SubeRip Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 ελληνικους υποτιτλους δεν τους αναγνωριζει. εμενα τουλαχιστον οχι. μονο λατινικους χαρακτηρες. αν ξερει κατι παραπανω καποιος ας μας διαφωτισει τους αναγνωριζει και τους δειχνει μια χαρα τοσο στην οθονη του κινητου οσο και σε hdmi.... Ανοιξε τους με το notepad και κανους save sas "ANSI" /Unicode Θα σου δουλεψουν Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) Καλησπέρα φίλε Όπως είπα σε προηγούμενο Post το δικό μου έχει Product code 059F3B2(ασημί Cosmote branded) και πέρασα με navi και phoenix το 059F053. σήμερα το μεσημέρι έκανα έλεγχο για ενημερώσεις και ΝΑΙ ήρθε και σε εμένα η ενημέρωση μέσω ΟΤΑ. Η αλήθεια είναι οτι δεν περίμενα να γίνει τόσο σύντομα επειδή είπε ο φίλος ο spyros και ο mirorofsorrow οτι μέσω ΟΤΑ γίνονται μόνο οι εφαρμογές χωρίς να κατεβάζει γλώσσα, βάση Product code. και έτσι περίμενα οτι θα πρέπει να το κάνω πάλι μέσω phoenix. Επειδή με ενδιαφέρει πότε θα έρθει η ενημέρωση απο την Cosmote σε παρακαλώ να μας ενημερώσει κάποιος. Παντως αν έρχονται έτσι γρήγορα οι αναβαθμήσεις μέσω ΟΤΑ με ένα απλο Φλασαρισμα με φοινικα αξιζε τον κοπο. Πρόσεξε, οι αναβαθμίσεις ΟΤΑ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στις αναβαθμίσεις λογισμικού της συσκευής (*#0000#) και στις αναβαθμίσεις των ενσωματωμένων εφαρμογών (εφαρμογή ενημέρωση λογισμικού). Όταν αναβαθμίσεις το λογισμικό της συσκευής, το κανείς είτε ΟΤΑ ώστε να μην χάσεις τις γλώσσες ή μέσω του ovi suite που αν έχεις ήδη ελληνικό, δεν σε ενδιαφέρει. Όταν περνάς την ελληνική γλώσσα σε μη ελληνική συσκευή, δεν αλλάζεις product code, έτσι οι αναβαθμίσεις θα σου έρχονται σύμφωνα με το αρχικό της product code (αφού αυτό δεν άλλαξε ποτέ). Αυτό είναι καλό γιατί και γρήγορα παίρνεις όλες τις νέες αναβαθμίσεις και ενημερώσεις εφαρμογών και την ελληνική γλώσσα διατηρείς. Από αυτά ελπίζω μέσ κατάλαβες ότι δεν σε ενδιαφέρει πλέον (αφού έχεις αναβαθμίσει την συσκευή σου) το ποτέ θα γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση σε άλλα product code. Edited February 10, 2011 by mirrorofsorrow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas023 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Από το Ελληνικό site της Nokia: Οι ακόλουθες νέες λειτουργίες και επιλογές ενημέρωσης είναι διαθέσιμες για το Nokia N8-00. Η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού για το Nokia N8 είναι η 013.016 Βελτιώσεις στην απόδοση και τη χρηστικότητα Βελτιωμένη εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης Νέα έκδοση του Καταστήματος Ovi Νέα έκδοση του Quick Office Βελτιωμένο ημερολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 τους αναγνωριζει και τους δειχνει μια χαρα τοσο στην οθονη του κινητου οσο και σε hdmi.... Ανοιξε τους με το notepad και κανους save sas "ANSI" /Unicode Θα σου δουλεψουν οχι ανσι ρε... κανονικα ολοι σχεδον οι υποτιτλοι ειναι σε ανσι αλλα δεν τους παιζει το ν8 γιαυτο το αλλαζουμε σε unicode η utf-8 Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas89 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Καλησπέρα έκανα σήμερα την αναβάθμηση PR1.1 για το n8 μου κυρίος για το πρόβλημα ότι έκανε επανεκινήσεις μόνο του. Απο τότε έκανε 1 επανεκίνηση που σημαίνει οτι μαλλόν δεν έκανε κατι η αναβάθμηση. Μου προτείνεται κάποια λύση για αυτό? καμιά απάντηση για το ερωτημά μ ? :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 καμιά απάντηση για το ερωτημά μ ? :( Εγώ στη θέση σου θα το είχα πάει ήδη σε ένα NokiaCare να το δούνε ... http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 καμιά απάντηση για το ερωτημά μ ? :( Πως μπορούμε να ξέρουμε γιατί σου κάνει επανεκκινήσεις όταν δε δίνεις καμία πληροφορία? Τι εφαρμογές έχεις βάλει? Τι συσκευή έχεις (ελληνική, ποντιακή κτλ) , πότε την πήρες, σου έχει πέσει, και χίλιες άλλες δυο ερωτήσεις που μπορεί να οδηγήσουν μια συσκευή σε οποιοδήποτε πρόβλημα επανεκκινήσεων με πιο πιθανό να είναι ελατωματική... monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas89 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) Εγώ στη θέση σου θα το είχα πάει ήδη σε ένα NokiaCare να το δούνε ... το πίγα κ μ είπαν να περιμένω την αναβάθμηση. όχι μόνο μία φορά το έκανε Πως μπορούμε να ξέρουμε γιατί σου κάνει επανεκκινήσεις όταν δε δίνεις καμία πληροφορία? Τι εφαρμογές έχεις βάλει? Τι συσκευή έχεις (ελληνική, ποντιακή κτλ) , πότε την πήρες, σου έχει πέσει, και χίλιες άλλες δυο ερωτήσεις που μπορεί να οδηγήσουν μια συσκευή σε οποιοδήποτε πρόβλημα επανεκκινήσεων με πιο πιθανό να είναι ελατωματική... ελλινική έκδοση έχω κ το μόνη εφαρμογή το όπερα 10 . Δεν μ έχει πέσει ποτε το πήρα τα χριστούγεννα. Όταν το πήγα στο κατάστημα μ λέγαν οτι με αναβάθμηση θα λυθεί το πρόβλημα κ οτι ήταν γενικό .... το είχε κανείς απο εσάς αυτό? Edited February 10, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniss2k Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Καλησπέρα σε όλους.Έχω κάτι ταινίες στα 720p τη πρέπει να κάνω για να μπορεί να παίξει στο N8?Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Καποιος αν ξερει ας βοηθησει... Ειχα στη μουσικη 5 τραγουδια τα οποια εσβησα.Μου εμειναν ομως οι ετικετες των αλμπουμ και δεν σβηνονται με τιποτα.Καμμια ιδεα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Όταν περνάς την ελληνική γλώσσα σε μη ελληνική συσκευή, δεν αλλάζεις product code, έτσι οι αναβαθμίσεις θα σου έρχονται σύμφωνα με το αρχικό της product code (αφού αυτό δεν άλλαξε ποτέ). Αυτό είναι καλό γιατί και γρήγορα παίρνεις όλες τις νέες αναβαθμίσεις και ενημερώσεις εφαρμογών και την ελληνική γλώσσα διατηρείς. Από αυτά ελπίζω μέσ κατάλαβες ότι δεν σε ενδιαφέρει πλέον (αφού έχεις αναβαθμίσει την συσκευή σου) το ποτέ θα γίνει διαθέσιμη η αναβάθμιση σε άλλα product code. Το θέμα είναι οτι εμένα δεν ήταν ξένη η συσκευή αλλα cosmote branded αυτο με προβληματίζει πως πήρα το λογισμικό αφού το product μου ειναι απο τα πιο αργα σε ενημερωση;(δεν με χαλασε κιολλας:p) αυτο θελω να μάθω γιαυτό ρώτησα τους φίλους με το product μου να απαντήσουν, για να δώ αν οι αναβαθμίσεις λογισμικού της συσκευής(με OTA *#0000#) έρχοντα βάση περασμένο firmware (059F053) η product code(059F3B2). ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις! Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Nikolas89 μια επανεκιννηση δεν ειναι τιποτα! Ειναι κατι φυσιολογικο, ειδικα σε κινητα με ανοιχτο λειγουργικο. Αν σου κανει συνεχομενες ν΄ανησυχησεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Ειδατε καμια διαφορα με την αναβαθμηση?στην επομενη λετε να μπορουμε να δουμε HD βιντεο sto youtube,κ να στοιχειοθετήτε η στηλει μονη της με το που κανουμε ζουμ?αν γινει αυτο θα ειναι το τελειο κινητο, αλλα αν δεν γινει με βλεπω με galaxy s2.. χαρτες για ελλαδα απο που θα κατεβασω?γινετε να τους κατεβασω κατευθείαν μεσο κινητου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 filippos_04 προσωπικα δεν ειδα καποια ουσιαστικη διαφορα. Οσο αφορα τους χαρτες, εγω τους κατεβασα μεσω του ovi suite απο το pc χτες που εκανα την αναβαθμιση. Μαλιστα, εκτος απο χαρτες ειχε και φωνητικη καθοδηγηση κ.α. για πολλες χωρες! Κοιταξε το... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas89 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Nikolas89 μια επανεκιννηση δεν ειναι τιποτα! Ειναι κατι φυσιολογικο, ειδικα σε κινητα με ανοιχτο λειγουργικο. Αν σου κανει συνεχομενες ν΄ανησυχησεις... Σήμερα με την νέα αναβάθμηση έκανε μία επανακίνηση .... πριν έκανε τουλάχιστον 10 τη μέρα ++ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Κοιταξε το πως θα παει και τις επομενες ημερες, και αν δεις οτι σου κανει παλι συχνες επανεκιννησεις δωστο σε nokia care. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Καποιος αν ξερει ας βοηθησει... Ειχα στη μουσικη 5 τραγουδια τα οποια εσβησα.Μου εμειναν ομως οι ετικετες των αλμπουμ και δεν σβηνονται με τιποτα.Καμμια ιδεα?? Φιλε μου μία φορά που είχα ένα κατεστραμένο αρχείο και δεν μπορούσα να το σβήσω με τίποτα.. έβγαλα την κάρτα σιμ και άνοιξα το τηλ σε κατάσταση εκτός σύνδεσης και μετά το έσβησα κανονικά... δοκιμασε το και πες! Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 ολοι πηρατε βρε παιδια....:D αναβαθμιση? Εγω δεν εχω παρει ακομα...να περιμενω?:( Ως ποτε....?:mad: android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas89 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Κοιταξε το πως θα παει και τις επομενες ημερες, και αν δεις οτι σου κανει παλι συχνες επανεκιννησεις δωστο σε nokia care. η Φάση είναι ότι ούτε σε νόκια care δεν κάναν τίποτα...(γιατι το πήγα) . Οταν τους το είπα μ είπαν ναι υπάρχει γενικό πρόβλημα με αυτό κ θα σ κάνουμε αναβάθμηση ( :!: Ενώ ήδη ειχα την τελευταία έκδοση :!: ) . Μ το δίνουν υποτήθετε κομπλέ κ έβαλα μόνο ovi maps και opera 10 .... κ έχουμε παλι τα ίδια μετα του έκανα κ hard reset πάλι τα ίδια .... τι έκαναν δηλαδή ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean07 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Το πήγα σε nokia care μιας και είναι και φίλος και μου πέρασε τη αναβάθμιση 0.12 0.13 Α, είχε και το μπλε ν8 το οποίο τελικά δε λέει, δλδ καμία σχέση με τις φωτογραφίες που το παρουσιάζουν εκεί είναι πολύ καλύτερο και πιο ζωντανό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vangelsak Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Φιλε μου μία φορά που είχα ένα κατεστραμένο αρχείο και δεν μπορούσα να το σβήσω με τίποτα.. έβγαλα την κάρτα σιμ και άνοιξα το τηλ σε κατάσταση εκτός σύνδεσης και μετά το έσβησα κανονικά... δοκιμασε το και πες! Το δοκιμασα δυστυχως τιποτα...:worry::cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Nikolas89 δεν σου εξηγησαν τι εκαναν; Ξαναπερασαν το λειτουργικο;;; Δεν ειναι φυσιολογικο για τοσες πολλες επανεκιννησεις, εμενα δεν μου το εκανε ουτε πριν ουτε μετα την αναβαθμιση. Δωστο και πες να το στειλουν στα κεντρικα της νοκια μηπως εχει προβλημα καμια πλακετα! Σε καλυπτει η εγγυηση ουτως η αλλως, ειναι υποχρεωμενοι να στο φτιαξουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas89 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Nikolas89 δεν σου εξηγησαν τι εκαναν; Ξαναπερασαν το λειτουργικο;;; Δεν ειναι φυσιολογικο για τοσες πολλες επανεκιννησεις, εμενα δεν μου το εκανε ουτε πριν ουτε μετα την αναβαθμιση. Δωστο και πες να το στειλουν στα κεντρικα της νοκια μηπως εχει προβλημα καμια πλακετα! Σε καλυπτει η εγγυηση ουτως η αλλως, ειναι υποχρεωμενοι να στο φτιαξουν... Μυρίζομαι ελλατοματική παραλλαβή την περίοδο που το πήρα. γιατι κ ένασ φίλος μ π πήρε 2 μέρες μετά το ίδιο κινιτό έχει πάλι τα ίδια προβλήματα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannos7650 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 οι κανούριοι χάρτες περιλαμβάνονται στην αναβάθμιση ή πρέπει να τους κατεβάσουμε ξεχωριστά από το Ovi? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) οι κανούριοι χάρτες περιλαμβάνονται στην αναβάθμιση ή πρέπει να τους κατεβάσουμε ξεχωριστά από το Ovi? στο ovisuite η στο ovi maps στο κινητο σου. δεν εχει τετοια στοιχεια η αναβαθμιση λογισμικου. η αναβαθμιση του χαρτη της ελλαδας ηρθε προχτες. @tarirs αν οντως ειναι ελληνικο το κινητο σου κατι δεν παει καλα. απο χτες το πρωι τα ελληνικα σκουρο γκρι ειχαν παρει την αναβαθμιση. για δες το product code σου ξανα με *#0000# και εκει κανε ευρεση ενημερωσεων 2 @ Nikolas89 φιλε μπες στο οβι και κανε ξανα εγκατασταση του λογισμικου αλλιως πηγαινετο πισω Edited February 10, 2011 by kaivlorapanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts