Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα!

Λυπάμαι που το λέω αλλά όντως πολύ γκρίνια έχει πέσει. Αυτή τη στιγμή το Ν8 είναι το πληρέστερο κινητό που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Οι υπόλοιποι κατασκευαστές δε θα φτάσουν ποτέ να έχουν τα hardware χαρακτηριστικά που έχει το Ν8. Τολμήστε και ψάξτε το. Συμφωνώ ότι το Symbian^3 είναι όντως λιγάκι πίσω στο interface αλλά προσωπικά δεν μ ενοχλεί καθόλου. Μια χαρά πληρέστατο είναι. Σκεφτείτε ότι κάποια άλλα λειτουργικά δεν είχαν αναφορά μηνυμάτων, ούτε καν mms! Προσπαθείτε κάποιοι να βρείτε ψεγάδια στη συσκευή. Μήπως θέλετε στην επόμενη αναβάθμιση να σας κάνει και καφέ; Ηρεμείστε λιγάκι και απλά απολαύστε το Ν8. Αξίζει...

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.Ένας λόγος που έχω σταματήσει να γράφω πολύ στο Forum είναι αυτός:mad:

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπομονη φιλοι μου.ολα θα γινουν με τον καιρο τους.η νοκια ειναι μεγαλη εταιρια κ δεν νομιζω να αφησει τοσο κοσμο που την προτιμαει δυσαρεστημενο.κατι ξερουν αυτοι περισοτερο απο εμας!ας χαρουμε την συσκευη οπως λεει κ καποιος φιλος ποιο πανω.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Υπομονη φιλοι μου.ολα θα γινουν με τον καιρο τους.η νοκια ειναι μεγαλη εταιρια κ δεν νομιζω να αφησει τοσο κοσμο που την προτιμαει δυσαρεστημενο.κατι ξερουν αυτοι περισοτερο απο εμας!ας χαρουμε την συσκευη οπως λεει κ καποιος φιλος ποιο πανω.

Ευτυχως με καλυψαν οι προηγουμενοι γιατι δεν ειχα διαθεση να ποσταρω παλι για την υπερβολικη γκρινια. Βεβαια επειδη ο καθενας εχει διαφορετικες απαιτησεις και πρωτερεωτητες δικαιωμα τους να γκρινιαζαουν. Κατι μου λεει ομως οτι και μετα απο την αναβαθμιση, που για μενα εχει καθυστερησει μονο λογω των φημων και οχι επι της ουσιας, παλι πολλοι θα γκρινιαζουν και με το δικιο τους ενδεχομενως. Προτιμω παντως το ψαγμενο και γκρινιαρικο ¨κοινο¨ της νοκια απο τα προβατα της apple (συγνωμη για τον χαρακτηρισμο δεν εχω τπτ με τους ανθρωπους) που οτι βγαζει η εταιρια τους ειναι αψογο και δε κοιτανε παραδιπλα τους την πραγματικοτητα. Τελος το χω ξαναπει οτι την συσκευη την αγορααζουμε κυριως για αυτα που προσφερει τωρα. Οτι αλλο ερθει ειναι ευπροσδεκτο αλλα προς θεου ρε παιδια δεν παλιωσε ακομα το ν8!

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Καλά ρε παιδιά τι μας νοιάζει εμάς αν προτιμάτε ένα φτηνό android; Αγοράστε το να τελειώνουμε. Το κινητό το αγοράζεις γιαυτό που είναι, όχι γιαυτο που θα γίνει, αν όλα τα previews και reviews δεν σας πείθουν πρόβλημα σας  αγοράζεις το Ν8 για την καλύτερη ποιότητα κατασκευής, την τέλεια λήψη, το εξαιρετικό λειτουργικό, την καλύτερη φωτογραφική που βγήκε σε κινητό, για το HDMI, την δωρεάν καθοδήγηση για πάντα, το ράδιο και όλα όσα αναφέρονται στο εγχειρίδιο του. ΑΝ ΕΣΥ θες να το αλλάξεις γιατί δεν διώχνει καθαρά τα γράμματα ο browser του τότε φίλε μου άλλαξε το, αλλά μην κατηγορείτε κανένα, γιατί αυτή η Nokia που καθυστέρει και μας κοροϊδεύει όπως λέτε είναι η ίδια που έφτιαξε αυτό το κινητό με όλες της δυνατότητες που ανάφερα πιο πάνω. Τι να πουν και οι κάτοχοι των μήλων που δεν έχουν καν flash και δεν μπορούν να σβήσουν μια μόνο κλήση στο κινητό φαινόμενο lol(πρέπει να τις διαγράψουν όλες).

Φαντάζομαι ένα Ν8 με καλύτερο browser, flash 10, μηδέν bugs, τότε φίλε τελειώνουν όλα, κλείνουν όλοι και υπάρχει μόνο το Ν8 :D

Καλή σου μέρα, απόλαυσε τη συσκευή σου όποια και να είναι, έτσι κι αλλιώς και τα μήλα και τα ανδροειδη κάνουν καλό στον ανταγωνισμό.

"Όταν μιλάς φρόντισε να λες κάτι" Kim

εμένα πιο πολύ με χαλάει που δεν υπάρχουν προγράμματα για το κινητό από άλλες εταιρίες π.χ. teamviewer βγαίνει για όλες τις πλατφόρμες όχι όμως για symbian π.χ.2 φίλος παίζει ποκερ και του προτείνω για κινητό το n8 έρχεται μου λέει ότι στο μήλο έχει το poker.gr και όντως βγαίνει για όλα τα αλλά εκτός από symbian πρέπει να ασχοληθούν και άλλες εταιρίες με το symbian.

κάτι άλλο πως μπορώ να αλλάξω την γλωσσά εκφώνησης για τις επαφές όταν με καλούν. να βάλω μια γυναικεία φωνή ??

κάτι άλλο πως μπορώ να αλλάξω την γλωσσά εκφώνησης για τις επαφές όταν με καλούν. να βάλω μια γυναικεία φωνή ??

Από όσο θυμάμαι δεν γίνεται... (τουλάχιστον ακόμα). Είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε τον Πέτρο!

:ninja:

Πέρα από τη προσωπική αξιολόγηση του καθενός υπάρχουν και τα Benchmarks.

Ρίξετε μια ματιά στα αποτελέσματα μετρήσεων που δημοσιεύονται στο τελευταίο PC MAGAZINE για 8 smartphones μεταξύ των οποίων και το Νοκια Ν8. Τα συμπεράσματα δικά σας.

http://i1205.photobucket.com/albums/bb437/sv8rx/n8.jpg

Από όσο θυμάμαι δεν γίνεται... (τουλάχιστον ακόμα). Είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε τον Πέτρο!

Πως γινετε αυτο,σε ποιες ρυθμισεις πας?

android or ios or wm......who cares.....???

Υπάρχει κάπου να διαβάσουμε τη διαδικασία και τη μεθοδολογία που έγιναν οι συγκεκριμένες μετρήσεις;

Υπάρχει κάπου να διαβάσουμε τη διαδικασία και τη μεθοδολογία που έγιναν οι συγκεκριμένες μετρήσεις;

Μόνο αν αγοράσεις το περιοδικό. Δεν υπάρχει τίποτα online.

Πως γινετε αυτο,σε ποιες ρυθμισεις πας?

Μενού-ρυθμίσεις-τηλέφωνο-ομιλία. Είναι για την ανάγνωση μηνυμάτων άλλα λογικά χρησιμοποιεί το ίδιο πακέτο ομιλίας, δηλαδή τον Πετράκη:p

:ninja:

Μόνο αν αγοράσεις το περιοδικό. Δεν υπάρχει τίποτα online.

οκ ευχαριστώ.

Απλά δεν είναι "απλές" μετρήσεις αυτές, οι παράμετροι που μπορεί να παίζουν ρόλο είναι πάρα πολλές και να επηρεάζουν το αποτέλεσμα, με ξεχωριστή βαρύτητα η κάθε μια ανάλογα με τη χρήση και τις συνθήκες δοκιμής. Ας ελπίσουμε να το δώσουν το άρθρο κάποια στιγμή δημόσια για να μπορέσουμε να βγάλουμε και τελικά συμπεράσματα.

Edited by karlesg

Πέρα από τη προσωπική αξιολόγηση του καθενός υπάρχουν και τα Benchmarks.

Ρίξετε μια ματιά στα αποτελέσματα μετρήσεων που δημοσιεύονται στο τελευταίο PC MAGAZINE για 8 smartphones μεταξύ των οποίων και το Νοκια Ν8. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Εδω παντως οι επιδοσεις φαινονται εξαιρετικες στο συνολο και σε σχεση με τα υπολοιπα smartphones του συγκριτικου. Ειδικα αυτο της οθονης δεν της το ειχα...

Εδω παντως οι επιδοσεις φαινονται εξαιρετικες στο συνολο και σε σχεση με τα υπολοιπα smartphones του συγκριτικου. Ειδικα αυτο της οθονης δεν της το ειχα...

Κι ομως!! Μάλιστα η αντίθεση παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση του μαύρου και στην αναγωσιμότητα σε έντονο φωτισμό (πχ στον ήλιο). Μπήκα στον πειρασμό να αναρτήσω αυτή τη δοκιμη γιατί στο Forum συζητιέται περισσότερο τι δεν κανει καλά το κινητό. Ας δουμε τουλαχιστον μια φορά και τι κανει καλά και μάλιστα συγκρινόμενο με άλλα επτά επώνυμα.

Προσωπικα τα benchmarks με αφηνουνε αδιφορο ειτε ειναι καλα ειτε οχι. Εγω κρινω το κινητο συμφωνα με τις δικες μου απαιτησεις και κατω απο ρεαλιστικες συνθηκες και το βρισκω πληρεστατο. Αλλωστε ποτε δε με ενθουσιαζε η ταχυτητα ενος λειτουργικου, ενταξει οχι να λειτουργει και σαν χελωνα, αλλα η αποτελεσματικοτητα του. Το μονο που θελω να δω στο symbian ειναι περισσοτερη σταθεροτητα , αν και σε σχεση με το s60v5 ειναι πολυ μπροτα, γιατι δε ξερω αν τυχαινει και αλλους αλλα δυστυχως σε λιγες περιπτωσεις πρεπει να κανω εγω επανεκινηση στο κινητο για να ξεκολησουν καποιες λειτουργιες κυριως μερικα widgets. Σε γενικες γραμμες ομως ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Α μολις προσεξα οτι στην αυτονομια του gps τα benchmarcs βγαζουνε πρωτο το galaxy s. Τι να πω ρε παιδια οσοι χρηστες εχουνε το galaxy και γκρινιαζουνε για την αυτονομια του, και εχω δει πολλους και σε εδω στο forum, ειναι υπερβολικοι; Εγω δεν εχω αποψη για την αυτονομια της συγκεκριμενης συσκευης ομως αλλα λενε οι χρηστες αλλα τα benchmarks...

Edited by Rayden1

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

και πότε θα είναι διαθέσιμο για εμάς το buddles ?

Εχθές έβαλα την 8άρα μνήμη μου σε ένα atc 2 δεν ξέρω ποιο ακριβός το έχει κανα 4μηνο το παλικάρι

μια ταινία που είχα 1,2 gb έκανε να την πέραση στη σχεδόν άδεια μνήμητου 16 λεπτά

και το ν 8 μόλις σε 2 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα αυτα είναι τα συμπεράσματα δικασας

Προσωπικα τα benchmarks με αφηνουνε αδιφορο ειτε ειναι καλα ειτε οχι. Εγω κρινω το κινητο συμφωνα με τις δικες μου απαιτησεις και κατω απο ρεαλιστικες συνθηκες

Κι επειδή το έψαξα και το διάβασα το άρθρο (όχι δεν το αγόρασα ευτυχώς το γλύτωσα το σοκ), θα σου πω πολύ καλά κάνεις.

Edited by karlesg

Γιατί δεν λειτουργεί η επιλογή "Θέση widget σε σύνδεση"? Το πατάω αλλά δε βλέπω να γίνεται τίποτα.. Έχω για παράδειγμα το e-mail μου σε widget, αλλά όταν έρχεται νέο δεν κάνει ειδοποίηση.. Να πω ότι είμαι συνδεδεμένη με wi-fi..

Γιατί δεν λειτουργεί η επιλογή "Θέση widget σε σύνδεση"? Το πατάω αλλά δε βλέπω να γίνεται τίποτα.. Έχω για παράδειγμα το e-mail μου σε widget, αλλά όταν έρχεται νέο δεν κάνει ειδοποίηση.. Να πω ότι είμαι συνδεδεμένη με wi-fi..

εγω γενικα εχω χασει την μπαλα με αυτο το θεμα...

πειραματίζομαι με μερικα widgets αυτες τις μερες και πραγματικα δεν μπορω να βγαλω ακρη.....

ενω τα εχω εκτος σύνδεσης αυτα πανε να συνδεθούν και το κακο ειναι οτι πανε να συνδεθούν με wind internet.....:rolleyes:

τελος παντων ευχομαι ολα αυτα να διορθωθούν με το update που ερχεται.....

υπομονη.....

πειραματίζομαι με μερικα widgets αυτες τις μερες και πραγματικα δεν μπορω να βγαλω ακρη.....

ενω τα εχω εκτος σύνδεσης αυτα πανε να συνδεθούν και το κακο ειναι οτι πανε να συνδεθούν με wind internet.....:rolleyes:

υπομονη.....

Ευχαριστώ για την απάντηση :)

Ένα ακόμα πρόβλημα που έχω εγώ είναι στην αναπαραγωγή μουσικής. Θα ήταν ωραίο να μπορούσα να επεξεργαστώ τα tags των τραγουδιών μου. Αυτή τη λειτουργία την είχε το παλιό και αγαπημένο μου n95 8gb, και νομίζω είναι βλακεία να μην την έχει μία τόσο ικανή συσκευή σαν το n8..

Και θα έπρεπε όταν βρισκόμαστε στον φάκελο της μουσικής ή στην αναπαραγωγή, όταν πατάμε σε ένα κομμάτι να έχει και άλλες επιλογές ορισμού εκτός από ήχο κλήσης.. Δηλαδή ορισμό για ήχο μηνύματος, email, ξυπνητηριού.. Ώστε να μην χρειάζεται να πηγαίνουμε συνέχεια στις ρυθμίσεις..

υπομονη.....

Προσπαθούν να συνδεθούν συνέχεια ή μόνο όταν πας χειροκίνητα στην οθόνη αναμονής που βρίσκονται αυτά τα widgets; Εγώ τα έχω βάλει στην 3η οθόνη και πάντα σε θέση εκτός σύνδεσης αλλά μόλις πάω στην 3η οθόνη προσπαθούν να κάνουν ανανέωση.

Προσπαθούν να συνδεθούν συνέχεια ή μόνο όταν πας χειροκίνητα στην οθόνη αναμονής που βρίσκονται αυτά τα widgets; Εγώ τα έχω βάλει στην 3η οθόνη και πάντα σε θέση εκτός σύνδεσης αλλά μόλις πάω στην 3η οθόνη προσπαθούν να κάνουν ανανέωση.

Αν ρυθμίσεις έστω και 1 οθόνη εκτός/εντός σύνδεσης, τότε όλες ρυθμίζονται το ίδιο. Δεν μπορείς να έχεις την μια εκτός και την άλλη εντός.

θα γίνω εριστικός.αλλά εγώ γιατί ΔΕΝ εχω πρόβλημα με το ίντερνετ και τις αυτόματες συνδεσεις.μήπως κάτι λάθος στις ρυθμίσεις έχετε κάνει?
KTLK

θα γίνω εριστικός.αλλά εγώ γιατί ΔΕΝ εχω πρόβλημα με το ίντερνετ και τις αυτόματες συνδεσεις.μήπως κάτι λάθος στις ρυθμίσεις έχετε κάνει?

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με το ίντερνετ γενικά..

Το μόνο θέμα μου είναι ότι δεν μου δίνει καμία ενημέρωση για τα νέα email.. Ούτε τα εμφανίζει καν..

Αν ρυθμίσεις έστω και 1 οθόνη εκτός/εντός σύνδεσης, τότε όλες ρυθμίζονται το ίδιο. Δεν μπορείς να έχεις την μια εκτός και την άλλη εντός.

Η ρύθμιση σε όλες τις οθόνες αναμονής φυσικά και είναι η ίδια (δεν είπε κανένας το αντίθετο) και βρίσκεται πάντα στην επιλογή εκτός σύνδεσης. παρόλα αυτά, όταν πάω στην οθόνη αναμονής που είναι συγκεντρωμένα όλα τα widgets που απαιτούν σύνδεση όπως το facebook, check in, e-mail κτλ, τότε προσπαθούν να κάνουν refresh.

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα. Γενικά σε όποιον εμφανίζεται φαινόμενο αυτόματων συνδέσεων, κατά 90% φταίει κάποια εφαρμογή η οποία προσπαθεί να κάνει refresh.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...