nektaria Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 ενδιαφερων,μπορεισ να δωσεις περισοτερες πληροφοριες? καλησπερα. ριξε μια ματια σε αυτο το θεμα. θα βγαλεις ακρη πιστευω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
didikos Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 καλησπερα. ριξε μια ματια σε αυτο το θεμα. θα βγαλεις ακρη πιστευω :) τα περασα στο uotlook αλλα πως τα συνχρονιζω στο κιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 τα περασα στο uotlook αλλα πως τα συνχρονιζω στο κιν καλησπερα. με το nokia suite. πατας sync-sync options-calendar and tasks και μετα... δεν ξερω :lol: γιατι δεν εχω το outlook στον υπολοτιστη μου, μετα απο φορματ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Με την αλλαγή γραμματοσειρών μήπως διορθώνεται και το πρόβλημα με τα "κινέζικα" στα τραγούδια? Αν ναι, ποια να χρησιμοποιήσω? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 (edited) Αυτος ο οδηγος για αλλαγη γραμματοσειρας κανει και για το Ν8? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=310439 -------------------------------------------------------- Γιατι δεν μπορω με τιποτα να αλλαξω την γραμματοσειρα? Επιλεγω την comic sans MS κανονικη/ κανω την αντιγραφη/ 4αντιγραφα/ μετονομασια/ τα βαζω σε 1φακελο με ονομα fonts/ τα περναω στο κινητο στον φακελο Resource/ και επανεκκινηση. Τι λαθος κανω? Edited May 15, 2012 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Αυτος ο οδηγος για αλλαγη γραμματοσειρας κανει και για το Ν8? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=310439 Γιατι δεν μπορω με τιποτα να αλλαξω την γραμματοσειρα? Επιλεγω την comic sans MS κανονικη/ κανω την αντιγραφη/ 4αντιγραφα/ μετονομασια/ τα βαζω σε 1φακελο με ονομα fonts/ τα περναω στο κινητο στον φακελο Resource/ και επανεκκινηση. Τι λαθος κανω? το χα δοκιμασει κι εγω στη belle, και δεν δούλευε.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Καταλαβα, παντως το font zoomer 3 δεν λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Γιατι δεν μπορω με τιποτα να αλλαξω την γραμματοσειρα? Επιλεγω την comic sans MS κανονικη/ κανω την αντιγραφη/ 4αντιγραφα/ μετονομασια/ τα βαζω σε 1φακελο με ονομα fonts/ τα περναω στο κινητο στον φακελο Resource/ και επανεκκινηση. Τι λαθος κανω? Φιλε αλλαξε την με το nokia cooker,εαν ξερεις πως δουλευει.Ειναι η ποιο σιγουρη μεθοδος.Τα fonts βρισκονται στην rofs2-resourse.Κανε ενα update software μετα με τον φοινιξ κ τελειωσες. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Δεν ξερω καθολου το nokia cooker, αλλα δεν θα το φλασαρω, τουλαχιστον οσο φτανει ακομα η μνημη C. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 για να ρωτήσω, γνωρίζει κανείς αν αυτά που γράφει το παρακάτω Link είναι εφικτά ? Προσωπικά δεν καίγομαι για 2Ghz, αλλά στο laggy E7 θα δοκίμαζα 1-1.4 να δώ πώς τραβάει και αν έχει διαφορές. http://wap.asgalaxy.com/forum2_theme_707029.xhtml?tema=57 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 πως μπορώ να περάσω τις επαφές που εχω αποθήκευσει στο τηλ στην κάρτα sim μιας και άλλαξα κινητό ? Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Επιλέγεις επαφές και υπάρχει επιλογή αντιγραφή στην κάρτα SIM Όμως έχει όριο 150 επαφές Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Έχω το nokia 603 και θέλω την βοήθειά σας διότι είμαι άσχετος με το παρακάτω. Φοράει την belle 2. Κατέβασα μερικά επεισόδια από μια σειρά και οι υπότιτλοι είναι σε ξεχωριστό αρχείο και όταν έχω τους ελληνικούς εμφανίζει περίεργα σύμβολα. Όταν βάζω τους αγγλικούς παίζουν μια χαρά. Κάνω κάτι λάθος; Οι υπότιτλοι έχουν την ίδια ονομασία με κατάληξη .srt. Παλιότερα που κατέβασα μερικές ταινίες με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους δεν είχα πρόβλημα και τους παίζει κανονικά(avi). Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Έχω το nokia 603 και θέλω την βοήθειά σας διότι είμαι άσχετος με το παρακάτω. Φοράει την belle 2. Κατέβασα μερικά επεισόδια από μια σειρά και οι υπότιτλοι είναι σε ξεχωριστό αρχείο και όταν έχω τους ελληνικούς εμφανίζει περίεργα σύμβολα. Όταν βάζω τους αγγλικούς παίζουν μια χαρά. Κάνω κάτι λάθος; Οι υπότιτλοι έχουν την ίδια ονομασία με κατάληξη .srt. Παλιότερα που κατέβασα μερικές ταινίες με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους δεν είχα πρόβλημα και τους παίζει κανονικά(avi). Οι υπότιτλοι πρέπει να είναι σε unicode αποθηκευμένοι. Το κάνεις στον υπολογιστή σου και τους ξαναπερνάς στο κινητό. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Οι υπότιτλοι πρέπει να είναι σε unicode αποθηκευμένοι. Το κάνεις στον υπολογιστή σου και τους ξαναπερνάς στο κινητό. Ευχαριστώ πολύ! Λειτουργεί όπως πρέπει τώρα. Πάντως μου κάνεις εντύπωση που τις προάλλες σε ταξίδι 8 ωρών είδα 2 ταινίες,άκουγα μουσική 2-3 ώρες και λίγο internet και η μπαταρία είχε πέσει στο 39%. Δεν υπάρχουν αυτές οι αυτονομίες σε καινούρια κινητά πλέον. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts