Jump to content

Google Nexus S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι φιλε μου ειναι με διαφορα η καλυτερη στο ειδος της για το 9023... Ολες οι υπολοιπες σαν και αυτες που εχει το ebay κατα χιλιαδες και τζαμπα ειναι απλα για πεταμα!

αν το διαβαζα νωριτερα θα ειχα γλυτωσει κ εγω απο μια θηκη που ειναι για πεταμα!!!

ειναι μικροτερη απο το κινητο...κ πλαστικη..

κ εχω παραγγειλει μια νεα...ελαστικη..για να δουμε..αλλιως θα καταληξω να παρω αυτη που προτεινετε παραπανω..:X

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω παντως αγορασα το πισω καπακι 10Ε απο την ιδια την Σαμσουνγκ στο καταστημα της στο Μιλανο και ειναι και αυθεντικο.

Κατα την γνωμη μου το κινητο ειναι πανεμορφο και πρεπει να το χρησιμοποιει καποιος γυμνο.

Μονο screenprotector του εχω βαλει και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Αυτό ακριβώς, η συγκεκριμένη δυνατότητα παρέχεται μόνο στο Android 4.0.

Ναι, αυτό συμβαίνει σε όλες τις ICS ROMs.

Εμένα σε κάθε Reboot μου διαγράφει και το Recovery....

Λογικά έχεις κλειδωμένο bootloader, αν αποφασίσεις να τον ξεκλειδώσεις φρόντισε να κάνεις back up και τα δεδομένα της sd!

Ψάχνοντας σήμερα στο σκρουτζ αλλά και στο πλαίσιο με ενημέρωσαν πως δεν θα ξαναφέρουν το nexus s καθώς ετοιμάζονται για το galaxy nexus. Νιώθω τυχερός που το πρόλαβα μισοτιμής μέχρι την πρωτοχρονιά!

Edited by mcde

To Nexus S μου οταν κλεινω την οθονη απο το πλαι ,δεν κανει το old TV εφφε που εκανε...

αυτο απο σημερα...

ειμαι σε 4.0.3 και ειναι πρωτη φορα που μου το κανει!

γιατι αραγε;

εχει τυχει σε κανεναν αλλο;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Πανε στα developer options και στα window animation scale και transition animation scale βαλε 1X

thanks!!!!!!AYTO HTAN!!!!!!!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Λογικά έχεις κλειδωμένο bootloader, αν αποφασίσεις να τον ξεκλειδώσεις φρόντισε να κάνεις back up και τα δεδομένα της sd!

Ψάχνοντας σήμερα στο σκρουτζ αλλά και στο πλαίσιο με ενημέρωσαν πως δεν θα ξαναφέρουν το nexus s καθώς ετοιμάζονται για το galaxy nexus. Νιώθω τυχερός που το πρόλαβα μισοτιμής μέχρι την πρωτοχρονιά!

Αν το λες για μένα τότε όχι....

Μπορώ να flashάρω συνέχεια καινούργιο recovery μέσω fastboot commander και μετά αφού bootάρει η rom, διαγράφεται....

Είναι σίγουρο ότι ο Bootloader είναι ξεκλείδωτος....

Αν το λες για μένα τότε όχι....

Μπορώ να flashάρω συνέχεια καινούργιο recovery μέσω fastboot commander και μετά αφού bootάρει η rom, διαγράφεται....

Είναι σίγουρο ότι ο Bootloader είναι ξεκλείδωτος....

Αυτό γίνεται γιατί υπάρχει το /etc/install-recovery.sh το οποίο κάνει flash την stock recovery, όταν διαπιστώσει ότι έχει αλλάξει. Θα πρέπει να το σβήσεις ή να το μετονομάσεις (μ' έναν root διαχειριστή αρχείων ή μέσω adb) και μετά να κάνεις flash τη recovery, που θέλεις.

παιδιά θα ήθελα μία εφαρμογή που θα κρατάω τα έσοδα και τα έξοδα μου γιατί απ'οτι φαίνεται ξοδεύω συνέχεια :P

υπάρχει κάτι τέτοιο στο market?

παιδιά θα ήθελα μία εφαρμογή που θα κρατάω τα έσοδα και τα έξοδα μου γιατί απ'οτι φαίνεται ξοδεύω συνέχεια :P

υπάρχει κάτι τέτοιο στο market?

https://market.android.com/details?id=com.handyapps.easymoney&hl=el

Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τις δυνατότητές της!

καλημερα σε ολουσ. θα ηθελα βοηθεια για screen protector..αγορασα απο ebay αλλα ειναι ελαχιστα πιο μεγαλη απο οσο θα επρεπε (δεν βγαινει εκτοσ οθονησ) και αφηνει ενα μικρο μεροσ χωρισ να κολλαει στιν οθονη...

καποιο λινκ για δοκιμασμενο μου να εχει τελεια εφαρμογη...

Επισησ ακομα περιμενω το 4.0.3 σε ΟΤΑ kai tpt...μηπωσ φταιει οτι εχω root η flasharismeni custom recovery?

τηνκσ

Edited by vasilios79
VasilisK

καλημερα σε ολουσ. θα ηθελα βοηθεια για screen protector..αγορασα απο ebay αλλα ειναι ελαχιστα πιο μεγαλη απο οσο θα επρεπε (δεν βγαινει εκτοσ οθονησ) και αφηνει ενα μικρο μεροσ χωρισ να κολλαει στιν οθονη...

τηνκσ

Προχωρα αφοβα εδω!!

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

+1 σε αυτό και μερικές ακόμα ερωτήσεις:

Ψάχνω τις ρυθμίσεις που μπορώ να κάνω για το handsfree. Χρησιμοποιώ αυτό που έρχεται με το κινητό (φαντάζομαι είναι standard).

Μπορώ να τερματίζω μία κλήση με το πλήκτρο στο μικρόφωνο; Αυτή τη στιγμή βλέπω ότι απλά παίζει σαν Mute on/off.

Όταν το κινητό είναι idle πατώντας το πλήκτρο ξεκινάει το stock android app για μουσική. Εγώ έχω εγκαταστήσει το MixZing και το έχω ρυθμίσει ανάλογα για το handsfree. Μπορώ να το κάνω να ξεκινάει πάντα αντί για το stock?

• Administrators
Επισησ ακομα περιμενω το 4.0.3 σε ΟΤΑ kai tpt...μηπωσ φταιει οτι εχω root η flasharismeni custom recovery?

Βάλτο manually, οι περισσότεροι εδώ έτσι το έχουμε κάνει. Πληροφορίες θα βρεις και εδώ αλλά και στο θέμα των τροποποιήσεων.

Modpic.gif

τηνκσ

http://www.ebay.com/itm/250840034911?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_1206wt_1270 αν θες κατι πολυ φθηνο (3 ευρω τα 12) παρε αυτα.Εφαρμοζουν μια χαρα αλλα θελει τεχνη :) Σιγουρα θα χαλασεις 1-2 στην αρχη για να μαθεις. Οσο για το ΟΤΑ περνα την μονο σου μη περιμενεις

Χωρίς πιστεύω κανένας να ξέρει το πότε σίγουρα νομίζω μέσα στον Φευρουάριο θα βγεί. Απ' ότι φαίνεται κιόλας από την "πρόοδο" που έχουν κάνει. Για παράδειγμα για το Nexus S είναι λιγάκι πριν την RC...
Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

• Administrators
Το cyogenmod 9 πότε βγαίνει;

Όταν θα βγει, θα το μάθεις πρώτος στο σχετικό θέμα των Τροποποιήσεων... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313951

Modpic.gif

Αυτό γίνεται γιατί υπάρχει το /etc/install-recovery.sh το οποίο κάνει flash την stock recovery, όταν διαπιστώσει ότι έχει αλλάξει. Θα πρέπει να το σβήσεις ή να το μετονομάσεις (μ' έναν root διαχειριστή αρχείων ή μέσω adb) και μετά να κάνεις flash τη recovery, που θέλεις.

Α πολύ ωραία το φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο παίζει αλλά δεν ήξερα ποιο αρχείο είναι....

Να ρωτήσω και κάτι άλλο....

Έχω περάσει manually την ICS στο κινητό, αλλά είχα κάνει backup την παλιά μέσω Clockwork Recovery....

Μπορώ να γυρίσω πίσω με Restore από την Recovery;;;;....

Ρωτάω γιατί καλή η ICS, αλλά έχω λιγότερη μνήμη διαθέσιμη σε σχέση με πριν και αρκετά προγράμματα δεν δουλεύουν σωστά ή crashάρουν....

Ευχαριστώ....

Γεια σας μαγκες,και καλησπερα και καλως σας βρηκα.

Θα ηθελα οσοι γνωριζετε να με βοηησετε αν μπορειτε. Εχω το Nexus S ,και εχει λιγο καιρο που περασα την 4αρα. Και εχω καποιες αποριες .

1) Οταν βαζω αυτοματη φωτεινωτητα,δεν λειτουργει ο αισθητηρας.Το δοκιμαζω βαζοντας το δαχτυλο μπροστα ,αλα τπτ,νεκρο.

2) Επισυς,οταν παταω την συντομευση της αυτοματης περιστροφης,δεν λειτουργει,πρεπει να μπω απ τις ριθμισεις και να το κανω.

3) Ειναι δυνατον να μην μπορω να βαλω δικο μου ηχο για κληση και sms ?

4) Εχω ενα θεμα με το recovery , Οταν παω να κανω recovery το παταω,βγαινει το οικονιδιο της google ,και μετα ενα ρομποτακι με ενα τριγωνο,και ενα ακομα ξαπλωμενο,με ενα κοκκινο τριγωνο και την κοιλια του χαλασμενη,και κλεινει. Επισυς δεν λειτουργει και ο mmi code για hard reset!

Ελπιζω να γνωριζετε μαγκες. Ευχαριστω προκαταβολικα

• The title was changed to Google Nexus S