Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μου έστειλαν ένα mp3 με bluetooth και η συσκευή το αποθήκευσε στα μυνήματα. Το έβαλα σαν ήχο κλήσης, αλλά ο ήχος θα μείνει συνέχεια στα μυνήματα; Δεν μπορώ να τον μεταφέρω στη μουσική μου ή κάπου αλλού;

Μου έστειλαν ένα mp3 με bluetooth και η συσκευή το αποθήκευσε στα μυνήματα. Το έβαλα σαν ήχο κλήσης, αλλά ο ήχος θα μείνει συνέχεια στα μυνήματα; Δεν μπορώ να τον μεταφέρω στη μουσική μου ή κάπου αλλού;

Φίλε βλέποντας το μήνυμα σου λέει οτι το αρχείο είναι αποθηκευμένο στην Ε:/received files (Μνήμη τηλεφώνου) μπορείς να το πάρεις απο εκεί και να το αποθηκεύσεις όπου θέλεις. σαν μήνυμα είναι απλά μια πληροφορία.

Symbian dead and i like it!!!

Φίλε βλέποντας το μήνυμα σου λέει οτι το αρχείο είναι αποθηκευμένο στην Ε:/received files (Μνήμη τηλεφώνου) μπορείς να το πάρεις απο εκεί και να το αποθηκεύσεις όπου θέλεις. σαν μήνυμα είναι απλά μια πληροφορία.

Eίναι όντως αποθηκευμένο εκεί που λες, αλλά μόλις πας να το μεταφέρεις κάπου, η μόνη επιλογή που σου δίνει είναι η μεταφορά στον φάκελο "οι φάκελοι μου" στα μυνήματα

Μπες στις ρυθμίσεις-> συνδεσιμότητα->ρυθμίσεις->προορισμοί->διαδίκτυο. επέλεξε το cosmote internet και στο "Ονομα σημ. πρόσβασης" πρέπει να γράφει μόνο internet και όχι 3g-internet. Το ίδιο έπαθα κ γω μόλις πέρασα την PR1.1

ευχαριστω, τα καταφερα χαρις στην συμβουλη σου

Eίναι όντως αποθηκευμένο εκεί που λες, αλλά μόλις πας να το μεταφέρεις κάπου, η μόνη επιλογή που σου δίνει είναι η μεταφορά στον φάκελο "οι φάκελοι μου" στα μυνήματα

Σαν "sms" δηλαδή πληροφορία αποθηκευμένου αρχείου... μπορείς να το μεταφέρεις από τα εισερχόμενα στον φάκελο μηνυμάτων "οι φάκελοι μου". σαν αρχείο mp3 πας στην διαχείρηση αρχείων μενού--> εφαρμογές-->γραφείο ή μεσα απο άλλον file manager όπως το x-plore και το μεταφέρεις όπου θέλεις σαν αρχείο.. το μήνυμα σαν sms δεν το χρειάζεσαι άλλο..

Symbian dead and i like it!!!

Σαν "sms" δηλαδή πληροφορία αποθηκευμένου αρχείου... μπορείς να το μεταφέρεις από τα εισερχόμενα στον φάκελο μηνυμάτων "οι φάκελοι μου". σαν αρχείο mp3 πας στην διαχείρηση αρχείων μενού--> εφαρμογές-->γραφείο ή μεσα απο άλλον file manager όπως το x-plore και το μεταφέρεις όπου θέλεις σαν αρχείο.. το μήνυμα σαν sms δεν το χρειάζεσαι άλλο..

Φίλε μου με έσωσες. Τώρα κατάλαβα πως λειτουργεί το σύστημα αρχείων. Τώρα ξέρω τι να κάνω. Σε ευχαριστώ

οχι στην αναβαθμιση λογισμικου τηλεφωνου.εχω την πρωτη εκδοση και λεω να περασω την επομενη.θα σβυστει η 3.06 που εχω μεσα?

οχι στην αναβαθμιση λογισμικου τηλεφωνου.εχω την πρωτη εκδοση και λεω να περασω την επομενη.θα σβυστει η 3.06 που εχω μεσα?

Το έχουμε πει άπειρες φορές, με την αναβάθμιση δεν διαγράφεται απολύτως τίποτα. Όλα μένουν ως έχουν. Το συγκεκριμένο αναφέρεται και στο Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Platform FAQ

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

η δυνατότητα να βλέπεις μια ιστοσελίδα η οποία να προσαρμόζεται στην οθόνη χωρίς να χρειάζεται να κάνεις δεξιά αριστερά για να δεις το περιεχόμενο είναι θέμα κινητού ή θέμα browser και αν είναι το δεύτερο υπάρχει κάποιος που να σου δίνει αυτή τη δυνατότητα;

Αυτό είναι θέμα browser καθώς σε αυτόν οφείλεται πως θα προσαρμόσει το κείμενο και γενικότερα το περιεχόμενο της ιστοσελίδας στην οθόνη της συσκευής σου. Ο εργοστασιακός browser προσαρμόζει σωστά το περιεχόμενο και το κείμενο αλλά με την χρήση του pinch to zoom δεν κάνει αναδιάταξη. Για καλύτερα αποτελέσματα θα χρησιμοποιήσεις τους opera mini και opera mobile. Για περισσότερα, θα ρωτήσεις στο θέμα Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές Symbian^3.

προσπαθω να συνδεθω στο ovi store με wind αλλα τιποτα. Μονο με wifi μπαινει. Στον ιστο και οπερα μπαινει κανονικα ομως. Εχω ψαξει ολες τις ρυθμισεις συνδεσιμοτητας δεν βρισκω κατι αλλο. αυτο μου το κανει και στον ελεγχο για αναβαθμισεις λογισμικου.
[sIGPIC][/sIGPIC]

νεος κατοχος του Ν8.τι πρεπει να κανω για να κραταει η μπαταρια περισσοτερο?εχω την pr 1 πανω.

καταρχην απενεργοποιησε το 3g... βαλε μονο gsm...

επισης μην αφηνεις εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκηνιο

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

εχω και εγω το προβλημα με την κοκκινιλα.αλλα ελαχιστα.εκτος απο το ρολοι που φαινεται εχει καπου αλλο προβλημα η συσκευη?υποψιν χρησιμοποιω το ψηφιακο ρολοι.οποτε δεν το βλεπω καν το κοκκινισμα.υπαρχει προβλημα με της φωτο που τραβαει το κινητο να βγαινουν καπως κοκκινες?υπαρχει πιθανοτητα να γινει αντικατασταση της οθονης απο nokia care και να ειναι παλι προβληματικη? Edited by tolispao13

εχω και εγω το προβλημα με την κοκκινιλα.αλλα ελαχιστα.εκτος απο το ρολοι που φαινεται εχει καπου αλλο προβλημα η συσκευη?υποψιν χρησιμοποιω το ψηφιακο ρολοι.οποτε δεν το βλεπω καν το κοκκινισμα.υπαρχει προβλημα με της φωτο που τραβαει το κινητο να βγαινουν καπως κοκκινες?

Η φωτογραφική δεν έχει κανένα πρόβλημα και οι φωτογραφιες θα βγαίνουν άψογες. Το πρόβλημα βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στην απεικόνιση συγκεκριμένων αποχρώσεων από την οθόνη.

εχω και εγω το προβλημα με την κοκκινιλα.αλλα ελαχιστα.εκτος απο το ρολοι που φαινεται εχει καπου αλλο προβλημα η συσκευη?υποψιν χρησιμοποιω το ψηφιακο ρολοι.οποτε δεν το βλεπω καν το κοκκινισμα.υπαρχει προβλημα με της φωτο που τραβαει το κινητο να βγαινουν καπως κοκκινες?

Καλορίζικο φίλε. Το ασημί έχεις? Εγώ αυτό έχω και το έχω στείλει σε Nokia care για αλλαγή οθόνης μιας και η Nokia αναγνώρισε το πρόβλημα και είναι όλα δωρεάν. Περιμένω να το πάρω ή αύριο ή την Τρίτη. Πρόβλημα ουσιαστικό δεν έχει απλά δεν φαίνεται καθαρά το μαύρο. Έχει αυτήν την κοκκινίλα που είναι ενοχλητική σε όποιον το προσέξει. Πέρα απο το ρολόι εγώ είχα προσέξει αλλοίωση και σε κάποια θέματα που είχαν το μαύρο χρώμα. Πιστεύω μετά την αλλαγή να είναι όλα οκ!!!!:worry::worry::worry::worry:

Εχουμε νεωτερα σχετικα με το προβλημα των αποχρωσεων στην οθονη?Ενα αλλο προβλημα που παρατηρησα ειναι στο πανω καπακι στην μερια πανω απο την καμερρα οταν το πιεσω ελαφρα ακουω ενα ηχο σαν κλικ,το εχει παρατηρησει κανενας?

Καλορίζικο φίλε. Το ασημί έχεις? Εγώ αυτό έχω και το έχω στείλει σε Nokia care για αλλαγή οθόνης μιας και η Nokia αναγνώρισε το πρόβλημα και είναι όλα δωρεάν. Περιμένω να το πάρω ή αύριο ή την Τρίτη. Πρόβλημα ουσιαστικό δεν έχει απλά δεν φαίνεται καθαρά το μαύρο. Έχει αυτήν την κοκκινίλα που είναι ενοχλητική σε όποιον το προσέξει. Πέρα απο το ρολόι εγώ είχα προσέξει αλλοίωση και σε κάποια θέματα που είχαν το μαύρο χρώμα. Πιστεύω μετά την αλλαγή να είναι όλα οκ!!!!:worry::worry::worry::worry:

dark grey.

σε ποιο το πηγες?περιοχη?

Φίλε είμαι απο επαρχία. Λόγω του οτι έχω τον αδερφό μου Αθήνα και λόγω του άκουσα τα καλύτερα για το Nokia Care Π.Φαλήρου το έστειλα εκεί. Μίλησα τηλεφωνικά με τα παιδια, οι οποίοι ειναι ευγενικότατοι, και μου είπαν οτι δεν τίθεται κανένα πρόβλημα με την αλλαγή της οθόνης. Είναι ήδη έτοιμο και περιμένω να το παραλάβω.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...