Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@kaivlorapanos

Ούτε στο ovi suite είναι για την ώρα. Λογικά θα γίνει διαθέσιμο τις επόμενες ώρες.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@kaivlorapanos

Ούτε στο ovi suite είναι για την ώρα. Λογικά θα γίνει διαθέσιμο τις επόμενες ώρες.

ναι δεν ειναι ακομα.

μια ερωτηση να κανω με την 1.1 θα μπορουμε να κανουμε hard φορματ χωρις να χαθουν τα ovi κτλ?

καποτε ειπα οτι δεν ειναι σοβαρο θεμα και επεσαν να με φανε και μετα ειδαν οτι ισως διορθωθει με καποιο update. εγω το μονο που μπορω να σας πω και το υποστηριζω απο την αρχη που εμφανιστηκε οτι μονο ενας υπερ-παρατηρητικος ανθρωπος θα καταλαβαινε αν δεν του το ειχαν πει αυτο το προβλημα. το τι λενε φιλε μου το διαφορα forums/blogs/sites εχε και μια επιφυλαξη για το ποσο αληθινα ειναι. γινεται τρελος ηλεκτρονικος πολεμος γιατι ειναι πολυ μεγαλα τα ποσα που παιζονται στην αγορα κινητων

Μα δεν χρειαζεται να το έχεις τέρμα..

KTLK

Βασικά από αυτά που διάβασα για το update κατάλαβα ότι κατά πάσα πιθανότητα την ελληνική έκδοση πρέπει να την περιμένουμε από Δευτέρα. "Country and Operator Variants will follow soon". Οπότε η αναμονή θα συνεχιστεί για λίγες μέρες ακόμα...
A man's dreams are an index to his greatness...

και καλά κάνει;)

οταν κανουμε πλοηγηση χωρις συνδεσεις τα δεδομενα που κατεβαζει ειναι χρεωσιμα? ευχαριστω

οταν κανουμε πλοηγηση χωρις συνδεσεις τα δεδομενα που κατεβαζει ειναι χρεωσιμα? ευχαριστω

δεν κατεβαζει δεδομενα οταν κανεις πλοηγηση χωρις συνδεσεις οποτε δεν χρεωνεσαι

σημερα το δοκιμασα με μηδενισμενους τους μετρητες και κατεβασε δεδομενα στην πλοηγηση. εχω ακολουθησει ολες τις υποδειξεις που εχετε αναφερει. εχω κανει κατι λαθος?

UPDATE: The standard, non-customised version of the software is available from today for the Nokia C7. The software versions for the Nokia N8 and C6-01 will be available early next week. Country (SIM-free) and operator-specific variants will follow soon.

Οπότε η αναμονή συνεχίζεται...

:ninja:

UPDATE: The standard, non-customised version of the software is available from today for the Nokia C7. The software versions for the Nokia N8 and C6-01 will be available early next week. Country (SIM-free) and operator-specific variants will follow soon.

Οπότε η αναμονή συνεχίζεται...

τουλαχιστον ημαστε σιγουροι οτι θα βγει :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ρε παιδιά πως γίνεται να σταματήσω την αναζήτηση wifi που κάνει συνέχεια και μου τρώει και μπαταρία?

Δες αυτά τα 2!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3410424#post3410424

και http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3484497#post3484497

Κάνοντας αναβάθμιση με το ovi suite θα χαθούν οι ρυθμίσεις και τα δεδομένα μας ?

:confused:

http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580

Στα ελληνικά Ν8 δεν θα χαθεί απολύτως τίποτα ενώ στα εισαγωγής θα χαθούν τα ελληνικά (όχι όμως τα δεδομένα και οι ρυθμίσεις). Καλό είναι πάντως να κρατήσετε backup από όλες τις μνήμες για να είσαστε καλυμμένοι για παν ενδεχόμενο.

Στα ελληνικά Ν8 δεν θα χαθεί απολύτως τίποτα ενώ στα εισαγωγής θα χαθούν τα ελληνικά (όχι όμως τα δεδομένα και οι ρυθμίσεις). Καλό είναι πάντως να κρατήσετε backup από όλες τις μνήμες για να είσαστε καλυμμένοι για παν ενδεχόμενο.

Όταν κάνουμε την αναβάθμιση θα πρέπει να βγάλουμε την κάρτα μνήμης ή δεν υπάρχει πρόβλημα? Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε τα αρχεία μας, σωστά?

http://www.gsmarena.com/the_first_update_to_nokia_n8_c7_and_c601_is_booooring-news-2290.php

Tα pre-installed games που αναφερει,αυτα δεν τα πηραμε εδω και πολυ καιρο...;

Ενταξει,πολλες φορες η επιθεση κατα της nokia ειναι υπερβολικη και αδικη,αλλα κακα τα ψεματα δινει την ευχερεια και το δικαιωμα να γραφονται αρθρα σαν αυτο του gsmarena,site που παρακολουθουν ολοι,επιδοξοι αγοραστες και κατοχοι των s^3. Ολα ειναι θεμα management ομως και καλης δημοσιοτητας και εντυπωσιασμου,κι εχει η nokia αρχιζει να χωλαινει,περα απ'το αργα εξελισσομενο software development (δεν ισχυριζομαι οτι το s^3 ειναι μαπα,το θεωρω απ τα πιο σταθερα και πιο ευχρηστα λειτουργικα κακα τα ψεματα,του λειπει ομως το wow-factor σε σχεση με τα αλλα).

http://www.gsmarena.com/the_first_update_to_nokia_n8_c7_and_c601_is_booooring-news-2290.php

Tα pre-installed games που αναφερει,αυτα δεν τα πηραμε εδω και πολυ καιρο...;

Ενταξει,πολλες φορες η επιθεση κατα της nokia ειναι υπερβολικη και αδικη,αλλα κακα τα ψεματα δινει την ευχερεια και το δικαιωμα να γραφονται αρθρα σαν αυτο του gsmarena,site που παρακολουθουν ολοι,επιδοξοι αγοραστες και κατοχοι των s^3. Ολα ειναι θεμα management ομως και καλης δημοσιοτητας και εντυπωσιασμου,κι εχει η nokia αρχιζει να χωλαινει,περα απ'το αργα εξελισσομενο software development (δεν ισχυριζομαι οτι το s^3 ειναι μαπα,το θεωρω απ τα πιο σταθερα και πιο ευχρηστα λειτουργικα κακα τα ψεματα,του λειπει ομως το wow-factor σε σχεση με τα αλλα).

Στο gsmarena σκόπιμα "φάγανε" μια παράγραφο, το πλήρες κείμενο είναι

Most of the updated features are not directly visible to end users, but together, they will enhance the user experience of each Symbian device. Both the quality and the stability of the devices will be further enhanced. In addition to numerous tweaks and fixes, there’s also some new content. More details below.

1. Meeting requests can be accepted directly from email invitations;
  2. Maps integration in email, which means people can view the meeting location on the map when the address is mentioned in the location field in the invite.
  3. For Nokia N8 users:
    a. New Quick Office 6.4 editor version, which offers editing possibilities and allows zooming in & out in Word documents.
    b. Three high quality games will also be preloaded on new devices – Need for Speed Shift, Real Golf and Galaxy on Fire. (In some countries, Need for Speed is replaced with Asphalt 5). For current N8 users, these are available for free from Ovi Suite & Ovi Store.

Το αν είναι βαρετή η αναβάθμιση θα την κρίνουν αυτοί που έχουν πρόβλημα, για παράδειγμα αν παίξει το USB Stick 16GB που δε μου αναγνωρίζει μέχρι στιγμής θα πετάξω στα σύννεφα, αν λυθεί σε κάποιος άλλους το προβλημα με τα MMS ή το WiFi θα είναι αρκετά ικανοποιημένοι.

Βλέπουμε και μια βελτίωση στο marketing, δηλαδή εκεί που δε μαθαίναμε τίποτα, τώρα ανακοινώνουν μόνοι τους τα updates, κάτι είναι και αυτό, θα ήθελα όμως να βγαίνει πλήρες changelog και οχι γενικά "tweaks and fices". Φυσικά τώρα πρέπει να πατήσουν γκάζι για να προστεθούν τα νέα features.

παιδια η συσκευη ειναι πολυ καλη η νοκια την εχει θαψει για μενα...

υπαρχουν προβληματακια που θα επρεπε να εχουν λυθει....(mms προβλημα με τα στικακια αυτο το σπαστικο με τις συνδεσεις προβλημα με bluetooth και τρανσμιτερ κτλ κτλ κτλ...)...

προσωπικά δεν θελω φρου και αρωματα αυτα να μου λυσουν και εγω ειμαι οκ...

οσο το αργουν ομως τοσο μεγαλωνει αυτο το "αρνητικό" κλιμα..

και τελος για τον browser..σημερα εφερε ενας συναδελφος στην δουλεια ενα android φτηνο κινητο της πλακας(νομιζω samsung ηταν δεν ειμαι σιγουρος)...

δεν ειναι μονο το φλας που λετε παιδια..:)

μιλαμε ενα κινητο των 190 εβρο ανοιγει πολυ πιο ομορφα τις σελιδες απο οτι το n8....

:X

ζουμαρεις και το κειμενο ερχεται μπροστα σου! σε οτι μεγεθος και αν ζουμαρεις το κειμενο δεν αλλοιώνεται το εχεις ολοκληρο το διαβαζεις ολοκληρο με αποτελεσμα το σερφαρισμα να γινεται παιχνιδακι...

δεν ειναι δυσκολα πραγματα αυτα...να τα διορθώσουν........

επρεπε ομως αμεσως στο τσακ μπαμ που λενε..

ολα αυτα τα" μεγαλες αναβαθμισεις το καλοκαιρακι" κτλ κτλ κτλ εγω τα ακουω βερεσέ....

λοιπον λυπαμαι αλλα αντεξε στα χερια μου 4 μερες...... η κλλασικη νοκια με προβληματα .το μονο καλο η καμερα οντως απαιχτηηηη.στα υπολοιπα προτιμησα το desire htc μου ξανα σκαλεσ ανωτερο παντου .το εστειλα καπακι πουλοντας το σε φιλο που του αρεσε

υπαρχουν προβληματακια που θα επρεπε να εχουν λυθει....(mms προβλημα με τα στικακια αυτο το σπαστικο με τις συνδεσεις προβλημα με bluetooth και τρανσμιτερ κτλ κτλ κτλ...)...

και τελος για τον browser..σημερα εφερε ενας συναδελφος στην δουλεια ενα android φτηνο κινητο της πλακας(νομιζω samsung ηταν δεν ειμαι σιγουρος)...

μιλαμε ενα κινητο των 190 εβρο ανοιγει πολυ πιο ομορφα τις σελιδες απο οτι το n8....

ζουμαρεις και το κειμενο ερχεται μπροστα σου! σε οτι μεγεθος και αν ζουμαρεις το κειμενο δεν αλλοιώνεται το εχεις ολοκληρο το διαβαζεις ολοκληρο με αποτελεσμα το σερφαρισμα να γινεται παιχνιδακι...

ολα αυτα τα" μεγαλες αναβαθμισεις το καλοκαιρακι" κτλ κτλ κτλ εγω τα ακουω βερεσέ....

Ετσι ειναι. Με κουφιες υποσχεσεις,με καθυστερηση μηνων κι αυτες,δουλεια της προκοπης δεν γινεται. Διαρρεει μια φημη απο αυτους,γινεται μπαχαλο παραφιλολογιας και τελικα μας δινει μια αναβαθμισουλα σχεδον ανοστη,ενω θα πρεπε να ριξει απευθειας το πακετο 50+ αλλαγων χωρις αλλη καθυστερηση.

Ετσι ειναι. Με κουφιες υποσχεσεις,με καθυστερηση μηνων κι αυτες,δουλεια της προκοπης δεν γινεται. Διαρρεει μια φημη απο αυτους,γινεται μπαχαλο παραφιλολογιας και τελικα μας δινει μια αναβαθμισουλα σχεδον ανοστη,ενω θα πρεπε να ριξει απευθειας το πακετο 50+ αλλαγων χωρις αλλη καθυστερηση.

Μην γίνεστε υπερβολικοί! Μιλάμε για ένα λειτουργικό νέο, ελάχιστων μηνών, άρα η "καθυστέρηση μηνών" για την αναβάθμιση δε στέκει. Δεν ανανεώνονται έτσι στην πλάκα τα λειτουργικά συστήματα. Όπως έχουν πει πολλοί, το τηλέφωνο και το software του είναι από τα πιο πλήρη εξαρχής. Κάθε βελτίωση καλοδεχούμενη μεν, αλλά ας ασχοληθούμε και με τίποτα άλλο στη ζωή μας πέρα από το να περιμένουμε και από μία αναβάθμιση κάθε μήνα. :p Μιλάω φιλικά χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης.

Ετσι ειναι γ*** την τρελα τους. Περιμενουμε σαν τους καθυστερημενους μια καθυστερημενη αναβαθμιση. Το κινητo επρεπε να εχει ΚΑΙ τουλαχιστον επεξεργαστη 1 Ghz. Που πανε να πιασουν τον ανταγωνισμο με flagship τοσο αργο? Αντε να περιμενουμε να βαλουν και τις 50 αναβαθμισεις και να δουμε πως θα "τρεχει" μετα ο underpower επεξεργαστης. Και αμα τον κανουν firmware overclock θα εχει αλλα προβληματα με τη σταθεροτητα μετα. Κριμα. Εβλεπα κατι βιντεο στο tube με κατι galaxy και εμεινα!!!

Η νοκια αυτη τη στιγμη βασιζεται σε εμας που τοσα χρονια αγοραζουμε νοκια κινητα και που τελικα ολο και κατι μας λειπει. Ελεος πια!

Ολα ειναι οριακα και αν δεν προχωρησουν γενικα μεσα στο επομενο εξαμηνο σε κατι breakthrough σε smartphone βλεπω να χανουνε και τους Ινδους και τους Αραβες.

Κριμα που μια τοσο ωραια πλατφορμα επιλογων και hardware ερχεται με ενα τοσο αργο επεξεργαστη. απλα απαραδεκτο. Τα εχω παρει στο κρανιο ! Το nokia beta Bubbles τους μαρανε!

Παιδια καλησπερα...ηθελα να παρω το n8 αλλα μου ειπαν οτι δεν ξαναβγαινει και οτι η cosmote δεν το εχει πια...

Τι εννοείς δεν ξαναβγαίνει;

Αν θες να το πάρεις με ανανέωση συμβολαίου το έχει σίγουρα ο Γερμανός και το Πλαίσιο αν εννοείς ότι δεν το έχουν τα oteshops πράγμα που μου φαίνεται λίγο παράξενο.

Ετσι ειναι γ*** την τρελα τους. Περιμενουμε σαν τους καθυστερημενους μια καθυστερημενη αναβαθμιση. Το κινητo επρεπε να εχει ΚΑΙ τουλαχιστον επεξεργαστη 1 Ghz. Που πανε να πιασουν τον ανταγωνισμο με flagship τοσο αργο? Αντε να περιμενουμε να βαλουν και τις 50 αναβαθμισεις και να δουμε πως θα "τρεχει" μετα ο underpower επεξεργαστης. Και αμα τον κανουν firmware overclock θα εχει αλλα προβληματα με τη σταθεροτητα μετα. Κριμα. Εβλεπα κατι βιντεο στο tube με κατι galaxy και εμεινα!!!

Η νοκια αυτη τη στιγμη βασιζεται σε εμας που τοσα χρονια αγοραζουμε νοκια κινητα και που τελικα ολο και κατι μας λειπει. Ελεος πια!

Ολα ειναι οριακα και αν δεν προχωρησουν γενικα μεσα στο επομενο εξαμηνο σε κατι breakthrough σε smartphone βλεπω να χανουνε και τους Ινδους και τους Αραβες.

Κριμα που μια τοσο ωραια πλατφορμα επιλογων και hardware ερχεται με ενα τοσο αργο επεξεργαστη. απλα απαραδεκτο. Τα εχω παρει στο κρανιο ! Το nokia beta Bubbles τους μαρανε!

συμφωνω απο την μια...απο την αλλη σκεψου...αν βγαζανε το n8 με ενα καλυτερο browser(ναι μπορουν να το κανουν) με κανενα προβλημα στις συνδεσεις(wifi κτλ) χωρις κανενα προβλημα στα mms κτλ κτλ κτλ θα γκρινιαζε κανεις μας?....οχι....

αντε το βγαλανε ετσι εεεε κανε κατι βρε δωσε μια λυση...........:)

για αυτο λεω το κινητο ειναι σουπερ για αυτο που ειναι....και με το παραπανω.....:):)

αν το δινανε σωστα απο την αρχη θα ηταν και μικροτερο το αρνητικό κλιμα...

τωρα βαζεις ενα widget και δεν ξερεις αν χρεωθηκες η οχι........

και η φαση ειναι οτι στο n900 τα κανανε ολα αυτα τελεια.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το γουσταρουμε το κινητο....η νοκια πρεπει να παρει μπρος.....ποιο καλοκαρι και ποιος χειμωνας......

Καλημέρα!

Λυπάμαι που το λέω αλλά όντως πολύ γκρίνια έχει πέσει. Αυτή τη στιγμή το Ν8 είναι το πληρέστερο κινητό που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Οι υπόλοιποι κατασκευαστές δε θα φτάσουν ποτέ να έχουν τα hardware χαρακτηριστικά που έχει το Ν8. Τολμήστε και ψάξτε το. Συμφωνώ ότι το Symbian^3 είναι όντως λιγάκι πίσω στο interface αλλά προσωπικά δεν μ ενοχλεί καθόλου. Μια χαρά πληρέστατο είναι. Σκεφτείτε ότι κάποια άλλα λειτουργικά δεν είχαν αναφορά μηνυμάτων, ούτε καν mms! Προσπαθείτε κάποιοι να βρείτε ψεγάδια στη συσκευή. Μήπως θέλετε στην επόμενη αναβάθμιση να σας κάνει και καφέ; Ηρεμείστε λιγάκι και απλά απολαύστε το Ν8. Αξίζει...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...