orestisgr Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι επειδή ήρθε ο καιρός να αντικαταστήωσω το ν97 σκέφτομαι να πάρω ενα Samsung τώρα και όχι πάλι Νοκια , η απορία μου είναι η εξής γιατί είναι στα ίδια λεφτά Nexus S ή Galaxy S II ; Εγώ δεν κάνω τρελά πράγματα με το κινητό ίσα ίσα καμία εφαρμογή να περνάει η ώρα και η κάμερα με ενδιαφέρει πιο πολύ , Τι προτείνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι επειδή ήρθε ο καιρός να αντικαταστήωσω το ν97 σκέφτομαι να πάρω ενα Samsung τώρα και όχι πάλι Νοκια , η απορία μου είναι η εξής γιατί είναι στα ίδια λεφτά Nexus S ή Galaxy S II ; Εγώ δεν κάνω τρελά πράγματα με το κινητό ίσα ίσα καμία εφαρμογή να περνάει η ώρα και η κάμερα με ενδιαφέρει πιο πολύ , Τι προτείνεται; Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Ξέρει κανείς αν έχει κάποιο κουμπί για screenshoot η πρέπει να κατεβάσουμε κάποιο πρόγραμμα;ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. April 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Ξέρει κανείς αν έχει κάποιο κουμπί για screenshoot η πρέπει να κατεβάσουμε κάποιο πρόγραμμα;ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Στην ICS γίνεται με volume down+power button. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Τα 500αρια και τα 600αρια πέθαναν. Δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για κινητα που σε ένα χρόνο θα έχουν 200 με 300 ευρώ. Το nexus s είναι ένα από τα καλύτερα "medium end" κινητά (όταν πρώτοβγηκε ήταν "high end" και είχε 620 ευρω) και κανείς δεν έχω δει να έχει κάποιο παράπονο με τις επιδόσεις του. Ούτε και εγώ. Τρέχα παρ'το από το πλαίσιο με δώρο κάτι χάρτες που δίνει γιατί μάλλον είναι η τελευταία φορά που το φέρνει. Του χρόνου που θα έχουν βγει οχταπυρηνα θα χτυπήσουμε ενα απο τα φετινα τετραπυρηνα στη μισή τιμή. Θήκη έχω μια s line από το ebay των 2 ολόκληρων ευρώ και δεν την αλλάζω με τίποτα. Από τις 2 που θες η mercury φαίνεται πιο καλή Σε αυτα τα χρήματα ότι καλύτερο.Αν οι απαιτησεις σου, είναι ενός μέσου χρήστη θα σε υπέρ καλύψει..Έχω βαρεθεί να ακούω για φοβερές συσκευές με άπιαστο τεχνικά χαρακτηριστικά, με ταχύτητες εξωπραγματικες,, με τιμές μηνιατικων,που στο τέλος δεν δουλεύουν στρωτα γιατι ειναι μπροστα απο την εποχη τους και που μονο ένα άπειρο ελάχιστο ποσοστό κάτοχων ξέρει να το χρησιμοποιεί.Παρτο φίλε μου το nexus και δεν θα το μετανιώσεις. Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σας, αυτή την άποψη είχα και εγώ που είμαι "απ' έξω", αλλά ήθελα και την γνώμη κάποιου χρήστη Nexus S. Σίγουρα θα είναι ΘΕΙΚΗ αναβάθμιση από το x10 mini pro που έχω, οπότε δεν με ανησυχεί αυτό, απλά αν αξίζει τα λεφτά που έχει τώρα. Θα πήγαινα αύριο κιόλας να το πάρω από πλαίσιο, αλλά η αναβάθμιση μου βγαίνει σε 25 μέρες. Με ανησύχησες φίλε grigri με το ότι θα τελειώσει από πλαίσιο, δεν τον βγάζει τον μήνα λες; Ξέρετε αν μπορώ να "κρατήσω" μια συσκευή ή να δώσω κάποια προκαταβολή; (θα πάρω ένα τηλέφωνο και αύριο να μάθω) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Εύχομαι σε κανένα μήνα να είμαι και εγώ κάτοχος Nexus. :) Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα σας, αυτή την άποψη είχα και εγώ που είμαι "απ' έξω", αλλά ήθελα και την γνώμη κάποιου χρήστη Nexus S. Σίγουρα θα είναι ΘΕΙΚΗ αναβάθμιση από το x10 mini pro που έχω, οπότε δεν με ανησυχεί αυτό, απλά αν αξίζει τα λεφτά που έχει τώρα. Θα πήγαινα αύριο κιόλας να το πάρω από πλαίσιο, αλλά η αναβάθμιση μου βγαίνει σε 25 μέρες. Με ανησύχησες φίλε grigri με το ότι θα τελειώσει από πλαίσιο, δεν τον βγάζει τον μήνα λες; Ξέρετε αν μπορώ να "κρατήσω" μια συσκευή ή να δώσω κάποια προκαταβολή; (θα πάρω ένα τηλέφωνο και αύριο να μάθω) Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Εύχομαι σε κανένα μήνα να είμαι και εγώ κάτοχος Nexus. :) Ναι, πάρε τηλέφωνο και συννενοηθείτε. Εγώ που απλά ρώτησα αν είναι διαθέσιμο μου είπαν οι ίδιοι αν θέλω να μου κρατήσουν ένα κομμάτι. Όντως θα είναι θεϊκή αναβάθμιση χαχα. Υπομονή! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. April 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2012 Ναι, πάρε τηλέφωνο και συννενοηθείτε. Εγώ που απλά ρώτησα αν είναι διαθέσιμο μου είπαν οι ίδιοι αν θέλω να μου κρατήσουν ένα κομμάτι. Όντως θα είναι θεϊκή αναβάθμιση χαχα. Υπομονή! :) Χαίρομαι που ήταν ανοιχτοί σε κάτι τέτοιο. Τηλέφωνο αύριο το πρωί λοιπόν. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά! Αν έχω κάτι νεώτερο θα το γράψω. Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Συμφωνώ. Με ρώταγε πρόσφατα φίλος μου σε ποιό κινητό να πάει από ένα αρχαίο nokia που έχει κ στην κατηγορία αυτή απορούσα που δεν έβρισκα κάτι νεότερο να του προτείνω από το Nexus που και εγώ το αγόρασα περίπου 10-12 μήνες μετά την πρώτη κυκλοφορία του, δηλαδή αρκετά αργά για τα δεδομένα. Η συσκευή είναι εντυπωσιακά γρήγορη στα πάντα και σε αρκετές νέες βαριές εφαρμογές. Είχα προηγουμένως το milestone της motorola το οποίο τεχνικά, δεν υπολείπεται τόσο πολύ από to Nexus και όμως η διαφορά στην ταχύτητα και την απόκριση ήταν απίστευτη. Δεν ξέρω αν όλη αυτή η διαφορά οφείλεται στα 256 παραπάνω MB RAM του Nexus S αλλά πραγματικά το κινητό πετάει σχεδόν σε όλες τις χρήσεις. Σε σχέση με το X10 mini θα είναι πραγματική αποκάλυψη! Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Χθες μόλις παρέλαβα το Nexus S από το πλαίσιο, μαζί με τους χάρτες. Αυτό που θα πω είναι ότι όσοι σκέφτονται να το πάρουν, να το κάνουν με κλειστά τα μάτια. Και εξηγώ. Από τα διάφορα reviews και απόψεις που διάβασα στο internet και εδώ μέσα, μου είχε δημιουργηθεί μία φοβία όσον αφορά την οθόνη η οποία δεν είναι Super Amoled. Το παρήγγειλα με δισταγμό, αλλά μόλις το άνοιξα εξεπλάγηκα. Πραγματικά η SCLCD που φοράει είναι θαυμάσια, και η απεικόνησή της μου άρεσε μακράν πιο πολύ από το Galaxy S ενός φίλου μου. Αν και πλαστική, η καταστκευή του είναι πολύ στιβαρή και παρά το μέγεθός του κουμπώνει στο χέρι πολύ καλά. Το αναβάθμισα αμέσως στην 4.0.4 OTA, και το κινητό είναι πολύ smooth. Δεν το μετάνιωσα λεπτό που το προτίμησα έναντι του Neo V. Η μετάβαση έγινε από Xperia Mini ST15i. Edited April 18, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Χθες μόλις παρέλαβα το Nexus S από το πλαίσιο, μαζί με τους χάρτες. Αυτό που θα πω είναι ότι όσοι σκέφτονται να το πάρουν, να το κάνουν με κλειστά τα μάτια. Και εξηγώ. Από τα διάφορα reviews και απόψεις που διάβασα στο internet και εδώ μέσα, μου είχε δημιουργηθεί μία φοβία όσον αφορά την οθόνη η οποία δεν είναι Super Amoled. Το παρήγγειλα με δισταγμό, αλλά μόλις το άνοιξα εξεπλάγηκα. Πραγματικά η SCLCD που φοράει είναι θαυμάσια, και η απεικόνησή της μου άρεσε μακράν πιο πολύ από το Galaxy S ενός φίλου μου. Αν και πλαστική, η καταστκευή του είναι πολύ στιβαρή και παρά το μέγεθός του κουμπώνει στο χέρι πολύ καλά. Το αναβάθμισα αμέσως στην 4.0.4 OTA, και το κινητό είναι πολύ smooth. Δεν το μετάνιωσα λεπτό που το προτίμησα έναντι του Neo V. Η μετάβαση έγινε από Xperia Mini ST15i. Καλορίζικο! Το πήρες σε καλή περίοδο μιας που πριν λίγο καιρό άρχισε η αναβάθμιση σε ics (είχε κλείσει από τα Χριστούγεννα) καλή συνέχεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkns Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Χαιρετώ την παρέα, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Δεν ακούω καθόλου ήχο από το ηχείο του αυτιού, και πρέπει να ενεργοποιήσω την ανοιχτή ακρόαση για να ακούω τον συνομιλητή. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν κατά τη διαδρομή για το χωριό τώρα το Πάσχα, είχα το iGO συνεχώς ανοιχτό, το τηλέφωνο να φορτίζει ενώ παράλληλα άκουγα μουσική συνδέοντας το κινητό με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Βρήκα με ψάξιμο στο google ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται συνδέοντας και αποσυνδέοντας πχ. ακουστικά, handsfree κτλ. Δοκίμασα όλες τις λύσεις που βρήκα (restart, αφαίρεση μπαταρίας, συνδέοντας και αποσυνδέοντας κάτι στην 3.5'' έξοδο) αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το κινητό έχει την εντύπωση ότι υπάρχουν συνδεδεμένα ακουστά. Να σημειωθεί ότι ζεστάθηκε αρκετά στη θέση που βρισκόταν στο παρμπριζ. Φοράει την official 4.04 Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη λύση πριν το πάω στο service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumobile Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 οκ, με γει αμου, το πηρα, το ανοιξα, μεσα σε 1 ωρα ειχε κατεβάσει και τ0 4,04.. το εγκατεστησα.... απορία ( μεγάλη..) Πώς αλλαζω σε ελληνικο πληκτρολόγιο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 οκ, με γει αμου, το πηρα, το ανοιξα, μεσα σε 1 ωρα ειχε κατεβάσει και τ0 4,04.. το εγκατεστησα.... απορία ( μεγάλη..) Πώς αλλαζω σε ελληνικο πληκτρολόγιο;;;; Δυστυχως η google δεν μας κανει την χαρη να ενσωματωσει ελληνικα στο πληκτρολογιο. Θα πρεπει να κατεβάσεις καποιο τριτο απο το play store. Δες τα go keyboard,smart keyboard,swiftkey και διαλεξε οποιο σε βολευει. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 οκ, με γει αμου, το πηρα, το ανοιξα, μεσα σε 1 ωρα ειχε κατεβάσει και τ0 4,04.. το εγκατεστησα.... απορία ( μεγάλη..) Πώς αλλαζω σε ελληνικο πληκτρολόγιο;;;; Τώρα που είναι και καινούριο δεν το ξεκλειδώνεις κατευθείαν κ να περάσεις καμία CyberGR που έχει ενσωματομένο ελληνικό πληκτρολόγιο και ένα σωρό ακόμα χρήσιμα χαρκατηριστικά να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη? Μετά θα σκέφτεσαι το backup της κάρτας, το σετάρισμα των εφαρμογών απο την αρχή κ όλα τα σχετικά που χάνονται όταν κάνεις το root.... Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 18, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Δυστυχως η google δεν μας κανει την χαρη να ενσωματωσει ελληνικα στο πληκτρολογιο. Θα πρεπει να κατεβάσεις καποιο τριτο απο το play store. Δες τα go keyboard,smart keyboard,swiftkey και διαλεξε οποιο σε βολευει. Υπάρχει και αυτή η λύση... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3905818#post3905818 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Βρε παιδιά καλα όλα με την 4.0.4 αλλα αυτο το caller Id δεν μπορω να το χωνεψω με τίποτα..καμία ιδέα για να κάτι πιο όμορφο ;Έχω ψάξει πολλα apps αλλα όλο είναι με full screen και αλλοιώνουν τις photo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Παρήγγειλα κι εγώ ένα από το πλαίσιο. Λογικά Παρασκευή θα το έχω. :p Μία ερώτηση: είναι διαθέσιμη ΟΤΑ η ICS για εμάς διαβάζω, ισχύει ; :D Edited April 18, 2012 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Παιδιά καλορίζικο σε όλους τους νέους κατόχος, να το ευχαριστηθείτε και να το κρατήσετε. Τώρα σχετικά με το Ελληνικό πληκτρολόγιο, ναι, ναι η Google μας έχει "γράψει" αρκετά σ' αυτό το θέμα και ο μόνος τρόπος να έχουμε ελληνικά στο πληκτρολόγιο είναι είτε με Root μέσω κάποια Custom ROM ή με το .apk που έφτιαξε ο Lionheart ή να καταφύγουμε σε εφαρμογές από το Play Store που αναφαίρονται πιο πάνω. Τέλος, σχετικά με την αναβάθμιση για ICS ναι είναι ακόμη διαθέσιμη για όλους. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 σχετικα με το zoom τις καμερας για την εστιαση γνωριζουμε κατι???. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 οκ, με γει αμου, το πηρα, το ανοιξα, μεσα σε 1 ωρα ειχε κατεβάσει και τ0 4,04.. το εγκατεστησα.... απορία ( μεγάλη..) Πώς αλλαζω σε ελληνικο πληκτρολόγιο;;;; multilingual keyb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios_K Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Παίδες, όσον αφορά το πληκτρολόγιο, προτείνω με κλειστά μάτια Swype. Με τεράστια διαφορά ό,τι καλύτερο (γενικότερα σαν πληκτρολόγιο)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Εγώ έχω βολευτεί το smart keyboard pro. Γράφεις πολύ γρήγορα χωρίς λάθη, έχει και calibration ώστε να καταλαβαίνει τα πατήματά σου. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigri444 Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 (edited) σχετικα με το zoom τις καμερας για την εστιαση γνωριζουμε κατι???. :worry: Επίσημα δεν υποστηρίζει zoom. Στήν πρώτη σελίδα προτεινουν το camera zoom fx. Δοκίμασε το. Πάντως και χωρις zoom βγάζει πολύ καλές φωτογραφιες Edited April 19, 2012 by grigri444 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bad_freddy Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Καλησπέρα, μετά το ICS update έχω ένα θέμα με το Handcent SMS όπου αν και τσεκαρισμένη η επιλογή, δεν μου βγάζει στην μπάρα επάνω μαζί με το φακελάκι ειδοποίησης τον αριθμό των νέων μηνυμάτων όπως έκανε στην 2.3 πριν. Το κάνει και σε άλλους? Έχω κοιτάξει λεπτομερώς όλες τις ρυθμίσεις και δεν βρίσκω κάτι άλλο σχετικό, έκανα και εκκαθάριση δεδομένων αλλά τζίφος... Παράθεση Xiaomi 13T User Previously Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikgl Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Παιδιά καλορίζικο σε όλους τους νέους κατόχος, να το ευχαριστηθείτε και να το κρατήσετε. Τώρα σχετικά με το Ελληνικό πληκτρολόγιο, ναι, ναι η Google μας έχει "γράψει" αρκετά σ' αυτό το θέμα και ο μόνος τρόπος να έχουμε ελληνικά στο πληκτρολόγιο είναι είτε με Root μέσω κάποια Custom ROM ή με το .apk που έφτιαξε ο Lionheart ή να καταφύγουμε σε εφαρμογές από το Play Store που αναφαίρονται πιο πάνω. Τέλος, σχετικά με την αναβάθμιση για ICS ναι είναι ακόμη διαθέσιμη για όλους. Θα ήταν καλό αν στηρίζαμε όλοι αυτή την προσπάθεια. Η Google έχει αυτιά, αν φωνάξουμε δυνατά μπορεί και να μας ακούσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts