Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οσοι το εχετε παραγγειλει τι ενημερωση εχετε απο το καταστημα σας για ημερομινια παραδοσης,γιατι εμενα μου ειπαν το περιμενουν 5-10 του μηνα.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Οσοι το εχετε παραγγειλει τι ενημερωση εχετε απο το καταστημα σας για ημερομινια παραδοσης,γιατι εμενα μου ειπαν το περιμενουν 5-10 του μηνα.

Απο που σου το είπαν φίλε μου.?

• Administrators

Καλά σου είπαν. Από ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν οι πρώτες παραλαβές.

Modpic.gif

Στην Vodafone μου είχαν πει ότι 4 του μήνα θα το έχουν στις αποθήκες τους ενώ το πλαίσιο συνεχίζει να έχει ως ημερομηνία την 5 Απρίλη και το expansys ότι θα παραλάβει σε 2 μέρες...άρα λογικά απο δεύτερα πιθανον να έχουμε εξελίξεις όσο αναφορά το κινητό.... Edited by ximikos_fil

Απο που σου το είπαν φίλε μου.?

http://www.play247.gr Απο εκει το παρηγγειλα.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Να υποθεσω οτι το 2χ που κανατε review θα το δωσετε σε εμενα που ημουν τοσο τακτικος σχολιαστης για αυτο το κινητο?:p:p:p:lol:

Τωρα μια σοβαρη ερωτηση θα το δωσετε με διαγωνισμο η θα το κρατησει κανενας "τυχερουλης" απο το σταφ του σάιτ?

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Να υποθεσω οτι το 2χ που κανατε review θα το δωσετε σε εμενα που ημουν τοσο τακτικος σχολιαστης για αυτο το κινητο?:p:p:p:lol:

Τωρα μια σοβαρη ερωτηση θα το δωσετε με διαγωνισμο η θα το κρατησει κανενας "τυχερουλης" απο το σταφ του σάιτ?

αν και δεν πρεπει να μας απασχολει αυτο νομιζω οτι οι συσκευες επιστρεφονται...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

ρε suspect δεν με απασχολει και τοσο(βεβαια αν κανουν διαγωνισμό πρωτος θα ειμαι που θα δηλώσω συμμετοχη:lol::p:O:devil::w00t:) απλα μια ερωτηση ηταν! δημοσιογραφος γαρ! Καταλαβαινεις εχω τις απορίες για φυστικια, και οταν αυτες δημιουργουνται καταλαβαινεις οτι το να μην κανω ερωτηση ειναι σαν τον καπνιστη που του λενε εχουμε ενα πακετο τσιγαρα και δεν καπνιζει κανεις απο εμας!Τι να τα κουμε αραγε?

Τεσπα εγω παντως ακομα και ετσι θα εψαχνα μια δικαιολόγια να την κρατησω! Γιατι απο οτι ξερω ηδη εχουν χαρισει σε αλλα ελληνικα σαιτ απο μια συσκευη εκαστος

Edited by ros100
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Κανονικές 3G βιντεοκλήσεις υποστηρίζει το εργαλείο;

Ναι, έτσι έλεγε στο manual

Το πλαισιο δεν γραφει πλεον 5/4/11 , αλλα αναμενετε συντομα . θα περιμενετε του Λαζαρου :lol: μου φαινεται

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/LG-Optimus-2X-OPTIMUS-2X.htm

καλα αυτο για κοιτα και λιγο τις τιμες που δινουν αναλογα με την επιλογη συμβολαιου (στα δεξια)! Ειναι τραγελαφικες οι εταιριες στην ελλαδα στην αγγλια η βοντα το δινει τσαμπε με 35 € συμβαλαιο 18μηνης διαρκειας και εδω κοβουν 100 € στο unlimited 50 και αυτο εαν πληρωσεις με πιστωτικη...απλα γελοιοι! Edited by ros100

Τελικά μήπως αξίζει να το παραγγείλουμε από κανά ολλανδινό σάιτ; Θα μας το στείλει κανείς;

• Administrators
Τεσπα εγω παντως ακομα και ετσι θα εψαχνα μια δικαιολόγια να την κρατησω! Γιατι απο οτι ξερω ηδη εχουν χαρισει σε αλλα ελληνικα σαιτ απο μια συσκευη εκαστος

Εσύ τι λες... να μην έχουν τι να τις κάνουν;

Αν και ότι θελήσουν να πουλήσουν υπάρχει το buy&sell, δεν συζητιέται εδώ ούτως ή άλλως.

Modpic.gif

Εσύ τι λες... να μην έχουν τι να τις κάνουν;

Αν και ότι θελήσουν να πουλήσουν υπάρχει το buy&sell, δεν συζητιέται εδώ ούτως ή άλλως.

δεν σε πιανω? συγνωμη, αλλά για να ειναι ευνοητο αυτο που εγραψα εννοω οτι απο την lg εχουν δωσει ηδη σε αλλα σαιτ συσκευες για να τις δωσουν σε διαγωνισμους!

Edited by ros100

Ελπίζω με το που κυκλοφορίσει να μπορώ να αγοράσω άλλο καπάκι για το πίσω μέρος του κινητού !!

Πιο συγκεκριμένα το αντίστοιχο του SU660 http://www.lg-phones.org/wp-content/uploads/2011/03/lgsu660optimus2xkorea.jpg ...

Μα δεν είναι τρομερό ?!!? :)

Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

Ελπίζω με το που κυκλοφορίσει να μπορώ να αγοράσω άλλο καπάκι για το πίσω μέρος του κινητού !!

Πιο συγκεκριμένα το αντίστοιχο του SU660 http://www.lg-phones.org/wp-content/uploads/2011/03/lgsu660optimus2xkorea.jpg ...

Μα δεν είναι τρομερό ?!!? :)

Όντως πολύ ωραίο! Αν βρεις τίποτα στο ebay ή αλλού, ενημέρωσε μας!

Στις φωτογραφίες το πίσω καπάκι χάνει. Στο μάτι και στο χέρι ίσως να είναι καλύτερο (δεν θα είναι η πρώτη φορά που αδικείται κάτι από την φωτογραφία του)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

εμενα παλι μου αρεσει η μεταλλική λεπτομέρεια!

μιλησε κανεις με plaisio, voda, lg?

ισχυει το 5 απριλιου?

(πηρα στο πλαισιο, και μου ειπανε το γνωστο....δεν εχουμε ιδεα πότε θα..) :(

Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

μιλησε κανεις με plaisio, voda, lg?

ισχυει το 5 απριλιου?

(πηρα στο πλαισιο, και μου ειπανε το γνωστο....δεν εχουμε ιδεα πότε θα..) :(

Στην vodafone για 4 Απρίλη το έχουν ακόμη ενώ στο plaisio λένε ότι θα ενημερώσουν αύριο τους ενδιαφερόμενους για την μέρα παραδοσης

Μετά από κάποια τηλέφωνα.. το πλαίσιο δεν ξέρει τίποτα (μετάφραση: δεν ξέρει ο συγκεκριμένος πωλητής και βαριέται να πάρει στα κεντρικά να μάθει). Στην vodafone είχα καλύτερη μεταχείρηση.. μου δώσανε μισή ώρα και αφού το ψάξανε είπανε πως ΉΔΗ υπάρχει στις αποθήκες άρα θα το έχουν Παρασκευή με ελάχιστη πιθανότητα να έρθει Τετάρτη (μακάρι αλλά δεν υπάρχει περίπτωση)

Στην vodafone για 4 Απρίλη το έχουν ακόμη ενώ στο plaisio λένε ότι θα ενημερώσουν αύριο τους ενδιαφερόμενους για την μέρα παραδοσης

πηρα στη vodafone στο καταστημα ακαδημιας, μου πανε οτι δεν εχουν καν ημερομηνια παραδοσης....

αντε παλι μια απο τα ιδια...:mad:

Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)