Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Επειδη μεσα στη συσκευασια δεν εχει micro sd,και θελω να παρω μια υπαρχει περιπτωση αν παρω μεγαλη ας πουμε 32gb να το καθυστερει περισσοτερο σε σχεση με μια μικροτερη οπως 8gb ή αυτο που μετραει ειναι το τι class θα ειναι η καρτα;
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχω δει σχεδον τα μονοπυρηνα καλα android και καλυτερη οθονη μου φανηκε του samsung galaxy s.στο lg αν ειναι η οθονη εξισου καλη με του galaxy s τοτε θα ειμαι ευχαριστημενος.αν ειναι χειροτερη τοτε η lg εκανε γυφτια

Oσο μεγαλυτερη και οσο γρηγορωτερη ειναι, τοσο περισσοτερη καταναλωση εχει...και θα ειναι οτι χειροτερο για το συγκεκριμενο κινητο. Προσπαθησε να καλυφθεις με μια 8gb, class 6.

Ευχαριστω αυτο για την καταναλωση ουτε που το φανταζομουν και ειχα βρει μια 8gb class 10 μονο 25 ευρα,ετοιμος ημουν..Με class 6 αν φορτωσω κανα βαρυ παιχνιδι στην sd card λες να χει lag;

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Τελικα δεν ερχεται 5 απριλιου????? :(:(:(:(:(:(

ποτε ερχεται??ολο το καθυστερουν και ο κοσμος θα τους γυρισει την πλατη καμια ωρα!

το πλαισιο ανακοινωνει ημερομηνιες και ολο ακυρωνει!!ανευθυνοτητα!

προς θεου μην κανεις το λαθος και παρεις αλλη η class 10 ειναι καλυτερη!ειναι σαν να λεμε οτι το ddr2 εχει περισσοτερη καταναλωση απο το ddr3(αστοχο τελειως ομως)!

Και να ξερεις οτι οσο μεγαλυτερη κλαση τοσο πιο δυσκολα θα χασεις καρε απο το hd video που θα γραψεις απο το κινητο σου!

Edited by ros100
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Λόγω διαφορετικής ανάλυσης, είναι άδικη η σύγκριση ούτως ή άλλως.

καλα εγω δεν ελεγα για την αναλυση αλλα για την αποδοση των χρωματων.

βασικα πρεπει να βαλεις gradient background και στα 2 και να το τεσταρεις αυτο

δε χρειαζεται να τα κοιτας αυτα. βλεπεις ενα συγκριτικο για καρτες SD και κρινεις αναλογα.

http://hardwarebistro.com/?option=com_simple_review&Itemid=84&review=52-Kingston-4GB-8GB-microSDHC-Review

παντως αν θες να παιζεις βιντεο με high bitrate απο το κινητο σου τοτε θες class 6 σιγουρα. μη ξεχνας το optimus 2x εχει HDMI και αυτο σημαινει οτι θες ταχυτητα στη μεταφορα δεδομενων

Edited by Voltron

• Administrators
Επειδη μεσα στη συσκευασια δεν εχει micro sd,και θελω να παρω μια υπαρχει περιπτωση αν παρω μεγαλη ας πουμε 32gb να το καθυστερει περισσοτερο σε σχεση με μια μικροτερη οπως 8gb ή αυτο που μετραει ειναι το τι class θα ειναι η καρτα;

Το σημαντικό τελικά δεν είναι το class αλλά η μάρκα. Πάρε μια επώνυμη (έστω και class 4) παρά μια "noname" class 10. Πρόσεξε επίσης γιατί κυκλοφορούν και πολλές imitation.

Καλά αυτό δεν λέει και τίποτα. Μια άποψη εκφράζει χωρίς να την τεκμηριώνει κιόλας.

εχω δει σχεδον τα μονοπυρηνα καλα android και καλυτερη οθονη μου φανηκε του samsung galaxy s.στο lg αν ειναι η οθονη εξισου καλη με του galaxy s τοτε θα ειμαι ευχαριστημενος.αν ειναι χειροτερη τοτε η lg εκανε γυφτια

Θα συνιστούσα να πιάσεις τη συσκευή στα χέρια σου και μετά να αρχίσεις τους χαρακτηρισμούς. Στην παρούσα φάση δεν εξυπηρετεί τίποτα.

Modpic.gif

Πρωινή επίσκεψη στο mall (μόλις είχαν σηκώσει τα ρολά), στο Πλαίσιο δήλωσαν άγνοια το πότε θα έρθει, στη Vodafone μου λένε από 6 του μηνός, "δηλαδή από αύριο;" ρωτάω την υπάλληλο, "Όχι, από 6 του μηνός θα είναι στις αποθήκες, από βδομάδα μάλλον στα καταστήματα" μου απαντάει. Περισσότερα δεν ρώτησα καθώς βιαζόμουν να πάω δουλειά και επειδή αντιλαμβάνομαι πως οι υπάλληλοι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα (έτσι δείχνουν τουλάχιστον) επί του θέματος.

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

Με 100+ κομματια διαθεσιμα?

Σε ενα 24ωρο θα ειναι σπιτι σου.

Εχω βεβαια και αρνητικα να γραψω για το εξπανσυς (ακυρωση που κανει καμια 20+ μερες για επιστροφη χρηματων) αλλα γενικα εχω εξυπηρετηθει καλα απο αυτους και με τετοια διαθεσιμοτητα συσκευων ειναι ταχυτατοι...

Ελπίζω να έχεις δίκιο γιατι βαρέθηκα να περιμένω και το παρήγγειλα απο το expansys.. Δυο εργάσιμες το πολύ είπαν. Είδομεν....

Η κοροϊδία στο μεγαλείο!!! Πλαίσιο και Vodafone δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το πότε τελικά θα διαθέσουν το κινητό

Καλά λένε ότι είμαστε μπανανία...

• Administrators
Εναλλακτικα μπορειτε να κανετε τη δικη σας ερευνα με τη βοηθεια του Dr. Google και να παραθεσετε τα δικα σας αποδεικτικα στοιχεια! ;)

Γιατί τα δικά σου αποδεικτικά στοιχεία που είναι; :wacko:

Τέλος πάντων, για να κλείσουμε εδώ το off topic ας αναφέρω ότι έχω κάνει εγώ ο ίδιος τις σχετικές δοκιμές και έχω καταλήξει ότι πρακτικά η διαφορά στην κατανάλωση είναι αμελητέα και δεν λαμβάνεται υπόψιν. ;)

Οι δοκιμές έχουν γίνει σε κάρτες 4 έως 16GB και class 2 έως class 6. Ο σημαντικότερος παράγοντας για τη γενικότερη λειτουργία της κάρτας είναι η ποιότητά της, γιαυτό προτιμήστε επώνυμες από καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο (πχ. Sandisk).

Modpic.gif

Η κοροϊδία στο μεγαλείο!!! Πλαίσιο και Vodafone δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το πότε τελικά θα διαθέσουν το κινητό

Καλά λένε ότι είμαστε μπανανία...

Φιλε μου επιβεβαιωμενο αυτο?

Φιλε μου επιβεβαιωμενο αυτο?

Ναι...Πλαίσιο Αγίας Παρασκευής και Vodafone στην Κηφισίας...

Διαβάζοντας λίγο και τα σχόλια παραπάνω, μάλλον ισχύει κάτι τέτοιο...

Η vodafone που επικοινωνησα λεει οτι εχουν παραλαβει κανονικα και θα αρχισουν να διατιθονται αρχικα καποια κομματια που εχουν γινει με συνδεσεις κα μετα τα υπολοιπα!!!θα ειδοποιηθουν οσοι εχουν δειξει ενδιαφερον μεσω του my account για να επιβεβαιωσουν την παραγγελια τους και να τους σταλει καποια στιγμη...και οταν τους ρωτησα για plaisio που συνεργαζονται μου ειπαν οτι απο οτι βλεπουν το καταστημα δεν εχει παραλαβει ακομη...???!!!

Καλά ρε παιδιά πως κάνετε έτσι, κάντε λίγη υπομονή και θα έρθει. Να το δούμε με τα ματάκια μας και αναλόγως να αποφασίσουμε αν μας κάνει ;)

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14)

Πέρασα απο πλαίσιο στην Αλίμου που έχω κάνει προ-κράτηση . Δεν ξέρουν τίποτα δεν γνωρίζουν τίποτα . lol

Δεν πειράζει .... αναμονή.

με εχετε προβληματισει στο να παρω το πρωτο μου lg(?)περιμενω τις εντυπωσεις σας,αποτι βλεπω εχουν αρχισει οι rom και τα kernel να αναβουν

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Administrators
με εχετε προβληματισει στο να παρω το πρωτο μου lg(?)περιμενω τις εντυπωσεις σας,αποτι βλεπω εχουν αρχισει οι rom και τα kernel να αναβουν

Δεν ξέρω τι ζητάς από μια συσκευή αλλά πρακτικά, δεν πρόκειται να δεις αξιοσημείωτες διαφορές όσον αφορά ταχύτητα και απόκριση ανάμεσα σε αυτό και τη συσκευή του avatar σου. (Τουλάχιστον στις παρούσες εκδόσεις τους).

Modpic.gif

προφανως δεν εχω πιασει το x2 για να εχω γνωμη,εσυ γιαννη πως βλεπεις το load στα προγραμματα εφαρμογες πχ εκει που φορτωνει το ndrive στα 2-3sec η το asphalt πχ στα 8-10,δεν υπαρχει αξιοσημειωτη διαφορα 30-50%στα βαρια app? Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Καλά ρε παιδιά πως κάνετε έτσι, κάντε λίγη υπομονή και θα έρθει. Να το δούμε με τα ματάκια μας και αναλόγως να αποφασίσουμε αν μας κάνει ;)

Φιλε μου απο 16 μαρτιου το εχω προπαραγγελει και με εχουν κρεμασει με τις ημερομηνιες 2 φορες...η κοροιδια με ενοχλει οχι η αναμονη!

Ενημερωση απο το πλαισιο σε φιλο μου οτι θα καθυστερηση και αλλο η παραλαβη του κινητου οπως ενημερωθηκαν απο LG...

η κοροιδια με ενοχλει οχι η αναμονη!

Πραγματικα αυτο ειναι το θεμα. Οτι ηθελημενα ή αθελητα μας δουλευουν ψιλο γαζι. Εγω ειχα κανονισει να ερθει ο πατερας μου αθηνα για να μεταφερουμε το οικογενειακο στη vodafone το τελευταιο σκ του μαρτιου, και τελικα τζιφος.

Τελος παντων (?) τουλαχιστον στο vodafone.gr δεν υπαρχει η σελιδα εκδηλωσης ενδιαφεροντος για το 2x. Λογικα θα την αντικαταστησουν αμεσα με την σελιδα αγορας

Ενημερωση απο το πλαισιο σε φιλο μου οτι θα καθυστερηση και αλλο η παραλαβη του κινητου οπως ενημερωθηκαν απο LG...

για Vodafone ή για Plaisio?

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)