Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Από sar πως πάμε; Είδα ότι έχει 1.02, αυτό στην καθημέρινότητα μας με το κινητό πως μεταφράζεται; Έχουμε τίποτα πονοκεφάλους κτλ; Περίπου πόσα λεπτά μιλάτε χωρίς bluetooth, μέχρι να αρχίσει το γνωστό τσούξιμο; Συγνώμη αν επανέρχομαι αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να το πάρω κι αύριο το πρωί για αυτό και σας ρωτάω.

με το ν78 (1.26 στο κεφαλι, 1.04 στο σωμα) δεν εχω νοιωσει τιποτα πονοκεφαλους ακομα και με δυο ωρες συνεχομενες

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα του φίλου Moralas αλλά να προσθέσω ότι η εγκύκλιος που βγήκε από την Nokia είναι σε ισχύ από σήμερα και αφορά το γνωστό πρόβλημα στα ασημί Nokia N8. Τάδε έφη ο πολύ ευγενικός υπάλληλος του Nokia Care Π. Φαλήρου ο οποίος μου είπε ότι μπορώ να το πάω ακόμη και σήμερα!:)

Και γω που πήρα τηλ τα ίδια μου είπε. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια χρέωση για αλλαγή της οθόνης και του κάτω πλαστικού? Είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο κατάστημα στο service?

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Από sar πως πάμε; Είδα ότι έχει 1.02, αυτό στην καθημέρινότητα μας με το κινητό πως μεταφράζεται; Έχουμε τίποτα πονοκεφάλους κτλ; Περίπου πόσα λεπτά μιλάτε χωρίς bluetooth, μέχρι να αρχίσει το γνωστό τσούξιμο; Συγνώμη αν επανέρχομαι αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να το πάρω κι αύριο το πρωί για αυτό και σας ρωτάω.

Εγώ μιλάω πάντα με ΒT, ό,τι κινητό και να έχω. Καλό είναι να κάνετε το ίδιο, γιατί όσο μικρό και να είναι το SAR η ακτινοβολία του κινητού δεν παύει να είναι πολλαπλάσια από αυτήν του BT (στο 1-2W εκπέμπει το 1ο, στα 2,5mW το 2ο, 400-800 φορές λιγότερο).

Ε κοίτα, εμένα προσωπικά μου έχει φυτρώσει κάτι σαν ουρά στο επίμαχο σημείο.

Και γω που πήρα τηλ τα ίδια μου είπε. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια χρέωση για αλλαγή της οθόνης και του κάτω πλαστικού? Είναι αξιόπιστο το συγκεκριμένο κατάστημα στο service?

Δωρεάν και τα δύο. Το πιο αξιόπιστο κατάστημα που ξέρω.

ΠΩΣ μπορουμε να αφαιρεσουμε το social που υπαρχει προεγκατεστημενο?? το εχει προσπαθησει κανεις? γιατι οταν παω να το διαγραψω μου λεει η αφαιρεση ακυρωθηκε.. το top apps τελικα μου εκανε το ιδιο αλλα μολισ εβαλα τo update τησ καινουργιασ που με ελεγε, το αφαιρεσα μετα.. το θεμα ειναι για το social.. τι εκδοση λεει σε σασ? γιατι και που συνδεομαι δεν κανει τπτ, και θελω να το αφαιρεσω, το χει αφαιρεσει κανεισ??για οσουσ δεν καταλαβαν ενοοω τα κοινωνικα δικτυα...

Ε κοίτα, εμένα προσωπικά μου έχει φυτρώσει κάτι σαν ουρά στο επίμαχο σημείο.

Δωρεάν και τα δύο. Το πιο αξιόπιστο κατάστημα που ξέρω.

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα το στείλω αύριο κιόλας. Μου είπε επίσης ο υπάλληλος οτι δεν θα χαθεί και κανένα απο τα δεδομένα μου.

Ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα το στείλω αύριο κιόλας. Μου είπε επίσης ο υπάλληλος οτι δεν θα χαθεί και κανένα απο τα δεδομένα μου.

Τίποτα τι ευχαριστείς. Εννοείται ότι δε θα χαθεί δεδομένο αφού δε πειράζει software.

Οταν συνδεω το κινητο με το pc, φορτιζει αυτοματα. Υπαρχει τροπος να μη φορτιζει ?φανταζομαι δεν ειναι καλο για τη μπαταρια καθε φορα να φορτιζετε ακομα κι αν ειναι πχ στο 70%

KAVALA - MACEDONIA - HELLAS

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Οταν συνδεω το κινητο με το pc, φορτιζει αυτοματα. Υπαρχει τροπος να μη φορτιζει ?φανταζομαι δεν ειναι καλο για τη μπαταρια καθε φορα να φορτιζετε ακομα κι αν ειναι πχ στο 70%

Δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα να φορτίζεις το κινητό σου αν δεν έχει αποφορτιστεί πλήρως. Αν έχεις την πολυτέλεια να το αφήνεις να φτάνει κοντά στην αποφόρτιση, καλώς. Ειδάλλως το φορτίζεις όποτε θέλεις.

Όσο για τη φόρτιση μέσω USB, επισήμως δε γίνεται να μη φορτίζει αυτόματα όταν συνδέεται, αλλά νομίζω ότι γίνεται να κάνεις ένα κολπάκι, δηλαδή να το συνδέσεις πάνω σε USB hub και όχι σε δική του θύρα. Έτσι δε θα επαρκεί το ρεύμα για να φορτίσει. Δεν είμαι σίγουρος όμως αν δουλεύει αυτό το κόλπο, δεν το έχω δοκιμάσει.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

παιδια αυτη την στιγμη φλασαρω το Ν8 μου. Εχω το εξης προβλημα . Εχω τελειωσει το downloading του firmware , ειναι δηλαδη στο 100% , και χωρις να κανω CLOSE το παραθυρο του downloading, πηγα να επιλεξω -->flash--->firmware update αλλα δεν μου χει την επιλογη firmware update , την εχει αχνη. Οταν εκανα close το παραθυρο του download (αφου ειχε ολοκληρωθει) η επιλογη εμφανιστηκε, την επελεξα, και αφου πατησα refurbish μου βγαλε κατι σαν no database found (κατι τετοιο δεν θυμαμαι). Τωρα κατεβασα παλι το firmware, ειμαι παλι στο σημειο με το download στο 100% και χωρις να κλεισω το παραθυρο χωρις τπτ αλλο στελνω εδω να μου δωσετε οδηγιες.

:protest: :knife: elop :protest:

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

παιδια αυτη την στιγμη φλασαρω το Ν8 μου. Εχω το εξης προβλημα . Εχω τελειωσει το downloading του firmware , ειναι δηλαδη στο 100% , και χωρις να κανω CLOSE το παραθυρο του downloading, πηγα να επιλεξω -->flash--->firmware update αλλα δεν μου χει την επιλογη firmware update , την εχει αχνη. Οταν εκανα close το παραθυρο του download (αφου ειχε ολοκληρωθει) η επιλογη εμφανιστηκε, την επελεξα, και αφου πατησα refurbish μου βγαλε κατι σαν no database found (κατι τετοιο δεν θυμαμαι). Τωρα κατεβασα παλι το firmware, ειμαι παλι στο σημειο με το download στο 100% και χωρις να κλεισω το παραθυρο χωρις τπτ αλλο στελνω εδω να μου δωσετε οδηγιες.

Tρέχεις το Phoenix σαν διαχειριστής; (δεξί κλίκ στο εικονίδιο-> άνοιγμα σαν διαχειριστής)

Tρέχεις το Phoenix σαν διαχειριστής; (δεξί κλίκ στο εικονίδιο-> άνοιγμα σαν διαχειριστής)

δεν μου δοθηκε πουθενα αυτη η επιλογη-ερωτηση(γενικοτερα εχω απενεργοποιησει απο τα windows αυτες τις ερωτησεις και το χω default admin σε ολα)

το ολο προβλημα θα λυθει αν κανω απο την αρχη run as admin ?

Edited by SaintPetrouil

Oneplus 5 - 128GB

Υπαρχει καμμια επιλογη για ρυθμιση των αισθητηρων? Για να βαζεις εσυ που ειναι το μηδεν?? Εχετε δει καθολου, με τις εφαρμογες για μοιρες, αλφαδια κτλ οτι υπαρχει αποκλιση απο το "μηδεν"? Οπως και στο need for speed ειναι σα να "τραβαει" το τιμονι....

Κανενας δεν εχει παρατηρησει το ιδιο?

δεν μου δοθηκε πουθενα αυτη η επιλογη-ερωτηση(γενικοτερα εχω απενεργοποιησει απο τα windows αυτες τις ερωτησεις και το χω default admin σε ολα)

το ολο προβλημα θα λυθει αν κανω απο την αρχη run as admin ?

Φιλε μου δες και αυτο το link http://i8910tuning.com/how-to-flash-n8-uda/

Βασικά θυμάμαι οτι το firmware update δεν το έβγαζε αν δεν είχε δεί την συσκευή δοκίμασαι να το έχεις ανοίξει και να συνδέσεις την συσκευή. τον φάκελο RM-596 τον δημιούργησες? σε τι φάση βρίσκεσαι? την έκανες?

Symbian dead and i like it!!!

Φιλε μου δες και αυτο το link http://i8910tuning.com/how-to-flash-n8-uda/

Βασικά θυμάμαι οτι το firmware update δεν το έβγαζε αν δεν είχε δεί την συσκευή δοκίμασαι να το έχεις ανοίξει και να συνδέσεις την συσκευή. τον φάκελο RM-596 τον δημιούργησες? σε τι φάση βρίσκεσαι? την έκανες?

μολις το τελειωσα παιδια. ευχαριστω και στους 2 :D . Τελικα ηταν αυτο που πε ο spyros, ηθελε run as admin.

:protest: :knife: elop :protest:

Oneplus 5 - 128GB

ακριβως τα ιδια εκανα και εγω. ουτε το ovi suite το βγαζει πλεον. περιεργο..

εγω το πηρα μεταχειρισμενο και μαλλον εκανε hard reset kai σβηστηκανε τα Qt libraries και δεν εγκαταστει το ovi store

εγω το πηρα μεταχειρισμενο και μαλλον εκανε hard reset kai σβηστηκανε τα Qt libraries και δεν εγκαταστει το ovi store

τωρα με καλυπτει η εγκυηση η την επαθα?

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

κλαημερα, μπορει καποιος να μου πει τις ρυθμισεις για το cosmote internet γιατι τις εσβησα κατα λαθος?το χα βρει καποτε εδω μεσα αλλα τωρα δεν το βρησκω.

thank in advance

κλαημερα, μπορει καποιος να μου πει τις ρυθμισεις για το cosmote internet γιατι τις εσβησα κατα λαθος?το χα βρει καποτε εδω μεσα αλλα τωρα δεν το βρησκω.

thank in advance

Καλημέρα

Τις ρυθμίσεις θα τις βρεις στο Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Symbian^3 Platform FAQ -> Ρυθμίσεις σημείων πρόσβασης για λήψη/αποστολή MMS και πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

τωρα με καλυπτει η εγκυηση η την επαθα?

Αν δεν μπορείς να το φλασάρεις μόνος σου με το φοίνικα πήγαινε το

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3399238#post3399238

σε ένα nociacare να στο κάνουν εκεί. Σε καλύπτει.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

ετσι τα εχω αλλα τιποτα,θα τα ξαναπερασω για καλο και κακο!!

thanxxx

Για δοκίμασε να γράψεις στο πεδίο APN μόνο την λέξη internet χωρίς να έχει μπροστά του το 3g- και δοκίμασε ξανά.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Για δοκίμασε να γράψεις στο πεδίο APN μόνο την λέξη internet χωρίς να έχει μπροστά του το 3g- και δοκίμασε ξανά.

με το 3g μου δουλευε πριν...θα το δω παντως.

χωρις το 3g επαιξε!!!

Edited by stendor
Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

εξαιρετικα απλο.

συνδεεις το κινητο σου με ενα usb memory και κανεις εμμεσα την μεταφορα που θελεις :D:D

Κανενας δεν εχει παρατηρησει το ιδιο?

Τα παιχνίδια έχουν μια επιλογή calibration, κρατάς το τηλέφωνο στην επιθυμητή θέση και αυτο είναι το "μηδέν" που αναφέρεις.

Μόλις έφτασε η PR 1.1 από Cosmote για branded όσοι έχουμε.

Εγώ αναβαθμίζω τώρα μέσω Nokia Software Updater από το PC.

Μέσω OTA που έψαξα πάντως δεν μου την έβγαζε,από το Ovi Suite δεν δοκίμασα.

Πάντως 16 λεπτά κάνει.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...