Spireto_2158 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Και παλι δυστηχως ακομα και αν εχουμε τετραπυρηνους του χρονου αν ο γοογλης δεν βαλει μια ταξη τοσο με το fragmetion αλλα να ασχοληθει ουσιαστικα με το μαρκετ και να μην ειναι μπατε σκυλοι αλεστε η πιο απλα να προσεξει λιγο τις εφαρμογες που προσφερονται μεσα απο το μαρκετ να αποκτησουν ποιοτητα , τι να το κανω το διπυρηνα αν δεν μπορω να ευχαριστηθω ποιοτικες και ενεργοβορες εφαρμογες ? Να λεω οτι εμενα το κινητο μου εχει δυο πυρηνες ? να το βρασω Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Δεν χρειάζεται να δοκιμάζεις ότι βρίσκεις. Υπάρχουν και καλές και αξιόλογες εφαρμογές. Και σίγουρα αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη συσκευή που συζητάμε εδώ και τις επιδόσεις της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Και παλι δυστηχως ακομα και αν εχουμε τετραπυρηνους του χρονου αν ο γοογλης δεν βαλει μια ταξη τοσο με το fragmetion αλλα να ασχοληθει ουσιαστικα με το μαρκετ και να μην ειναι μπατε σκυλοι αλεστε η πιο απλα να προσεξει λιγο τις εφαρμογες που προσφερονται μεσα απο το μαρκετ να αποκτησουν ποιοτητα , τι να το κανω το διπυρηνα αν δεν μπορω να ευχαριστηθω ποιοτικες και ενεργοβορες εφαρμογες ? Να λεω οτι εμενα το κινητο μου εχει δυο πυρηνες ? να το βρασω ε συγνωμμη η 3.1 ερχεται αυγουστο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Tegra 2 τρέχει άνετα oveclocked στα 1,5GHz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercis Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Το Samsung Galaxy S2 θεωριτικα δεν παραμενει τεχνολογικα ανωτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Στο link που δίνεις δεν αναφέρει κάτι όσον αφορά την τιμή. Εντούτοις αν κυμαίνεται στα επίπεδα που αναφέρεις... αποτελεί μονόδρομο πλέον η αγορά του. Εδω ακριβως αναφερει και την τιμη που ειπε ο φιλος μας παραπανω..http://www.vodafone.gr/portal/client/formbuilder/displayForm.action?formId=701 Και ΝΑΙ στα 499 "ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ" μονο! Πραγματικα ευχαριστη εκπληξη για αρχη η τιμη του, που σε πολυ λιγο καιρο λογικα θα πεσει. HTC Desire S και αλλα, απλα θα πανε απατα... Κι ενα ΜΠΡΑΒΟ απο μενα στην LG για τη τιμη που δινει αρχικα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. March 1, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 (edited) Το Samsung Galaxy S2 θεωριτικα δεν παραμενει τεχνολογικα ανωτερο? Κυριως καλυτερη οθονη εχει και ποιοτητα κατασκευης και αντε να εχουν κανει καλυτερη δουλεια οι τεχνικοι της samsung στο στησιμο του κινητου.....απ οτι λενε τα πρωτα τεστ καλυτερος ο tegra cpu τον οποια θα φοραει και το Galaxy SII αλλα οχι η εκδοση του που θα ερθει στο ελλαντα. Edited March 1, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Κυριως καλυτερη οθονη εχει και ποιοτητα κατασκευης και αντε να εχουν κανει καλυτερη δουλεια οι τεχνικοι της samsung στο στησιμο του κινητου.....απ οτι λενε τα πρωτα τεστ καλυτερος ο tegra cpu τον οποια θα φοραει και το Galaxy SII αλλα οχι η εκδοση του που θα ερθει στο ελλαντα. Off-topic, αλλά τα test δείχνουν καλύτερο τον OMAP που θα φοράει το Optimus 3D που θεωρητικά τουλάχιστον, είναι καλύτερο και από τα δύο προαναφερθέντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Είναι λίγο δελεαστικό το 3D αλλά δεν νομίζω να αξίζει τόσο.. είναι όπως οι μπροστινές κάμερς τόσα χρόνια που όλοι θέλουν το κινητό τους να έχει αλλά τις κοιτάνε :Ρ Το galaxy s II θα κυκλοφορήσει κοντά με το LG 2X; Μου στείλανε μέιλ από expansys ότι το περιμένουν στις 17. Το G S II δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα ε...; Επίσης, ισχύει ότι θα το φέρει η vodafone me 500; Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Η τιμη του είναι αρκετά αξιόλογη θα έλεγα αφου θα έρθει στα 500€, και σίγουρα θα έχει μεγάλη διαφορα στην τιμη απο το galaxy s 2. Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 ειπαμε ειναι τουμπανο και σε τιμη θαυμα.........:D Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 (edited) Επίσης, ισχύει ότι θα το φέρει η vodafone me 500; Το Optimus 2X... ναι, το Galaxy S... με τίποτα. Είναι λίγο δελεαστικό το 3D αλλά δεν νομίζω να αξίζει τόσο.. είναι όπως οι μπροστινές κάμερς τόσα χρόνια που όλοι θέλουν το κινητό τους να έχει αλλά τις κοιτάνε :Ρ Μα δεν το λέω για το 3D, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό. Μιλάω για το dual-cpu, dual-rom, dual-chanel το μοναδικό ανακοινωθέν με τέτοια χαρακτηριστικά. Edited March 1, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Σοβαρα μονο 500 ευρω? διπυρηνο μονο με 500 ευρω ενταξει το τηλεφωνο θα γινει αναρπαστο ειδικα αν το υποστηριξει η lg Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Σοβαρα μονο 500 ευρω? http://www.vodafone.gr/portal/client/formbuilder/displayForm.action?formId=701 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Μακάρι να το φέρουν γρήγορα για να μην δώσουμε 570 στο expansys :Ρ Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billylo_20 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 παιδια η τιμη ειναι super!ασυναγωνιστη πραγματικα σε σχεση με οτι αλλο κυκλοφορει!για να δουμε τις αλλες εταιριες..θα μειωσουν τις τιμες τους η θα συνεχιστει η κοροιδια κ η αισχροκερδεια?μπραβο παντως στην vodafone για την τιμη αυτη!δεν περιμενα με την καμια αν αναλογιστεις την τιμολογιακη πολιτικη της!!:p μου αρεσει που ηθελα αυτο τον μηνα να παω για desire defy η galaxy s!περιμενω τον επομενο που εχω επιδοτηση,και εφυγα κατ'ευθειαν για optimus!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Μακάρι να το φέρουν γρήγορα για να μην δώσουμε 570 στο expansys :Ρ Αν ισχύσει και στην πράξη η τιμή που έχει προ-ανακοινώσει η Vodafone Hellas, αναγκαστικά θα ρίξει και τις τιμές το expansys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Πραγματικα σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αγορα του απο την αλλη βεβαια σκεφτομαι και τον γαλαξια που βεβαια θα το υπερκοστολογησουν η να περιμενω για το μηλο πεμπτης γενιας η απλα να παρω αυτο και το ipad 2 αχ ερωτηματα πολλα ερωτηματα :P . Σχετικα με την ημερομηνια δεν ξερουμε κατι ε ? Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Το θέμα είναι όμως και πότε θα το δώσουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 παιδια καλησπερα :) εχς τον γαλαξια αλλα τωρα τελευταια βλεπω το lg περιμενς μια επιδοτηση και σκεφτομαι αν αξιζει η αγορα αυτη η να μεινω με αυτο που εχω.δωστε τα φωτα σασ εχουν μεγαλες διαφορες αυτα τα δυο???δεν ζηταω να τα κοντραρετε αλλα αν αξιζει η αγορα αυτη να την κανω.ευχαριστω:D Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Κοιτα, το κινητο εχει την φτηνοτερη τιμη απο τα high-end νεας γενιας. Για μενα, αξιζει να το παρεις εαν εχεις επιδοτηση και ειναι μικρο το ποσο που θα ξοδεψεις. Εαν δεν εχεις επιδοτηση, το galaxy με μια custom rom θα σε κρατησει αρκετο καιρο ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 παιδια καλησπερα :) εχς τον γαλαξια αλλα τωρα τελευταια βλεπω το lg περιμενς μια επιδοτηση και σκεφτομαι αν αξιζει η αγορα αυτη η να μεινω με αυτο που εχω.δωστε τα φωτα σασ εχουν μεγαλες διαφορες αυτα τα δυο???δεν ζηταω να τα κοντραρετε αλλα αν αξιζει η αγορα αυτη να την κανω.ευχαριστω:D Πραγματικα σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αγορα του απο την αλλη βεβαια σκεφτομαι και τον γαλαξια που βεβαια θα το υπερκοστολογησουν η να περιμενω για το μηλο πεμπτης γενιας η απλα να παρω αυτο και το ipad 2 αχ ερωτηματα πολλα ερωτηματα :P . Σχετικα με την ημερομηνια δεν ξερουμε κατι ε ? Για τέτοιες ακριβώς συζητήσεις υπάρχουν οι Διαξιφισμοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Το κινητο τα σπάει. Δεν το θεωρω καθολου απιθανο με το tegra 2 να χτυπαει 3000 στο Quadrant την στιγμη που αλλα πιανουν 2000 (βλεπε galaxy s). Αν δεν κανω λαθος το Android μεχρι και την εκδοση 2.3 δεν υποστηριζει multi-core κινητα και γενικα συσκευες. Εχω LG και απο ποιοτητα κατασκευης ειναι το καλυτερο κινητο που ειχα, δεν παθαινει τιποτα. Αν το Star εχει και καλη τιμη τοτε μαλλον προκειται για το επομενο κινητο μου! Υ.Γ 1 Ξερουμε ποτε θα ερθει στην αγορα? Υ.Γ 2 Ελεος 1080P video!!! ακομα δινουμε σημασια σε εικονικα πραγματα?Quadrant Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liontaris Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Για τέτοιες ακριβώς συζητήσεις υπάρχουν οι Διαξιφισμοί. εγω δεν ζητησα να το κοντραρει κανεις με αλλο απλα ρωτησα αν αξιζει σαν τηλεφωνο να το παρω δεδομενου οτι εχω ηδη ενα καλο :) απλα την αποψη των παιδιων που το εχουν ζητησα. :D Παράθεση galaxy note 2,iphone5,ipad3....kai keep walking! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 εγω δεν ζητησα να το κοντραρει κανεις με αλλο απλα ρωτησα αν αξιζει σαν τηλεφωνο να το παρω δεδομενου οτι εχω ηδη ενα καλο :) απλα την αποψη των παιδιων που το εχουν ζητησα. :D Στους Δαξιφισμούς δεν κοντράρουμε απόψεις μόνο, μη σε μπερδεύει ο τίτλος. Συζητάμε και ακριβώς αυτό που σε απασχολεί. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξής του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts