Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ρωτήσω, αν και δεν νομίζω να ξέρει τέτοιες λεπτομέρειες. Και να ξέρει, όπως λες δύσκολο να μου πει. Τώρα για το τι θα μου κάτσει με τη νέα συσκευή, ok, μπορεί να κάτσει και το ίδιο. Θα πω τότε ότι είναι της μοίρας μου και θα συμβιβαστώ με τα κόκκινα μαύρα. Το σίγουρο είναι πως η συσκευή θα είναι τελευταίας παραγωγής, αφού είναι νέα παραλαβή. Αν η Nokia συνεχίζει να βάζει αυτές τις οθόνες, τι να κάνουμε.

φίλε terrestial πολύ θετική η εξέλιξη της όλης υπόθεσης αλλά κοντά Στη Νάουσα που βρίσκομαι έχω μόνο το nokia care της Βέροιας το οποίο είναι ψιλοαπαράδεκτο. Το πρόβλημα της κοκκινίλας το έχω και εγώ και έχω όλη την πρόθεση να έρθω Θεσσαλονίκη για να λυθεί το πρόβλημα μου, αλλά εγώ έχω περάσει την προθεσμία του DOA λες ο φίλος μας στο nokia care στον Έυοσμο να δώσει Λύση και να πετύχουμε την αντικατάσταση της συσκευής λόγο προβληματικού εξαρτήματος; ή παίζει μόνο η αντικατάσταση οθόνης; επίσης αν θέλεις ρώτησε τον αν σε περίπτωση αντικατάστασης συσκευής μπορούμε να διαλέξουμε άλλο χρώμα κινητού, διότι το σκούρο γκρι ουσιαστικά το πήρα εξ ανάγκης ενώ μου άρεσε περισσότερο το ασημί από φωτογραφίες που είχα δει αλλά εκείνη την χρονική περίοδο αργούσε παρα πολύ να έρθει Ελλάδα.

Ευχαριστώ

frastgr

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν και γενικά το μαύρο δεν το πολυσυμπαθώ, η αλήθεια είναι ότι στο N8 ταιριάζει πάρα πολύ (μετά το πορτοκαλί βέβαια, που δεν το βλέπω να περνά απ' τα μέρη μας).

Πραγματικά κρίμα για το πορτοκαλί γιατί αυτό λιγουρευόμουν και εγώ!!! Θα περιμένω βέβαια καμιά εβδομάδα ακόμα (γιατί φίλος μου που έχει ξάδερφο που δουλεύει σε Nokia Care μου είπε ότι μάλλον μέχρι τις 15-20 του μηνός θα ξέρουν σίγουρα για τα άλλα χρώματα) αλλά δεν ελπίζω και πολύ...

A man's dreams are an index to his greatness...

φίλε terrestial πολύ θετική η εξέλιξη της όλης υπόθεσης αλλά κοντά Στη Νάουσα που βρίσκομαι έχω μόνο το nokia care της Βέροιας το οποίο είναι ψιλοαπαράδεκτο. Το πρόβλημα της κοκκινίλας το έχω και εγώ και έχω όλη την πρόθεση να έρθω Θεσσαλονίκη για να λυθεί το πρόβλημα μου, αλλά εγώ έχω περάσει την προθεσμία του DOA λες ο φίλος μας στο nokia care στον Έυοσμο να δώσει Λύση και να πετύχουμε την αντικατάσταση της συσκευής λόγο προβληματικού εξαρτήματος; ή παίζει μόνο η αντικατάσταση οθόνης; επίσης αν θέλεις ρώτησε τον αν σε περίπτωση αντικατάστασης συσκευής μπορούμε να διαλέξουμε άλλο χρώμα κινητού, διότι το σκούρο γκρι ουσιαστικά το πήρα εξ ανάγκης ενώ μου άρεσε περισσότερο το ασημί από φωτογραφίες που είχα δει αλλά εκείνη την χρονική περίοδο αργούσε παρα πολύ να έρθει Ελλάδα.

Ευχαριστώ

Αν έχουν περάσει οι 7 εργάσιμες μέρες δεν μπορείς να κάνεις αντικατάσταση. Και κυρίως δεν μπορείς να κάνεις αντικατάσταση σε Nokia Care, μόνο στο μαγαζί που το πήρες. Εγώ την έκανα σε Nokia Care γιατί από εκεί το αγόρασα.

Μπορείς όμως να πας να σου αλλάξουν την οθόνη αν έχει πρόβλημα.

Περιμένετε πάντως να δούμε πώς θα είναι το καινούριο που θα πάρω. Μπορεί να έχει κι αυτό το ίδιο πρόβλημα. Εκεί συμβιβαζόμαστε και το δεχόμαστε.

Για το χρώμα δεν συμφωνώ. Και μένα στις φωτογραφίες μου έκανε εντύπωση το ασημί, αλλά από κοντά μοιάζει με παιχνιδάκι δίπλα στο μαύρο. Νομίζω ότι το πλαστικό του φαίνεται περισσότερο ότι είναι πλαστικό, και κάνει όλο το τηλέφωνο να μοιάζει πλαστικό. Γούστα είναι αυτά βέβαια, σε άλλους μπορεί να αρέσει.

Πραγματικά κρίμα για το πορτοκαλί γιατί αυτό λιγουρευόμουν και εγώ!!! Θα περιμένω βέβαια καμιά εβδομάδα ακόμα (γιατί φίλος μου που έχει ξάδερφο που δουλεύει σε Nokia Care μου είπε ότι μάλλον μέχρι τις 15-20 του μηνός θα ξέρουν σίγουρα για τα άλλα χρώματα) αλλά δεν ελπίζω και πολύ...

Μην περιμένεις άδικα. Δεν έχουν βγει καν product codes για πορτοκαλί ή γαλάζιο ελληνικό. Και το πράσινο, που βγήκε το product code του από την αρχή, ακόμη δεν ήρθε. Το πορτοκαλί και το γαλάζιο μπορεί να μην τα δούμε και ποτέ. Ίσως προς το τέλος της ζωής του μοντέλου, για επαναθέρμανση του ενδιαφέροντος.

Edited by terrestial

Δηλαδή το σκούρο γκρι δίπλα στο μαύρο το βλέπεις γκρι, δεν το βλέπεις κόκκινο;

Περάστε σας παρακαλώ και οι υπόλοιποι αυτήν την εικόνα στο κινητό σας και πείτε μας αν τη βλέπετε όπως στον υπολογιστή ή αν κοντά στο μαύρο το γκρι καταλήγει κόκκινο. Φαίνεται ότι βρήκαμε ελάττωμα της οθόνης (του panel για την ακρίβεια - :angry: Samsung).

Καλησπερα. Σημερα το αγορασα και εγω μετα απο εν αμικρο σαφαρι καθως δεν υπηρχε σχεδον πουθενα. Τεσπα τελικα το βρηκα Ελληνικο Dark Grey οπως το ηθελα και ολα καλα.

Σχετικα καλα. Περασα την φωτογραφια στο κινητο και οντως και η δικη μου η οθονη εχει το θεμα με την κοκκινιλα. Επισης και το βιντεακι που εχει μεσα απο το TRON κανει αυτα τα "νερα" στα μαυρα και γενικα κσουρα χρωματα.

Επισης οταν κλειδωνω το τηλεφωνο εχω σαν screen saver το ρολοι. Οπως λοιπον ειναι κλειδωμενο, πατωντας το κεντρικο κουμπι, εμφανιζει στο κεντρο το ρολοι και απο κατω την ημερομηνια. Το ρολοι λοιπον ειναι το μισο σε αποχρωση του μωβ και το αλλο μισο κανονικο μαυρο (το μωβ που λεω εννοω το γεμισμα του εσωτερικα απο πανω μεχρι την μεση του). Το ιδιο ανεφερε και καποιο αλλο παιδι σημερα ή χτες νομιζω. Επισης οταν βρισκομαι σε καποιο μενου (οπουδηποτε) και περιμενω λιγα δευτερολεπτα κατεβαινει ο φωτισμος (λογω της επιλογης που εχω κανει). Αμεσως με το που κατεβαινει ο φωτισμος αγγιζω ξανα την οθονη και ανεβαινει αμεσως αλλα ειναι εμφανες οτι για χιλιοστα του δευτερολεπτου μεχρι να φτασει το peak ο φωτισμος υπαρχει καποια μικρη αλλοιωση στον τονο των χρωματων που απεικονιζονται εκεινη την στιγμη. Για πολυ λιγο και αμεσως γινονται κανονικα.

Τα εχει παρατηρησει ολα αυτα μαζι καποιος αλλος? 'Η ειμαι ο νουμερο 1 ατυχος της παρεας? Ευτυχως εχω DOA 14 ημερων και το πιο πιθανο ειναι να περιμενω να φερουν καινουργι απαραλαβη και να παω να το αλλαξω (εφοσον πρωτα ελεγξω ολα τα παραπανω).

Να σημειωσω οτι ολα τα παραπανω τα παρατηρησα σε δωματιο με πολυ χαμηλο φωτισμο. Θα τα τσεκαρω και κατω απο εντονο φως. Το μονο που δεν προλαβα να ελεγξω ειναι να μην εχω καθολου screnn saver και να μου ερθει μηνυμα να δω τι παιζει με τα νερα που εχουν αναφερει καποιοι αλλοι.

Καθε σχολιο ευπροσδεκτο..

Κατα τα αλλα το κινητο ειναι πολυ καλο. Εχει τα παντα και συμφερει :)

Καλησπερα. Σημερα το αγορασα και εγω μετα απο εν αμικρο σαφαρι καθως δεν υπηρχε σχεδον πουθενα. Τεσπα τελικα το βρηκα Ελληνικο Dark Grey οπως το ηθελα και ολα καλα.

Σχετικα καλα. Περασα την φωτογραφια στο κινητο και οντως και η δικη μου η οθονη εχει το θεμα με την κοκκινιλα. Επισης και το βιντεακι που εχει μεσα απο το TRON κανει αυτα τα "νερα" στα μαυρα και γενικα κσουρα χρωματα.

Επισης οταν κλειδωνω το τηλεφωνο εχω σαν screen saver το ρολοι. Οπως λοιπον ειναι κλειδωμενο, πατωντας το κεντρικο κουμπι, εμφανιζει στο κεντρο το ρολοι και απο κατω την ημερομηνια. Το ρολοι λοιπον ειναι το μισο σε αποχρωση του μωβ και το αλλο μισο κανονικο μαυρο (το μωβ που λεω εννοω το γεμισμα του εσωτερικα απο πανω μεχρι την μεση του). Το ιδιο ανεφερε και καποιο αλλο παιδι σημερα ή χτες νομιζω. Επισης οταν βρισκομαι σε καποιο μενου (οπουδηποτε) και περιμενω λιγα δευτερολεπτα κατεβαινει ο φωτισμος (λογω της επιλογης που εχω κανει). Αμεσως με το που κατεβαινει ο φωτισμος αγγιζω ξανα την οθονη και ανεβαινει αμεσως αλλα ειναι εμφανες οτι για χιλιοστα του δευτερολεπτου μεχρι να φτασει το peak ο φωτισμος υπαρχει καποια μικρη αλλοιωση στον τονο των χρωματων που απεικονιζονται εκεινη την στιγμη. Για πολυ λιγο και αμεσως γινονται κανονικα.

Τα εχει παρατηρησει ολα αυτα μαζι καποιος αλλος? 'Η ειμαι ο νουμερο 1 ατυχος της παρεας? Ευτυχως εχω DOA 14 ημερων και το πιο πιθανο ειναι να περιμενω να φερουν καινουργι απαραλαβη και να παω να το αλλαξω (εφοσον πρωτα ελεγξω ολα τα παραπανω).

Να σημειωσω οτι ολα τα παραπανω τα παρατηρησα σε δωματιο με πολυ χαμηλο φωτισμο. Θα τα τσεκαρω και κατω απο εντονο φως. Το μονο που δεν προλαβα να ελεγξω ειναι να μην εχω καθολου screnn saver και να μου ερθει μηνυμα να δω τι παιζει με τα νερα που εχουν αναφερει καποιοι αλλοι.

Φιλε asiki το κινητο απο ποιο καταστημα το αγορασες αν επιτρεπετε??:)

Φιλε asiki το κινητο απο ποιο καταστημα το αγορασες αν επιτρεπετε??:)

Απο Saturn σταθμος Λαρισσης.

Λοιπον εκανα και το τεστ χωρις να εχω screen saver. Εστειλα μηνυμα και η οθονη απο καταμαυρη, αλλαξε σε ενα παρα μα παρα πολυ αχνο γκρι. Δηλαδη εμενα μου φανηκε οτι σαν να δοθηκε καποια μικρη ταση στην οθονη και αυτο ειναι ολο. Και μονο σε απολυτο σκοταδι φαινεται. Δεν παρατηρησα κατι αλλο.

Πολυ καλο που οταν εχεις μηνυμα ή αναπαντητη αναβοσβηνει ο φωτισμος στο κουμπακι.

Τα ίδια ακριβώς εμφάνιζε και το δικό μου. Τη φωτογραφία με το ρολόι την έβαλα χθες και είναι αυτή:

http://img39.imageshack.us/img39/5689/07012011176.th.jpg

Δεν είναι κακό πάντως αυτό το μοβάκι... :p

Λοιπον κυριες και κυριοι, ηρθε η ωρα της κρισης!:p Αφου βρεθηκα σε απολυτο σκοταδι και στραβωθηκα, ειδα να αχνοφαινεται ενα γκρι-μπορντω στο τελος της γνωστης φωτογραφιας!! Ειδα και στο ρολοϊ το ιδιο...σε πολυ μικρο βαθμο ομως, που αν δεν μου το ελεγαν, μπορει και να μην το προσεχα ποτε!!! Τωρα κανουν πουλακια τα ματια μου και μπορει να χρειαστω οφθαλμιατρο αυριο...:dizzy:

Δεν ξερω αν θα μπω καν στη διαδικασια να ασχοληθω περαιτερω, γιατι δεν μ΄ενοχλει και τοσο, εφοσον το να δω κατι σε απολυτο σκοταδι ειναι εξαιρετικα σπανιο! Εκτος και αν υπαρχει περιπτωση η "κοκκινιλα" να γινει πιο εντονη με την παροδο του χρονου... (παιζει κατι τετοιο;;; ) Θα περιμενω τις εξελιξεις απο τον terrestial και οσους πανε σε nokia care και βλεποντας και κανοντας.

Καλο βραδυ σε ολους, ομοιοπαθουντες και μη...:tease:

Edit: Τα δικα μου "εφε"! (Μη με βρισετε...το ειδα κι εγω, δεν ειναι στη φαντασια μου!!:lol:)

http://img443.imageshack.us/img443/8311/abcd0002g.th.jpg http://img543.imageshack.us/img543/1522/abcd0004x.th.jpg

Edited by Conception

Γεια σας και παλι,και τωρα μια αλλη ερωτηση :( τραβηξα κατι βιντεο που ειναι να τα επεξεργαστω,τα κατεβασα στο pc,δουλευω το Adobe Premier CS5 το νεο μου project 1280 x720 25 καρε HD κτλ κτλ αλλα παπαλα δεν κανει ιμπορτ το βιντεο,κανει ενα κοματι και αυτο δεν παιζει καλα,μηπως κανενας τυγχανει να δουλευει κατι παρομοιο?περιεργο αφου ειναι Mpeg4???Υπ οψιν οτι το προγραμμα ειναι στη πενα ενημερωμενο κτλ.Ευχαριστω
Jason the Greek

Το αγορασα σημερα και τωρα ειδα οτι και στην δικη μου οθονη κανει αυτα τα περιεργα στα χρωματα του ρολογιου.

Ο browser της νοκια εκτος απο το flash line 4 και καποιες αλλαγες στην απεικονηση εχει μεινει ιδιος και οταν μια σελιδα ειναι βαρια με πεταει συνεχεια εξω.

Υπαρχουν τιποτα ρυθμισεις να μην με πεταει? Θυμαμαι οτι στο 5800 καποιος το ειχε αναφερει.

Επισης στην καμερα πως την ρυθμιζω να βγαινει η φωτο με ενα πατημα στην οθονη?

Το αγορασα σημερα και τωρα ειδα οτι και στην δικη μου οθονη κανει αυτα τα περιεργα στα χρωματα του ρολογιου.

Ο browser της νοκια εκτος απο το flash line 4 και καποιες αλλαγες στην απεικονηση εχει μεινει ιδιος και οταν μια σελιδα ειναι βαρια με πεταει συνεχεια εξω.

Υπαρχουν τιποτα ρυθμισεις να μην με πεταει? Θυμαμαι οτι στο 5800 καποιος το ειχε αναφερει.

Επισης στην καμερα πως την ρυθμιζω να βγαινει η φωτο με ενα πατημα στην οθονη?

Απλά περιμένεις τον καινούριο browser, που θα έρθει με το επόμενο update. Η βάζεις τον Opera.

το ίδιο και εδώ. αλλά νομίζω είναι εφέ. άλλωστε το ρολόι δεν είναι το ίδιο με το screensaver, έχει περίγραμμα και καλύτερη ανάλυση στα σημεία των ωρών.

Για σας μετά από το πρόβλημα που έχει η οθόνη του δικού μου δεν ξέρω τι να κάνω να πάω σε nokia care να ρωτήσω να δω τι θα μου πουν η να το αφήσω έτσι μιας και δεν φαίνεται πολύ αλλα μονο σε απόλυτο σκοτάδι δεν ξέρω τι να κάνω μια ζωή είμαι nokia και πάντα τις σειράς N κάθε φορα που έβγαζε βαρβάτη συσκευή την άλλαζα και έπαιρνα την καινούρια 7610 N70 N93 N95 N95-8GB N97 και τωρα N8 και πάντα τα έπαιρνα μόλις έβγαιναν αλλα κανένα δεν είχε αυτό το πρόβλημα ένταξη μπορεί να ήταν χειρότερο το Ν97 αλλα με servise και η κάμερα και το gps φτιάχτηκαν.

Tώρα με το N8 δηλαδή τι έτσι θα το έχουμε με το πρόβλημα γιατί δηλαδή να μην μπορεί να βγάλει μια συσκευή χωρίς προβλήματα τόσο δύσκολο είναι εγώ δηλαδή που πήγα και έδωσα 500 euro γιατί να μείνω με το πρόβλημα.

Aπό εδώ και πέρα θα το ξανά σκεφτώ αν θα ξανά αγοράσω nokia γιατί μου φαίνεται ότι μας έχει περάσει για κορόιδα

spacer.png

ειμαι ο μονος που δεν βλεπει καμια κοκκινιλα στην φωτογραφια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειμαι ο μονος που δεν βλεπει καμια κοκκινιλα στην φωτογραφια?

εγώ πάντως βλέπω κοκκινίλα

spacer.png

εγώ πάντως βλέπω κοκκινίλα

επειδη στην δικια μου συσκευη δεν εχει κοκκινιλα και δεν εχω μετρο συγκρισης, ισως κανω λαθος. παντως οσο και αν το παρατηρω δεν βλεπω τιποτα.

μηπως το κινητο μου λειτουργει αψογα αλλα εχει προβλημα ο υπολογιστης μου?:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν νομίζω φιλε μου να έχει πρόβλημα το pc σου γιατί εγώ το διακρίνω μια χαρά το κόκκινο στο ρολοι και όπως είπες και ένας λίγο πιο πάνω ότι νομίζει ότι είναι εφέ δεν είναι γιατί εγώ δεν έχω αυτό το πρόβλημα έχω το άλλο

spacer.png

Απλά περιμένεις τον καινούριο browser, που θα έρθει με το επόμενο update. Η βάζεις τον Opera.

Τον εχω τον οπερα απλα θελω να δω κατι σελιδες με flash αλλα ζοριζεται να τις δειξει και κλεινει.

Επισης η θυρα τον 3.5εκ ειναι χαλαρη και ανετα μπορει να βγει το βυσμα, δεν ξερω αν αυτο ειναι μονο σε μενα.

Οι φωτο ειναι καλες αλλα οπως ειχα πει τρωει πολλες δαχτυλιες η καμερα γαυτο πολλες φορες ισως να βγαινουν θολες. Επρεπε να βαλουν καπακι. (ποια ειναι η ρυθμιση για να βγαιζει φωτο με ενα αγγιγμα στην οθονη?)

εγώ το διακρίνω μια χαρά το κόκκινο

για τη συσκευή σου μιλάς ή για τις φωτογραφίες που έδωσε πιο πάνω ο conception;

(ποια ειναι η ρυθμιση για να βγαιζει φωτο με ενα αγγιγμα στην οθονη?)

Πατας το εικονιδιο (μικρη φωτο) στο κατω μερος της οθονης .

Edited by bikos68
Jason the Greek

Τον εχω τον οπερα απλα θελω να δω κατι σελιδες με flash αλλα ζοριζεται να τις δειξει και κλεινει.

Επισης η θυρα τον 3.5εκ ειναι χαλαρη και ανετα μπορει να βγει το βυσμα, δεν ξερω αν αυτο ειναι μονο σε μενα.

Οι φωτο ειναι καλες αλλα οπως ειχα πει τρωει πολλες δαχτυλιες η καμερα γαυτο πολλες φορες ισως να βγαινουν θολες. Επρεπε να βαλουν καπακι. (ποια ειναι η ρυθμιση για να βγαιζει φωτο με ενα αγγιγμα στην οθονη?)

ο browser ειναι οτι χειροτερο...δεν τον εχω ανοιξει πανω απο 2 φορες....με κουραζει αφανταστα....!!!!!

και ειδικα αμα εισαι καλομαθημένος οπως εγω(n900).....

αργει η νοκια στο θεμα.....καλυτερα να τον διαγραψει παρα να υπαρχει για μενα...:X

ειναι για κλάματα.....πραγματικα...

ο οπερα ειναι κορυφη αλλα δεν εχει φλας οπως λες....

για το αλλο που λες για την καμερα πατας το εικονιδιο που υπαρχει στην μεση της οθονης....οταν ανοιγεις την καμερα....

δεν νομίζω φιλε μου να έχει πρόβλημα το pc σου γιατί εγώ το διακρίνω μια χαρά το κόκκινο στο ρολοι και όπως είπες και ένας λίγο πιο πάνω ότι νομίζει ότι είναι εφέ δεν είναι γιατί εγώ δεν έχω αυτό το πρόβλημα έχω το άλλο

Δεν νομίζω ότι είναι εφέ, λάθος κατάλαβες. Θα μπορούσε όμως και να ήταν. :lol:

Στο ρολόι και στι φωτογραφία υπάρχει κόκκινο αλλά είναι απειροελάχιστο. Στο δικό μου ήταν πολύ παραπάνω. Κάντε σύγκριση:

http://img39.imageshack.us/img39/5689/07012011176.th.jpg

http://img534.imageshack.us/img534/3320/06012011173.th.jpg

Edited by terrestial

μπορει καποιο παιδί που δεν έχει το πρόβλημα να μας βάλει της δίκες του φωτό να δούμε διαφορές?

Λοιπον κυριες και κυριοι, ηρθε η ωρα της κρισης!:p Αφου βρεθηκα σε απολυτο σκοταδι και στραβωθηκα, ειδα να αχνοφαινεται ενα γκρι-μπορντω στο τελος της γνωστης φωτογραφιας!! Ειδα και στο ρολοϊ το ιδιο...σε πολυ μικρο βαθμο ομως, που αν δεν μου το ελεγαν, μπορει και να μην το προσεχα ποτε!!! Τωρα κανουν πουλακια τα ματια μου και μπορει να χρειαστω οφθαλμιατρο αυριο...:dizzy:

Δεν ξερω αν θα μπω καν στη διαδικασια να ασχοληθω περαιτερω, γιατι δεν μ΄ενοχλει και τοσο, εφοσον το να δω κατι σε απολυτο σκοταδι ειναι εξαιρετικα σπανιο! Εκτος και αν υπαρχει περιπτωση η "κοκκινιλα" να γινει πιο εντονη με την παροδο του χρονου... (παιζει κατι τετοιο;;; ) Θα περιμενω τις εξελιξεις απο τον terrestial και οσους πανε σε nokia care και βλεποντας και κανοντας.

Καλο βραδυ σε ολους, ομοιοπαθουντες και μη...:tease:

Edit: Τα δικα μου "εφε"! (Μη με βρισετε...το ειδα κι εγω, δεν ειναι στη φαντασια μου!!:lol:)

http://img443.imageshack.us/img443/8311/abcd0002g.th.jpg http://img543.imageshack.us/img543/1522/abcd0004x.th.jpg

Τελικα το κανει και σε μενα στο μεγαλο ρολοι..το πανω μισο ειναι λιγο μοβ!!!Το υπολοιπο μαυρο κανονικα!!!Για να δουμε τι θα γινει αν και δεν ειναι κουραστικο αξιζει να πας να αλλαξεις οθονη???:confused::confused:

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...