Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Φιλε ΚΑΝΕΙΣ δεν εδωσε αντρικη απαντηση εως τωρα. Εγω πιστευω δεν αξιζει τα 500Ε. Κόψε κάτι... δεν είναι κακό ξέρεις κάποιοι να έχουν διαφορετική άποψη από σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Φιλε ΚΑΝΕΙΣ δεν εδωσε αντρικη απαντηση εως τωρα. Εγω πιστευω δεν αξιζει τα 500Ε. Αν θα το παρω θα το επιλεξω για την οθονη του. Τιποτα παραπανω. Χαλαρωσε.. Σου δωσαμε, αν εσυ δεν μπορεις να το καταλαβεις ειναι αλλο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Φιλε ΚΑΝΕΙΣ δεν εδωσε αντρικη απαντηση εως τωρα. Εγω πιστευω δεν αξιζει τα 500Ε. Αν θα το παρω θα το επιλεξω για την οθονη του. Τιποτα παραπανω. Πες μου ΕΝΑ κινητο που να αξιζει να δωσει καποιος κατι παραπανω απο μισο μηνιατικο?Η απαντηση ειναι ΚΑΝΕΝΑ!Αλλα το κανουμε γιατι ετσι επιτασσει η μοδα και γιατι καποιοι τα θελουν γαι την δουλεια τους.Δεν νομιζω οτι δεν μπορει να κανει δουλεια καποιος ενα απλο κινητο (κλησεις και μυνηματα) χωρις καμερες χωρις επεργαστες διπυρηνους με εφαρμογες για την NASA και δεν ξερω εγω τι αλλο και με ενα απλο netbook να σερφαρει στο νετ. Ο καθενας παιρνει οτι νομιζει οτι θα τον εξυπηρετησει,αν δεν σου αρεσει κατι απλα δεν το παιρνεις,δεν ειναι απαραιτητο να το κακολογεις και να απαιτεις απαντησεις στο γιατι τα περνουν καποιοι τα smartphone. Ειναι αρκετα αντρικη αυτη η απαντηση?:blink: :lol::p Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barman25 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Κόψε κάτι... δεν είναι κακό ξέρεις κάποιοι να έχουν διαφορετική άποψη από σένα. Συμφωνω. Με το "Ναι μεν αλλα" δεν τα παω καλα. Δεν ηθελα να προσβαλω καποιον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Πες μου ΕΝΑ κινητο που να αξιζει να δωσει καποιος κατι παραπανω απο μισο μηνιατικο?Η απαντηση ειναι ΚΑΝΕΝΑ!Αλλα το κανουμε γιατι ετσι επιτασσει η μοδα και γιατι καποιοι τα θελουν γαι την δουλεια τους.Δεν νομιζω οτι δεν μπορει να κανει δουλεια καποιος ενα απλο κινητο (κλησεις και μυνηματα) χωρις καμερες χωρις επεργαστες διπυρηνους με εφαρμογες για την NASA και δεν ξερω εγω τι αλλο και με ενα απλο netbook να σερφαρει στο νετ. Ο καθενας παιρνει οτι νομιζει οτι θα τον εξυπηρετησει,αν δεν σου αρεσει κατι απλα δεν το παιρνεις,δεν ειναι απαραιτητο να το κακολογεις και να απαιτεις απαντησεις στο γιατι τα περνουν καποιοι τα smartphone. Ειναι αρκετα αντρικη αυτη η απαντηση?:blink: :lol::p + 1000 :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barman25 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Παντως απαντηση ακομα σωστη δεν πηρα. Καλο μεσημερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 (edited) Παντως απαντηση ακομα σωστη δεν πηρα. Καλο μεσημερι. Με το συμπαθειο, μπορεις να μας εξυγησεις γιατι εχεις τοσα νευρα? Εσυ στην ουσια, μας ζητας να αποφασισουμε για σενα για ποιο λογο πρεπει να παρεις το συγκεκριμενο κινητο. Μα αυτο που ζητας γινετε? Ο καθε ενας μπορει να αποφασισει για τον εαυτο του, οχι για αλλον. Edited April 11, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 το επιασα σημερα και μπορω να πω οτι μονο ικανοποιημενος μενεις απο τετοια συσκευη!το κακο ειναι οτι θα το περιμενω λιγες μερες (μεχρι την πεμπτη μου ειπαν) και το ακομα χειροτερο οτι δεν θα προλαβω να το χαρω και πολυ γιατι σε 20 μερες με καλει η μαμα πατριδα! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barman25 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Με το συμπαθειο, μπορεις να μας εξυγησεις γιατι εχεις τοσα νευρα? Δεν εχω νευρα παληκαρι. Απλα δεν μπορω τις παιδικες απαντησεις. Θα προτιμουσα να γραψει καποιος τα θετικα και τα αρνητικα χωρις το ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΤΛ ΚΤΛ. Ενας μου απαντησε σωστα στο prive και τον ευχαριστω. Να εισαι καλα φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 παιδια κατι που προσεξα τωρα!αν θελετε να κανετε print screen πατατε το κουμπι μπου κλειδωνεις το κινητο και ταυτοχρονα το κουμπι με το σπιτακι!!! αυτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Μην ξεχνάς όμως ότι έχει hdmi out. :rolleyes: Ένταξη σωστο αν το θετεις έτσι, αλλα για μένα το HDMI είναι περισσότερο για να προβαλεις όσο πιο σωστά γίνεται σε μια TV τα βίντεο που έχεις τραβήξει με το κινητο σου. Δεν πρόκειται ποτε να γεμισω την SD card μου με ταινίες για να τις βλέπω στην TV απ αυτο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 εγω σημερα ξενερωσα με 2 πραγματα απο το κινητο... 1)μου εκλεισε απο μονο του...ενω το ειχα στην τσεπη κλειδωμενο το εβγαλα και ειχε κλεισει 2) η οθονη μου εκανε μια γρατζουνιτσα (μια τελιτσα) φαινεται μονο σε εντονο φωτισμο... :( gorilla glass σου λεει μετα..ο γαλαξιας μου τιποτα δεν ειχε παθει τοσο καιρο.. Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 εγω σημερα ξενερωσα με 2 πραγματα απο το κινητο... 1)μου εκλεισε απο μονο του...ενω το ειχα στην τσεπη κλειδωμενο το εβγαλα και ειχε κλεισει 2) η οθονη μου εκανε μια γρατζουνιτσα (μια τελιτσα) φαινεται μονο σε εντονο φωτισμο... :( gorilla glass σου λεει μετα..ο γαλαξιας μου τιποτα δεν ειχε παθει τοσο καιρο..Μηπως ειχες κλειδια, κερματα μεσα? Αν ειχες λογικο να σου κανει. Δεν βαζουμε τοσο ακριβα κινητα μεσα στις τσεπες βρε παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 (edited) η τσεπη του παντελονιου που βαζω το κινητο ποτε δεν εχει τιποτα εννοειται...!! και κατι ασχετο :P ο doc απο τους καλυτερους μαγειρες στο galaxy ξεκινησε και για το optimus ;) http://romkitchen.org/ Edited April 11, 2011 by domigr Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_freak Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Ένταξη σωστο αν το θετεις έτσι, αλλα για μένα το HDMI είναι περισσότερο για να προβαλεις όσο πιο σωστά γίνεται σε μια TV τα βίντεο που έχεις τραβήξει με το κινητο σου. Δεν πρόκειται ποτε να γεμισω την SD card μου με ταινίες για να τις βλέπω στην TV απ αυτο. Το HDMI έχει νοήμα. Οτι και να λεμε δεν ειναι το ιδιο να βλεπεις τα βιντεακια σου στις 4 ιντσες και το ιδιο συνδεοντας το πανευκολα στην ΤV σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 η τσεπη του παντελονιου που βαζω το κινητο ποτε δεν εχει τιποτα εννοειται...!! Καπου αλλου τοτε θα εγινε η γρατζουνια, και δεν το καταλαβες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Καπου αλλου τοτε θα εγινε η γρατζουνια, και δεν το καταλαβες. παντα προσεχω που το αφηνω και πως το αφηνω..αλλα και παλι δεν δικαιολογειται για gorilla glass.. Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 παντα προσεχω που το αφηνω και πως το αφηνω..αλλα και παλι δεν δικαιολογειται για gorilla glass.. Παιδια, το gorilla glass δεν σημαινει οτι δεν παθαινει απολυτως τιποτα. Μην επηρεαζεστε απο τα βιντεακια, πρεπει να το προσεχουμε. Απλα ειναι πιο ανθεκτικο γυαλι, αλλα δεν παυει να ειναι γυαλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkvolos Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 να ρωτησω κατι εγω: φιλος που το πηρε απο expansys εχει τα εξης στοιχεια: 2.2.2 android 2.6.32.9-dirty kernel FRG83G build number LGP990-V10b εκδοση μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα για την συσκευη γενικα? πάντος ένας φίλος που έχει 10b δέν παρουσίασε καποιο πρόβλημα όσον αφορά τις ρυθμήσεις, (έχει cosmote). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Παιδια, το gorilla glass δεν σημαινει οτι δεν παθαινει απολυτως τιποτα. Μην επηρεαζεστε απο τα βιντεακια, πρεπει να το προσεχουμε. καλα ναι σιγουρα αλλα υποτιθεται αντεχει πολλα περισσοτερα..τεσπα.. δεν επαθε και τιποτα φοβερο αλλα ελπιζω μην παθει και τιποτα αλλο.. :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Μηπως ειχες κλειδια, κερματα μεσα? Αν ειχες λογικο να σου κανει. Δεν βαζουμε τοσο ακριβα κινητα μεσα στις τσεπες βρε παιδια. και που το βαζουμε το κινητο??κουβαλαμε τσαντα?? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 (edited) εγω σημερα ξενερωσα με 2 πραγματα απο το κινητο... 1)μου εκλεισε απο μονο του...ενω το ειχα στην τσεπη κλειδωμενο το εβγαλα και ειχε κλεισει 2) η οθονη μου εκανε μια γρατζουνιτσα (μια τελιτσα) φαινεται μονο σε εντονο φωτισμο... :( gorilla glass σου λεει μετα..ο γαλαξιας μου τιποτα δεν ειχε παθει τοσο καιρο.. Λεωνιδα δεν σε παει το LG ανταλασσω τον Γαλαξια μου με το χαλασμενο,γδαρμενο κινητο σου....:p Παρε μια μπατονετα και ποτισε την με οινοπνευμα,μπορει να ειναι κατι αλλο (κολλα απο την ζελατινα out of the box ) και οχι γρατζουνια.:) και που το βαζουμε το κινητο??κουβαλαμε τσαντα?? :confused: Τσαντακι μεσης η πολυ απλα εσωτερικη τσεπη κουστουμιου (αν εισαι γραφειοκρατης),εσωτερικη τσεπη μπουφαν (αν εισαι και μηχανοβιος ξερεις :p). Edited April 11, 2011 by ioannis_m Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 και που το βαζουμε το κινητο??κουβαλαμε τσαντα?? :confused: Παραλειψη, εννοουσα οχι σε τσεπες με κλειδια, κερματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Λεωνιδα δεν σε παει το LG ανταλασσω τον Γαλαξια μου με το χαλασμενο,γδαρμενο κινητο σου....:p Παρε μια μπατονετα και ποτισε την με οινοπνευμα,μπορει να ειναι κατι αλλο (κολλα απο την ζελατινα out of the box ) και οχι γρατζουνια.:) θα δοκιμασω και με οινοπνευμα και μπατονετα αν και δεν νομιζω.. :p γιαννη εχω γαλαξια και θελω να τον πουλησω αρα τον δικο σου τι να τον κανω?? :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Φιλε ΚΑΝΕΙΣ δεν εδωσε αντρικη απαντηση εως τωρα. Εγω πιστευω δεν αξιζει τα 500Ε. Αν θα το παρω θα το επιλεξω για την οθονη του. Τιποτα παραπανω. ενω εσυ εδωσες αντρικη απαντηση τωρα που προκαλεις ολους τους υπολοιπους λεγοντας οτι θα το αγορασεις μονο για την οθονη του...τι ακουμε ωρε παιδια!!! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts