Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναφέρθηκε κάπου ότι το Google Navigation δεν λειτουργεί στην Ελλάδα. Εγώ μπορώ και επιλέγω "show directions από εδώ μέχρι εκεί" στο google maps. Η εφαρμογή μου λέει κανονικά πως να πάω, με ή χωρίς διόδια, με τα πόδια, με Μ.Μ.Μ. κτλ

Υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει;

Λειτουργεί στην Ελλάδα μόνο ως maps, όπως και πολύ σωστά παρατήρησες απλά δεν έχεις ακουστική πλοήγηση όπως έχεις με ένα άλλο gps software παρά μόνο οπτική. Δηλαδή δεν υπάρχει το text to speech για ελληνικά. Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται αν αγοράσεις κάποιο ελληνικό tts απο αυτά που υπάρχουν στο market.

Επιπλέον για να το δουλέψεις σαν gps πρέπει να χρησιμοποιείς δεδομένα χάρτη που κατεβαίνουν από τη σύνδεση internet που έχεις. Αν και μόλις είδα στις ρυθμίσεις/labs ότι υπάρχει extension για αποθήκευση χαρτών περιοχής πριν την έναρξη ταξιδιού (ενδιαφέρον).

Edited by nikgl

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sygic όχι

Επειδή το εχω αγοράσει εδω και μήνες, χθες βγήκε αναβάθμιση για ICS και δουλεύει άψογα :)

"Sygic we listen." :happy:

Sony logo.gif

Και ότι είναι η πρώτη βδομάδα χρήσης. Σιγά σιγά θα στρώσει η μπαταρία, προσπάθησε να μην απογοητευτείς.
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Για να περασω την ICS κατεβαζω το αρχειο zip και κανω την ιδια διαδικασια οπως και με την 2.3.6? Μεσω cwm? Select zip from sd card και το κανω εγκατασταση? πρεπει να αλλαξω version στο cwm? Αν θυμαμαι καλα νομιζω εχω την 4.0.2? Ευχαριστω

Για να περασω την ICS κατεβαζω το αρχειο zip και κανω την ιδια διαδικασια οπως και με την 2.3.6?

Ναι, εκτός και αν δεν έχεις την επίσημη 2.3.6 ROM

Aπο εδω κατεβασα την 2.3.6 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1063664 flashable roms i9023. Και τωρα πρεπει να κατεβασω αυτη? Android 4.0.3/IML74K/XXKI1 Radio/KL1 Bootloader

Πατησα για να μπω στο recovery και βγαζει το android και ενα τριγωνακι με θαυμαστικο και σταματαει εκει. Καμια ιδεα?

Δεν περιμενα να εχω την ιδια αυτονομια στο ics που ειχα πριν με custom rom και kernel, αλλα υπαρχει μεγαλο προβλημα, ελπιζω να το φτιάξουν γρηγορα.
Oneplus 6 8/128

καλημερα σας κ συγνωμη εαν σας εχω κουραση,απλα ειμαι ασχετοσ.κατεβασα το dead pixel για να τσεκαρω για καμενα πιξελ.το μονο που μπορω να διακρινω σε μαυρο φοντο βαζοντας την οθονη σε πλαγια θεση κ αρκετα κοντα στα ματια.κατι παρα πολυ ψηλα σαν να γυαλιζουν,ειναι πιο ψηλα κ απο την μυτη μιασ καρφιτσας κ ειναι καπου 10.εαν κραταςω την οθονη σε κανονικη θεση δεν βλεπεις κατι κ ουτε σε αλλο χρωμα φοντο,να υποθεσςω οτι δεν ειναι καμενα πιξελ?εαν ηταν θα φαινοταν κ απο κανονικη θεση.μηπως ειναι σκονες εσωτερικα της οθονης?σας ευχαριστω ολους παιδια.

πηγαινε να το δει και καποιος φιλος αν ειναι οντως ετσι αλλα οπως και να εχει μαλλον εισαι για αλλαγη.

Δεν μπορω να γνωριζω βεβαια πως ειναι το κινητο αλλα μαλλον ετσι ειναι.

πχ εγω βρηκα αλλα δυο τα οποια δεν μπορω να τα διακρινω καν εκτος αν τα ψαξω στην οθονη και ενω ειμαι σε σκοτεινο δωματιο με πληρη φωτεινοτητα στο κινητο.

Αρα συνολικα εχω 3 πιξελακια που πηγαν βολτα στο μαυρο αλλα στα αλλα χρωματα λειτουργουν

:lol:

To κινητο ομως δεν το αλλαζω

Και ας βρισκομαι ακομα μεσα στα χρονικα ορια του DOA.

Εξαλλου και αλλο να μου δωσουν παλι τα ιδια θα εχουμε...

οποτε...

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Δες τα καναλια που παιζει το ασυρματο σου δικτυο. Αν ειναι 12,13 δεν παιζει βαλτο κατω απο το 11 καναλι. Ρυμισεις - wireles network- chanel

ευχαριστω πολυ, εννοεις στο ρουτερ ετσι?

Υπαρχει τροπος να απαλλαγω απο το google search bar στο home screen?
Υπογραφή....

Στην stock rom όχι (απ'όσο ξέρω), σε custom είμαι σίγουρος οτι θα είναι από τα πρώτα πράγματα που θα κάνουν.

Oneplus 6 8/128

Με την CyanogenMod Alpha 17 μπορείς να το βγάλεις και γενικά να κάνεις κι άλλα πράγματα αλλά δεν είναι και ιδιαίτερα γρήγορη ακόμη. Και γενικά ακόμη δεν είναι Cyanogen θέλει δουλειά, τις λείπουν τα περισσότερα πράγματα ακόμη, αλλά είναι σε πολύ καλό δρόμο (τουλάχιστον για το κινητό μας).
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

το πηρα χθες, εβαλα 2,3,6 και μετα ICS

απο πληρη φορτιση η μπαταρια μεσα σε ενα 5ωρο εχει πεσει στη μεση,

φταιει το ICS?

Σε εμενα ναι.

3πλασια καταναλωση σε σχεση με την 2.3.6

Νομιζω οτι οφειλεται στο wifi που ενω του εχω πει να κλεινει με την οθονη, δεν κλεινει !!!

Το απενεργοποιησα για σημερα και θα δω αν οφειλεται εκει. Στα στατιστικα λεει android os οτι καταναλωνει..

Πας στο Menu > Manage Apps > All > βρίσκεις την εφαρμογή google search την τρέχεις και επιλέγεις disable...

Τόσο απλά :)

Edited by DimitrisAndNiki
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

για την 2.3.6 θα ερθει αυτοματα ειδοποιηση? χτες το αγορασα και εχει 2.3.4

Εγω που το ειχα ανοιχτο σε wi-fi επι 24 ωρες και με καμια 10 restarts δεν ηρθε τπτ. Και περασα την 2.3.6 χειροκινητα.:)

Πας στο Apps βρίσκεις την εφαρμογή google search την τρέχεις και επιλέγεις disable...

Ναι αλλα ετσι δεν δουλευει (στην home screen) ουτε το capacitive search κουμπακι... Οποτε χανεις το πληκτρο!

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Πας στο Menu > Manage Apps > All > βρίσκεις την εφαρμογή google search την τρέχεις και επιλέγεις disable...

Ωραίος, βέβαια η βλακεία είναι πως το κενό μένει ανεκμετάλλευτο.

Oneplus 6 8/128

Ωραίος, βέβαια η βλακεία είναι πως το κενό μένει ανεκμετάλλευτο.

Μα ο launcher είναι σκουπίδι με όλη τη σημασία της λέξης...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

• The title was changed to Google Nexus S