Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικα εγω δοκιμασα την Νικον, καλες φωτο αλλα δεν εχει καλο σημα.:ninja:

Εξαίρετο! Φίλοι & φίλες μη μας πιάνει πανικός! Νομίζω ότι καλά κάνουν και αναπτύσονται και σε άλλη πλατφόρμα, λέγεται διασπορά του κινδύνου κι αν δούνε λύση κοντά στα Windows, καλώς. Και δε μπορούσαν βέβαια να πάνε στην MS και να της πούνε, φέρε το λειτουργικό σου να δούμε πώς θα γίνουμε εμείς καλύτεροι! Δε νομίζω ότι οι Φινλανδοί τρώνε κουτόχορτο, ούτε ότι θα ήθελαν να δουν την εθνική τους "βαρειά" βιομηχανία να εξευτελίζεται στην πόρτα της MS... Νομίζω ότι ΤΩΡΑ ξεκινά μεταξύ των 2 εταιρειών ένα παγνίδι εξουσίας & επιβολής, και δεν είναι σίγουρο ότι θα το αντέξουν και οι δυο τους! Προσωπικά, χρειάζομαι ένα κινητό που θα μπορεί να λειτουργήσει ως επαγγελματική συσκευή επικοινωνίας (τηλέφωνο, απλό mail, skype, Mail for exchange, άνοιγμα & επεξεργασία εγγράφων & pdf) όπου όμως το Ν8 ψιλοσέρνεται και ως ψυχαγωγική συσκευή για τα ταξίδια & την καθημερινότητα (πολύ καλή φωτογραφική, αξιοπρεπές βίντεο & ταχύτατο GPS) όπου η συσκευή τα πάει άριστα. Τυχαίο λοιπόν που ψάχνεται η Νόκια με την MS? Πάνε να συμμαζέψουνε το Symbian λειτουργικό. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε η MS να ομολογήσει ότι μόνη δεν τα καταφέρνει; Με τίποτε! Όλοι βολεύονται έτσι. Για αναβαθμίσεις για το κανακαράκι μας (Ν8) δεν ανησυχώ, είναι ζήτημα αποφυγής της ξεφτίλας, αλλά νέες εφαρμογές και νέες λύσεις, δεν τις βλέπω! Περισσότερη σταθερότητα νομίζω θα την έχουμε. Αλλά αυτή είναι η συσκευή μας. Και αυτή ήταν πάντα η Νόκια.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παρακαλώ εξηγήστε μου κάτι.

Διαβάζω στο changelog:

"As noted above, the inclusion of Ovi Store in the full firmware is an important step. Some people had been left in Ovi Store limbo having done a hard reset (usually after fiddling!) on the PR 1.0 firmware. With the option to install the full PR 1.1 firmware, 170MB, now available via Ovi Suite, it's possible to start from a known good state and with everything built-in. "

Δηλαδή αν κάνω hard reset και χάσω τις Qt libraries μπορώ να το συνδέσω στο OVI Suite και να κατεβάσω την PR 1.1 μαζί με QT έτσι ώστε να αποφύγω να φλασάρω το κινητό όπως περιγράφεται στην πρώτη σελίδα; απλώς μπορώ να επαγκαταστήσω το λειτουργικό όπωε υπάρχει επιλογή όταν ψάχνεις για αναβαθμίσεις; Την Pr 1.1 την έχω περάσει ΟΤΑ. Ευχαριστώ.

Edited by geram

:lol::lol::lol: Καλό, αλλά πιστεύω καταλαβαίνεις το νόημα. Αρνούμαι να υποβιβάσω το N8 σε μία καλή point and shoot κάμερα. Θέλω εξελισσόμενο λειτουργικό (μας τελειώνει το πολύ σε ένα χρόνο) και εφαρμογές, που είναι πλέον το μέλλον για τα κινητά-φορητούς υπολογιστές (αυτές κι αν μας τελείωσαν. Ποιος νοήμων άνθρωπος θα κάτσει να γράψει εφαρμογές για ένα λειτουργικό ζόμπι;; )

Βασικά μιλάμε όμως για ένα λειτουργικό που αυτή τη στιγμή υπάρχει σε περίπου 200 εκατομμύρια συσκευές και ίσως συνεχίσει να υπάρχει σε άλλες 150 εκατομμύρια ακόμα σύμφωνα με υπολογισμούς αναλυτών τα επόμενα 1-2 χρόνια. Ένα νούμερο καθόλου μικρό για να συντηρήσει μία καλή αγορά προγραμμάτων. Βέβαια όλα εξαρτώνται από τις βραχυπρόθεσμες κινήσεις της ΝΟΚΙΑ...

A man's dreams are an index to his greatness...

Βασικά μιλάμε όμως για ένα λειτουργικό που αυτή τη στιγμή υπάρχει σε περίπου 200 εκατομμύρια συσκευές και ίσως συνεχίσει να υπάρχει σε άλλες 150 εκατομμύρια ακόμα σύμφωνα με υπολογισμούς αναλυτών τα επόμενα 1-2 χρόνια. Ένα νούμερο καθόλου μικρό για να συντηρήσει μία καλή αγορά προγραμμάτων. Βέβαια όλα εξαρτώνται από τις βραχυπρόθεσμες κινήσεις της ΝΟΚΙΑ...

Yπάρχει σε 200εκ συσκευές στις οποίες περιλαμβάνονται και το έξι χρονών μου 6680, το θέμα είναι τι γίνεται με το Ν8 και οχι με τις 150εκ συσκευές των 150 ευρώ που θα πουλήσει η Nokia.

Yπάρχει σε 200εκ συσκευές στις οποίες περιλαμβάνονται και το έξι χρονών μου 6680, το θέμα είναι τι γίνεται με το Ν8 και οχι με τις 150εκ συσκευές των 150 ευρώ που θα πουλήσει η Nokia.

Και 5εκ ομως συσκευες με symbian^3 που εχει πουλησει η nokia σε ενα 5μηνο δε τις λες και λιγες για να μην απαιτησουνε υποστηρηξη. Δε νομιζω οτι θα ρισκαρουνε να ξενερωσουνε ασχημα τοσους πελατες. Πιστευω οτι δε θα δουμε ποτε την εξεληξη του symbian^3 σε maemo αλλα δε θα δουμε και πληρη εγκαταληψη. Αυτο που με ανησυχει ειναι οι νεες εφαρμογες εδω δε ξερω τι θα γινει.:worry:

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

εγω πιστευω κατα βαθος,αν κ απογοητευθηκα και εγω οπως κ εσεις,οτι επειδη η ΝΟΚΙΑ ειναι μεγαλη εταιρεια,δεν θα μας αφησει ετσι.:(

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

βρε παιδια τι χολοσκατε αδικα....εγω αλλαζω το κινητο καθε εξαμηνο...εγω δουλεψει symbian πολλες φορες,windows επισης,εκανα την βλακεια και πηρα το χ10 se.αν θελετε νετ και παιχνιδακια παρτε iphone,αν θελετε εφαρμογες παλι για παιχνιδακια παρτε ενα ανδροειδες,αν θελετε καμερα,gps,κατασκευη,και ολλα τα αλλα το ν8 ειναι οτι καλυτερο.2 προγραμματα πλοηγησης του εχω πανω,5-6 εφαρμογουλες για sportactivities ktl,ψηφιακη δεν εχω οποτε με καλυψε πληρως και τερμα η υποθεση.ενα κολλημα μεχρι τωρα δεν εχω.μπαινω στο νετ μιση ωρα την ημερα με την μαμισια εφαρμογη του,η μπαταρια του οτι καλυτερο εχω δει μεχρι τωρα,....τι τρωγεστε ηθελα να ηξερα.αν ζητατε κατι παραπανω παρτε ενα λαπτοπ να τελειωνουμε.......:wacko::wacko:

Εγω το πηρα χτες και ολα αυτα που ακουω μονο αστεια μου φαινονται!Το κινητο τα σπαει...Παιδια ηρεμιστε λιγο κινητο πηρατε!Ακουω κατι οτι θα το εγκαταληψει η νοκια,δεν εχει αλλες εφαρμογες αλλα παιχνιδια και κατι τετοια!Ρε παιδια αν θελετε παιχνιδομηχανη παρτε ps3..Δοξα το θεο απο μια ματια που εριξα μια χαρα εφαρμογες διαθετει και λογικα θα βγουν και αλλες!Τι αλλες εφαρμογες ζητατε?να ψινει καφε?ε οχι δεν θα γινει ποτε!Εχει καμερα κορυφη μπαινει Internet multimedia συσκευη ειναι τελεια ποιοτητα κατασκευης τελειο σημα ακουστικη...Τι αλλο ποια ζητατε?

Στο κατω κατω δεν ειναι σωστο να αποθαρυνεται εναν νεο αγοραστη επειδη εσεις θα θελετε να σας δινει καθε μερα τις εφαρμογες που θελετε τα παιχνιδια που θελετε και δεν ξερω και γω τι αλλο!Μια χαρα λειτουργει η συσκευη με το που βγει απο το κουτι της!

Στο θεμα μου τωρα..πως μπορω να μεταφερω ενα μουσικο αρχειο που βρισκεται στα μηνυματα επειτα απο αποστολη με bt απο αλλο κινητο στη μουσικη?

Και 2ο εχω ενα bt της Motorola αλλα δεν το βρισκει οταν κανω αναζητηση!μηπως υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν κανω σωστα?

Edited by Michaelis
...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα...

Εμάς με το Ελληνικό ασημή τι γίνετε με την αναβάθμιση μας ξεχάσανε?

Εκτός από ΟΤΑ δεν υπάρχει ούτε στο ovi ούτε στο NaviFirm ούτε στα nokiacere !!!

α! παρεπιπτόντως προσωπικά πιστεύω ότι πάνω από το 50% αυτών που αγοράζουν το Ν8, C7, C6, 5800, N97, N95 κτλ. τα αγοράζουν μόνο και μόνο επειδή είναι ΝΟΚΙΑ.

Αυτό φαίνεται και από τις ερωτήσεις που γίνονται από χρήστες (χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον) στα αντίστοιχα θέματα.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Συμμερίζομαι την απογοήτευση ορισμένων, απλώς εγώ δεν αγοράζω ένα κινητό με την προϋπόθεση να γίνει καλύτερο μετά από μερικούς μήνες. Είδα το N8, το δοκίμασα, μου "έκανε"...τέλος! Δεν μπορώ με βάση τα κριτήρια μου να πείσω κανέναν ότι έκανε τη σωστή αγορά, αλλά κοιτάχτε τι έχετε τώρα και τι παραπάνω περιμένατε από αυτή τη συσκευή. Αν πραγματικά περιμένατε πολλά παραπάνω, ακόμα και με την πλήρη υποστήριξη/αναβάθμιση του symbian, τότε εγώ σηκώνω τα χέρια!

βρε παιδια τι χολοσκατε αδικα....εγω αλλαζω το κινητο καθε εξαμηνο...

Οκ ελπιζω να μας μοιρασεις μερικα αφου δεν εχεις οικονομικο προβλημα γιατι δεν υπαρχουν επιδοτησεις πλεον.:shifty:

Προσωπικα μια φορα το εκανα αυτο, να παρω κινητο μετα απο ενα 6μηνο, οταν αφησα το vivaz που το "αφησε" η SE για το Ν8 επειδη ειχα την Νοκια για σοβαρη εταιρια που δεν "αφηνει" της συσκευες της.

Ποιος Π###### με ματιασε??:mad:

Παντως αν παμε στο ακραιο σεναριο η Νοκια να αφησει εντελως το Ν8, μπορει να "επιβιωσει" σαν το Ν900, δηλαδη απο ιδιωτικες πρωτοβουλιες? 'Η θα το αφησουν και αυτοι?:(

Στο θεμα μου τωρα..πως μπορω να μεταφερω ενα μουσικο αρχειο που βρισκεται στα μηνυματα επειτα απο αποστολη με bt απο αλλο κινητο στη μουσικη?

Το αρχείο αποθηκεύεται αυτόματα στον φάκελο E:/received files και αυτόματα πάει στην μουσική, αρκεί να κάνεις ανανέωση βιβλιοθήκης :)

Να πω την αλήθεια, πρό PR1.1 δεν έιχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα πέρα του wifi.

Τώρα με την PR1.1 μου κάνει κάτι ψιλοκουλά, αλλά ελπίζω να στρώσει.

Βλεπω επισης κατι περιεργα παγωματακια που και που. Πολυ πλακα θα χει να προκυψουν προβληματα εκει που δεν υπηρχαν

μια ερωτιση παιδια να κανω.πριν λιγο περασα μεσω nokia beta lambs,την εφαρμογη diagnostics.και ποιο κατω λεει αυτο (Παρακαλώ σημειώστε ότι το app πρέπει να εγκατασταθεί στο C: drive ).εγω την εγκατεστησα στην καρτα μου.εκανα μ.......;διοτι μου δουλευει κατα τα αλλα!στην μνημη του τηλεφωνου που ειναι το c drive; Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Έχει δοκιμάσει κανείς τον πομπό fm στο ράδιο του αυτοκινήτου εν κινήσει? Γιατί σε μένα παίζει μόνο με το αυτοκίνητο σταματημένο.Ευχαριστώ

Βλεπω επισης κατι περιεργα παγωματακια που και που. Πολυ πλακα θα χει να προκυψουν προβληματα εκει που δεν υπηρχαν

Εγω παγωματακια και κολληματα δεν εχω δει καθολου ισα ισα. Ανακαλυψα ομως ενα μικρουλι bug που (νιμιζω) δεν υπηρχε. Αν εχεις το τηλεφωνο εκτος συνδεσης και σε εξοικονομιση ενεργειας, το κλεισεις και το ξαναανοιξεις ενω παραμενει σε εξοικονομιση ενεργειας, ενεργοποιειται απο μονη της η δονηση της οθονης αφης. Ισως μαλιστα αυτη η αυτοματη ενεργοποιηση της δονισης της οθονης αφης να μου συνεβη και χωρις την παραπανω διαδικασια ενω εχω ο τηλεφωνο σε εξοικονομιση ενεργειας. Θα το παρακολουθω να δω τι παιζει...

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Παιδιά, ηρεμήστε λίγο. Είμαι κι εγώ σφόδρα απογοητευμένος από τις σημερινές εξελίξεις, και το δηλώνω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω ποτε Windows Phone από τη Nokia, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το N8 μου έχει κάποιο πρόβλημα. Και το λέω γιατί βλέπω αρκετούς, εντελώς παρορμητικά και αψυχολόγητα, να λένε ότι θέλουν να το πουλήσουν. Ίσα ίσα, το τηλέφωνό μας είναι πλέον συλλεκτικό. Κρατήστε το όσο περισσότερο μπορείτε.

Beware of the Steves...

Jobs, Ballmer, Elop :rocket:

Ίσα ίσα, το τηλέφωνό μας είναι πλέον συλλεκτικό. Κρατήστε το όσο περισσότερο μπορείτε.

Πίστεψέ με, η "συλλεκτικότητα" του συγκεκριμένου τηλεφώνου, είναι το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει αυτή τη στιγμή!:lol: Εγώ το μόνο που θέλω για να μην απογοητευτώ, είναι τουλάχιστον η PR2 που μας υποσχέθηκε η Nokia. Και μετά ας κάνει ό,τι θέλει... κάτι θα ξέρουν αυτοί για τις όποιες αποφάσεις έχουν πάρει! Η συσκευή πραγματικά είναι από τις πιό πλήρεις και απροβλημάτιστες της εταιρίας. Και από την άλλη, που ξέρετε...μπορεί η PR3 να είναι αντί για Symbian4/Maemo...Windows!:p (ΟΚ, μη βαράτε...είπα να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα!:rolleyes:)

Δυστυχως πανω που λεγαμε για σταθεροτητα επαθα το εξης εξοργιστικο. Κολλησε η λειτουργια ολων των widget στο n8 μου (accu weather, battery monitor, memory info και κατι αλλα) χωρις κανεναν προφανη λογο και χωρις να εχω βαλει καμια εφαρμογη...Σαν να μην μπορει να κανει προσβαση στα δεδομενα του κινητου.Tα χω παρει αλλα δε θα κανω reboot...καμια γνωμη; Αν και αυτο ειναι καινουριο φρουτο...

.... Και από την άλλη, που ξέρετε...μπορεί η PR3 να είναι αντί για Symbian4/Maemo...Windows!:p (ΟΚ, μη βαράτε...είπα να ελαφρύνω λίγο την ατμόσφαιρα!:rolleyes:)

Κι εγώ το σκέφτηκα... Λέτε;

χαχαχα :lol: του κρατας μουτρα που κολλησε ? :p:lol:

Ασε γιατι το προβλημα ειναι οβαρο τελικα ουτε το social δουλευει πια δε ξερω τι να κανω εχω μια υποψια οτι φταιει το mod που ειχα περασμενο αλλα και που το εβγαλα τα ιδια...:mad:

Βγάλτα απ την οθονη των widget και ξαναβάλτα, μου το έκανε και εμενα μετα την αναβαθμιση. (Μην τα απεκαταστήσεις απλα βγάλτα απ την οθονη)

Βγάλτα απ την οθονη των widget και ξαναβάλτα, μου το έκανε και εμενα μετα την αναβαθμιση. (Μην τα απεκαταστήσεις απλα βγάλτα απ την οθονη)

Το εκανα και αυτο αλλα τπτ. Το προβλημα εχει επεκταθει σχεδον σε ολα τα widgets ακομα και οταν παω να τα ανοιηω απο το μενου...Παω να ανοιξω τα κοινονικα δικτια απο το μενου και μου λεει sorry uninstall and reinstal comunities

παιδιαααα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα...ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!:)

δεν λειτουργεί ο κοσμος έτσι και sorry για το ύφος μου......

ο μισος κοσμος(ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΒΑΛΑ) δεν ξερει καν οτι η νοκια η η οποιαδήποτε νοκια θα βγαλει windows η δεν ξερω εγω τι....

παιδια ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ Ε Λ Ε Ο Σ......:rolleyes:

εχετε ενα κινητο που κανει παπαδες ......ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ!!!!!!

ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΣ.....

σημερα μου κόλλησαν τα windows στο pc......στην δουλεια το βραδυ παω στον κομπιουτερά μας εκει και του λεω το και το....μου λεει δωσμου στικακι να σου δωσω το κρακ...κτλ κτλ του λεω δεν εχω....αλλα εχω το n8....οταν απο το στικακι του περασαμε το κρακ στο κινητο μου εμεινε με το στομα ανοιχτο....!!!!:):):)

να μην μιλησω για τις Photos(θεε μου οπου και αν παω οτι και αν τραβηξω ολα ειναι για κορνιζα!!!!!!!!!!!!!!!!)...

να μην μιλησω οτι πριν απο λιγο ημουν στον κολλητό μου και ακουγαμε το νεο single της lady gaga απο το ραδιακι του.....και ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ "ΜΑΜΗΣΤΕ" ΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΝΟΚΙΑ...!!!

ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ....:)

Έχει δοκιμάσει κανείς τον πομπό fm στο ράδιο του αυτοκινήτου εν κινήσει? Γιατί σε μένα παίζει μόνο με το αυτοκίνητο σταματημένο.Ευχαριστώ

βγαλε την κεραια απο το αμαξι(αν μπορεις) και θα παιξει καμπανα...!!!!!!

Edited by freddaras

παιδιαααα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα...ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!!:)

δεν λειτουργεί ο κοσμος έτσι και sorry για το ύφος μου......

ο μισος κοσμος(ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΒΑΛΑ) δεν ξερει καν οτι η νοκια η η οποιαδήποτε νοκια θα βγαλει windows η δεν ξερω εγω τι....

παιδια ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ Ε Λ Ε Ο Σ......:rolleyes:

εχετε ενα κινητο που κανει παπαδες ......ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ!!!!!!

ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΟΣ.....

σημερα μου κόλλησαν τα windows στο pc......στην δουλεια το βραδυ παω στον κομπιουτερά μας εκει και του λεω το και το....μου λεει δωσμου στικακι να σου δωσω το κρακ...κτλ κτλ του λεω δεν εχω....αλλα εχω το n8....οταν απο το στικακι του περασαμε το κρακ στο κινητο μου εμεινε με το στομα ανοιχτο....!!!!:):):)

να μην μιλησω για τις Photos(θεε μου οπου και αν παω οτι και αν τραβηξω ολα ειναι για κορνιζα!!!!!!!!!!!!!!!!)...

να μην μιλησω οτι πριν απο λιγο ημουν στον κολλητό μου και ακουγαμε το νεο single της lady gaga απο το ραδιακι του.....και ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΜΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΝΟΚΙΑ...!!!

ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ....:)

Πέστα ρε φίλε. Έχεις απόλυτο δίκιο για τις εξαιρετικές δυνατότητες του "εργαλείου" Ν8. Το κινητό είναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή στην αγορά με μοναδικές δυνατότητες. Άλλωστε καμία συσκευή δεν την "παντρευέσαι" για μια ζωή είτε είναι Nokia είτε Iphone είτε είτε... Όσοι το επιλέγουν, το επιλέγουν για συγκεκριμένους λόγους και γνωρίζουν απο πριν τις δυνατότητες που τους προσφέρει. Άρα είναι καλυμμένοι σύμφωνα με αυτό που αγοράζουν. Το τι θα γίνει μετά απο 1 ή 2 χρόνια όσων αφορά το λογισμικό των Nokia κανείς δεν το ξέρει και θα το δούμε όλοι όταν έρθει ο καιρός. Προς το παρόν απολαύστε το μοναδικό Ν8 και αφήστε τον χρόνο να δείξει για τα υπόλοιπα. Πάντα φιλικά!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...