DimitrisAndNiki Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 καλημέρα παιδια. εχω το nexus s εδω και 1μιση χρονο και εχει την 2.3.6 . ελεγα να περιμενω την αυτοματη αναβαθμιση σε isc αλλα απο οτι βλεπω η google μας εχει γραψει , οποτε αποφασισα να περασω την επισημη μονος μου . Αλλα μια που ειμαι λιγο ασχετος δεν ξερω αν πρεπει να κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις πριν το κανω η αν δεν χρειαζετε ( απο την αλλη βεβαια ειναι μια καλη ευκαιρεια για ξεβρωμισμα ). ρε παιδια αν κανω την αναβαθμιση χειροκινητα θα μου ερχονται στο μελλον οι αυτοματες αναβαθμισεις απο την google , ετσι δεν ειναι ?? κατι ακομα , ποια εκδοση να κατεβασω απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1063664 ρε παιδια ?? πως μπορω να βρω ποιο ειναι το δικο μου τηλεφωνο ??? I9023 είναι το μοντέλο με την SLCD στήσε την ROM και στο τέλος κάνε ένα full wipe, καλό θα του κάνει... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) I9023 είναι το μοντέλο με την SLCD στήσε την ROM και στο τέλος κάνε ένα full wipe, καλό θα του κάνει... Φιλε μου εκανα πρωτα την επαναφορα και μετα εβαλα το isc 4.0.3 , ολα καλα , αλλα εχω ενα θεματακι. οταν παω να βαλω το widget καιρου απο το beautiful widget μου λεει οτι δεν υπαρχει αρκετη μνημη... εχω ελευθερη γυρο στα 120 mb ( περιπου οση ειχα και πριν ). Γιατι μου το βγαζει αυτο το μηνυμα??? (χρυσιμοποιω τον go launcher ) βασικα μου το βγαζει σε ολα τα γραφικα στοιχεια που προσπαθω να βαλω απο τα widget... επισης οταν παω να ανοιξω μερικες εφαρμογες , π.χ. το sygic κολλαει και αναβοσβηνει συνεχεια η οθονη και πρεπει να τερματισω την εφαρμογη... μετα απο 2 -3 φορες ξεκολαει και δουλευει κανονικα.. τι γινετε ρε παιδια?????? Edited January 26, 2012 by kpv Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) Παιδιά όσοι έχετε πρόβλημα με την ICS (όπως είχα και εγώ μεγάλο σχετικά) θα πρότεινα να βάλετε του bigxie και kernel Matrix v15 με λίγο undervolt (25mV σε όλα από τα 100MHz εώς τα 1406MHz) φαίνεται να κρατάει πολύ περισσότερο. Κατά την διάρκεια της νύχτα έχασε 2% μόνο. Και πριν λίγες ώρες πήγε στο 85% οπότε μου φαίνεται πολύ καλά. Όντως από χτες που έκανα τις παραπάνω τροποποιήσεις, φαίνεται να κρατάει αισθητά περισσότερο η μπαταρία! Άραγε αν κατεβάσουμε και άλλο τα mV να κρατάει περισσότερο ακόμη; :lol: Αναμένω και τις εντυπώσεις σου από την Apex για να την βάλω και εγώ! Κάνεις μόνο wipe cache and dalvik και δεν χάνεις όλα τα apk που έχεις βάλει ήδη στην προηγούμενη έκδοση, σωστά; Τα GAPPs τα ξαναπερνάς; Edited January 26, 2012 by jonick33 Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) Κι αλλo δεν νoμιζω να κραταει ανoιχτo. Μάλλoν θα κoλλάει και θα κλεινει. Με την apex εζω ενα "παράπoνo" τo πληκτρoλoγιo δεν εχει ελληνικα και τoυ Lion heart για καπoιo λoγo δεν λειτoυργει. Αν ξερετε τιπoτα πειτε μoυ. Ναι τα GApps τα περνας ξανα, απo καπoιo build τoυ bigxie μoνo wipe cache, dalvik. Edit: Τελικά τα κατάφερα και έκανα το πληκτρολόγιο να λειτουργεί. Χωρίς να καταλάβω το πως βέβαια :p... Edited January 26, 2012 by Giannis_mathiou Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Φιλε μου εκανα πρωτα την επαναφορα και μετα εβαλα το isc 4.0.3 , ολα καλα , αλλα εχω ενα θεματακι. οταν παω να βαλω το widget καιρου απο το beautiful widget μου λεει οτι δεν υπαρχει αρκετη μνημη... εχω ελευθερη γυρο στα 120 mb ( περιπου οση ειχα και πριν ). Γιατι μου το βγαζει αυτο το μηνυμα??? (χρυσιμοποιω τον go launcher ) βασικα μου το βγαζει σε ολα τα γραφικα στοιχεια που προσπαθω να βαλω απο τα widget... επισης οταν παω να ανοιξω μερικες εφαρμογες , π.χ. το sygic κολλαει και αναβοσβηνει συνεχεια η οθονη και πρεπει να τερματισω την εφαρμογη... μετα απο 2 -3 φορες ξεκολαει και δουλευει κανονικα.. τι γινετε ρε παιδια?????? Πήγαινε μέσω recovery και κανε factory reset clear cache clear dalvik partition Αν συνεχίσει να σου κάνει χαζά μετά απο τα παραπάνω, ξαναφλάσαρε μπας και δεν σου έκατσε καλα η rom Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Πήγαινε μέσω recovery και κανε factory reset clear cache clear dalvik partition Αν συνεχίσει να σου κάνει χαζά μετά απο τα παραπάνω, ξαναφλάσαρε μπας και δεν σου έκατσε καλα η romδοκιμασα να βγαλω τον go launcher και ολα μια χαρα , μαλλον αυτος εκανε τα κουλα... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Επειδή έχω κάποιο πρόβλημα με την οθόνη, χρειάστηκε να βάλω stock rom κ.λ.π. για να έχω εγγύηση γιατί πρέπει να πάει το τηλέφωνο για σέρβις. Το είχα αγοράσει από το Πλαίσιο. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν πρέπει να στείλω για επισκευή το τηλέφωνο στο πλαίσιο ή στη samsung. Κάποιος με αντίστοιχη εμπειρία και κατά πόσο πρέπει να εμπιστευτώ το πλαίσιο; Βρίσκομαι στα Γρεβενά, πού είναι καλύτερο να το στείλω (εννοώ καλύτερη εξυπηρέτηση στο σέρβις και πιο γρήγορα); Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 (edited) Κι αλλo δεν νoμιζω να κραταει ανoιχτo. Μάλλoν θα κoλλάει και θα κλεινει. Με την apex εζω ενα "παράπoνo" τo πληκτρoλoγιo δεν εχει ελληνικα και τoυ Lion heart για καπoιo λoγo δεν λειτoυργει. Αν ξερετε τιπoτα πειτε μoυ. Ναι τα GApps τα περνας ξανα, απo καπoιo build τoυ bigxie μoνo wipe cache, dalvik. Edit: Τελικά τα κατάφερα και έκανα το πληκτρολόγιο να λειτουργεί. Χωρίς να καταλάβω το πως βέβαια :p... Επίσης αναφέρει πως δεν δουλεύει το Flashlight... δηλαδή καθόλου; ούτε όταν είναι να τραβήξεις βίντεο/φωτό; Τέλος ξαναπερνάς τον matrix kernel ή το κρατάει από προηγούμενη φορά; **EDIT** Τελικά ο φακός (flashlight) λειτουργεί με αυτό το apk που είχα ήδη εγκατεστημένο! Edited January 26, 2012 by jonick33 νέο συμπέρασμα Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Τον kernel τον περνάς ξανά δεν τον κρατάει. Πήγαινε για update το φλασ λειτουργεί για φωτογραφίες και βίντεο ως φακός δεν λειτουργεί. Επίσης έχει και touch to focus στην κάμερα. Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να συνεχίσουμε στο Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Nexus S. Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosbal Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Παιδιά όσοι έχετε πρόβλημα με την ICS (όπως είχα και εγώ μεγάλο σχετικά) θα πρότεινα να βάλετε του bigxie και kernel Matrix v15 με λίγο undervolt (25mV σε όλα από τα 100MHz εώς τα 1406MHz) φαίνεται να κρατάει πολύ περισσότερο. Κατά την διάρκεια της νύχτα έχασε 2% μόνο. Και πριν λίγες ώρες πήγε στο 85% οπότε μου φαίνεται πολύ καλά. εμενα γιατι το μικροτερο οριο ειναι 750? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Δεν έχω το Nexus S αν και σκοπεύω μάλλον να το αγοράσω. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος από εσάς αν μπορεί να κάνει επιτυχημένες video κλήσεις προς υπολογιστή μέσω skype? Δοκίμασα με ένα Desire S που υποτίθεται ότι υποστηρίζεται και δε δούλεψε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios_ath Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 παιδια εχει κανεις ιδεα αν πωλειται καπου το nexus s?οπου εχω ρωτησει δεν υπαρχει.. Παράθεση :w00t: STERGIOS :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Εγω κλησεις που κανω με skype παει σφαιρα. ουτε κολληματα ουτε θεματα. ειμαι οκ. Για τον φιλο που ψαχνει Νεξους δυσκολα να βρεις τωρα. Εκτος και αν βγαλει κανα μαγαζι καμια προσφορα(χλωμο) αλλιως πας για μεταχειρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaschalisBMW Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Δηλαδη να πατησω Recovery ,να περιμενω μεχρι να φανει το πεθαμενο android που δεν θα φαινετε καν,και μετα να ΞΑΝΑπατησω on off + volume up ? και τι θα κτλβω ?μπορω να επιλεξω μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaschalisBMW Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Δηλαδη να πατησω Recovery ,να περιμενω μεχρι να φανει το πεθαμενο android που δεν θα φαινετε καν,και μετα να ΞΑΝΑπατησω on off + volume up ? και τι θα κτλβω ?μπορω να επιλεξω μετα? δεν φαινετε καν τα λογια που λες..πφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 δοκιμασα να βγαλω τον go launcher και ολα μια χαρα , μαλλον αυτος εκανε τα κουλα... ΠΕρίεργο, δουλεύω τον Go χρόνια και δεν μου έχει κάνει τέτοια... Τώρα τελικά πάει καλύτερα η συσκευή; ποιόν launcher φορεσες; ADW; Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Δεν σας αρεσει ο launcher που εχει η ics4 και φορτωνετε το κινητο με αλλους? Πιστευω ειναι ομορφος και λειτουργικος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpv Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 (edited) ΠΕρίεργο, δουλεύω τον Go χρόνια και δεν μου έχει κάνει τέτοια... Τώρα τελικά πάει καλύτερα η συσκευή; ποιόν launcher φορεσες; ADW; και εγω τον ειχα χρονια αλλα μολισ εβαλα το isc 4.0.3 τα παιξε.... Τωρα χρησιμοποιο τον stock και μαλλον με αυτον θα μεινω για να μην το βαρυνω και αλλο.. εχει δικιο ο vasilis , μια χαρα ειναι και ο δικος του.. για τα μηνυματα χρησιμοποιητε κανα προγραμμα η μονο πληκτρολογιο ?? Ρε παιδια το μονο που μου λειπει απο τον go launcher ειναι το notification widget ποθ σοθ εβγαζε τις αναπαντητες και τα μηνυματα κατω στα εικονιδια... Με τον stock δεν υπαρχει καμια εφαρμογη που να το κανει ??? Edited January 27, 2012 by kpv Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Δεν σας αρεσει ο launcher που εχει η ics4 και φορτωνετε το κινητο με αλλους? Πιστευω ειναι ομορφος και λειτουργικος. :) Όχι δεν μου αρέσει... :cool: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Aν δεν σας αρεσει γυρνατε το κινητο στην 2.3.6 και ειστε κομπλε. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaschalisBMW Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Μαγκες,ωραια . Μετα το πρωτο recovery που παταω, γραφει google,και μετα βλεπω με το ζορι το πεθαμενο ανθρωπακι. Παταω το on/off volume up και μπαινει στο menu που μου ειπατε,αλα δεν βλεπω τι γραφει,μπορειτε να μου πειτε με την σειρα τι γραφει ? για να πατησω ξερω γω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandertg Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Καλησπέρα παιδιά.Είμαι καινουργιος στο forum και ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά αμα δεν είναι το κατάλληλο thread για να θέσω την ερωτηση μου.Πρόκειται να αγοράσω κινητό τις προσεχείς μέρες και μετα απο μεγάλη έρευνα κατέληξα σε τρία κινητα, με επικρατέστερο για τα γούστα μου το google nexus s.Το μόνο κακό ειναι οτι δεν το βρίσκω ΠΟΥΘΕΝΑ.Θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος που θα μπορούσα να το βρω τώρα,αλλιώς μια προσεγγιστική ημερομηνία για νέες παραλαβές απο οποιαδήποτε αλυσίδα καταστημάτων.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 Μαλλον για μεταχειρα θα πας. Καινουριο τελος. Οτι κομματια ειχε το πλαισιο τα ξεπουλησε ολα. Ασε που νομιζω οτι σταματησε η παραγωγη του πλεον αν δεν κανω λαθος:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristas13 Δημ. January 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2012 ενας φιλος το πηρε απο την vodafone στα 269 ευρω αν δεν κανω λαθος σημερα. Μπορεις να δοκιμασεις. Δεν ειναι τυχαιο που εξαφανιστηκε παντως. Λενε για τις οθονες πχ του galaxy s κτλ κτλ αλλα για καποιον που απλα θελει ενα πολυ σταθερο κινητο χωρις να πρεπει να δαπανησει 4235 ωρες να μαθει για κερνελς ροοτ κτλ κτλ ειναι μακραν η καλυτερη επιλογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2012 Στο site της vodafone δεν το βλεπω πουθενα. εκτος και αν εχω τοση στραβωμαρα λογο ηλικιας:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts