Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σας ρωτήσω κάτι..? Πριν κάνω την οποιαδήποτε αναβάθμιση, πειράζει να βγάλω την micro sd για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα χάσω τα αρχεία που έχω αποθηκευμένα εκεί? Μήπως έτσι δε θα γίνει πλήρης η αναβάθμιση?

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να σας ρωτήσω κάτι..? Πριν κάνω την οποιαδήποτε αναβάθμιση, πειράζει να βγάλω την micro sd για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα χάσω τα αρχεία που έχω αποθηκευμένα εκεί? Μήπως έτσι δε θα γίνει πλήρης η αναβάθμιση?

Δεν έχει σχέση αν θα αφήσεις ή όχι την κάρτα μνήμης κατά της αναβάθμιση. Η κάρτα μνήμης δεν επηρεάζεται από την αναβάθμιση αλλά αν θες βγάλε την, δεν παίζει ρόλο για την αναβάθμιση.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Oσο για το Ελληνικο ασημι 059F053 LR112G που ειναι το δικο μου δεν βρηκα αναβαθμιση ακομα...:( αν και εδω http://europe.nokia.com/appmanager την βλεπω ,στο οβι μαγαζο not yet (δεν εχει πιεση η γραμμη μου:lol:) Edited by bikos68
Jason the Greek

Oσο για το Ελληνικο ασημι 059F053 LR112G που ειναι το δικο μου δεν βρηκα αναβαθμιση ακομα...:(

Υπάρχει κανονικά η αναβάθμιση για το 059F053

Oσο για το Ελληνικο ασημι 059F053 LR112G που ειναι το δικο μου δεν βρηκα αναβαθμιση ακομα...:(

Εγω την βρηκα. Εκανα και reinstall (γιατι το ειχα ειδη περασει ΟΤΑ) μεσω ovisuite μαλιστα μηπως διορθωθουν κατι προβληματακια που ειχα αλλα τελικα δεν κερδισα ουτε εχασα απολυτως τιποτα. Η συσκευη ειναι ακριβως οπως ηταν πριν το reinstall.:p.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Δεν έχει σχέση αν θα αφήσεις ή όχι την κάρτα μνήμης κατά της αναβάθμιση. Η κάρτα μνήμης δεν επηρεάζεται από την αναβάθμιση αλλά αν θες βγάλε την, δεν παίζει ρόλο για την αναβάθμιση.

Ναι και γω έτσι ξέρω αλλά είπα να ρωτήσω για σιγουριά.. Τεσπα ευχαριστώ για την απάντηση!

Αγανακτησα! ρε παιδια που πρεπει να βαλω τα mp3 για να τα βλεπει στο ΜΟΥΣΙΚΗ?!

KAVALA - MACEDONIA - HELLAS

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Αγανακτησα! ρε παιδια που πρεπει να βαλω τα mp3 για να τα βλεπει στο ΜΟΥΣΙΚΗ?!

Όπου και να τα βάλεις το ίδιο είναι !!! Απλά κάνε μετά ανανέωση της μουσικής βιβλιοθήκης.

Ελα που το κανα,τα εβαλα στην καρτα μηνημης,τα εβαλα στην εσωτερικη αλλα δεν τα βρισκει!

KAVALA - MACEDONIA - HELLAS

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Ελα που το κανα,τα εβαλα στην καρτα μηνημης,τα εβαλα στην εσωτερικη αλλα δεν τα βρισκει!

Εγώ έχω στον σκληρό στα Αρχεία ήχου, αλλά και στην sd στο music και τα βλέπει όλα κανονικά.

ρε συ κατι δεν κανεις καλα. δεν γινεται αυτο που λες. οπου και να τα βαλεις με ανανεωση βιβλιοθηκης τα βλεπει ολα

καλησπέρα, βλέπω στις αγγελίες άρχισαν κάποιοι να πουλάνε τα Ν8 που έχουν. Παιδιά μην απογοητεύεστε και πουλάτε το κινητό και μάλιστα σε εξεφτελιστικές τιμές (είδα 300-330 ευρώ). Το κινητό είναι super και η καλύτερη πρόταση της αγοράς στην τιμή του και δεν πιστεύω με τίποτα η Νοκια να σταματήσει την υποστήριξη του. Είδατε τι παρουσίασαν στο Mobile World Congress 2011 οι άλλοι; Μόνο η LG έδειξε κάποιες καινοτομίες και έτσι έδειξε ότι επιθυμεί να μπει σοβαρά στο χώρο. Οι υπόλοιποι σχεδόν έως καθόλου τίποτα. Οι HTC και Samsung ''θεωρούν'' καινοτομίες τη θύρα HDMI, Hd video, Μπροστινή κάμερα, φλας στην κύρια κάμερα κλπ άσε από ποιότητα κατασκευής να μην σχολιάσω...Η χαρά της πλαστικούρας. Ουδείς λόγος και προτάσεις για ''usb on the go'', Xenon φλας, κάμερα υψηλής ποιότητας, οθόνες υψηλής ποιότητας (σχεδόν όλα τους τα τηλέφωνα έχουν slcd) και αντιχαρακτικών γυαλιών (λχ gorilla glass) κτλ,κτλ......

Παίδες το symbian θα αλλάξει στο μέλλον με τις αναβαθμίσεις και το νέο interface που θα αποκτήσει. Είναι κρίμα να δώσετε την καταπληκτική αυτή συσκευή που έχει τόσες καινοτομίες που παρουσιάσθηκαν για πρώτη φορά από τη Νόκια με αυτό το κινητό που οι υπόλοιπες εταιρίες ακόμα και τώρα, τόσο καιρό αργότερα, αδυνατούν να ενσωματώσουν στις δικές τους συσκευές.

Ελπίζω να μη σας κούρασα αλλά εκφράζω την άποψή μου διότι διακρίνω μετά τα τελευταία γεγονότα που αφορούν τη Νόκια να υπάρχει μια απογοήτευση στους κατόχους του Ν8.

Ευχαριστώ

Edited by frastgr
frastgr

Exεις δίκαιο φιλε frastgr, δυστυχώς ομως ετσι ειναι..

Υπάρχει μια απογοήτευση στους κατόχους του Ν8, ΚΑΙ σε αυτους που ηθελαν να το αγορασουν, οπως κι εγω, αλλα αρχισαν να κοιτάζουν αλλου.. Θα προτιμουσα να μας ελεγαν ψεματα.

Οι υποσχέσεις της Νοκια για το μέλλον του symbian μου ακουγοντε σαν παρηγοριά στον άρρωστο, ώσπου να βγει η ψυχη του..

Edited by fikast

Exεις δίκαιο φιλε frastgr, δυστυχώς ομως ετσι ειναι..

Υπάρχει μια απογοήτευση στους κατόχους του Ν8, ΚΑΙ σε αυτους που ηθελαν να το αγορασουν, οπως κι εγω, αλλα αρχισαν να κοιτάζουν αλλου.. Θα προτιμουσα να μας ελεγαν ψεματα.

Οι υποσχέσεις της Νοκια για το μέλλον του symbian μου ακουγοντε σαν παρηγοριά στον άρρωστο, ώσπου να βγει η ψυχη του..

Χαχαχα μάλλον το αγοράζουν με προοπτική δεκαετίας.. Κινητό είναι παιδιά, όχι αμάξι. Και μη μου πείτε ότι δε το σηκώνει η τσέπη σας να αλλάξετε σε ένα δύο χρόνια συσκευή, για να το πουλάτε τώρα σε γελοία τιμή το σηκώνει άνετα. Για ποιό μέλλον μιλάμε λοιπόν αφού στην χειρότερη περίπτωση η νοκια θα το παραμελήσει σε 2 χρόνια από τώρα? Έλεος αυτός ο κλασικός ελληνικός πανικός-απογοήτευση των άκρων. Ένα έχω να πω: τυχεροί αγοραστές!

Edited by Moralas

καλησπέρα, βλέπω στις αγγελίες άρχισαν κάποιοι να πουλάνε τα Ν8 που έχουν. Παιδιά μην απογοητεύεστε και πουλάτε το κινητό και μάλιστα σε εξεφτελιστικές τιμές (είδα 300-330 ευρώ). Το κινητό είναι super και η καλύτερη πρόταση της αγοράς στην τιμή του και δεν πιστεύω με τίποτα η Νοκια να σταματήσει την υποστήριξη του. Είδατε τι παρουσίασαν στο Mobile World Congress 2011 οι άλλοι; Μόνο η LG έδειξε κάποιες καινοτομίες και έτσι έδειξε ότι επιθυμεί να μπει σοβαρά στο χώρο. Οι υπόλοιποι σχεδόν έως καθόλου τίποτα. Οι HTC και Samsung ''θεωρούν'' καινοτομίες τη θύρα HDMI, Hd video, Μπροστινή κάμερα, φλας στην κύρια κάμερα κλπ άσε από ποιότητα κατασκευής να μην σχολιάσω...Η χαρά της πλαστικούρας. Ουδείς λόγος και προτάσεις για ''usb on the go'', Xenon φλας, κάμερα υψηλής ποιότητας, οθόνες υψηλής ποιότητας (σχεδόν όλα τους τα τηλέφωνα έχουν slcd) και αντιχαρακτικών γυαλιών (λχ gorilla glass) κτλ,κτλ......

Παίδες το symbian θα αλλάξει στο μέλλον με τις αναβαθμίσεις και το νέο interface που θα αποκτήσει. Είναι κρίμα να δώσετε την καταπληκτική αυτή συσκευή που έχει τόσες καινοτομίες που παρουσιάσθηκαν για πρώτη φορά από τη Νόκια με αυτό το κινητό που οι υπόλοιπες εταιρίες ακόμα και τώρα, τόσο καιρό αργότερα, αδυνατούν να ενσωματώσουν στις δικές τους συσκευές.

Ελπίζω να μη σας κούρασα αλλά εκφράζω την άποψή μου διότι διακρίνω μετά τα τελευταία γεγονότα που αφορούν τη Νόκια να υπάρχει μια απογοήτευση στους κατόχους του Ν8.

Ευχαριστώ

Συμφωνώ!

Το n8 είναι σαν μικρογραφία maemo για μένα.. Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι από τα πιο κορυφαία κινητά.

Κορυφαία κατασκευή-οθόνη, κορυφαία κάμερα, συνδεσιμότητα... Τι άλλο να ζητήσουμε δηλαδή? Στην τελική κινητό είναι.. Αν είχε και θύρα usb θα ήταν υπολογιστής :p

Ευχαριστώ

Σωστός!!! Παιδιά για μία 2ετία τουλάχιστον το κινητό είναι super!! Κάποια μικροπροβλήματα που έχει νομίζετε ότι δεν τα έχουν τα άλλα που κυκλοφορούν; Ίσως τα έχουν και σε μεγαλύτερο βαθμό. Κρατήστε και χαρείτε αυτήν την υπέροχη συσκευή!!

A man's dreams are an index to his greatness...

Συμφωνώ!Αν είχε και θύρα usb θα ήταν υπολογιστής :p

Ναι, ok. Επίσης θα μπορούσε να έχει και ρόδες και να είναι τηλεκατευθυνόμενο για να έρχεται εκείνο σε εμάς όποτε το χρειαζόμαστε!:lol:

Βασικά, έχει και τη δυνατότητα να συνδεθεί με usb φλασάκι, η σκληρό δίσκο...άρα;;)

Μην χάνουμε τη μπάλα παίδες... ok, τα κινητά είναι πλέον φορητοί υπολογιστές, αλλά δεν παύουν να είναι κυρίως τηλέφωνα! Νομίζω ότι ζητάμε πλέον πράγματα που δεν χρειαζόμαστε, απλά για να λέμε ότι το τηλέφωνο μας κάνει και αυτό...

Πραγματικά, τι παραπάνω χρειάζεται κάποιος από ένα κινητό; Και όταν θα έρθει η PR.2 με όλα αυτά που υπόσχεται, ειλικρινά, τι θα του λείπει;;; Για μένα, τίποτα απολύτως!

Edited by Conception

Ναι, ok. Επίσης θα μπορούσε να έχει και ρόδες και να είναι τηλεκατευθυνόμενο για να έρχεται εκείνο σε εμάς όποτε το χρειαζόμαστε!:lol:

Βασικά, έχει και τη δυνατότητα να συνδεθεί με usb φλασάκι, η σκληρό δίσκο...άρα;;)

Βρε, εννοώ να έχει δική του Ενσωματωμένη θύρα.. Όχι ξεχωριστά usb καλώδια και ιστορίες.. Δηλαδή θύρα που συνδέεις Άμεσα φλασάκι, mouse, εξωτερική οθόνη, cd-dvd writer, gadgetάκια.. Κλπ κλπ!

Πραγματικά, τι παραπάνω χρειάζεται κάποιος από ένα κινητό; Και όταν θα έρθει η PR.2 με όλα αυτά που υπόσχεται, ειλικρινά, τι θα του λείπει;;; Για μένα, τίποτα απολύτως!

Και για μένα επίσης.. Μόνο ένα πραγματάκι.. Ένας id track editor -ή κάπως έτσι- γιατί κατεβάζω συνέχεια τραγούδια και πρέπει συνέχεια να το συνδέω στο pc.. Είτε μέσω usb είτε με bluetooth και βαριέμαι..

Edited by Pitsikoulina

Ευχαριστώ

Εχεις απολυτο δικαιο φιλε μου.Ισως να ειναι και η τελευταια συσκευη της Νοκια με τοσα πληρες χαρακτιριστικα!! Εγω τουλαχιστον θα το κρατησω για αρκετα χρονια.Μου κανει τα κεφια στο κατω-κατω.(γρηγορο,συμπαγες κατασκευη,φωτογραφια,βιντεο κτλ)Οποιος το δωσει ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ!!!!!!!!!!

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Καλα σοβαρα μιλαμε το τηλ ειναι Jet!!! Μολις τελειωσα και την αναβαθμιση απροβληματιστα μονο Pin ζητησε δεν χαθηκε τιποτα ουτε οι αφυπνησεις καν και γενικως εγω που δεν ειχα κανενα προβλημα (με τη συσκευη) απ οτι το ειδα παει σφαιρα...θ αργησουν πολυ να βγαλουν κατι καλυτερο:D
Jason the Greek

Εμένα δεν μου σβήστηκε τίποτα. Όλα έμειναν όπως τα ήταν.

Έμεινε και το QtExamples που δε βγαίνει με τίποτα.

Κράτα όμως ένα backup για σιγουριά.

Όχι δεν ισχύει για Cosmote ...

οντως το τσεκαρα για τα brand δεν εχουν βγαλει ακομα αναβα8μιση αλλα με το φοινικα μπορεις να περασεις την καινουρια εκδοση μια χαρα!!!:)

Βρε, εννοώ να έχει δική του Ενσωματωμένη θύρα.. Όχι ξεχωριστά usb καλώδια και ιστορίες.. Δηλαδή θύρα που συνδέεις Άμεσα φλασάκι, mouse, εξωτερική οθόνη, cd-dvd writer, gadgetάκια.. Κλπ κλπ!

Και για μένα επίσης.. Το μόνο που του λείπει για μένα είναι ένας id track editor -ή κάπως έτσι- γιατί κατεβάζω συνέχεια τραγούδια και πρέπει συνέχεια να το συνδέω στο pc.. Είτε μέσω usb είτε με bluetooth και βαριέμαι..

Πλάκα πλάκα το για το cd-dvd writer που ανέφερες το άκουσα κι αυτό.

Δείτε ένα concept να τρελαθείτε:

Πρακτικά αυτό που λέει είναι δυνατό αν υπήρχε κατάλληλη εφαρμογή αν και δύσκολο για τους developer να φτιάξουν ένα Nero για smartphone.Εξάλλου ποια άλλη συσκευή εκτός του N8 θα μπορούσε να την χρησιμοποιήσει :p

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Απαγορεύεται η ανάρτηση λινκ προς ιστοσελίδες που διακινούν παράνομο υλικό!Οι ήδη δημοσιευμένοι σύνδεσμοι έχουν αφαιρεθεί, ενώ στο μέλλον θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση. Θα σας παρακαλέσουμε να μην προχωρήσετε δημόσια σε αιτήματα για την ανάρτηση περιεχομένου αυτής της μορφής, ούτε όμως και να διακινείτε τέτοιους συνδέσμους μέσα από τα forums του myphone.gr

Edited by impreza_sti

παιδια το mail σας δουλευει σωστα μετα το Update....?

εγω μολις τωρα πηγα να στειλω με το gmail μου και οτι διεύθυνση και αν βαλω για να στειλω κατι μου βγαζει "μη έγκυρη διεύθυνση mail"....:rolleyes:

αντε παλι....:rolleyes:

ακυρο μαλλον ηταν μεγαλυτερο σε οριο απο αυτο που μπορεις να στειλεις για αυτο εβγαζε αυτο το μήνυμα τελος καλο ολα καλα...:)

Edited by freddaras

Καλα σοβαρα μιλαμε το τηλ ειναι Jet!!! Μολις τελειωσα και την αναβαθμιση απροβληματιστα μονο Pin ζητησε δεν χαθηκε τιποτα ουτε οι αφυπνησεις καν και γενικως εγω που δεν ειχα κανενα προβλημα (με τη συσκευη) απ οτι το ειδα παει σφαιρα...θ αργησουν πολυ να βγαλουν κατι καλυτερο:D

Ετσι ειναι.Εχει να πεσει πλαστικουρα που θα παει συννεφο!! και απο καλουδια τι περισοτερο;:happy:

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...