Giannis_mathiou Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Από σήμερα είμαι και εγώ ένας χαρούμενος κάτοχος ενός Nexus S. Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται να βγάλω την δόνηση από την οθόνη κλειδώματος; Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Μπορω να πω οτι με προβληματιζει το γεγονος οτι μεσα απο το HTC Wildfire εχουν συγχρονιστει κανονικα τα Συμβαντα - ημερολογιακες ενημερωσεις και στο Samsung πραγματικα Δεν εχει περασει Ουτε ενα γεγονος ,φυσικα αυτα μεσα απο το Facebook ειναι οι πηγες που τα αντλει. Στην stock rom έχει αφαιρεθεί ο συγχρονισμός με το facebook. http://www.androidguys.com/2011/02/23/google-drops-facebook-sync-nexus/ Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 παιδες εχω και αλλες ερωτησεις. 1. εχει μια εφαρμογη navigation, δουλευει αυτη στην Ελλαδα; γιατι συνεχεια μου λεει οτι το Google Maps Navigation is not yet available in this location. αν οχι, ποια εφαρμογη για gps χρησιμοποιούμε ; 2. για αγορες απο το μαρκετ μονο μεσω πιστωτικης γινεται ; Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Καλησπέρα! Σκεφτικα να μοιραστώ και εγω τη σοφία μου :lol: μετα απο ένα μήνα μαζί με το nexus. Γενικά ειναι παρα πολυ καλο αλλα με κάποια μικρά προβληματακια-ελλείψεις. 1)Μερικές φορές οταν έχω εισερχομενες κλήσεις κολλάει και δεν μπορώ να απαντήσω Μια λύση να πατησω το power button 2 φορές και μετα ξεκολαει. 2)Ο browser ειναι ΠΟΛΥ laggy σε περίπλοκες σελιδες με ή χωρις flash ενεργοποιημενο. Γι αυτο χρισιμοποιω opera mobile 11 που πετάει ακόμη και με flash always enabled (νομίζω λογω hardware acceleration). 3)Έλλειψη ελληνικού πληκτρολογιου.Λύση: multiling και μάλιστα μέσα απο τις ρυθμισεις του επέλεξα μεγάλα πλήκτρα και εκλεισα τα predictions-suggestions γιατί με καθυστερούσαν στην πληκτρολογηση SMS -email και μάλιστα παραλίγο να προκαλέσουν και παρεξήγηση :O 4)Ο video player παίζει ελάχιστους τύπους video αλλα ευτυχώς υπάρχει ο εκπληκτικός dice player που παίζει τα ΠΆΝΤΑ μεχρι 720p με ελληνικούς υποτιτλους και μάλιστα με hardware acceleration. 5)Τέλος το ραδιόφωνο έχει αναπληρώσει πλήρως το tune in radio! Επίσης για όσους ζηλεύουν το ribbon του web os υπάρχει το wave launcher(δεν ειναι launcher) που λειτουργεί τέλεια στο nexus s (χρησιμοποιεί τα gesture areas) και προσθέτει αυτη ακριβώς τη λειτουργία. Συγνώμη άμα κουρασα με το μεγάλο post :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 9, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 1. εχει μια εφαρμογη navigation, δουλευει αυτη στην Ελλαδα; γιατι συνεχεια μου λεει οτι το Google Maps Navigation is not yet available in this location. αν οχι, ποια εφαρμογη για gps χρησιμοποιούμε ; 2. για αγορες απο το μαρκετ μονο μεσω πιστωτικης γινεται ; 1. Για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 2. Και για το market εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=288568 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Super 3 Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 ψαχνω την original βαση αυτοκινητου για το nexus s http://www.samsung.com/us/mobile/cell-phones-accessories/ECS-V1A3BEGSTA μηπως γνωριζει κανενας κανενα μαγαζι στην ελλαδα που να την εχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Στην stock rom έχει αφαιρεθεί ο συγχρονισμός με το facebook. http://www.androidguys.com/2011/02/23/google-drops-facebook-sync-nexus/ οποτε οπως το θετεις Δεν εχουμε λυσει σε αυτο το θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Καλησπέρα! Σκεφτικα να μοιραστώ και εγω τη σοφία μου :lol: μετα απο ένα μήνα μαζί με το nexus. Γενικά ειναι παρα πολυ καλο αλλα με κάποια μικρά προβληματακια-ελλείψεις. 1)Μερικές φορές οταν έχω εισερχομενες κλήσεις κολλάει και δεν μπορώ να απαντήσω Μια λύση να πατησω το power button 2 φορές και μετα ξεκολαει. 2)Ο browser ειναι ΠΟΛΥ laggy σε περίπλοκες σελιδες με ή χωρις flash ενεργοποιημενο. Γι αυτο χρισιμοποιω opera mobile 11 που πετάει ακόμη και με flash always enabled (νομίζω λογω hardware acceleration). 3)Έλλειψη ελληνικού πληκτρολογιου.Λύση: multiling και μάλιστα μέσα απο τις ρυθμισεις του επέλεξα μεγάλα πλήκτρα και εκλεισα τα predictions-suggestions γιατί με καθυστερούσαν στην πληκτρολογηση SMS -email και μάλιστα παραλίγο να προκαλέσουν και παρεξήγηση :O 4)Ο video player παίζει ελάχιστους τύπους video αλλα ευτυχώς υπάρχει ο εκπληκτικός dice player που παίζει τα ΠΆΝΤΑ μεχρι 720p με ελληνικούς υποτιτλους και μάλιστα με hardware acceleration. 5)Τέλος το ραδιόφωνο έχει αναπληρώσει πλήρως το tune in radio! Επίσης για όσους ζηλεύουν το ribbon του web os υπάρχει το wave launcher(δεν ειναι launcher) που λειτουργεί τέλεια στο nexus s (χρησιμοποιεί τα gesture areas) και προσθέτει αυτη ακριβώς τη λειτουργία. Συγνώμη άμα κουρασα με το μεγάλο post :) Να κανω μια ερωτηση στο 5ο θεμα σου? Ραδιοφωνο που εχει κ ΔΕΝ το εχω δει???:blink: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Δεν εχει. Ισως εννοει ιντερνετ ραδιο Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Να κανω μια ερωτηση στο 5ο θεμα σου? Ραδιοφωνο που εχει κ ΔΕΝ το εχω δει???:blink: :wacko: EE ναι συγνωμη εννοουσα οτι επειδη λειπει το fm radio χρησιμοποιω το πολυ καλο tunein radio που ειναι internet radio app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verbo Δημ. August 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2011 Καλησπέρα και από μένα. Είμαι νέος κάτοχος του Nexus (και για πρώτη φορά χρήστης Android, με ό,τι συνεπάγεται αυτό). Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το συγχρονισμό δεδομένων από Outlook 2007. Χρησιμοποιώ το MyPhoneExplorer και έχω πετύχει να συγχρονήσω τις επαφές από το Outlook στο κινητό. Δεν μπορώ για κάποιο λόγο να κάνω το ίδιο και με το ημερολόγιο του Outlook. Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση The best is yet to come.... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rizlaopc Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Καλησπέρα. Έχω και γω το νεξους εδω και ενα μηνα και εχω μεινει απόλυτα ευχαριστημενος! Μόνο μια απορία εχω ... Πως στελνω κάποιο τραγούδι που εχω μεσα στο κινητο με bluetooth:O??? Δεν μου εμφανίζει τετοια επιλογη..:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Καλησπέρα. Έχω και γω το νεξους εδω και ενα μηνα και εχω μεινει απόλυτα ευχαριστημενος! Μόνο μια απορία εχω ... Πως στελνω κάποιο τραγούδι που εχω μεσα στο κινητο με bluetooth:O??? Δεν μου εμφανίζει τετοια επιλογη..:ninja: Δοκίμασε με το ES File Explorer και θα έχεις την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Καλησπέρα και από μένα. Είμαι νέος κάτοχος του Nexus (και για πρώτη φορά χρήστης Android, με ό,τι συνεπάγεται αυτό). Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το συγχρονισμό δεδομένων από Outlook 2007. Χρησιμοποιώ το MyPhoneExplorer και έχω πετύχει να συγχρονήσω τις επαφές από το Outlook στο κινητό. Δεν μπορώ για κάποιο λόγο να κάνω το ίδιο και με το ημερολόγιο του Outlook. Κάνω κάτι λάθος; Δυστηχως οπως ειχα διαβασει το MyphoneExplorer Δεν το υποστηριζει το κινητο...μεσω Outlook κ εγω τις περασα αλλα Οπως λες και σε εμενα Δεν φαινονται τα συμβαντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να αφαιρεσουμε μια η περισσοτερες απο τις αρχθκες οθονες του nexus. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Καλημέρα,το πήρα και εγώ το εργαλείο. Ξέρει κανείς τι μπορούμε να κάνουμε με το συγχρονισμό των φωτογραφιών που θολώνουν?? Ακόμα να το φτιάξουν αυτό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhodes Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το nexus. Θα ήθελα να μου απαντήσετε σε τρεις ερωτήσεις που μάλλον είναι απλές... 1. Δεν βρήκα κάτι σχετικό με MMS. (Έχω Vodafone). Θέλει σετάρισμα για voda? Και πώς;; 2. Πώς κάνω αποστολή μιας επαφής μου, με SMS? 3. Το ξυπνητήρι λειτουργεί ακόμα και αν το τηλέφωνο είναι κλειστό ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Μια ερωτηση... μπορουμε να προσθεσουμε και αλλες αρχικες οθονες στην στοκ ρομ?! Και πραγματικα το ποογραμματακι dice player αξιζει τα λεφτα του...! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 μπορει καποιος να παραθεσει το λινκ με τις αναλυτικες οδηγιες για ρουταρισμα?η αν θυμαται να γραψει την σελιδα που ηταν γραμμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Δοκίμασε με το ES File Explorer και θα έχεις την επιλογή. H Astro file explorer ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rizlaopc Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Δοκίμασε με το ES File Explorer και θα έχεις την επιλογή. Ευχαριστώ φίλος! Όλα οκ τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Είναι αρχές ακόμη και έχω απορίες, η μπαταρία του θνητού πόσο σας κρατούε τις πρώτες μέρες καισ πόσο τώρα με μέτρια προς το βαριά χρήση; Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Το nexus s έχει υποδοχή για hdmi?? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Όχι δεν έχει υποδοχή για HDMI και νομιζώ δεν έχει TV-out γενικά. (Εκτός και αν έχει μέσω της micro-USB) Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 οκ!ευχαριστώ!!και κάτι άλλο...είστε ευχαριστημένοι απο το κινητό???γιατι ενδιαφερομαι να το αγορασω.. Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts