sokis8 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 θα γίνω εριστικός.αλλά εγώ γιατί ΔΕΝ εχω πρόβλημα με το ίντερνετ και τις αυτόματες συνδεσεις.μήπως κάτι λάθος στις ρυθμίσεις έχετε κάνει? Ούτε και γω έχω πρόβλημα απο την στιγμή που ξαναρύθμισα τα email σύμφωνα με οδηγίες κάποιου φίλου εδώ. Διαγράφεις τους λογαριασμούς mail και τους ξαναδημιουργείς. Απλά στο σημείο που σου ζητά αν συμφωνείς με τους όρους της ΝΟΚΙΑ, εσύ επιλέγεις όχι και αυτό είναι όλο. Απο τότε και μετά δεν έχω κανένα πρόβλημα επανασυνδέσεων. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο λογαριασμός της Hol και του Hotmail δεν συνδέεται. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος? Ακόμα υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε όταν μπαίνω στο wifi του σπιτιού να συνδέεται αυτόματα και να συγχρονίζει τα mail? Μόνο στο wifi όμως και όχι σε άλλους προορισμούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ακόμα υπάρχει κάποια ρύθμιση ώστε όταν μπαίνω στο wifi του σπιτιού να συνδέεται αυτόματα και να συγχρονίζει τα mail? Αυτό το πρόβλημα έχω κ εγω.. My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Προσπαθούν να συνδεθούν συνέχεια ή μόνο όταν πας χειροκίνητα στην οθόνη αναμονής που βρίσκονται αυτά τα widgets; Εγώ τα έχω βάλει στην 3η οθόνη και πάντα σε θέση εκτός σύνδεσης αλλά μόλις πάω στην 3η οθόνη προσπαθούν να κάνουν ανανέωση. αυτο πρεπει να συμβαινει....και μαλιστα παει να συνδεθει και με 3g οταν δεν υπαρχει wifi...:rolleyes: τεσπα παιδια ουτε εγω εχω κανενα προβλημα(μια φορα μονο κόλλησε με ενα wifi και δεν ξεκολλούσε...) απλα οταν βαζω widgets που απαιτουν συνδεση ενω τα εχω εκτος συνδεσης συμβαινει αυτο το παραπανω... για καποιον που δεν ξερει τι παιζει ομως η δεν ειναι ενημερωμένος επικρατει χαος.... υπαρχει θεματακι εδω και πρεπει να το λυσουν..... για μενα τα βασικοτερα προβληματα που εχει αυτη την στιγμη το κινητο ειναι .. 1)ολα τα παραπανω 2)browser(θελει δουλεια) 3)τρασμιτερ δεν λειτουργει με bluetooth ακουστικο... 4)mms (λυνεται βεβαια με το κολπακι αλλα και παλι ειναι σπαστικο).... 5)θα βαζα και το θεμα με τα mail αλλα μετα το γνωστο κολπακι σε μενα ολα δουλευουν ρολοι....:) αν τα λυσουν αυτα...ειμαι καλυμενος 100% απο την συσκευη.... (το 2 δεν με νοιαζει και τοσο με τον οπερα ειμαι καλυμενος....) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Μόλις μου ήρθαν όλα τα mail 2 ημερών μαζεμένα.. Παρατήρησα ότι τώρα στο hotmail widget μου υπάρχει ένα "@" πάνω δεξιά στο κουτάκι.. Άλλο κ αυτό.. My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) 3)τρασμιτερ δεν λειτουργει με bluetooth ακουστικο... Όσον αφορά αυτό, μήπως είναι το ίδιο που συμβαίνει όταν έχεις ενσύρματα ακουστικά και προσπαθήσεις να ανοίξεις τον FM transmitter; Βγάζει μήνυμα ότι ο transmitter δε μπορεί να λειτουργήσει όταν είναι συνδεδεμένο κάποιο εξάρτημα. Μήπως κι εδώ συμβαίνει το ίδιο; Θα μπορούσε να είναι hardware περιορισμός του μέγιστου αριθμού audio καναλιών που μπορούν να τρέξουν ταυτόχρονα στο Ν8; :what: Edited February 5, 2011 by panosz75 Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Παιδια να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτει!Οταν ειναι να παραλαβω την συσκευη τι πρεπει να κοιταξω στο κουτι για να σιγουρευτω οτι δεν ειναι παραεισαγωγης και πως ξεχωριζεις μια συσκευη αν ειναι branded ή unbranded? ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) Παιδια να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτει!Οταν ειναι να παραλαβω την συσκευη τι πρεπει να κοιταξω στο κουτι για να σιγουρευτω οτι δεν ειναι παραεισαγωγης και πως ξεχωριζεις μια συσκευη αν ειναι branded ή unbranded? - Δες αν λεει απεξω made in finland - Αν εχει ιριδιζουσα ταινια που να λεει νοκια, να μην κομμενη και εχει περαστει απο πανω με λευκη ταινια Edited February 5, 2011 by SubeRip Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_kougi Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) Καλησπέρα. Χθες αγόρασα το Νοκια Ν8 και κάθε τρεις και λίγο πεταγόταν ένα μήνυμα που έλεγε για αναβάθμιση λογισμικού. Την έκανα την αναβάθμιση , έκανε reboot το κινητό και όταν το άνοιξα είχε χαθεί εντελώς η ελληνική γλώσσα από το κινητό. Δε με ενδιαφέρει τόσο να είναι ελληνικό το menu (έτσι κι αλλιώς αυτο σε αγγλικά το έχω) όσο να μπορώ να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες. Δοκίμασα την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω αυτό το πρόβλημα? (Την αναβάθμιση την έκανα μέσω ovi suite) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια. Edited February 5, 2011 by n_kougi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Καλησπέρα. Χθες αγόρασα το Νοκια Ν8 και κάθε τρεις και λίγο πεταγόταν ένα μήνυμα που έλεγε για αναβάθμιση λογισμικού. Την έκανα την αναβάθμιση , έκανε reboot το κινητό και όταν το άνοιξα είχε χαθεί εντελώς η ελληνική γλώσσα από το κινητό. Δε με ενδιαφέρει τόσο να είναι ελληνικό το menu (έτσι κι αλλιώς αυτο σε αγγλικά το έχω) όσο να μπορώ να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες. Δοκίμασα την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά τίποτα. Τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω αυτό το πρόβλημα? (Την αναβάθμιση την έκανα μέσω ovi suite) Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια. την εκανεσ με το πισι σου ε? :worry: αυτο σημαινει οτι ειναι παραεισαγωγης... απλα να το ξερεις για το μελλον, μην το ξανακανεις με το πισι αλλα κατευθειαν απο το κινητο στο θεμα μας.... περνα με το phoenix το ελληνικο firmware... πληροφοριες στην αρχικη σελιδα για τα s^3 Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 - Δες αν λεει απεξω made in finland - Αν εχει ιριδιζουσα ταινια που να λεει νοκια, να μην κομμενη και εχει περαστει απο πανω με λευκη ταινια και για να δω αν ειναι ελληνικης προελευσης πρεπει να λεει greece ή κατι τετοιο?Το product code αναγραφεται απεξω?Επισης επειδη θα το παρω απο cosmote ή γερμανο δεν θελω να εχει μεσα cosmote myview και τετοια..αυτο πως το ελεγχω? ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo67 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 και για να δω αν ειναι ελληνικης προελευσης πρεπει να λεει greece ή κατι τετοιο?Το product code αναγραφεται απεξω?Επισης επειδη θα το παρω απο cosmote ή γερμανο δεν θελω να εχει μεσα cosmote myview και τετοια..αυτο πως το ελεγχω? Ναι θα λεει και greece στο κουτι καπου στο πλαι και επισης για να εισαι 1000% σιγουρος παρε ενα τηλ την ωρα που θα το παραλαμβανεις σε ενα οποιοδηποτε nokia care για να το τσεκαρεις μαζι τους με τον αριθμο imei που ειναι πανω στο κουτι;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Παντως η εξοικονομηση ενεργειας βοηθαει παρα πολυ. Απο την τεταρτη κρατησε μεχρι και σημερα με 3-4 τηλεφωνηματα αλλα με αρκετο ραδιοφωνο αυτες τις μερες. Αρα αν ειμαστε καπου οπου δεν μπορουμε να το φορτιζουμε καθε ωρα και λιγακι τοτε η λυση ειναι η εξοικονομηση ενεργειας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 (edited) το πληκτρολόγιο στα μηνύματα και το Τ9 δεν μπορούσαν να κρατήσουν το ίδιο με το 5800 που ήταν απίστευτα βολικά και σωστά. το Τ9 μπερδεύετε εύκολα και το backspace είναι σε τελείως άβολο σημείο , τα πλήκτρα είναι μικρά και πατάς ότι να ναι. Το άλλο που με ενοχλεί είναι που με την τόσο ευαίσθητη οθόνη αφής την ώρα της κλίσης πατάς τα κουμπιά της ανοιχτής ακρόασης και το κόκκινο του τερματισμού της κλίσης. Εχω ακυρώσει τηλέφωνα χωρίς να το καταλάβω Η μπαταριά στην δεύτερη φόρτιση κράτησε 2 μέρες με πολλά μηνύματα παρά πολλά τηλέφωνα , αρκετό ιντερνέτ και ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση ενέργειας . πιστεύω πως το πλεονέκτημα με τα ελληνικά είναι ότι ανοίγεται για πρώτη φορά και γίνεται σωστά η φόρτιση της μπαταρίας , ενώ με τα παρεισαγωγής (οπως το δικό μου) για να περάσουν τα ελληνικά κάνουν κάποια φόρτιση Edited February 6, 2011 by tempes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uNliKe Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 καλημερα σας :) γνωριζει κανεις πως μπορω να συνδεσω το κινητο με το home media server του pc? με το ν95 μπορουσα,τωρα δεν το βρισκω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 γνωριζουμε αν με την 1.1 θα φτιαχτει το προβλημα με το ραδιοφωνο που κρασαρει? υπαρχει καποια αλλη λυση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Λύστε μου μία απορία: Είναι ένας συγκεκριμένος ήχος που θέλω να βάλω για ξυπνητήρι, ένας ήχος που υπάρχει στα C6-00 και C6-01, συγκεκριμένα το αρχείο "Alarm 2.aac". Ό,τι κι αν έκανα, δεν το βλέπει το Ρολόι. Του άλλαξα όνομα, το μετέτρεψα σε mp3, σε wav, τίποτα. Τι μπορεί να φταίει; :what: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_kougi Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 (edited) την εκανεσ με το πισι σου ε? :worry: αυτο σημαινει οτι ειναι παραεισαγωγης... απλα να το ξερεις για το μελλον, μην το ξανακανεις με το πισι αλλα κατευθειαν απο το κινητο στο θεμα μας.... περνα με το phoenix το ελληνικο firmware... πληροφοριες στην αρχικη σελιδα για τα s^3 Με το pc την εκανα γιατι οταν πηγα να την κανω κατευθειαν απο το κινητο μου ελεγε οτι πρεπει να το συνδεσω με usb καλωδιο στον υπολογιστη. Επειδη δε βρισκω κατι σχετικο με το phoenix και το firmware μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ αν ειναι ευκολο? Ευχαριστω. Edited February 6, 2011 by mirrorofsorrow Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Με το pc την εκανα γιατι οταν πηγα να την κανω κατευθειαν απο το κινητο μου ελεγε οτι πρεπει να το συνδεσω με usb καλωδιο στον υπολογιστη. Επειδη δε βρισκω κατι σχετικο με το phoenix και το firmware μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ αν ειναι ευκολο? Ευχαριστω. δεν εχω... απο ενος φιλου βολευτηκα μια φορα που το χρειαστηκα... αν βρω θα σε στειλω πμ !:O Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_kougi Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 δεν εχω... απο ενος φιλου βολευτηκα μια φορα που το χρειαστηκα... αν βρω θα σε στειλω πμ !:O Να ρωτησω και κατι αλλο: Το οτι ειναι παραεισαγωγης (λεει στο κουτι HUNGARY CV και δεν υπηρχε η ταινια της νοκια στο κουτι αλλα μια ασπρη ταινια) δε σημαινει οτι μπορω να το παω πισω στη WIND απ'οπου το πηρα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 αλλη μια ερωτηση αμα το φλασαρω με τον φοινικα παιζει να φτιαξει η εφαρμογη του ραδιοφωνου η μπα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 (edited) Λύστε μου μία απορία: Είναι ένας συγκεκριμένος ήχος που θέλω να βάλω για ξυπνητήρι, ένας ήχος που υπάρχει στα C6-00 και C6-01, συγκεκριμένα το αρχείο "Alarm 2.aac". Ό,τι κι αν έκανα, δεν το βλέπει το Ρολόι. Του άλλαξα όνομα, το μετέτρεψα σε mp3, σε wav, τίποτα. Τι μπορεί να φταίει; :what: Ψάξε καλύτερα βρε.. Αφού το μετέτρεψες κιόλας δεν παίζει να μην το βλέπει.. το πληκτρολόγιο στα μηνύματα και το Τ9 δεν μπορούσαν να κρατήσουν το ίδιο με το 5800 που ήταν απίστευτα βολικά και σωστά. το Τ9 μπερδεύετε εύκολα και το backspace είναι σε τελείως άβολο σημείο , τα πλήκτρα είναι μικρά και πατάς ότι να ναι. Όντως το τ9 θέλει διόρθωμα. Και τα κουμπιά στο QWERTY ναι θα έπρεπε να ήταν λίγο μεγαλύτερα. Το μαρκάρισμα κειμένου με το δάχτυλο είναι χάλια.. Όταν επιλέγεις το κείμενο προς τα πάνω και είναι ήδη "μαυρισμένο", μετά από μόνο του εξαιρείται :confused: Τα βελάκια λειτουργούν ωραία αλλά είναι κουραστικά αν θες να μαρκάρεις μεγάλο κείμενο.. Το άλλο που με ενοχλεί είναι που με την τόσο ευαίσθητη οθόνη αφής την ώρα της κλίσης πατάς τα κουμπιά της ανοιχτής ακρόασης και το κόκκινο του τερματισμού της κλίσης. Εχω ακυρώσει τηλέφωνα χωρίς να το καταλάβω. Την ώρα της κλήσης σέρνεις το κουμπί κλειδώματος που είναι στο πλάι. Έτσι δεν ανησυχείς μήπως πατηθεί τίποτα αφού η οθόνη θα είναι κλειδωμένη :cool: Edited February 6, 2011 by Pitsikoulina My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Να ρωτησω και κατι αλλο: Το οτι ειναι παραεισαγωγης (λεει στο κουτι HUNGARY CV και δεν υπηρχε η ταινια της νοκια στο κουτι αλλα μια ασπρη ταινια) δε σημαινει οτι μπορω να το παω πισω στη WIND απ'οπου το πηρα? εδω θα σε γελασω... αλλα λογικα μπορεις να πας να τους πεις πως αφου σε φεραν παραεισαγωγης χωρις να σε ενημερωσουν, τοτε πρεπει να σε φλασαρουν τα ελληνικα:) Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_kougi Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 εδω θα σε γελασω... αλλα λογικα μπορεις να πας να τους πεις πως αφου σε φεραν παραεισαγωγης χωρις να σε ενημερωσουν, τοτε πρεπει να σε φλασαρουν τα ελληνικα:) Και σε μελλοντικη ενημερωση λογισμικου θα ξαναχαθει η ελληνικη γλωσσα? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 αλλη μια ερωτηση αμα το φλασαρω με τον φοινικα παιζει να φτιαξει η εφαρμογη του ραδιοφωνου η μπα? τι προβλημα έχεις με το ραδιο ; χθες άκουγα για πάνω απο μια ωρα και δεν παρατήρησα κάτι ...με έβαλες σε σκέψεις τώρα να το ξαναδοκιμασω :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Και σε μελλοντικη ενημερωση λογισμικου θα ξαναχαθει η ελληνικη γλωσσα? :p αμα δεν την κανεις ΟΤΑ ναι :p να ρωτησω τα υπολοιπα παιδια... σε σας την εβγαλε ΟΤΑ η ελεγε οπως στον φιλο απο δω να συνδεθει στο πισι ? Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts