Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα πάντως με την επίσημη ics δε μου δημιουργησε πρόβλημα το autobrightness, με custom roms βασισμένες σε cm παιζει ο φωτισμός και καποιες φορές αναγκάζομαι να απενεργοποιήσω το auto.

Ως αναφορά τον matr1x cernel είναι ρυθμισμένος σε χαμηλό voltage και ισως γι αυτό κάνει reboot σε κάποιες συσκευες. Για τη δική μου συσκευή πάντως είναι ο καλύτερος..

Apex rom με matr1x kernel συν το chainfire οτι καλύτερο:)

Gilles smiles!

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι ακριβώς πρόβλημα έχετε με το auto brightness στην επίσημη ICS?? Γιατί σε μένα μεταβάλλεται εμφανως ο φωτισμός της οθόνης ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες...

Στο Nexus S i9023 που έχω, μετά απο full wipe sdcard, data, cache, dalvik cache, system, boot battery stats, πέρασα full rom απο xda την επίσημη 4.0.3 για όσους έχουν την απορία, με λίγα λόγια stock rom, unrooted phone, το μόνο που έχω "πειράξει" είναι ότι έχω ξεκλειδώσει τον bootloader για να μπορώ να τρέχω clockworkmod recovery γιατί εκτός του ότι είναι καλύτερο για flashing απο το stock, έχει και τη δυνατότητα backup της rom και μπορεί να γίνει restore όποτε χρειαστεί.

Το θέμα brightness που έχει επιβεβαιωθεί απο πάρα πολλούς χρήστες της OTA αναβάθμησης στα forums της google είναι ότι το lowest brightness setting είναι πάρα πολύ χαμηλό στο auto με αποτέλεσμα να μην μπορείς να διαβάσεις καν με ευκολία κάποιο sms ας πούμε.

Στο Nexus S i9023 που έχω, μετά απο full wipe sdcard, data, cache, dalvik cache, system, boot battery stats, πέρασα full rom απο xda την επίσημη 4.0.3 για όσους έχουν την απορία, με λίγα λόγια stock rom, unrooted phone, το μόνο που έχω "πειράξει" είναι ότι έχω ξεκλειδώσει τον bootloader για να μπορώ να τρέχω clockworkmod recovery γιατί εκτός του ότι είναι καλύτερο για flashing απο το stock, έχει και τη δυνατότητα backup της rom και μπορεί να γίνει restore όποτε χρειαστεί.

Το θέμα brightness που έχει επιβεβαιωθεί απο πάρα πολλούς χρήστες της OTA αναβάθμησης στα forums της google είναι ότι το lowest brightness setting είναι πάρα πολύ χαμηλό στο auto με αποτέλεσμα να μην μπορείς να διαβάσεις καν με ευκολία κάποιο sms ας πούμε.

Ναι και εγώ στην ίδια φάση με εσένα είμαι....

Ακριβώς αυτό....

Το Brightness μεταβάλεται, απλά όταν δεν είσαι σε φωτεινό μέρος είναι πολύ χαμηλό και υπάρχει θέμα....

Εγώ είπα και πριν έχω δοκιμάσει μόνο τη CM9 του KalimochoAz. Αυτό που μου έκανε με το brightness είναι ότι χαμήλωνε υπερβολικά το φωτισμό (σαν dim) χωρίς προφανή λόγο...δηλαδή πολλές φορές ενώ έπαιζα παιχνίδι και χωρίς να αλλάξει ο φωτισμός γύρω μου, οοποίος ήταν φωτισμός δωματίου πάντως (δε παρατήρησα κάτι τέτοιο στον ήλιο, χωρίς να αποκλείεται να γινόταν κι αυτό)

Γενικά αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα (συν άλλα μικρά bugs που βρήκα στη CM). Αν μου πείτε ότι στην official δεν έχει το θέμα της φωτεινότητας, το δοκιμάζω σήμερα :)

Motorola Moto G 5.1 Official

Nexus 7 (2012), CM 1.2

Προηγούμενα: Nexus S, CM 10.2, HTC Magic, CM 6.1

Παιδια γνωστος του ηρθε η αναβαθμιση (τοτε που την εστελναν) και την εγκατεστησε.

Μπορουμε να βρουμε τη 2.3.6 , δεν του αρεσε η ΙCS και θελει να βαλει την παλια μαμισια.

Αν γινεται χωρις περιεργες διαδικασιες rooting ... :X

Edited by LakisFM1

Πρέπει τουλάχιστον να ξεκλειδωθεί ο bootloader, να περαστεί custom recovery από εκεί την stock ROM που θα βρεθεί από το XDA και μετά αν θέλει κλειδώνει ξανά τον bootloader.

Και το κινητό θα είναι ξανά "μαμά".

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Εγώ είπα και πριν έχω δοκιμάσει μόνο τη CM9 του KalimochoAz. Αυτό που μου έκανε με το brightness είναι ότι χαμήλωνε υπερβολικά το φωτισμό (σαν dim) χωρίς προφανή λόγο...δηλαδή πολλές φορές ενώ έπαιζα παιχνίδι και χωρίς να αλλάξει ο φωτισμός γύρω μου, οοποίος ήταν φωτισμός δωματίου πάντως (δε παρατήρησα κάτι τέτοιο στον ήλιο, χωρίς να αποκλείεται να γινόταν κι αυτό)

Γενικά αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα (συν άλλα μικρά bugs που βρήκα στη CM). Αν μου πείτε ότι στην official δεν έχει το θέμα της φωτεινότητας, το δοκιμάζω σήμερα :)

Αυτό αναφέρω πιο πάνω, είμαι με official και το πρόβλημα του brightness υπάρχει αλλά το έχω επιλύσει βάζοντας manual το brightness και εγκατέστησα την εφαρμογή LogGraph και παίζει σωστά.

Καλησπέρα κι από εμένα! Μόλις παρέλαβα το Nexus S και έχω μία -μάλλον- χαζή ερώτηση. Είχα παραγγείλει την έκδοση με οθόνη Amoled. Πώς καταλαβαίνει κάποιος ότι η οθόνη είναι Amoled και όχι SLCD? To κουτί έχει κάποιους υποτυπώδεις οδηγούς και ένας εξ' αυτών γράφει: GTI9023 "Προφυλάξεις ασφαλείας" και διαβάζοντας εδώ νομίζω ότι ο συγκεκριμένος κωδικός αναφέρεται σε οθόνη SLCD...

Στο about phone στα settings ισως λεει τον κωδικο του μοντελου. Το 9023 ειναι το μοντελο με την lcd, αν και φαινεται η διαφορα στο μαυρο ξεκαθαρα.
Oneplus 6 8/128

Καινούριο, από Ελλάδα (Multirama). Υπάρχει τρόπος να το δω αυτό από το κινητό το ίδιο? Ή μόνο από το φυλλαδιάκι αυτό κρίνω? Tο οτι έχει SLCD είναι σοβαρό μειονέκτημα έναντι της Amoled?

Τώρα βλέπω από τα "about phone" ότι είναι το μοντέλο Ι9023ΧΧΚD1....;άρα s-lcd...

Edited by silotas

Καινούριο, από Ελλάδα (Multirama). Υπάρχει τρόπος να το δω αυτό από το κινητό το ίδιο? Ή μόνο από το φυλλαδιάκι αυτό κρίνω? Tο οτι έχει SLCD είναι σοβαρό μειονέκτημα έναντι της Amoled?

Τώρα βλέπω από τα "about phone" ότι είναι το μοντέλο Ι9023ΧΧΚD1....;άρα s-lcd...

Η Super Clear LCD ή εν συντομία SLCD είναι πάρα πολύ καλή, στα μαύρα προφανώς και δεν θα φτάσει την Amoled αλλά σε γενικές γραμμές υπερκαλύπτει τις ανάγκες ενός τηλεφώνου... τώρα αν θες να βλέπεις ταινίες, σειρές κλπ στο κινητό θα έιχες καλύτερη εικόνα με amoled και λίγο λιγότερη κατανάλωση ενέργειας αλλά επίσης θα μπορούσες να κάνεις χρήση του NoLed... φανταστικό app για κινητά με amoled απαγορευτικό για χρήστες SLCD... :(

Ακόμα αδυνατώ να καταλάβω γιατί να μη βγάλουν τη super amoled εκδοχή και στην Ευρώπη εξαρχής... όχι ότι με χαλάει η S-LCD, μια χαρά είναι, αλλά άμα δει κανείς Super Amoled, μετά όλες είναι λίγο ξεπλυμένες...

Αυτό αναφέρω πιο πάνω, είμαι με official και το πρόβλημα του brightness υπάρχει αλλά το έχω επιλύσει βάζοντας manual το brightness και εγκατέστησα την εφαρμογή LogGraph και παίζει σωστά.

Αυτή η LogGraph υπάρχει στο market; Δεν τη βρίσκω...

Edit: Άκυρο, τη βρήκα.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by Sol_Ballads

παιδια θελω να ρωτησω αυτη η επιλογη τι ακριβως κανει ?ειναι στις ρυθμισεις -προσβασιμοτητα
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Κάτι που ίσως φανεί χρήσιμο σε μερικούς...πήρα τις 2 καλύτερες υποτίθεται θήκες για το κινητό μας..

Την mesh http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1170012

και την σιλικόνης nillkin http://www.obostore.com/nillkin-rainbow-silicone-soft-case-skin-for-samsung-nexus-s-p-3849-c-117.html .

Το πακέτο της nillkin είναι φοβερό.Από τις λίγες σιλικόνης που ταιριάζουν απόλυτα, με δώρο πανάκι, screenprotector καθώς και brelokaki με σφουγγαράκι.

Αλλα τελικά...once you go mesh you never go back όλα τα αλλα φαίνονται χοντροκομμένα

Edited by touristas13

παιδια θελω να ρωτησω αυτη η επιλογη τι ακριβως κανει ?ειναι στις ρυθμισεις -προσβασιμοτητα

Το NoLed είναι ένα app το οποίο ενημερώνει το χρήστη ότι έχει αναπάντητη ή κάποιο μήνυμα, σε τί χρησιμεύει; Αρκετά κινητά της Samsung (αλλά και άλλων εταιρειών) δεν βάζουν κάποιο Led notification στα κινητά τους, πχ. αν είμαι στο μπάνιο και δεχτώ κάποιο μήνυμα ή κάποια κλήση, δεν θα μπορέσω να το δώ αν δεν ενεργοποιήσω την οθόνη του κινητού μου, σε αντίθεση με άλλα κινητά τα οποία έχουν κάποιο notification led το οποίο αναβοσβήνει ρυθμικά όταν έχουμε κάποια αναπάντητη ή κάποιο μήνυμα που δεν έχουμε αντιληφθεί.

Στο θέμα μας...:p το noled δίνει τη λύση, όμως συμφέρει κατα τη γνώμη μου μόνο χρήστες με κινητά με οθόνες amoled γιατί αν δεχτεί κάποιος κάποια αναπάντητη ή μήνυμα ή email κλπ φαίνεται στην οθόνη του κινητού μας ένα εικονιδιάκι που υποδηλώνει το εκάστοτε notification, αν λοιπόν έχουμε ένα galaxy s II ή ένα nexus s I9020 (Amoled) συμφέρει γιατί το εικονίδιο ενεργοποιεί μόνο 4χ5 πίξελ στην οθόνη και ή κατανάλωση ενέργειας είναι πάρα πολύ χαμηλή, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα καθώς στο I9023 που έχω και εγώ και άλλα κινητά με LCD SLCD κλπ όλη η οθόνη ενεργοποιείτε οπότε αν είμαστε πχ σε κάποιο meeting ή κάνουμε κοντά στη μια ωρίτσα μπάνιο σίγουρα το κινητό θα έχει κλειστεί οθόνη αλλά μάλλον επειδή μας τελείωσε η μπαταρία, το NoLed προσφέρει δε και τη δυνατότητα επαναλαμβανόμενης ηχητικής ειδοποίησης δηλαδή μπορούμε να ορίσουμε να κάνει κάποιο ξεχωριστό ήχο άν έχουμε αναπάντητη ή μήνυμα χωρίς να ενεργοποιεί την οθόνη μας όμως και αυτό καταναλώνει αρκετή μπαταρία και προσωπικά εμένα δεν με βολεύει... oh well αυτά:ninja:

Edited by mordan
corrections

mordan σε ευχαριστω πολυ για την αναλυτικη σου απαντηση.ειναι αυτο ακριβως που εψαχνα για το δικο μου τηλεφωνο nexus s 9020.

το ειχα ρωτησει αν υπαρχει κατι τετοιο ποιο παλια και εχω βαλει μια εφαρμογη για να βλεπω τις αναπαντητες μου την noled αλλα δεν ηξερα οτι την εχει ηδη το τηλεφωνο μου

Edit:

το ενεργοποιησα αλλα δεν μου δειχνει τις αναπαντητες?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

οκ.συγνωμη.

μηπως λοιπον πρεπει να απεγκαταστησω τελειως την εφαρμογη noled που εχω κατεβασει αν και την εχω απενεργοποιημενη και μετα να ενεργοποιησω του τηλεφωνου?

Edited by navystam

Παιδια συγνωμη για το off αλλα ειναι το καταλληλο σημειο για αυτο που θελω να πω.

Προχτες εκλαπει το Nexus μου οποτε καταλαβαινεται για τι απολεια μιλαμε,

και διοτι το τηλεφωνο δεν εχει ανταγωνισμο για τα χρηματα που το πηρα και γιατι ειχα μεσα της παναγιας τα ματια.

Εάν υπαρχει καποιος ο οποιος να το πουλαει σε λογικη τιμη, εχω δει να το πουλανε και 250 ευρω ενω το πηρανε περυσι 299, ας επικοινωνησει μαζι μου ειτε με Pm ειτε

με mail στο k.stavros@yahoo.gr

Ευχαριστω και συγνωμη για το off

mordan σε ευχαριστω πολυ για την αναλυτικη σου απαντηση.ειναι αυτο ακριβως που εψαχνα για το δικο μου τηλεφωνο nexus s 9020.

το ειχα ρωτησει αν υπαρχει κατι τετοιο ποιο παλια και εχω βαλει μια εφαρμογη για να βλεπω τις αναπαντητες μου την noled αλλα δεν ηξερα οτι την εχει ηδη το τηλεφωνο μου

Το 9020 εχει προεγκατεστημενο το noled που ειναι 3rd party app απο το market:blink:

Μηπως το πηρες μεταχειρισμενο και το ειχε εγκαταστησει ο προηγουμενος? Φιλολογικα ρωταω γιατι η εφαρμογη εχει την ιδιαιτεροτητα να ενσωματωνεται στο accesibility menu του λειτουργικου και μπερδευει πολυ κοσμο :)

Sony logo.gif

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο οποίο και δεν μπορώ να βρω λύση, επομένως ζητάω και τη βοήθεια σας.

Όταν στέλνω ένα sms αυτόματα μου δημιουργείται και ένα άλλο κενό με τον αποστολέα με ημερομηνία 1/1/1970 και το οποίο δεν μπορώ να σβήσω με τίποτα. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό?

Μπορεί κάποιος να προτείνει μια λύση εκτός από το να κάνω format τη συσκευή?

Το 9020 εχει προεγκατεστημενο το noled που ειναι 3rd party app απο το market:blink:

Μηπως το πηρες μεταχειρισμενο και το ειχε εγκαταστησει ο προηγουμενος? Φιλολογικα ρωταω γιατι η εφαρμογη εχει την ιδιαιτεροτητα να ενσωματωνεται στο accesibility menu του λειτουργικου και μπερδευει πολυ κοσμο :)

ναι το εχω παρει μεταχειρισμενο.αλλα την εφαρμογη την εγκατεστησα εγω απο το μαρκετ.

απλα μετα που το εψαχνα ειδα και την ρυθμιση αυτη στο τηλεφωνο.

δεν ξερω αν ειναι απο την εφαρμογη που κατεβασα η υπαρχει στο λειτουργικο (ice cream )

Ακριβώς! Η "ρυθμιση" είναι από την εφαρμογή που κατέβασες και δεν έχει καμμια σχέση με το λειτουργικό :)

Sony logo.gif

Ακριβώς! Η "ρυθμιση" είναι από την εφαρμογή που κατέβασες και δεν έχει καμμια σχέση με το λειτουργικό :)

σορυ να ρωτησω κατι αλλο που βλεπω τωρα.στην εφαρμογη εχω κλικαρει την ενεργοποιηση και δουλευει κανονικα.

στο τηλ.ειναι απενεργοποιημενο.

τι λες ?

Αν και είμαστε λίγο offtopic συζητώντας εδω για μια συγκεκριμένη εφαρμογή, θα σου πω οτι εχω και τα 2 ενεργοποιημενα για να εχω το κεφάλι μου ησυχο...αν υπονοεις οτι η ρυθμιση που βλέπεις στο μενου ειναι του λειτουργικου σε παραπέμπω σε αυτό που αναφέρει στην περιγραφή της εφαρμογής στην σελίδα της στο market:

"updating? please don't forget to enable NoLED from the Accessibility menu again"

Sony logo.gif

• The title was changed to Google Nexus S