Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω ολα αυτα τα widget που λες τα εχω σβησει απο τοτε που πηρα το κινητο. Εσβησα επισης και τα κοινωνικα δυκτια της νοκια γιατι δε δουλευε απο τοτε που προεκυψε το προβλημα με τα widgets. Με το ovi δεν ειχα ποτε προβλημα... Μηπως δε κανεις κατι καλα;

πωσ τα εσβησεσ χειροκινητα?? γιατι απο διαχερηση εφαργμογων ρε φιλε δε σβηνονται ...δεν ειναι δυνατον,, μονο με φορματ σβηνονται...και παλι εχει και καποιεσ αλλεσ εφαρμογεσ π.χ ovi 1mb, , ενα ssoui, και το ovistore που δεν σβηνονται με τπτ και μολισ παταω απεγκατασταση μου λεει η διαγραφη ακυρωθηκε...

Edited by nikosvis

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πωσ τα εσβησεσ χειροκινητα?? γιατι απο διαχερηση εφαργμογων ρε φιλε δε σβηνονται ...δεν ειναι δυνατον,, μονο με φορματ σβηνονται...και παλι εχει και καποιεσ αλλεσ εφαρμογεσ π.χ ovi 1mb, , ενα ssoui, και το ovistore που δεν σβηνονται με τπτ και μολισ παταω απεγκατασταση μου λεει η διαγραφη ακυρωθηκε...

Εγω εσβησα τα widgets στον φακελο webtv (CNN, E κλπ) αν θυμαμαι καλα κατευθειαν απο το μενου του κινητου. Τα κοινωνικα δυκτια να εσβησα απο τη διαχειρηση εφαρμογων (ειναι συνολικα 2 εφαρμογες και ενα widget αν θυμαμαι καλα). Τα αλλα που λες (ovi ssoui ovistore) δεν τα εχω πειραξει.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Μήπως γνωρίζει κάποιος τα Ν8 που κυκλοφορούν στην Βουλγαρία ( επίσημα ) ποιο πακέττο γλωσών εχουν??
Nobody's perfect

Μήπως γνωρίζει κάποιος τα Ν8 που κυκλοφορούν στην Βουλγαρία ( επίσημα ) ποιο πακέττο γλωσών εχουν??

Ρουμάνικα, Ρώσσικα, Βουλγαρικά

Ρουμάνικα, Ρώσσικα, Βουλγαρικά

Ευχαριστώ. Σκεφτόμουν αν ειχαν το Balkan που εμπεριέχει και Ελληνικά να τσιμπουσα ενα μπλέ σε προσεχές μου ταξίδι. Κρίμα:(

Nobody's perfect

παίδες εμένα δεν μου έχει αλλάξει το εικονίδιο του wifi μετά την αναβάθμιση στην pr1.1 ή έτσι μου φαίνεται. Μπορεί κάποιος να ποστάρει ένα screenshot για να το δω;

ευχαριστώ!!!

frastgr

παίδες εμένα δεν μου έχει αλλάξει το εικονίδιο του wifi μετά την αναβάθμιση στην pr1.1 ή έτσι μου φαίνεται. Μπορεί κάποιος να ποστάρει ένα screenshot για να το δω;

ευχαριστώ!!!

Ούτε και μένα. Την αναβάθμιση την έχω κάνει μέσω ΟΤΑ. Ελληνικό silver white (059F053).

Ούτε και μένα. Την αναβάθμιση την έχω κάνει μέσω ΟΤΑ. Ελληνικό silver white (059F053).

Εχω κάνει την αναβάθμιση μέσω OTA στο Ελληνικό silver white (059F053) και μου εμφανίζεται μια "καχεκτική" κεραιούλα που δεν είναι και τόσο φωτεινή όσο οι άλλες ενδείξεις οπότε εικάζω πως αυτή είναι η νέα ένδειξη.

Εχω κάνει την αναβάθμιση μέσω OTA στο Ελληνικό silver white (059F053) και μου εμφανίζεται μια "καχεκτική" κεραιούλα που δεν είναι και τόσο φωτεινή όσο οι άλλες ενδείξεις οπότε εικάζω πως αυτή είναι η νέα ένδειξη.

εχω την εντυπωση οτι αυτη ηταν η ενδειξη και πριν

Πριν λίγες σελίδες ειπώθηκε ότι το νέο εικονίδιο του wi-fi εμφανίστηκε μετά από hard reset.

Πριν λίγες σελίδες ειπώθηκε ότι το νέο εικονίδιο του wi-fi εμφανίστηκε μετά από hard reset.

αν μπορει καποιος ας μας το ποσταρει να το δουμε. δεν εχω καταλαβει ακριβως πως ειναι το νεο

Παιδιά θα ήθελα να μου υποδείξετε κάποιο οδηγό για να μετατρέπω dvd

και να τα βλέπω μέσω κινητού.

Επίσης αν κάποιος δει την αναβάθμιση για το ασημί ελληνικό μέσω ovi suite

ας με ενημερώσει παρακαλώ πολύ γιατί δεν θέλω να bootάρω σε windows

κάθε τόσο.

Ευχαριστώ.

Για να μην τσεκάρεις συνέχεια αν έχει βγει αναβάθμιση από την συσκευή ή από τον υπολογιστή σου, μπορείς πολύ απλά να μπαίνεις εδώ, να βάζεις το product code της συσκευής σου στο πλαίσιο στο τέλος της σελίδας και βλέπεις αν διατίθεται η νεότερη αναβάθμιση.

οταν βγει καινουργιο update θα σου ερθει sms απο την Νοκια, οπως εγινε και με αυτο το update ;)

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

οταν βγει καινουργιο update θα σου ερθει sms απο την Νοκια, οπως εγινε και με αυτο το update ;)

Εν τω μεταξύ κάθε μέρα μου στέλνουν και από ένα μήνυμα :Ρ

Παιδιά επόμενο update περιμένουμε ακούγεται κάτι ή τέλος οριστικά

το symbian κτλ;

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Με τους χαρτες ovi, δουλευει ο αναμεταδοτης στα fm? Εμενα συνεχιζει να "μιλαει" απο το τηλεφωνο και μετα απο λιγο, ο αναμεταδοτης κλεινει...

έχω δύο ερωτήσεις να κάνω. επειδή πιθανόν να έχουν απαντηθεί σε προηγούμενα ποστς αλλά πως να ψάξω κοντά στις 300 σελίδες?? θέλω να ρωτήσω τα εξής:

α) με τον πομπό fm υπάρχει κάποιο κόλπο για να λειτουργήσει γιατί ούτε στο αυτοκίνητο ούτε στο σπίτι μπορώ να τον χρησιμοποιήσω, και

β) με το silverlight τι γίνετε ακριβώς. ποια είναι η χρησιμότητά του. αξίζει την εγκατάσταση??

ευχαριστώ πολύ

Με τους χαρτες ovi, δουλευει ο αναμεταδοτης στα fm? Εμενα συνεχιζει να "μιλαει" απο το τηλεφωνο και μετα απο λιγο, ο αναμεταδοτης κλεινει...

Tα ίδια και δω αλλα και να τον κάνεις να δουλέψει απο το ράδιο μετά απο 30 δευτερόλεπτα αδράνειας θα κλείσει, πχ αν σταματήσεις σε ένα φανάρι.

έχω δύο ερωτήσεις να κάνω. επειδή πιθανόν να έχουν απαντηθεί σε προηγούμενα ποστς αλλά πως να ψάξω κοντά στις 300 σελίδες?? θέλω να ρωτήσω τα εξής:

α) με τον πομπό fm υπάρχει κάποιο κόλπο για να λειτουργήσει γιατί ούτε στο αυτοκίνητο ούτε στο σπίτι μπορώ να τον χρησιμοποιήσω, και

β) με το silverlight τι γίνετε ακριβώς. ποια είναι η χρησιμότητά του. αξίζει την εγκατάσταση??

ευχαριστώ πολύ

Α)Εχει αναφερθει πως για να λειτουργησει ο πομπος Fm στο αυτοκινητο σου πρεπει να βγαλεις την κεραια απο το αμαξι(αν βγαινει)

Β)το silverlight ειναι καλο γτ ειναι κατι σαν το flash lite (αν εχω καταλαβει καλα,απο αυτα που λενε τα αλλα παιδια):)

Διάβασε εδώ και θα πάρεις την απάντηση σου.

μπραβο βρε φιλε για να μας φτιαξεις ξανα την ψυχολογια!!!! τα symbian δεν θα πεθανουν ετσι ευκολα.τρεμετε μηλοφωνα!!!!!!!!:)

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Α)Εχει αναφερθει πως για να λειτουργησει ο πομπος Fm στο αυτοκινητο σου πρεπει να βγαλεις την κεραια απο το αμαξι(αν βγαινει)

σε μένα πάντως δουλεύει άψογα χωρίς να χρειαστεί να βγάλω την κεραία (που έτσι κι αλλιώς δεν βγαίνει)

ίσως για αθήνα να είναι λίγο δύσκολο να βρεις "ελεύθερη" θέση.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

σε μένα πάντως δουλεύει άψογα χωρίς να χρειαστεί να βγάλω την κεραία (που έτσι κι αλλιώς δεν βγαίνει)

ίσως για αθήνα να είναι λίγο δύσκολο να βρεις "ελεύθερη" θέση.

αυτό είναι το πρόβλημα. Η έλλειψη κενής θέσης ίσως. Θα δοκιμάσω και χωρίς κεραία.

Πώς κάνω backup τα αρχεία για να κάνω την αναβάθμιση???Αν κάνω update χώρις να έχω backup τα αρχεία τι χάνεται???
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...