Teo010 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Απλά προσπαθώ να τσεκάρω με αυτούς που έχουν το πρόβλημα τι μπορεί να φταίει από φιλοσοφικό ενδιαφέρον. :) Εγω οπως ειπα εχω το προβλημα στο κινητο, το μονο που ειχα δοκιμασει ηταν να αναπαραγω το βιντεο του tron που στην τηλεοραση επαιζε μια χαρα σε αντιθεση με το κινητο που ειχε την γνωστη αντιθεση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsol Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 καλησπερα παιδια..μηπως εχει ασχοληθει κανεις με το dayhand input keyboard unsigned?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 αφού μου έσπασε τα νεύρα χθες με τις επανεκκινήσεις, σήμερα διεπίστωσα ότι μου τις κάνει κατά την πλοήγηση (με garmin και με οvi maps) τι να κάνω? Σχεδόν ανά 5λεπτο μου την κάνει SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 (edited) Παιδα, εγκατέστησα το battery extender pro. Μετά όμως διάβασα ότι συνιστάται η εγκατάστση στην μνήμη του τηλεφώνου. απεγκατέστησα λοιπόν από την Ε αλλα όταν το ξανακατεβάζω από το ovistore το εγκαθιστά πάλι στην Ε. υπάρχει τρόπος να επιλέξω την C??? Βοήθεια, γιατί το πλήρωσα το άτιμο. Χαρη στην βοήθεια του φίλου Absolute0 όλα λύθηκαν Edited January 20, 2011 by danaos2000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Absolute0 Δημ. January 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2011 Παιδα, εγκατέστησα το battery extender pro. Μετά όμως διάβασα ότι συνιστάται η εγκατάστση στην μνήμη του τηλεφώνου. απεγκατέστησα λοιπόν από την Ε αλλα όταν το ξανακατεβάζω από το ovistore το εγκαθιστά πάλι στην Ε. υπάρχει τρόπος να επιλέξω την C??? Βοήθεια, γιατί το πλήρωσα το άτιμο. Αν και έχω καιρό να μπω στο OVI store, διαλέγεις από τις ρυθμίσεις του, που θα εγκαταστηθούν οι εφαρμογές του OVI. "He who controls the past commands the future. He who commands the future conquers the past." - George Orwell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokis8 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Εδώ θα βρεις όλες τις μεθόδους λήψεις πιστοποιητικού για την συσκευή σου. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ά και κάτι άλλο. Δόθηκε καμια λύση με τις συνεχής συνδέσεις σε wlan?? Τελικά είναι bug το οποίο θα διορθωθεί σε μελλοντική αναβάθμιση???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 21, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Εδώ και εδώ είναι όλες οι πιθανές λύσεις για ις συνεχείς συνδέσεις. Αν κάνεις όλα τα παραπάνω, θα σταματήσει να συνδέεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Kαλησπερα σε ολη την παρεα του n8.Αν ολα πανε καλα θα ειμαι και εγω κατοχος του συγκεκριμενου κινητου απο βδομαδα.Δηλωνω εξ αρχης ψιλοασχετος απο εφαρμογες, προγραμματα, μιας και ποτε μεχρι τωρα δεν ειχα καποιο κινητο ιδιαιτερα αξιολογο. Εχω πεσει με τα μουτρα στην μελετη, στις σελιδες του φορουμ εδω και ενα μηνα,να μαθω λιγα πραματα.Διαβαζα στην αρχη για εισαγωγης,παραεισαγωγης..ελεγα απο μεσα μου ..τι λενε τουτοι εδω..τι ειναι αυτα..Ουτε τα βασικα δεν σκαμπαζα.:-p.Τωρα μετα ενα μηνα μελετης,ε κατι εχω "αρπαξει".Παιδια τα φωτα σας τωρα λιγο..Οταν θα παραλαβω το κινητο αν καταλαβα καλα προσεχω τα εξεις? το αυτοκολητακι με το nokia sealed,product code059f053?(ασημι θα ειναι το χρωμα απο wind).Ειναι κατι αλλο που θα πρεπει να προσεξω?εχω παρει και ενα τηλ απο ενα nokia care εδω της περιοχης,και σκεφτομαι με την παραλαβη να τους δωσω τα στοιχεια των κωδικων τηλεφωνικως για να μου επιβεβαιωσουν οτι ειναι ελληνικο..Τι λετε?την συμβουλη σας θελω... Ευχαριστω 059F047 (Dark Grey) / 059F053 (Silver White) / 059F061 (πράσινο)Αυτα θα κοιταξεις .προφανος εσενα ο κωδικος σου θα ειναι ο 059F053 (Silver White).πρωτα ομως κ βασικοτατο θα ειναι οταν με το καλο το παρεις να ειναι σφραγισμενο με την ταινεια της νοκια sealed.αυτη πρεπει να ιριδιζει!!!τιποτα αλλο δεν χρειαζετε.αντε να ερθεις κ εσυ στην οικογενεια!!!! Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 1) Μετα απο αυτο περιμενω να με προσκυνησετε :p 2) Ο Νευτων ανακαλυψε την βαρυτητα μ'ενα μηλο,ο Φραγκλινος τον ηλεκτρισμο μ'ενα χαρταετο κι ενα κλειδι κι εγω το προβλημα της οθονης του Ν8 με....το netbook μου ! 3) Θα δουλεψω στη Nokia :p Πριν απο λιγα λεπτα λοιπον σκαλιζα λιγο το netbook και συγκεκριμενα πειραζα τις ρυθμισεις των γραφικων μεσα απ'το προγραμματακι της Intel. Οπως θα γνωριζετε,τα περισσοτερα netbook εχουν cpu Atom και οθονες που βασιζονται στην τεχνολογια led. Αφου λοιπον ρυθμιζα τη φωτεινοτητα και την αντιθεση,εφτασα στη ρυθμιση Γαμα. Ανεβαζοντας την τιμη της,η οθονη εμφανισε τα ιδια ακριβως προβληματα με αυτα του Ν8 ! Φωτογραφιες με πιξελιασματα και δυσχρωμιες, βιντεο με περιεργα χρωματα κτλ κτλ (το δοκιμαζα σε ταινια που χω και στο Ν8). Οποτε οταν το επανεφερα στην αρχικη ρυθμιση,η οθονη και παλι γινοταν περδικι ! Αυτο θα πει ανακαλυψη ! :D Περα απο τις χαζομαρουλες, νομιζω πως διαπιστωσα τελειωτικα οτι ειναι προβλημα software και μαλιστα πολυ ευκολα διορθωσιμο. Γι αυτο ας πουμε ολοι μαζι στη Nokia: διορθωσε την γαμα ρυθμιση στα γραφικα του Ν8 ! Και για οσους θελησουν να το ψαξουν καλυτερα: http://en.wikipedia.org/wiki/Gamma_correction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 1) Μετα απο αυτο περιμενω να με προσκυνησετε :p 2) Ο Νευτων ανακαλυψε την βαρυτητα μ'ενα μηλο,ο Φραγκλινος τον ηλεκτρισμο μ'ενα χαρταετο κι ενα κλειδι κι εγω το προβλημα της οθονης του Ν8 με....το netbook μου ! 3) Θα δουλεψω στη Nokia :p Πριν απο λιγα λεπτα λοιπον σκαλιζα λιγο το netbook και συγκεκριμενα πειραζα τις ρυθμισεις των γραφικων μεσα απ'το προγραμματακι της Intel. Οπως θα γνωριζετε,τα περισσοτερα netbook εχουν cpu Atom και οθονες που βασιζονται στην τεχνολογια led. Αφου λοιπον ρυθμιζα τη φωτεινοτητα και την αντιθεση,εφτασα στη ρυθμιση Γαμα. Ανεβαζοντας την τιμη της,η οθονη εμφανισε τα ιδια ακριβως προβληματα με αυτα του Ν8 ! Φωτογραφιες με πιξελιασματα και δυσχρωμιες, βιντεο με περιεργα χρωματα κτλ κτλ (το δοκιμαζα σε ταινια που χω και στο Ν8). Οποτε οταν το επανεφερα στην αρχικη ρυθμιση,η οθονη και παλι γινοταν περδικι ! Αυτο θα πει ανακαλυψη ! :D Περα απο τις χαζομαρουλες, νομιζω πως διαπιστωσα τελειωτικα οτι ειναι προβλημα software και μαλιστα πολυ ευκολα διορθωσιμο. Γι αυτο ας πουμε ολοι μαζι στη Nokia: διορθωσε την γαμα ρυθμιση στα γραφικα του Ν8 ! Και για οσους θελησουν να το ψαξουν καλυτερα: http://en.wikipedia.org/wiki/Gamma_correction Αν είναι το gamma και η ρύθμισή του υπάρχει ένα μικρό θεματάκι. Αφού δεν είναι το ίδιο έντονο σε όλες τις συσκευές, τότε έχει να κάνει με το καλιμπράρισμα κάθε μίας οθόνης ξεχωριστά. Δηλαδή οι οθόνες δεν συμπεριφέρονται το ίδιο και μάλιστα έχουν πολύ μεγαλύτερες αποκλίσεις μεταξύ τους από ότι οι tft. Τι γίνεται εδώ; Θα δώσουν πρόγραμμα "καλιμπραρίσματος"; Θα γίνει το έλα να δείς από όλους τους άσχετους που θα το πειράζουν. Θα δώσουν "φιξ" μόνο για όσους το θέλουν; Οι περισσότεροι δεν το ξέρουν, άλλοι που δεν έχουν το πρόβλημα ή το έχουν λίγο, θα το εγκαταστήσουν και θα γίνει το πρόβλημα από την ανάποδη. Αν ήταν απλό θα είχε ήδη λυθεί με ένα μικρό update. Πάντως ενώ όλες σχεδόν οι οθόνες και τηλεοράσει έχουν ρυθμιστικά για την εικόνα, κινητό δεν θυμάμαι να έχει τέτοια δυνατότητα. Υποτίθεται ότι έρχεται καλιμπραρισμένο από το εργοστάσιο. Αν η ΝΟΚΙΑ κάνει κάτι τέτοιο θα είναι κάτι καινοφανές! Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 - Μηπως καθυστερει την PR1.1 για να ενσωματωσει καποιο update για την οθονη, αν ειναι οντως software προβλημα!? - Το προβλημα με την κοκκινιλα εμφανιζεται μονο σε πολυ σκοτεινα βιντεο, με το απολυτο μαυρο και σκιες.... Νομιζω οτι δεν ειναι κατι που το βλεπεις καθε μερα και ενοχλει τοσο πολυ... :X:cry: - Κανενα νεο με την PR1.1? :p:cool::blink: Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsek Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 παιδια θελω να ρωτησω κατι πως μπορώ να περασω στο κινητό μια ταινια 720p προσπαθω αλλα δεν με αφηνει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Εδώ και εδώ είναι όλες οι πιθανές λύσεις για ις συνεχείς συνδέσεις. Αν κάνεις όλα τα παραπάνω, θα σταματήσει να συνδέεται. Έχω κάνει όλα τα παραπάνω αλλα εξακολουθεί να συνδέεται... Οπότε αναμένω update. monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Έχω κάνει όλα τα παραπάνω αλλα εξακολουθεί να συνδέεται... Οπότε αναμένω update. αν φτιαξετε τον συγχρονισμο στο email καθε 4ωρες δεν θα συνδεετε. το ειχε πει αρχικα ο mirror of sorrow. επισης το widget email να ξερεται πρεπει να κανετε εξοδο για να μην μενει ανοιχτο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 (edited) Μια ερωτηση:Η ελληνικη γλωσσα σε ποιο πακετο γλωσσων ανηκει?Και το ρωταω γιατι μεσα στο τηλ υπαρχουν Κροατικα,Αγγλικα,Γερμανικα,Σερβικα και Σλοβενικα και φυσικα Ελληνικα.Και το ρωταω αυτο σκεφτομενος ας πουμε να το παρω αποΣλοβενια π.χ θα εχει μεσα τα Ελληνικα ή οχι? Edited January 21, 2011 by Navar Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 παιδια μπορουμε να βαλουμε βιντεο σαν ηχο κλησης;πως γινεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 στο balkansΤην αλλη βδομαδα παω για 4 μερες Βιεννη.Η Σλοβενια ειναι κοντα.Καπου 2 ωρες δρομος για την Λουμπλιανα.Παω λοιπον σε ενα καταστημα Nokia μπαινω μεσα και βλεπω τον πορτοκαλι καημο μου.Συμφωνα με το Ν8 του φιλου μου στο πακετο εχει Σλοβενικα μαζι με τα Ελληνικα φυσικα.Τι κανω?Το αγοραζω? Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 ξαναρωταω μπορουμε να βαλουμε βιντειο σαν ηχος κλησης;πως γινεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 δεν ειμαι σιγουρος οτι θα τα εχει. ψαχνοντας τωρα δεν βγαζω ακρη. αν δεν εχει το φερνεις σε ενα νοκια care και σου τα βαζουν με 16Ε η τα βαζεις εσυ φλασαροντας τοΕτσι εψαξα και εγω στα products codes και δεν εβγαλα ακρη.Και δεν θελω να το φλασαρω.Θελω καθαρη συσκευη χωρις να την πειραξω καθολου.Ειμαι πολυ ιδιοτροπος ε?:O Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Το φλασαρισμα δεν πειραζει την συσκευη. Της αλλαζει product code, στην περιπτωση μας δηλαδη την κανει ελληνικη. Τιποτε αλλο. Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Το φλασαρισμα δεν πειραζει την συσκευη. Της αλλαζει product code, στην περιπτωση μας δηλαδη την κανει ελληνικη. Τιποτε αλλο.Και μετα ολα καλα?Αναβαθμισεις χωρις κανενα φοβο?Ειτε FOTA ειτε μεσω PC?Ελληνικοτατο δηλ? Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Nαι εννοειται. Ειναι η πιο απλη διαδικασια. Υπαρχει και οδηγος. Αφοβα μετα, και οι αναβαθμισεις και ολα. Θα ειναι πλεον ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ. Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Nαι εννοειται. Ειναι η πιο απλη διαδικασια. Υπαρχει και οδηγος. Αφοβα μετα, και οι αναβαθμισεις και ολα. Θα ειναι πλεον ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ.Σας ευχαριστω πολυ ολους.Υπερκαλυφτηκα. Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Ορίστε και ο οδηγος. Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Εξαρτάται από το πως έχουν περαστεί τα Ελληνικά. Αν απλά έχουν περάσει το πακέτο με την Ελληνική γλώσσα τότε μετά από αναβάθμιση μέσω υπολογιστή χάνεις τα Ελληνικά, αν έχει αλλαχτεί το product code με κάποιο Ελληνικό τότε δεν χάνεις τα Ελληνικά αν κάνεις αναβάθμιση μέσω υπολογιστή. Μέσω over the air είναι σίγουρο ότι δεν χάνεις τα Ελληνικά με όποιο τρόπο και αν έχουν περαστεί. iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts