό κλίση όπως το έχεις στη φωτογραφία... το έχω δει και σε άλλες συσκευές. Θα το έκρινα μέχρι και φυσιολογικό.

Ποια μέθοδο ακολούθησες για την πλήρη επαναφορά; Αυτή που αναφέρεται εδώ;

http://www.dkszone.net/install-stock-rom-lg-optimus-2x-p990

Modpic.gif

Αν πάντως είναι σε μικρή έκταση το φαινόμενο και φαίνεται μόνο υπό κλίση όπως το έχεις στη φωτογραφία... το έχω δει και σε άλλες συσκευές. Θα το έκρινα μέχρι και φυσιολογικό.

Ποια μέθοδο ακολούθησες για την πλήρη επαναφορά; Αυτή που αναφέρεται εδώ;

http://www.dkszone.net/install-stock-rom-lg-optimus-2x-p990

Έλεγα να χρησιμοποιήσω αυτόν τον τρόπο εδώ για ολική επαναφορά... ελπίζω!

Φαίνεται πολύ πιό εύκολη. Αυτή που παρέθεσες σε στέλνει σε device manager και σε βάζει να κάνεις πράγματα αχρείαστα :Ρ

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)