Jump to content

paparouna

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by paparouna

  1. Παιδια το tegra zone σας δουλεβει κανονικα ? Γιατι οτι παιχνιδι και να επιλεξω μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη η ευρεση του ανικειμενου :confused:
  2. Καλησπερα παιδια, εχω το κινητο εδω και 3 μερουλες και μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστιμενος. Εχω καποιες αποριουλες ομως :p 1) Κατεβασα το tegra zone και απο τι ειδα το μονο free game ειναι το dungeons defenders. Πατησα get it now και μου βγαζει μηνυμα "Δεν βρεθηκε, Δεν ηταν δυνατη η ευρεση τοθ αντικειμενου για το οποιο πραγματοποιησατε αιτημα". Εχω ιντερνετ κανονικα μεσω wifi. Τι μπορει να παιζει ? 2)Επισης επειδι κοιταξα το manual αλλα δεν βρηκα κατι. Για να ειμαι σιγουρος οτι δεν χρησιμοποιω 3G και χαλαω τα mb μου καταλαθος :p απο που φενετε οτι το 3G ειναι ανοιχτο και ανεβοκατεβαινουν data ? Αυτα βασικα αν καποιος γνωριζει κατι :happy: Επισης το κινητο ειναι version V10b μωλις πριν λιγη ωρα το εκανα update με το PC suite. :)
  3. Σας βλεπω και συζητατε για τη φορτιση μεσω usb και οτι ειναι καλυτερη απο τη φορτιση απο μπριζα. Εψαξα στο net αλλα δεν βρηκα κατι τετοιο, μαλλιστα σε ενα αρθρο που βρηκα για ενα samsung ελεγε οτι ειναι καλυτερο απο μπριζα. Που το εχετε βρει αυτο οτι φορτιζει καλυτερα απο usb ? Οχι τιποτα αλλο αλλα αν δεν εχει καποια διαφορα μην περιμενω αδικα τοσες ωρες :p ειναι μαρτυριο να εχεις το κινητο και να το βλεπεις να καθετε και να μην μπορεις να το δουλεψεις. :lol:
  4. Χθές αργά το βράδυ το παράγγειλα και σήμερα το πρωεί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν οτι αύριο μεταξύ 11:00 και 3:00 θα μου έχει έρθει σπίτι. :D Woohoo !:p
  5. Eυχαριστώ ! Μώλις το παράγγειλα :D αντε να δούμε :p
  6. Καλησπέρα παιδιά. Έχω αποφασίσει να αγοράσω το 2Χ μετα απο άπειρο ψάξιμο και διαβάζοντας και τις 124 σελίδες του thread. :p Λέω να το αγοράσω απο το site της vodafone με ενα πρόγραμμα unlimited. (ειμαι ήδη συνδρομητής vodafone.) Αν κάποιος εχει αγοράσει με αυτον τον τρόπο σε ποσες μερες περίπου θα το εχω στα χέρια μου μετα την παραγγελία ? Ευχαριστώ :)
×
×
  • Create New...