thsss Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Παιδιά προτεινετε ενα καλό car holder. Κατά προτίμηση από ebay και που να το έχετε χρησιμοποιησει. Θέλω να το βάζω στην σχαρα τού εξαερισμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Musitsa Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Όταν το συνέδεσες με τον υπολογιστή και πήρες τα αρχεία ήταν ανοιχτό δηλαδή; Τώρα δεν ανοίγει καθόλου απ' ότι κατάλαβα, απλά σου δείχνει μόνο το bootanimation. Αφού πήρες τα αρχεία σου, και δεν έχεις κάτι άλλο που χρειάζεσαι, μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις factory reset μέσω του στοκ recovery, Θα χάσεις τα πάντα εκτός από φωτό, μουσική κλπ Θα κλείσεις το κινητό και θα πατήσεις volume up και μετά συγχρόνως power. Θα δεις ένα μενού και με το κουμπιά της έντασης θα πας recovery και θα πατήσεις πάλι power. Θα εμφανιστεί ένα ρομπότ. Θα πατήσεις πάλι volume up και power. Θα επιλέξεις factory reset και όταν τελειώσει reboot now. Επαναλαμβάνω ότι εκεί δεν δουλεύει το touch και περιηγείσαι με τα κουμπιά της έντασης (πάνω κάτω) και όταν θέλεις να επιλέξεις κάτι πατάς το power. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση σου! Το κινητό μου για ένα περίεργο λόγο, έσβησε τον Home Launcher!!! Το σύνδεσα με το laptop και κατέβασα από το Play Store τον Nova Launcher, με αποτέλεσμα το κινητό να δουλεύει πάλι κανονικά αλλά στις επιλογές για τον Launcher, εμφανίζεται μόνο ο Nova. Σκέφτηκα και εγώ να κάνω Factory Reset αλλά ήθελα πρώτα να σώσω τα μηνύματα μου και το έκανα με το MyBackUp Root. Το συγκεκριμένο αρχείο μάλιστα το πέρασα και στο laptop. Κάνοντας Factory Reset λοιπόν, θα το βρω το αρχείο ή πρέπει να το περάσω από το laptop? θα δουλέψει με αυτό τον τρόπο? (Επαφές δεν με νοιάζουν, τις έχω στο GMail και τραγούδια-φωτογραφίες-βίντεο τα έχω στο laptop). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση σου! Το κινητό μου για ένα περίεργο λόγο, έσβησε τον Home Launcher!!! Το σύνδεσα με το laptop και κατέβασα από το Play Store τον Nova Launcher, με αποτέλεσμα το κινητό να δουλεύει πάλι κανονικά αλλά στις επιλογές για τον Launcher, εμφανίζεται μόνο ο Nova. Σκέφτηκα και εγώ να κάνω Factory Reset αλλά ήθελα πρώτα να σώσω τα μηνύματα μου και το έκανα με το MyBackUp Root. Το συγκεκριμένο αρχείο μάλιστα το πέρασα και στο laptop. Κάνοντας Factory Reset λοιπόν, θα το βρω το αρχείο ή πρέπει να το περάσω από το laptop? θα δουλέψει με αυτό τον τρόπο? (Επαφές δεν με νοιάζουν, τις έχω στο GMail και τραγούδια-φωτογραφίες-βίντεο τα έχω στο laptop). Αν πας δηλαδή στις εφαρμογές -> όλες, δεν έχει εφαρμογή με όνομα launcher; Είσαι root δηλαδή; Με το factory reset δεν ξέρω αν θα περαστεί ξανά ο launcher σε περιπτώση που σβήστηκε. Δοκίμασε και πες. Αν δεν λυθεί θέλει πέρασμα της ρομ από την αρχή. Για τα sms που θέλεις η καλύτερη εφαρμογή είναι το sms back an restore ή αν θες να αποθηκευτούν σε txt για να τα έχεις στον υπολογιστή το sms to text. Και τα δύο αποθηκεύουν στον εξωτερικό χώρο οπότε δεν χάνεις το αρχείο σε factory reset. Κατέβασε το πρώτο και κάνε backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Musitsa Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 (edited) Αν πας δηλαδή στις εφαρμογές -> όλες, δεν έχει εφαρμογή με όνομα launcher; Είσαι root δηλαδή; Με το factory reset δεν ξέρω αν θα περαστεί ξανά ο launcher σε περιπτώση που σβήστηκε. Δοκίμασε και πες. Αν δεν λυθεί θέλει πέρασμα της ρομ από την αρχή. Για τα sms που θέλεις η καλύτερη εφαρμογή είναι το sms back an restore ή αν θες να αποθηκευτούν σε txt για να τα έχεις στον υπολογιστή το sms to text. Και τα δύο αποθηκεύουν στον εξωτερικό χώρο οπότε δεν χάνεις το αρχείο σε factory reset. Κατέβασε το πρώτο και κάνε backup. Οχι δεν είμαι ROOT και τώρα που το λες, η εφαρμογή LAUNCHER υπάρχει! εγώ νόμιζα είχε διαγραφεί λόγω του ότι πατώντας το Home Button, δεν με ρώταγε ποιο Launcher να χρησιμοποιήσει όπως πριν αλλά δούλευε κατευθείαν τον Nova...υπάρχει κάποιο βήμα τώρα πριν το Factory Reset? *** Αν δεις το πρώτο Post, έγραφα ότι είχε βγει μήνυμα που έλεγε για την μη λειτουργία του UI ... και βλέπω τώρα στις εφαρμογές, UI συστήματος -> 0,00B ! Αν το επιλέξω, έχει σαν μόνη επιλογή την Αναγκαστική διακοπή. Edited September 16, 2012 by Musitsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Οχι δεν είμαι ROOT και τώρα που το λες, η εφαρμογή LAUNCHER υπάρχει! εγώ νόμιζα είχε διαγραφεί λόγω του ότι πατώντας το Home Button, δεν με ρώταγε ποιο Launcher να χρησιμοποιήσει όπως πριν αλλά δούλευε κατευθείαν τον Nova...υπάρχει κάποιο βήμα τώρα πριν το Factory Reset? Αν θες να εμφανιστεί ο launcher στις επιλογές πας στις ρυθμίσεις > εφαρμογές > nova launcher και κάνεις clear defaults. Λογικά κάποια εφαρμογή ίσως σου έκανε τη ζημιά. Δεν ξέρω να σου πω. Αν θες μπορείς να το αφήσεις έτσι αφού δουλεύει, κι αν παρουσιάσει πρόβλημα τότε κάνεις το factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Musitsa Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Αν θες να εμφανιστεί ο launcher στις επιλογές πας στις ρυθμίσεις > εφαρμογές > nova launcher και κάνεις clear defaults. Λογικά κάποια εφαρμογή ίσως σου έκανε τη ζημιά. Δεν ξέρω να σου πω. Αν θες μπορείς να το αφήσεις έτσι αφού δουλεύει, κι αν παρουσιάσει πρόβλημα τότε κάνεις το factory reset. Συμπλήρωσα το τελευταίο μήνυμα μου...δες λίγο μήπως είναι τελικά αλλού το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Συμπλήρωσα το τελευταίο μήνυμα μου...δες λίγο μήπως είναι τελικά αλλού το πρόβλημα Χμ, εμένα λέει 436 ΚΒ. Δεν ξέρω τι παίζει. Αν θες κάνε ένα factory reset να δεις αν θα λυθούν τα προβλήματα. Πρόσεξε όπως τις εφαρμογές που θα βάλεις μετά. Μην τις βάλεις όλες μαζί, μόνο τις βασικές και αξιόπιστες. Μετά προσθέτεις και τις άλλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Υπάρχει τρόπος στη συσκευή μας να συνδέσουμε τις επαφές που έχουμε αποθηκευμένες με το προφιλ τους στο facebook ώστε να μας εμφανίζει την φωτογραφία τους ; Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Υπάρχει τρόπος στη συσκευή μας να συνδέσουμε τις επαφές που έχουμε αποθηκευμένες με το προφιλ τους στο facebook ώστε να μας εμφανίζει την φωτογραφία τους ; Με το haxsync εφόσον είσαι σε ics η jb. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Musitsa Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Χμ, εμένα λέει 436 ΚΒ. Δεν ξέρω τι παίζει. Αν θες κάνε ένα factory reset να δεις αν θα λυθούν τα προβλήματα. Πρόσεξε όπως τις εφαρμογές που θα βάλεις μετά. Μην τις βάλεις όλες μαζί, μόνο τις βασικές και αξιόπιστες. Μετά προσθέτεις και τις άλλες. Εντάξει φίλε μου θα το κάνω και θα σου πω...μάλλον την ζημιά προκάλεσε ένα live wallpaper :wacko: αυτό το market δεν είναι να ενθουσιάζεσαι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Με το haxsync εφόσον είσαι σε ics η jb. Λειτουργεί καλά σαν εφαρμογή; Δεν πιστεύω να προκαλεί τίποτα force close κλπ Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Λειτουργεί καλά σαν εφαρμογή; Δεν πιστεύω να προκαλεί τίποτα force close κλπ Δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε σαν εφαρμογή θα φαίνεται στον drawer. Απλά στους λογαριασμούς για συγχρονισμό σου βγάζει και το haxsync. Πατάς εκεί και συγχρονίζεις εικόνες, status, γενέθλια κλπ. Ακόμα και custom rom που υποστηρίζει fb sync, πάλι προτείνω haxsync γιατί κατεβάζει τις φωτογραφίες σε πολύ καλύτερη ποιότητα απ'ότι το native fb sync. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Musitsa Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Εντάξει φίλε μου θα το κάνω και θα σου πω...μάλλον την ζημιά προκάλεσε ένα live wallpaper :wacko: αυτό το market δεν είναι να ενθουσιάζεσαι!! Λοιπόν, το κινητό είχε φάει φρίκη και δεν μπορούσε να τρέξει τον LAUNCHER του...του έκανα Factory Reset και τώρα είναι σαν καινούργιο! Ελπίζω να μην ξαναπάθει κάτι...όπως και να έχει ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! Bye :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedas Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Παιδιά καλησπέρα, μία βοήθεια θέλω αν ξέρει κάποιος. Είχα βάλει στην ασφάλεια του κινητού ξεκλείδωμα με μοτίβο και προσπάθησε πολλές φορές να το ξεκλειδώσει η κόρη μου. Το κινητό τώρα ζητάει όνομα χρήστη και κωδικό του ταχυδρομείου στο gmail για να ξεκλειδώσει αλλά δεν έχει internet να το επιβεβαιώσει. Καμία ιδέα?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Παιδιά καλησπέρα, μία βοήθεια θέλω αν ξέρει κάποιος. Είχα βάλει στην ασφάλεια του κινητού ξεκλείδωμα με μοτίβο και προσπάθησε πολλές φορές να το ξεκλειδώσει η κόρη μου. Το κινητό τώρα ζητάει όνομα χρήστη και κωδικό του ταχυδρομείου στο gmail για να ξεκλειδώσει αλλά δεν έχει internet να το επιβεβαιώσει. Καμία ιδέα?:confused: Ο τελευταίος που το έπαθε έκανε hard reset πάντως... (post) Ελπίζω να φανείς πιο τυχερός... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedas Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 (edited) Ο τελευταίος που το έπαθε έκανε hard reset πάντως... (post) Ελπίζω να φανείς πιο τυχερός... Δυστυχώς και εγώ τελικά αυτό έκανα. Αφού έφαγα την μισή νύχτα και δοκίμασα διάφορα τελικά το πήρα απόφαση. Έχασα κάποια videάκια που τα ήθελα αλλά τίποτα τραγικό. Το μόνο που βαριέμαι είναι ότι πρέπει να ξαναβάλω τις 10-12 εφαρμογές που είχα βάλει στην γυναίκα μου και είχε βολευτεί. Το τηλέφωνο δεν είναι rooted και έχει την JB. Για την ιστορία και επειδή κάποια από τα hard reset που βρήκα δεν δουλέψανε η διαδικασία που έκανα είναι: 1. Power Off 2. Πατάμε volume up + power και ξεκινάει το τηλέφωνο. 3. Τα αφήνουμε όταν βγάλει το robot και σου δίνει τις επιλογές reboot bootloader, reboot, recover, power off. 4. Με το volume up και down επιλέγουμε recovery. 5. Όταν βγάλει το robot με το σήμα κινδύνου τότε πατάμε πρώτα το power το κρατάμε πατημένο και μετά το volume up. 6. Εδώ πια επιλέγουμε factory reset και μετά reboot. Κλείνωντας να σχολιάσω και εγώ ότι είναι απαράδεκτο να μην σου δίνει επιλογή να συνδεθείς στο internet για να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία σου. Οι περισσότεροι που ξέρω δεν έχουν ανοικτό συνέχεια to wifi και αρκετοί από αυτούς όπως εμένα έχουν κλειστό και το 3G γιατί δεν έχουμε απεριόριστα πακέτα. Σε οδηγεί λοιπόν στο hard reset με την βλακεία αυτή. Αυτά και καλημέρα :( Δεν το ήξερα αλλά ότι προγράμματα είχα κατεβάσει από το play τα ξαναεγκατέστησε μόνο του. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ για τον κόπο που γλύτωσα ή αν πρέπει να εκνευριστώ γιατί χωρίς να έχω δώσει καμμία εντολή ήξερε τι προγράμματα χρησιμοποιώ και δεν ξέρω και τι άλλο. Edited September 18, 2012 by mikedas Προγράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Δεν το ήξερα αλλά ότι προγράμματα είχα κατεβάσει από το play τα ξαναεγκατέστησε μόνο του. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ για τον κόπο που γλύτωσα ή αν πρέπει να εκνευριστώ γιατί χωρίς να έχω δώσει καμμία εντολή ήξερε τι προγράμματα χρησιμοποιώ και δεν ξέρω και τι άλλο. Αυτο ειναι feature του android απο εποχη gingerbread, αν δεν κανω λαθος. Μετα απο factory reset, οταν ενεργοποιεις το κινητο, η πρωτη οθονη σε ρωταει ποια γλωσσα θες, η δευτερη το gmail σου και στην τριτη ξετικαρεις την επιλογη που λεει για επαναφορα εφαρμογων. Προφανώς δεν την ειχες ξετικαρει, αρα του ειχες δωσει εντολη. Φυσικα και ξερει ποιες εφαρμογες χρησιμοποιεις , αφου συνδεεσαι στο play store με το gmail σου. Αν πας play store/ρυθμισεις/οι εφαρμογες μου/ολες οι εφαρμογες, θα δεις ολες τις εφαρμογες που ειχες κατεβασει, ακομα και αυτες που εχεις σβησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε σαν εφαρμογή θα φαίνεται στον drawer. Απλά στους λογαριασμούς για συγχρονισμό σου βγάζει και το haxsync. Πατάς εκεί και συγχρονίζεις εικόνες, status, γενέθλια κλπ. Ακόμα και custom rom που υποστηρίζει fb sync, πάλι προτείνω haxsync γιατί κατεβάζει τις φωτογραφίες σε πολύ καλύτερη ποιότητα απ'ότι το native fb sync. Κάτι σε δωρεάν έχουμε ; :P Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Facebook Contact Sync, μου λειτουργεί αρκετά καλά τον τελευταίο καιρό που τον χρησιμοποιώ και σου δίνει την επιλογή να κατεβάσεις υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 καλησπερα μια ερωτηση σε ολους το nexus το εχουν σταματησει μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει πουθενα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Δυστυχώς και εγώ τελικά αυτό έκανα. Αφού έφαγα την μισή νύχτα και δοκίμασα διάφορα τελικά το πήρα απόφαση. Έχασα κάποια videάκια που τα ήθελα αλλά τίποτα τραγικό. Το μόνο που βαριέμαι είναι ότι πρέπει να ξαναβάλω τις 10-12 εφαρμογές που είχα βάλει στην γυναίκα μου και είχε βολευτεί. Το τηλέφωνο δεν είναι rooted και έχει την JB. Για την ιστορία και επειδή κάποια από τα hard reset που βρήκα δεν δουλέψανε η διαδικασία που έκανα είναι: 1. Power Off 2. Πατάμε volume up + power και ξεκινάει το τηλέφωνο. 3. Τα αφήνουμε όταν βγάλει το robot και σου δίνει τις επιλογές reboot bootloader, reboot, recover, power off. 4. Με το volume up και down επιλέγουμε recovery. 5. Όταν βγάλει το robot με το σήμα κινδύνου τότε πατάμε πρώτα το power το κρατάμε πατημένο και μετά το volume up. 6. Εδώ πια επιλέγουμε factory reset και μετά reboot. Κλείνωντας να σχολιάσω και εγώ ότι είναι απαράδεκτο να μην σου δίνει επιλογή να συνδεθείς στο internet για να επιβεβαιώσεις τα στοιχεία σου. Οι περισσότεροι που ξέρω δεν έχουν ανοικτό συνέχεια to wifi και αρκετοί από αυτούς όπως εμένα έχουν κλειστό και το 3G γιατί δεν έχουμε απεριόριστα πακέτα. Σε οδηγεί λοιπόν στο hard reset με την βλακεία αυτή. Αυτά και καλημέρα :( Δεν το ήξερα αλλά ότι προγράμματα είχα κατεβάσει από το play τα ξαναεγκατέστησε μόνο του. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ για τον κόπο που γλύτωσα ή αν πρέπει να εκνευριστώ γιατί χωρίς να έχω δώσει καμμία εντολή ήξερε τι προγράμματα χρησιμοποιώ και δεν ξέρω και τι άλλο. αυτο που εκανες ειναι διαφορετικο απο την επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων που εχει στις ρυθμισεις το τηλεφωνο? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 αυτο που εκανες ειναι διαφορετικο απο την επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων που εχει στις ρυθμισεις το τηλεφωνο? Δεν μπορούσε να μπει στις ρυθμίσεις ο άνθρωπος... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Δεν μπορούσε να μπει στις ρυθμίσεις ο άνθρωπος... Μάλλον ρωτάει άμα έχει καμία διαφορά σαν διαδικασία/αποτέλεσμα με την επιλογή από τις ρυθμίσεις του κινητού. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 το πλαισιο το ειχε τον αυγουστο στην τιμη των 250 ευρω,απ' οπου και το αγορασα.τωρα μου φαινεται οτι δεν το εμφανιζει πλεον στην ιστοσελιδα του. αν κανεις μια αναζητηση δεν σου βγαζει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Μάλλον ρωτάει άμα έχει καμία διαφορά σαν διαδικασία/αποτέλεσμα με την επιλογή από τις ρυθμίσεις του κινητού. σαν αποτελεσμα. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts