Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν το έχω ακόμα η βοντα στην κερκυρα θα εχει live δειγμα απο δευτερα!Οποτε μαλλον απο δευτερα θα το εχω αν ολα πανε καλα και με πεισει να το αγορασω!
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Δεν καταλαβα, απο που ακριβως να το κατεβασω; απο το κινητο, στο market δεν μου το βρισκει, και απο το site απο το pc, μου το δειχνει αλλα δεν με αφηνει να το κατεβασω. Αυτο για ολες τις εφαρμογες της google, οπως maps, body και earth

μηπως εχεις roaming? γιατι σε μενα με roaming δεν βλεπει google maps στο market. του αλλαξα sim με μια native και το ειδε κανονικα

τώρα με τα 2.2 δουλεύουν κ οι 2 πυρήνες??

ναι

Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να παρακαλεσω εαν καποιος εχει κρατησει αντιγραφο της καρτας μνημης(ενσωματομενης), στην εργοστασιακη της κατασταση, πριν δηλ. περασει μεσα οτιδηποτε, να την ανεβασει καπου για να δω τι ειχε μεσα στην αρχη, γιατι πηρα το τηλ. μεταχειρισμενο και γινεται χαμος εκει μεσα...Ευχαριστω!

format την καρτα και μετα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και εισαι κομπλε

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Όσον αφορά τη μπαταρία, να κλείνετε πάντα το Google Maps αν δεν το χρησιμοποιείτε.

Καταναλώνει πολλή ενέργεια.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εαν κατεβαζω εφαρμογες και free παιχνιδια με wifi χρεωνει ο παροχος?επισης το ndrive οταν το ανοιγω χρεωνομαι?

εαν κατεβαζω εφαρμογες και free παιχνιδια με wifi χρεωνει ο παροχος?επισης το ndrive οταν το ανοιγω χρεωνομαι?

οχι και στα δυο... :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Παιδιά, λέτε συνεχώς ότι με 2.3 θα κάνει καλύτερη χρήση των δύο πυρήνων. Που το είδατε αυτό;

Η 2.2 δηλαδή χρησιμοποιεί το έναν και τον δεύτερον τον αφήνει ανεκμετάλευτο;

Ίσως δεν είναι optimized ας πούμε η 2.2 αλλά και η 2.3 δεν λέει πουθενά ότι κάνει καλύτερη διαχείριση δύο πυρήνων. Ίσως μια μελλοντική έκδοση (2.4) να έχει optimizations.

Παιδιά, λέτε συνεχώς ότι με 2.3 θα κάνει καλύτερη χρήση των δύο πυρήνων. Που το είδατε αυτό;

Ίσως δεν είναι optimized ας πούμε η 2.2 αλλά και η 2.3 δεν λέει πουθενά ότι κάνει καλύτερη διαχείριση δύο πυρήνων. Ίσως μια μελλοντική έκδοση (2.4) να έχει optimizations.

ακριβως ετσι, με βαση διαφορα που διαβαζω στο ιδιο συμπερασμα εχω καταληξει κι εγω ;)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Τωρα, τι απο αυτα ισχυει εγω δεν μπορω να καταλαβω. Πως γινεται ο ενας χρηστης να λεει ενα, κι ο αλλος αλλο. Παντως οι πιο πολλοι απο σας λετε οτι εχει προβλημα με την μπαταρια, οποτε εσεις εχετε δικιο. Κριμα για την Lg να μην προσεξει περισσοτερο το θεμα μπαταριας, και να ενισχυσει τα mah. Αν και γενικα η Lg, ειχε παντα ενα θεμα με την αποδοση των μπαταριων της.

Eιλικρινά δε ξερω τι γίνεται...

Το τηλέφωνο το απενεργοποίησα χθες μετά το μυνημά μου εδώ και το άνοιξα πριν 5 λεπτά.

Μαντέψτε;

48% μπαταρία!!!!

Όσω για το φίλο που ρωτάει τη φωτεινότητα απο τη πρώτη στιγμή την έχω στο "Αυτόματο".

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ειμαι κ εγω υποψηφιος αγοραστης της συσκευης αλλα με αυτα που διαβαζω δεν ξερω προβληματιζομαι.. θα δουμε στην πορεια!
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

H μπαταρια του παιδια ειναι στα επιπεδα του ανταγωνισμου. Ουτε καλυτερα, ουτε χειροτερα.

Οποιος εχει χρησιμοποιησει καποιο συγχρονο android τηλεφωνο, ξερει τι να περιμενει και απο το 2Χ.

Αναφορικα με το Desire HD, παντως, με την ιδια ακριβως χρηση το τελευταιο εχει 20%+ μικροτερη αυτονομια....

H μπαταρια του παιδια ειναι στα επιπεδα του ανταγωνισμου. Ουτε καλυτερα, ουτε χειροτερα.

Οποιος εχει χρησιμοποιησει καποιο συγχρονο android τηλεφωνο, ξερει τι να περιμενει και απο το 2Χ.

Αναφορικα με το Desire HD, παντως, με την ιδια ακριβως χρηση το τελευταιο εχει 20%+ μικροτερη αυτονομια....

Δικιο εχεις, η συσκευη ειναι το 1ο πειραμα dual core αλλα κατι πρεπει να γινει με τις μπαταριες στο μελλον! πιστευω οτι η μοτορολα με το atrrix εκανε πολυ καλα που εβαλε 1950 mah μπαταρια!

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

επειτα απο 3 φορτισεις η μπαταρια του εχει αρχισει και τα δινει ολα!!!

απο χτες το απογευμα μεχρι τωρα και με κατεβασμα εφαρμογων και δοκιμες gps η μπαταρια του ειναι στο 54%

απλα τελεια...

και επισης το κινητο αυτο πριν το παρω δεν το ειχα δει απο κοντα!το ειδα και τρελαθηκα!!!σε οσους αρεσει το μαυρο θα τρελαθειτε..

Edited by tasostasos13

Τότε δεν είναι και άσχημα.

Πάντως προς όσους προβληματίζονται αν θα το αγοράσουν έχω να πω ,από το λίγο που το δοκίμασα το κινητό φυσάει.

Και έχω δοκιμάσει αρκετά ανδροιδ και μη κινητά.

Ο λόγος που δεν το παίρνω ακόμη είναι ότι περιμένω το S2.έχω να πω πάντως ότι το κινητό τα αξίζει με το παραπάνω τα λεφτά του.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

θέμα στο XDA: Phone shuts off!! Automatically!! έχει Views: 36,435 !!

έχει κανείς απο εδώ παρόμοιο πρόβλημα?

To ειχα διαβασει και εγω και μου ειχε κανει εντυπωση. Προσωπικα δεν μου εχει τυχει, αλλα λαβε υποψη σου οτι στο συγκεκριμενο thread λενε οτι ισως εχει σχεση με την external sd που εχουν βαλει μερικοι. Εγω δεν εχω βαλει ακομα καμια, και ισως για αυτο να την εχω γλιτωσει. Επισης εχω αλλαξει τον launcher.

Παντως λαβε υποψη σου οτι τα views με τετοιο τιτλο ειναι φυσικο να ανεβαινουν.

Ερωτηση δικια μου στους υπολοιπους που εχουν το κινητο. Οταν τρεχω εφαρμογες οπως το google sky, η οθονη τρεμει ακομα και οταν το κινητο ειναι ακινητο. δλδ το αφηνω κατω και βλεπω τον ουρανο να τρεμει. Εχει συμβει σε καναν αλλο;

Δικιο εχεις, η συσκευη ειναι το 1ο πειραμα dual core αλλα κατι πρεπει να γινει με τις μπαταριες στο μελλον! πιστευω οτι η μοτορολα με το atrrix εκανε πολυ καλα που εβαλε 1950 mah μπαταρια!

Το πρωτο σωστο βημα εγινε απο την Motorola με το Atrix (οι αλλοι, δε μπορω να κατανοησω γιατι δυσκολευονται τοσο πολυ. Αν δεις τη μπαταρια του atrix, δεν ειναι καθολου μεγαλυτερη σε διαστασεις απο μια 1400αρα).

Απο εκει και περα χρειαζονται πιο ολοκληρωμενες λυσεις κι η 2.3 rom (με σωστο implementation ειναι μια πρωτη καλη κινηση - αρκει να δουμε πως την υλοποιει κι η LG).

Δυστυχως, η Google δεν κινειται γρηγορα προς τη σωστη κατευθυνση αυτη τη στιγμη (κι ηταν ο βασικος λογος που με απομακρυνε απο την πλατφορμα προσωρινα).

παιδια εχεις βγει καμια καλη θηκουλα να ριξω καμια ματια?? :p Edited by domigr

παιδια εχεις βγει καμια κλαη θηκουλα να ριξω καμια ματια?? :p

Ελλαδα δε θα βρεις τιποτα (εκτος τα κλασικα generic pouch κλπ). Απο εξω μονο (εμενα τωρα μου ηρθε μια- αυτη της υπογραφης μου- που ειχα παραγγειλει, αλλα πλεον εχω δωσει τη συσκευη :lol:).

Ebay και καποιες καλες σελιδες του εξωτερικου...

για τον φιλο που ελεγε αν μεχρι στιγμης υπαρχει καποιο ειδος συλλογισμου για την αγορα του,εγω απλα θα πω οτι με αυτο το κινητο ζω ενα ονειρο!!

βεβαια παρεμβαινει κι ενας μικρος εφιαλτης με την μπαταρια του!ειναι το πρωτο android Που ειχα ποτε και μαλλον εχω κακομαθει απο τα αλλα!

ειναι απιστευτα γρηγορο εχει κορυφαια χαρακτηριστηκα εξαιρετικη οθονη αλλα η μπαταρια του ειναι μια απογοητευση μετρια χρηση απο το απογευμα της 7 και εχω ακομα 15% ειναι 2η φορτιση αλλα οσο και να στρωση δεν βλεπω φως κριμα, για μερα ολοκληρη αν μιλας και λιγο με τιποτα

εχω κανει αρκετα πραγματα με το 2x ,αλλα αυτο με την μπαταρια του ,αν ειναι ετσι θα θελα μια 1930!

Βαγγελη,παιδια,υπαρχει δυνατοτητα αγορας καποια στιγμη μπαταριας των ιδιων διαστασεων με μεγαλυτερη χωρητικοτητα?

σημερα το πρωι που δεν του εκανα τιποτα,αλλα το κοιταξα 2-3 φορες αμεσως ειδα 99%:mad:σαν νεμεσις πλαναται καθεμερινα πανω μου αυτη η μπαταρια:lol::lol::lol:

λοιπον,λετε να υπαρξουν μπαταριες ανταλλακτικες με μεγαλυτερη χωρητικοτητα?

σχετικα με τα LG και την διαρκεια μπαταριας τους ειχα το renoir 3 χρονια σχεδον και ηταν σκυλι!

Edited by NasosMazdaspeed6

Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2

ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ

WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR

επισης ,ποιες εφαρομγες προτεινετε να κλεινουμε για να μην καταναλωνει ενεργεια το κινητο και πως γινεται αυτο?:O

Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2

ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ

WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR

• Administrators

Βαγγέλη να είμαι ειλικρινής, εγώ βλέπω το ανάποδο! :worry:

Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η 2.3 έχει στηθεί πάνω στο nexus s με ότι αυτό συνεπάγεται.

Modpic.gif

παιδια εχεις βγει καμια καλη θηκουλα να ριξω καμια ματια?? :p

η http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cases/Sentio-Mobile-Case-9x1x15cm-multi-purpose-00-HK91606-1.htm του πλαισιου με βόλεψε

και αρκετά χοντρή ώστε δεν ανησυχώ πια..

παιδιά εμένα έχει ένα γδαρσιματάκι πάνω από το ακουστικό ,τώρα το ειδα,όχι βαθύ μα εμφανές,έχει φύγει το χρώμα από το ασημένιο πλαίσιο,το λεπτό πάνω από το ακουστικο.

έτσι ήταν όταν τοπήρα.ειναι σαν 2-3 τελείες σε μήκος.

να ελπίζω σε αντικατάσταση λόγω doa από το πλαίσιο?>

παρασκευή βράδυ το πήρα.

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)