apitsakis Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Δεν καταλαβα, απο που ακριβως να το κατεβασω; απο το κινητο, στο market δεν μου το βρισκει, και απο το site απο το pc, μου το δειχνει αλλα δεν με αφηνει να το κατεβασω. Αυτο για ολες τις εφαρμογες της google, οπως maps, body και earth Σου έστειλα p.m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 (edited) ειναι απιστευτα γρηγορο εχει κορυφαια χαρακτηριστηκα εξαιρετικη οθονη αλλα η μπαταρια του ειναι μια απογοητευση μετρια χρηση απο το απογευμα της 7 και εχω ακομα 15% ειναι 2η φορτιση αλλα οσο και να στρωση δεν βλεπω φως κριμα, για μερα ολοκληρη αν μιλας και λιγο με τιποτα Edited April 9, 2011 by sotosok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 ναι η μπαταρία πρέπει να έγινε σε συνεργασία με την htc..:p τώρα με τα 2.2 δουλεύουν κ οι 2 πυρήνες?? αν όχι τι έχει να γίνει με τα 2.3..... Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Σε τι φωτεινότητα χρησιμοποιείτε τις οθόνες σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Σε τι φωτεινότητα χρησιμοποιείτε τις οθόνες σας? εγώ δεν έχω πειράξει τίποτε ακόμη. αλλά δεν θέλω να <χαλάσει> κ η ωραία φωτεινή οθόνη.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Δλδ που είναι ρυθμισμένη από την μαμά...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 περίπου στο 1/3 της φωτεινότητας. και σβήνει στα 30 sec λεει.. αλλά πάντα έχω την εντύπωση πως σε 3 sec έχει σβήσει περίπου ,ότι κ αν κάνω.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Στο 1/3 της φωτεινότητας και παρόλα αυτά παίζει τόσο μικρή αυτονομία...? Η εποχή που συζητάγαμε για μια ημέρα αυτονομία, όπως πάει η κατάσταση, θα αποτελεί όνειρo απατηλό... Εγώ βέβαια με το DHD την έχω ξεχάσει ήδη την μια ημέρα... :lol: Τι δείχνει ως πιο ενεργοβόρο στο battery usage? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 (edited) ωπα που το λέει αυτό? ,μισό να ψαξω edit 46 αναμονη 32 αδρανες 13 προβολη 11 wifi τι καταλαβαίνουμε?? (το έσκιζα σε μαρκετ κ παιχνιδια κυριως) Edited April 9, 2011 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 (edited) Στο 1/3 της φωτεινότητας και παρόλα αυτά παίζει τόσο μικρή αυτονομία...? Η εποχή που συζητάγαμε για μια ημέρα αυτονομία, όπως πάει η κατάσταση, θα αποτελεί όνειρo απατηλό... Εγώ βέβαια με το DHD την έχω ξεχάσει ήδη την μια ημέρα... :lol: Τι δείχνει ως πιο ενεργοβόρο στο battery usage? δεν την βγαζει την ημερα σιγουρα βρηκα και αυτο:http://www.swedroid.se/forum/showthread.php?t=38703 το εβαλα για φοτριση 8 ωρες σκαρτες οταν παρει την 2.3 οταν......... Edited April 9, 2011 by sotosok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Η εποχή που συζητάγαμε για μια ημέρα αυτονομία, όπως πάει η κατάσταση, θα αποτελεί όνειρo απατηλό... Εγώ βέβαια με το DHD την έχω ξεχάσει ήδη την μια ημέρα... :lol: Δυστυχώς εδώ τα πράγματα φαίνονται να είναι χειρότερα από το DHD σε αυτό τον τομέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να παρακαλεσω εαν καποιος εχει κρατησει αντιγραφο της καρτας μνημης(ενσωματομενης), στην εργοστασιακη της κατασταση, πριν δηλ. περασει μεσα οτιδηποτε, να την ανεβασει καπου για να δω τι ειχε μεσα στην αρχη, γιατι πηρα το τηλ. μεταχειρισμενο και γινεται χαμος εκει μεσα...Ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 (edited) Παντως η μπαταρία του νομίζω τα πάει καλά!:cool: Δουλεύει από της 10 το πρωι, 1η φόρτιση, και αυτη τη στιγμή μου δείχνει 50% μπαταρία.... Τα "σκαλίσματα" που έγιναν; Κατεβασμα και δοκιμή απο το Μarket 16 εφαρμογές, 5 παιχνίδια. Ομαδες οι επαφες και αντιστοίχηση ηχων και εικόνων. Αρκετες δοκιμές για το πρόγραμμα του GPS. Ανοιγμα και δοκιμή όλων των εφαρμογών-εικονιδίων του τηλεφώνου. Δοκιμή-ρύθμιση φωτογραφικής μηχανής. Κανα 10 λεπτο περιηγηση + 15 ομιλίας (φοβερή ακουστικότητα απο το τηλέφωνο!!). Δοκιμή sms και mms. :D:D:D:D:D Aυτά! ΥΓ Δεν εχω βγάλει άκρη με το "Black list":mad: ειναι απιστευτα γρηγορο εχει κορυφαια χαρακτηριστηκα εξαιρετικη οθονη αλλα η μπαταρια του ειναι μια απογοητευση μετρια χρηση απο το απογευμα της 7 και εχω ακομα 15% ειναι 2η φορτιση αλλα οσο και να στρωση δεν βλεπω φως κριμα, για μερα ολοκληρη αν μιλας και λιγο με τιποτα Τωρα, τι απο αυτα ισχυει εγω δεν μπορω να καταλαβω. Πως γινεται ο ενας χρηστης να λεει ενα, κι ο αλλος αλλο. Παντως οι πιο πολλοι απο σας λετε οτι εχει προβλημα με την μπαταρια, οποτε εσεις εχετε δικιο. Κριμα για την Lg να μην προσεξει περισσοτερο το θεμα μπαταριας, και να ενισχυσει τα mah. Αν και γενικα η Lg, ειχε παντα ενα θεμα με την αποδοση των μπαταριων της. Edited April 9, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2011 Γεια σας παιδια. Θα ηθελα να παρακαλεσω εαν καποιος εχει κρατησει αντιγραφο της καρτας μνημης(ενσωματομενης), στην εργοστασιακη της κατασταση, πριν δηλ. περασει μεσα οτιδηποτε, να την ανεβασει καπου για να δω τι ειχε μεσα στην αρχη, γιατι πηρα το τηλ. μεταχειρισμενο και γινεται χαμος εκει μεσα...Ευχαριστω! http://loadbalancing.modaco.com/download.php?url=paul/2x/internalsd.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 (edited) Παντως η Motorola στο Atrix που εχει και αυτο tegra 2 του εβαλε 1930 mAh μπαταρια, μιλαμε για πολυ πιο μεγαλη μπαταρια απ'οτι το 2Χ(1,500 mAh) μηπως η LG δεν τα υπολόγισε σωστα? μηπως ο tegra2 καίει πολυ μπαταρια τελικά? Edited April 10, 2011 by LeGendGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Τωρα, τι απο αυτα ισχυει εγω δεν μπορω να καταλαβω. Πως γινεται ο ενας χρηστης να λεει ενα, κι ο αλλος αλλο. Παντως οι πιο πολλοι απο σας λετε οτι εχει προβλημα με την μπαταρια, οποτε εσεις εχετε δικιο. Κριμα για την Lg να μην προσεξει περισσοτερο το θεμα μπαταριας, και να ενισχυσει τα mah. Αν και γενικα η Lg, ειχε παντα ενα θεμα με την αποδοση των μπαταριων της. κανενα προβλημα δεν εχει η μπαταρια του εχει μεγαλη καταναλωση πιστευω αυτο επρεπε να προσεξουν τωρα αν σου φτανει μια μερα-σκαρτη- εσυ το ξερεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkvolos Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 θέμα στο XDA: Phone shuts off!! Automatically!! έχει Views: 36,435 !! έχει κανείς απο εδώ παρόμοιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 κανενα προβλημα δεν εχει η μπαταρια του εχει μεγαλη καταναλωση πιστευω αυτο επρεπε να προσεξουν τωρα αν σου φτανει μια μερα-σκαρτη- εσυ το ξερεις ;) Αυτο εννοω κι εγω, οτι εχει μεγαλη καταναλωση και θα επρεπε να ενισχυσει τα mah. Δεν ειδε την motorola και την samsung στα διπυρινα οτι εχουν αυξησει τα mah? Επρεπε να το κανει και η ιδια αυτο. Παντως το ξαναλεω, εκτος αυτου, η Lg δεν βγαζει και τις καλυτερες μπαταριες γενικως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Τωρα, τι απο αυτα ισχυει εγω δεν μπορω να καταλαβω. Πως γινεται ο ενας χρηστης να λεει ενα, κι ο αλλος αλλο. Παντως οι πιο πολλοι απο σας λετε οτι εχει προβλημα με την μπαταρια, οποτε εσεις εχετε δικιο. Κριμα για την Lg να μην προσεξει περισσοτερο το θεμα μπαταριας, και να ενισχυσει τα mah. Αν και γενικα η Lg, ειχε παντα ενα θεμα με την αποδοση των μπαταριων της. Λίγο πολυ σε όλες τις android συσκευές υπάρχει πρόβλημα με τόσα widgets και συγχρονισμους. Εδω όμως έχουμε διπυρηνο επεξεργαστη με μη συμβατό λειτουργικο που μπορει αντι μειώνει την κατανάλωση όπως περιμένουμε απο τους multi core, να την αυξάνει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 (edited) πάντως από το dhd σε μπαταρία καλύτερο το βλέπω.:) (με φουλ παιχνιδια και νετ συγκρίνω πόσο άντέχει το καθένα) αυτό βέβαια δεν είναι μέση χρήση κινητού,τεσπα.. κα ο te_salat μιλάει λογικά,έχουμε διπύρινο σε λάθος λειτουργικό.. στο 2.3 θα συγκρίνουμε,αν και τότε δυσοίωνα προμηνύονται τα μηνύματα.. Edited April 10, 2011 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Λίγο πολυ σε όλες τις android συσκευές υπάρχει πρόβλημα με τόσα widgets και συγχρονισμους. Εδω όμως έχουμε διπυρηνο επεξεργαστη με μη συμβατό λειτουργικο που μπορει αντι μειώνει την κατανάλωση όπως περιμένουμε απο τους multi core, να την αυξάνει. Οντως, σωστη η σκεψη σου. Δεν ειναι και λιγες επισεις μην ξεχναμε, οι εφαρμογες στο Android market που κανουν κακη διαχειρηση αυτονομιας και μνημης. Ετσι ειναι οταν ο καθε ενας με ελλιπεις γνωσεις προγραμματισμου, ξεφυτρωνει και βγαζει με την μια εφαρμογες. Και δυστηχως ειναι πολλοι αυτοι, ειδικα στην Android κοινοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 http://loadbalancing.modaco.com/download.php?url=paul/2x/internalsd.zip Ευχαριστω athanaso77:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 παιζει σε κανεναν απο εσας τετοιο προβλημα με την οθονη? Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 ποιο ακριβως ειναι το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 χανει η οθονη φως απο τις ακρες(Screen bleeding)! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts