Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

εγω εχω λαπτοπ!καθε βραδυ δεν το κλεινω τον βαζω στην αναμονη και φορτιζει κανονικα!

Στο ενα pc που εχω οταν συνδεω το mp3 player και ειναι κλειστο το pc φορτιζει καονικα αλλα στο 2ο pc μου οταν το συνδεω το mp3 player πρεπει να ειναι ανεμενο το pc για να φορτιζει.Αραγε καποια ρυθμιση πρεπει να ειναι απο τα bios οπως λεει και ο φιλος ποιο πανω.

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν δεν φορτιζει ενεργοποιηστε το power on from ps2/usb και θα φορτιζει!
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Αν δεν φορτιζει ενεργοποιηστε το power on from ps2/usb και θα φορτιζει!

Αυτο ειναι πηγα στα BIOS σε αυτο που φορτιζει και η επιλογη ειναι ps2/usb στο on.Αραγε στο αλλο pc μου πρεπει να ειναι off.

Λογικά δεν θα καθυστερήσει. Άμεσα θα πρέπει να το χεις. Αλλά καλύτερα ρώτα την voda.

Χθές αργά το βράδυ το παράγγειλα και σήμερα το πρωεί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν οτι αύριο μεταξύ 11:00 και 3:00 θα μου έχει έρθει σπίτι. :D Woohoo !:p

μονο αν του κλεισεις το κουμπι του τροφοδοτικου αν του κανεις shutdown παιρνουν κανονικα ρευμα εκτος και αν απενεργοποιησεις της λειτουργεια αυτη μεσω καποιας ρυθμισεις στο bios!

τι λες φιλε μου?αυτην την στιγμη σου μιλαω απο σταθερο και εχω το λαπτοπ διπλα ο οποιος ειναι απενεργοποιημενος με τον γνωστο τροπο και δεν εχει ρευμα στα usb του...το ιδιο ισχυει αν το κανω και στον σταθερο...οταν απενεργοποιεις (shutdown) απο windows τον υπολογιστη και δεν εχεις κανει καμια μαι*****α μεσω bios (και δεν ξερω αν γινεται)τοτε απενεργοποιουνται και τα usb....

διαβασε λιγο και θα δεις τι λεω!!!!!στα λαπτοπ μπορει να μην παιζει λογω μπαταριας αλλα στους σταθερους γινεται ετσι οπως περιγραφω πιο πανω!(λιγο διαβασμα πριν γραψουμε κατι δεν βλαπτει!)

εξαλλου στο ενα μου κινητο δεν εχω φορτιστη και το φορτιζω ετσι 3 χρονια τωρα!

κατι ακομα σε παλιες μητρικες παιζει και να υπαρχει καποιο jumperακι "usb power on!"

πρεπει να απενεργοποιησετε και το energy star support οσοι εχετε προβλημα!

ενα ενα μου ερχονται!:p:p:p

Edited by ros100
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

τι λες φιλε μου?αυτην την στιγμη σου μιλαω απο σταθερο και εχω το λαπτοπ διπλα ο οποιος ειναι απενεργοποιημενος με τον γνωστο τροπο και δεν εχει ρευμα στα usb του...το ιδιο ισχυει αν το κανω και στον σταθερο...οταν απενεργοποιεις (shutdown) απο windows τον υπολογιστη και δεν εχεις κανει καμια μαι*****α μεσω bios (και δεν ξερω αν γινεται)τοτε απενεργοποιουνται και τα usb....

Μαλλων κατι γινεται με το 1pc μου.Γιατι εκανα τα παραπανω και εσβησα το 2pc που φορτιζει το LG αλλα τιποτα σταματησε η φορτιση.Οταν κανει διακοπη ρευματος και ξανα ερχεται το ρευμα το 1pc μου ενω ειναι σβηστο παιρνει μπρος κανικα ενω το 2pc μου ενω ειναι και αυτο κλειστο δεν το κανει αυτο.Ξερει κανεις τι παιζει;:wacko:

Σας βλεπω και συζητατε για τη φορτιση μεσω usb και οτι ειναι καλυτερη απο τη φορτιση απο μπριζα.

Εψαξα στο net αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο, μαλλιστα σε ενα αρθρο που βρηκα για ενα samsung ελεγε οτι ειναι καλυτερο απο μπριζα. Που το εχετε βρει αυτο οτι φορτιζει καλυτερα απο usb ?

Οχι τιποτα αλλο αλλα αν δεν εχει καποια διαφορα μην περιμενω αδικα τοσες ωρες :p ειναι μαρτυριο να εχεις το κινητο και να το βλεπεις να καθετε και να μην μπορεις να το δουλεψεις. :lol:

Σας βλεπω και συζητατε για τη φορτιση μεσω usb και οτι ειναι καλυτερη απο τη φορτιση απο μπριζα.

Εψαξα στο net αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο, μαλλιστα σε ενα αρθρο που βρηκα για ενα samsung ελεγε οτι ειναι καλυτερο απο μπριζα. Που το εχετε βρει αυτο οτι φορτιζει καλυτερα απο usb ?

Οχι τιποτα αλλο αλλα αν δεν εχει καποια διαφορα μην περιμενω αδικα τοσες ωρες :p ειναι μαρτυριο να εχεις το κινητο και να το βλεπεις να καθετε και να μην μπορεις να το δουλεψεις. :lol:

ουτε εγω ξερω κατι τετοιο ουτε υπαρχει καπου απλα να ξερεις οτι το κινητο ακομα και να δειχνει full φορτιση δεν ειναι παντα ετσι τις πρωτες φορες ασ το 5-6 ωρες στην πριζα και μην το αφησεις να σβησει τελειως μολις δεις χαμηλη μπαταρια κλειστο και αστο 5-6 ωρες στο ρευμα!

http://www.wikihow.com/Make-Your-Cell-Phone-Battery-Last-Longer

Αφου μου δινεται η ευκαιρια να πω οτι καλο ειναι να βαζουμε και καμια πηγη αφου πουμε οτιδηποτε και οχι απλα να λεμε κατι χωρις να στηριζεται καπου και χωρις επιχειρηματα!!(φιλικα παντα!)

Edited by ros100

διαβασε λιγο και θα δεις τι λεω!!!!!στα λαπτοπ μπορει να μην παιζει λογω μπαταριας αλλα στους σταθερους γινεται ετσι οπως περιγραφω πιο πανω!(λιγο διαβασμα πριν γραψουμε κατι δεν βλαπτει!)

συμφωνω με αυτα που λες φιλε μου αλλα και εσυ αν διαβαζες καλυτερα λεω την προσωπικη μου αποψη και εκφραζω τους ενδοιασμους μου...το οτι εσυ ειπες κατι δεν σημαινει οτι θα πρεπει να μην πω εγω το αντιθετο...ελευθερια σκεψης και γραφης λεγεται...και ουτε θα συμφωνησω απαραιτητα μαζι σου και θα αρχισω να κανω πειραματισμους στον υπολογιστη μου...απλα οπως ειπα και παραπανω μπορει να γινει με καποιες μαι*****ες....

συμφωνω με αυτα που λες φιλε μου αλλα και εσυ αν διαβαζες καλυτερα λεω την προσωπικη μου αποψη και εκφραζω τους ενδοιασμους μου...το οτι εσυ ειπες κατι δεν σημαινει οτι θα πρεπει να μην πω εγω το αντιθετο...ελευθερια σκεψης και γραφης λεγεται...και ουτε θα συμφωνησω απαραιτητα μαζι σου και θα αρχισω να κανω πειραματισμους στον υπολογιστη μου...απλα οπως ειπα και παραπανω μπορει να γινει με καποιες μαι*****ες....

OK... αλλα αυτο το τι λες φιλε μοιαζει σαν να μου λες οτι δεν ξερω τι λεω!

τεσπα το να αλλαζεις τιμες στο Bios δεν ειναι πειραματισμος ειναι σαν να μου λες οτι τα windows τα αφηνεις στις default ρυθμισεις! Τωρα αν δεν ξερεις απο υπολογιστες και τετοιου ειδους παραμετροποιησεις αυτο ειναι αλλο θεμα!

και κατι ακομα πριν πω κατι πιστεψε με το σιγουρευω δεν λεω ποτε μπαρουφες για να το παιξω εξυπνος!και συμφωνω οτι ο καθενας μπορει να πει οτι θελει αρκει να ισχυει οχι να λεμε οτι θελει ο καθενας μονο και μονο στα πλαισια κοντρας!(εννοειτε πως δεν λεω οτι εσυ πραττεις αναλογως!)

Edited by ros100

OK... αλλα αυτο το τι λες φιλε μοιαζει σαν να μου λες οτι δεν ξερω τι λεω!

εγω αυτο που λεω ειναι οτι δεν υπαρχει υπολογιστης που να φορτιζει κλειστος εκτος και αν του κανουμε μαι*****ες μεσω bios....(αυτες που λες πιθανον)!και ι γινετε...αν δεις και ποιο πανω το ιδιο λενε και αλλοι...τωρα αν τον πειραξεις δεν ξερω τι γινετε και ουτε αν ισχυουν τα λεγομενα σου!μολις το δοκιμασα σε 4ον υπολογιστη κλειστο και δεν φορτιζει

εγω αυτο που λεω ειναι οτι δεν υπαρχει υπολογιστης που να φορτιζει κλειστος εκτος και αν του κανουμε μαι*****ες μεσω bios....(αυτες που λες πιθανον)!και ι γινετε...αν δεις και ποιο πανω το ιδιο λενε και αλλοι...τωρα αν τον πειραξεις δεν ξερω τι γινετε και ουτε αν ισχυουν τα λεγομενα σου!μολις το δοκιμασα σε 4ον υπολογιστη κλειστο και δεν φορτιζει

αυτο(Energy Saver 4.0C Support) το απενεργοποιησες απο το βιος? αν θες πες μου τι μητρικη εχεις και θα σου πω τι να κανεις!

Edited by ros100

μονο αν του κλεισεις το κουμπι του τροφοδοτικου αν του κανεις shutdown παιρνουν κανονικα ρευμα εκτος και αν απενεργοποιησεις της λειτουργεια αυτη μεσω καποιας ρυθμισεις στο bios!

επειδη πιστευω οτι παρεξηγιομαστε χωρις λογο εγω στα παραπανω λεγομενα σου στηριχτηκα και σου ειπα οτι δεν γινεται...δηλ οταν κλεινεις εναν υπολογιστη τα usb δεν εχουν ρευμα και ας εχεις ανοικτο το τροφοδοτικο...τωρα εαν με τροποποιηση απο το bios γινεται αυτο δεν το ξερω και θα δοκιμασω αυτα που λες...αλλα μεχρι στιγμης με οσους υπολογιστες και να εχω δουλεψει(και ειναι πολλοι) εαν τους εκανες shutdown δεν ειχαν ρευμα τα usb τους και ας ειχα on το τροφοδοτικο...

επειδη πιστευω οτι παρεξηγιομαστε χωρις λογο εγω στα παραπανω λεγομενα σου στηριχτηκα και σου ειπα οτι δεν γινεται...δηλ οταν κλεινεις εναν υπολογιστη τα usb δεν εχουν ρευμα και ας εχεις ανοικτο το τροφοδοτικο...τωρα εαν με τροποποιηση απο το bios γινεται αυτο δεν το ξερω και θα δοκιμασω αυτα που λες...αλλα μεχρι στιγμης με οσους υπολογιστες και να εχω δουλεψει(και ειναι πολλοι) εαν τους εκανες shutdown δεν ειχαν ρευμα τα usb τους και ας ειχα on το τροφοδοτικο...

δεν εχεις δικιο γινεται πλεον ολα τα usb φοτριζουν απο μαμα χωρις να πειραξεις τιποτα στο bios,στα παλαιοτερα μπορει οχι

Παιδια επειδη ειναι λιγο δυσκολο να διβασω 130 σελιδες μπορει να μου πει καποιος πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα .

Καλο θα ταν καποιος που το χει το κινητο

Διαβασα στο gsmarena οτι το ηχειο δεν ειναι καλο και με ακουστικα ακομα χειροτερο

Edited by kprse

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

ΤΟ έχω στα χέρια μου .:up:

Το αγόρασα από το Πλαίσιο Αλίμου . Σας το έλεγα ότι όσα γράφτηκαν ήταν αποτέλεσμα αγωνίας , ανυπομονησίας και πόθου :p .

Το 1ο εύκολο συμπέρασμα , Η συσκευή είναι καταπληκτική . :respect:

- Ποιότητα και φινίρισμα πολύ ψιλά . Καμία σχέση με HD .

- Οθόνη απλά απολαυστική .

- Χρώματα και φωτεινότητα .

- Η αφή της οθόνης εξαιρετική " το Gorilla glass , αξίζει "

- Ταχύτατο

- Λεπτό

- Ο explorer ταχύτατος

- Συγχρονίστηκε με το gmail και σε 3-4 δεύτερα και κατέβασε απροβλημάτιστα όλες της επαφές τα mail κλπ.

- Ο καιρός έχει ένα πολύ καλό γραφικό ... :lol:

- Το ακουστικό από τις κλίσεις που έκανα σε εξωτερικό χώρο στάθηκε αντάξιο των απαιτήσεων

- Η συσκευασία περιέχει HDMI

- Φόρτωσε στο boot μόνο του τα Ελληνικά .

- Το πληκτρολόγιο πολύ εύκολο στην χρήση .

- Δεν υπάρχει κανένα Logo ή άλλης μορφής σήμα της Voda .

αυτά προς το παρόν .....

Αν θέλει κάποιος ας προτείνει εφαρμογές που έχει χρησιμοποιήσει και θεωρεί ότι είναι αξιόλογες να τις κατεβάσουμε από το Market .

τα ειπε ολα μια χαρα :) μειονεκτημα: μπαταρια και αυτο οχι για ολους ;)

τα ειπε ολα μια χαρα :) μειονεκτημα: μπαταρια και αυτο οχι για ολους ;)

εμενα η μπαταρια διαρκει μεχρι αργα το βραδυ κατι το οποιο εμενα μου φτανει μιας και το βραδυ δεν εχω προβλημα να το φορτιζω!!καθημερινα παιζω αρκετα παιχνιδια στελνω λιγα sms και μιλαω γυρω στα 20 λεπτα στο τηλεφωνο!επισης εχω την φωτεινοτητα στο φουλ επειδη δεν μαρεσει μια τετοια οθονη να ειναι σκοτεινη και χρησιμοποιω αρκετα το 3g για ιντερνετ!αυτα!! :happy:

αν στο κινητό έχουμε το wifi ανοιχτό συνέχεια, με δέκα widget να ζητάνε ανά πέντε λεπτά ανανέωση, σιγά μην αντέξει η μπαταρία.

Κάποια στιγμή, όταν στρώσει η μπαταρία, θα κάνω ένα τεστ αντοχής.

Η μέχρι τώρα εκτίμησή μου είναι ότι αν το χρησιμοποιήσει κανείς σαν τηλέφωνο μόνο (το ξέρω είναι ...δύκολο , είναι πειρασμός!) θα αντέξει άνετα δύο μέρες.

Με πολύ σκάλισμα και ~20 min GPS, ~4-5 ώρες WiFi να κατεβάζει αρχεία από το web και ~15-20 λεπτά ομιλία, άντεξε ~ μία μέρα. Και αυτό με την πρώτη φόρτιση.

*Τώρα, είναι ένα πολύ στιβαρό κινητό, ίσως όχι στα επίπεδα των unibody που είναι στη μόδα (πχ N8) αλλά σε καμία περίπτωση δεν σου φαίνεται ψεύτικο.

*Το βάρος είναι καλό, όχι δηλαδή υπερβολικά βαρύ ώστε να σε βαραίνει σε μία τσέπη.

*Το μέγεθος είναι ανεκτό (ύψος πλάτος) και αρκετά λεπτό. Μπαίνει άνετα στην μπροστά τσέπη ενός τζήν.

*Οθόνη άψογη, δεν ζητάς εύκολα κάτι παραπάνω.

*Το touch και αυτό κορυφή.

*Το UI δεν μπορώ να το συγκρίνω με αντίστοιχα άλλων ανδροιδών, αλλά είναι εύχρηστο και ταχύτατο. Γενικά σε ταχύτητα δεν θα έχετε κανένα θέμα:D

*Ακουστική και σήμα ικανοποιητικά. Δεν είναι κορυφή αλλά δεν προβληματίζουν. Ακόμα δεν έχει τύχει να μιλήσω σε θορυβώδες περιβάλλων, όταν συμβεί θα ενημερώσω.

*Το ηχείο συμπαθητικό και μέχρι εκεί.

*Πληκτρολόγιο πολύ καλό. Εύκολη εναλλαγή γλώσσας (ειδικό κουμπί)

*Ο browser είναι ταχύτατος και φορτώνει τα πάντα! Μέχρι και τη φάρμα σας στο FB μπορείτε να παίξεται!

*Ο συγχρονισμός με gmail κλπ παιχνιδάκι.

Για video & music player καθώς και για την κάμερα ακόμα δεν έχω προλάβει να τα στρεσάρω.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

δεν εχεις δικιο γινεται πλεον ολα τα usb φοτριζουν απο μαμα χωρις να πειραξεις τιποτα στο bios,στα παλαιοτερα μπορει οχι

δηλ εσυ εχεις υπολογιστη που οταν τον κανεις shutdown το ποντικι και το πληκτορογιο συνεχιζουν να αναβουν αν τα εχεις συνδεδεμενα σε usb....????και χωρις να χρειαστει ρυθμισεις απο bios?

Edited by ximikos_fil

εμενα η μπαταρια διαρκει μεχρι αργα το βραδυ κατι το οποιο εμενα μου φτανει μιας και το βραδυ δεν εχω προβλημα να το φορτιζω!!καθημερινα παιζω αρκετα παιχνιδια στελνω λιγα sms και μιλαω γυρω στα 20 λεπτα στο τηλεφωνο!επισης εχω την φωτεινοτητα στο φουλ επειδη δεν μαρεσει μια τετοια οθονη να ειναι σκοτεινη και χρησιμοποιω αρκετα το 3g για ιντερνετ!αυτα!! :happy:

ενα απο τα ιδια και εμενα....χωρις τα παιχνιδια που δεν τα πολυ παω με βγαζει 1 και μιση μερα στο νερο!!!

• Administrators
ενα απο τα ιδια και εμενα....χωρις τα παιχνιδια που δεν τα πολυ παω με βγαζει 1 και μιση μερα στο νερο!!!

Παράξενο. Με φειδωλή χρήση εγώ δεν βλέπω πάνω από ένα 24ωρο ποτέ.

Επίσης αν θες μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα... το απαγορεύουν οι κανονισμοί. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει η "Τροποποίηση" και η "Πολλαπλή παράθεση".

Modpic.gif

δηλ εσυ εχεις υπολογιστη που οταν τον κανεις shutdown το ποντικι και το πληκτορογιο συνεχιζουν να αναβουν αν τα εχεις συνδεδεμενα σε usb....????και χωρις να χρειαστει ρυθμισεις απο bios?

Εμένα στο ένα μηχάνημα το ποντίκι (σε usb) δεν σβήνει ποτέ!

Και μάλιστα είναι το παλιό που έχω στο παιδικό δωμάτιο.

Στο άλλο, έχω ρυθμίσει να κόβει το ρεύμα από το bios.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Παράξενο. Με φειδωλή χρήση εγώ δεν βλέπω πάνω από ένα 24ωρο ποτέ.

Επίσης αν θες μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα... το απαγορεύουν οι κανονισμοί. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει η "Τροποποίηση" και η "Πολλαπλή παράθεση".

ναι εχεις δικιο για τα συνεχομενα μνμτα...τι εννοεις φειδωλη χρήση?

φειδωλή χρήση κ από εμένα.. και δύσκολα βγάζει 24άωρο:)|

(χωρίς παιχνίδια όλη μέρα για να τεστάρω μπαταρία)

φειδωλή=συγκρατημένη,εκλογικευμένη ..περίπου αυτό,ετυμολογικά δεν θυμάμαι.

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)