Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 οκ!ευχαριστώ!!και κάτι άλλο...είστε ευχαριστημένοι απο το κινητό???γιατι ενδιαφερομαι να το αγορασω.. Η συσκευή είναι μια χαρά, αν βρίσκεσαι σε δίλημμα ωστόσο μπορείς να απευθυνθείς και εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 οκ!ευχαριστώ!!και κάτι άλλο...είστε ευχαριστημένοι απο το κινητό???γιατι ενδιαφερομαι να το αγορασω.. Εγώ την έχω 3 μέρες τώρα και είμαι ακόλουθα ευχαριστημένος γιατί ήξερα τι αγόραζα. Να ξέρεις ότι δεν καταγράφει βίντεο HD αλλά 720x480, η κάμερα δεν έχει ζουμ (εκτός αν δεν το έχω βρει εγώ πουθενά, διάβασα όμως ότι θα διορθωθεί -δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει και ΑΝ ΘΑ γίνει-). Το κινητό είνΙ ταχύτατο και στις λειτουργίες του μενού και στο διαδύκτιο. Με την καμπύλη που έχει στην οθόνη βελτιώνει αρκετά τις γωνίες που μπορείς να δεις. Στον ήλιο δεν είναι και φανταστική αλλά πολύ καλύτερη από το Galaxy S που τα είχα δίπλα δίπλα. Το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι η μπαταρία το έχω φορτίσει 3φορές ήδη, αλλά το χρησιμοποιώ αρκετά. Υ.Γ.:Ότι άλλο θες ή πόσταρε εδώ ή στείλε μου PM. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Για να Ελληνικά στο πληκτρολόγιο απλά κατεβάζεις την εφαρμογή mutliling keyboard και το plu-in για Ελληνικά, είναι κατά 99% ίδιο το πληκτρολόγιο με της 2.3.4, δυσκολεύομαι να βρώ διαφορές. Για root, δεν ξέρω, αλλά ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhodes Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το nexus. Θα ήθελα να μου απαντήσετε σε τρεις ερωτήσεις που μάλλον είναι απλές... 1. Δεν βρήκα κάτι σχετικό με MMS. (Έχω Vodafone). Θέλει σετάρισμα για voda? Και πώς;; 2. Πώς κάνω αποστολή μιας επαφής μου, με SMS? 3. Το ξυπνητήρι λειτουργεί ακόμα και αν το τηλέφωνο είναι κλειστό ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Ακόμα τίποτα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 3. Το ξυπνητήρι λειτουργεί ακόμα και αν το τηλέφωνο είναι κλειστό ; Το κινητό πρέπει να είναι ανοιχτό για να χτυπήσει το ξυπνητήρι, αυτό ισχύει για όλα τα android. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 (edited) Καλησπέρα! Σκεφτικα να μοιραστώ και εγω τη σοφία μου :lol: μετα απο ένα μήνα μαζί με το nexus. Γενικά ειναι παρα πολυ καλο αλλα με κάποια μικρά προβληματακια-ελλείψεις. 1)Μερικές φορές οταν έχω εισερχομενες κλήσεις κολλάει και δεν μπορώ να απαντήσω Μια λύση να πατησω το power button 2 φορές και μετα ξεκολαει. 2)Ο browser ειναι ΠΟΛΥ laggy σε περίπλοκες σελιδες με ή χωρις flash ενεργοποιημενο. Γι αυτο χρισιμοποιω opera mobile 11 που πετάει ακόμη και με flash always enabled (νομίζω λογω hardware acceleration). 3)Έλλειψη ελληνικού πληκτρολογιου.Λύση: multiling και μάλιστα μέσα απο τις ρυθμισεις του επέλεξα μεγάλα πλήκτρα και εκλεισα τα predictions-suggestions γιατί με καθυστερούσαν στην πληκτρολογηση SMS -email και μάλιστα παραλίγο να προκαλέσουν και παρεξήγηση :O 4)Ο video player παίζει ελάχιστους τύπους video αλλα ευτυχώς υπάρχει ο εκπληκτικός dice player που παίζει τα ΠΆΝΤΑ μεχρι 720p με ελληνικούς υποτιτλους και μάλιστα με hardware acceleration. 5)Τέλος το ραδιόφωνο έχει αναπληρώσει πλήρως το tune in radio! Επίσης για όσους ζηλεύουν το ribbon του web os υπάρχει το wave launcher(δεν ειναι launcher) που λειτουργεί τέλεια στο nexus s (χρησιμοποιεί τα gesture areas) και προσθέτει αυτη ακριβώς τη λειτουργία. Συγνώμη άμα κουρασα με το μεγάλο post :) Φίλε πραγματικά μεγάλο ποστ αλλά και πολύ χρήσιμο. Ήθελα απλά να ρωτήσω τι είναι το predictions-suggestions και που ακριβώς το βρίσκεις. Και τέλος αν ξέρεις πως λειτουργούν τα gestures που έχει στις ρυθμίσεις. Αυτό με τα βελάκια που τα δείχνει διακεκομμένα, διπλά ή με δύο μικρές παύλες από κάτω... Και τέλος αν ξέρεις πως κάνουμε προεσκόπηση. Το κενό που αφήνει για τα γράμματα είναι πολύ μικρό και παιδεύομαι όταν γράφω μια δεύτερη σειρά για να δω τι έγραψα πιο πάνω... Και κάτι άλλο άσχετο αλλά πολύ χρήσιμο. 'Οταν κάνω την πλοήγηση πως γίνετε να μην μου σβήνει το φως της οθόνης? Πρέπει να το έχω οπωσδήποτε στον φορτηστή? Edited August 11, 2011 by a_christoforos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Φίλε πραγματικά μεγάλο ποστ αλλά και πολύ χρήσιμο. Ήθελα απλά να ρωτήσω τι είναι το predictions-suggestions και που ακριβώς το βρίσκεις. Και τέλος αν ξέρεις πως λειτουργούν τα gestures που έχει στις ρυθμίσεις. Αυτό με τα βελάκια που τα δείχνει διακεκομμένα, διπλά ή με δύο μικρές παύλες από κάτω... Και τέλος αν ξέρεις πως κάνουμε προεσκόπηση. Το κενό που αφήνει για τα γράμματα είναι πολύ μικρό και παιδεύομαι όταν γράφω μια δεύτερη σειρά για να δω τι έγραψα πιο πάνω... Και κάτι άλλο άσχετο αλλά πολύ χρήσιμο. 'Οταν κάνω την πλοήγηση πως γίνετε να μην μου σβήνει το φως της οθόνης? Πρέπει να το έχω οπωσδήποτε στον φορτηστή? Predictions-suggestions εννοώ τις λέξεις που σου προτείνει να γράψεις καθώς πληκτρολογεις ή και τις συμπληρώνει /διορθώνει και το βρίσκεις στις ρυθμισεις του multiling στη κατηγορία word suggestion settings. Τα gestures εφόσον ειναι ενεργοποιημενα λειτουργούν ως εξής : σερνεις τα δυο σου δάχτυλα πάνω στο πληκτρολόγιο προς την κατεύθυνση που αντιστοιχεί η κάθε εντολή. Για αυτο με τα κενά δεν ξέρω κάτι. Για την πλοήγηση θα πρέπει να βρεις την αντίστοιχη ρύθμιση στην εφαρμογη που χρησιμοποιείς. --- - Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 παιδια εχει δοκιμασει κανενας απο σας την ρομ nexusSense ?πως σας φανηκε?ειναι σταθερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhodes Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Το κινητό πρέπει να είναι ανοιχτό για να χτυπήσει το ξυπνητήρι, αυτό ισχύει για όλα τα android. Ευχαριστώ. Οι άλλες δύο ερωτήσεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Ευχαριστώ. Οι άλλες δύο ερωτήσεις;; Για internet/MMS δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το nexus. Θα ήθελα να μου απαντήσετε σε τρεις ερωτήσεις που μάλλον είναι απλές... 1. Δεν βρήκα κάτι σχετικό με MMS. (Έχω Vodafone). Θέλει σετάρισμα για voda? Και πώς;; 2. Πώς κάνω αποστολή μιας επαφής μου, με SMS? 3. Το ξυπνητήρι λειτουργεί ακόμα και αν το τηλέφωνο είναι κλειστό ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... 1. Εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3335607#post3335607 2. Δεν έχει επιλογή; Αν δεν έχει δοκίμασε να κατεβάσεις από το market κάποια εφαρμογή επαφών. 3. Όχι δεν λειτουργεί αν είναι κλειστό, γι'αυτό το βάζουμε σε λειτουργία πτήσης και χτυπάει μια χαρά το ξυπνητήρι. Μια ερωτηση... μπορουμε να προσθεσουμε και αλλες αρχικες οθονες στην στοκ ρομ?! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να αφαιρεσουμε μια η περισσοτερες απο τις αρχθκες οθονες του nexus. Μπορείτε να κατεβάσετε κάποιον Launcher από το market. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=282395 Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Για να Ελληνικά στο πληκτρολόγιο απλά κατεβάζεις την εφαρμογή mutliling keyboard και το plu-in για Ελληνικά, είναι κατά 99% ίδιο το πληκτρολόγιο με της 2.3.4, δυσκολεύομαι να βρώ διαφορές. Για root, δεν ξέρω, αλλά ρίξε μια ματιά εδώ. εγκατέστησα αυτά που είπες... ok πήγα στις γλώσσες εισόδου k έχω ενεργοποιήσει την αγγλική k την ελληνική... δεν μπορώ όμως όταν παω να γράψω από αγγλικά να παω στα ελληνικά? πως γίνετε? 2ο θέλω ένα πρόγραμμα για να κλείνω ανοιχτές εφαρμογές. πχ τον firefox δεν ξέρω αν κλείνει η μένει ανοιχτός... ευχάριστω!! Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Για να πας στην ελληνική γλώσσα απλά σέρνεις το δάχτυλό σου ή το κρατάς παρατεταμένα πάνω στο space. Άγουρος βέβαια έχεις βάλει και το plug in για τα ελληνικά και έχεις επιλέξει ως μέθοδο εισαγωγής το multiling keyboard. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 http://thesocialmediaguide.com/social_media/how-to-sync-facebook-events-with-google-calendar Γιατι μας παιδεψε Αλλα βρεθηκε λυση εμενα πετυχε κανονικως!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Predictions-suggestions εννοώ τις λέξεις που σου προτείνει να γράψεις καθώς πληκτρολογεις ή και τις συμπληρώνει /διορθώνει και το βρίσκεις στις ρυθμισεις του multiling στη κατηγορία word suggestion settings. Τα gestures εφόσον ειναι ενεργοποιημενα λειτουργούν ως εξής : σερνεις τα δυο σου δάχτυλα πάνω στο πληκτρολόγιο προς την κατεύθυνση που αντιστοιχεί η κάθε εντολή. Για αυτο με τα κενά δεν ξέρω κάτι. Για την πλοήγηση θα πρέπει να βρεις την αντίστοιχη ρύθμιση στην εφαρμογη που χρησιμοποιείς. --- - Sent from my iPad using Tapatalk Πολύ καλά ευχαριστώ για ακόμη μία φορά. Ένα τελευταίο. Όταν κάνω τα πλήκτρα όπως του κανονικού τηλ δεν μπορώ να πατήσω τρεις φορές για να μου βγάλει το τρίτο γράμμα αλλά μου βγάζει τρεις φορές το ίδιο γράμμα. Πως γίνετε να λειτουργήσει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Tα μαθατε ετσι ; Πρωτοι που θα παρουμε το icecream sandwich ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 12, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Tα μαθατε ετσι ; Πρωτοι που θα παρουμε το icecream sandwich ! :D Δεύτεροι... μετά το nexus prime. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Tα μαθατε ετσι ; Πρωτοι που θα παρουμε το icecream sandwich ! :D Ένας από τους πολλούς λόγους που το προτιμήσαμε...! Τώρα, πότε θα το δούμε...ίσως τα Χριστούγεννα?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Καλησπέρα σας. Πήρα και εγώ το nexus s όμως έχω ένα πρόβλημα. Στον default browser έχει ως προεπιλογή να εμφανίζει τη mobile version των σελίδων (για παράδειγμα το facebook) και δε μπορώ να βρω με τίποτα την επιλογή που είχε το wildfire να εμφανίζει μόνο τη full version των σελίδων. Θυμάμαι πήγαινες και ξετίκαρες την επιλογή "φόρτωση κινητών σελίδων..." ή κάπως έτσι τελοσπάντων και όλα μια χαρά. Εδώ τι μπορούμε να κάνουμε; Να σημειώσω ότι πλέον τέτοια επιλογή έχει προστεθεί στον opera mobile.. Και κάτι ακόμα, κατέβασα τον adobe flash player 10.3, πως τον χρησιμοποιώ; Μόνο στη διαχείριση εφαρμογών τον βλέπω. Αν ανοίξω μια σελίδα που περιέχει περιεχόμενο flash θα τον χρησιμοποιήσει αυτόματα η συσκευή; Συγγνώμη για το μακροσκελές ποστ. Χθες το αγόρασα και σήμερα διαπίστωσα αυτό το πρόβλημα (κατ'εμέ) και έχω προβληματιστεί.. Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Καλησπέρα σας. Πήρα και εγώ το nexus s όμως έχω ένα πρόβλημα. Στον default browser έχει ως προεπιλογή να εμφανίζει τη mobile version των σελίδων (για παράδειγμα το facebook) και δε μπορώ να βρω με τίποτα την επιλογή που είχε το wildfire να εμφανίζει μόνο τη full version των σελίδων. Θυμάμαι πήγαινες και ξετίκαρες την επιλογή "φόρτωση κινητών σελίδων..." ή κάπως έτσι τελοσπάντων και όλα μια χαρά. Εδώ τι μπορούμε να κάνουμε; Να σημειώσω ότι πλέον τέτοια επιλογή έχει προστεθεί στον opera mobile.. Και κάτι ακόμα, κατέβασα τον adobe flash player 10.3, πως τον χρησιμοποιώ; Μόνο στη διαχείριση εφαρμογών τον βλέπω. Αν ανοίξω μια σελίδα που περιέχει περιεχόμενο flash θα τον χρησιμοποιήσει αυτόματα η συσκευή; Συγγνώμη για το μακροσκελές ποστ. Χθες το αγόρασα και σήμερα διαπίστωσα αυτό το πρόβλημα (κατ'εμέ) και έχω προβληματιστεί.. Για το πρώτο: πάνε στα settings του browser και στο advanced settings υπάρχει το select user agent, επέλεξε IE6 και ξαναδοκίμασε να φορτώσεις την σελίδα. Για το flash: το κατεβάζεις πρώτα από το market (γράψε στην αναζήτηση flash player) και μετά πας πάλι στα settings και στην επιλογή enable plug ins, επέλεξε on demand ή always on ανάλογα με το τι θες. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) Αυτό ισχύει στον opera mobile. Τι γίνεται όμως με τον default browser του android? Δεν βρίσκω τις επιλογές που περιγράφεις... Έχω το menu στα ελληνικά! Edited August 12, 2011 by eclair Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Στα settings του browser τέρμα κάτω είναι αυτό που λέω. Ίσως δεν υπάρχει στην stock rom, εγώ είμαι με cm7 nightly. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) Συγνώμη ρε παιδιά ξερατε εσείς ότι μέσα στο nexus υπάρχει "κρυμμένο" το...απαγορευμενο Google Earth???? Το βρήκα τυχαία χαζευοντας στον app manager για κάτι άσχετο, εγκατέστησα το apk που βρηκα με file manager στο system/apps και εμφανίστηκε κανονικά στον launcher!! Δουλεύει άψογα και φυσικά δεν το βρίσκω με αναζήτηση στο market αφού είναι μη διαθέσιμη εφαρμογή για την χώρα μας. θα με τρελανει αυτό το κινητό... :) Edited August 13, 2011 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eclair Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Thanks kill_noob. Δηλαδή αυτή η τόσο σημαντική επιλογή που υπήρχε ακόμη και στο wildfire δεν υπάρχει στο nexus s..?! Μεγάλη παράλειψη google. Υπάρχει κάποια λύση εκτός από το να βάλω custom rom? Παράθεση "Everything should be as simple as it is, but not simpler." Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Δοκίμασε αυτό: go into the browser and type "about:debug" in the URL bar. Then when you go into settings (menu -> more -> settings) the very lost option should be UAString. Click that option and you can choose between Android, Desktop, and iPhone. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts