Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το τελευταίο που λες το θεωρώ άστοχο. Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Όσο για την αναβάθμιση, αυτή θα βγει όταν η νόκια θεωρεί πως είναι έτοιμη και όχι όταν εσυ και εγώ γκρινιάζουμε στα φόρουμ.

Η Nokia πρέπει να λειτουργεί όπως θεωρεί η αγορά και οχι όπως θεωρεί αυτή γιατί θα δει τις πωλήσεις της να πέφτουν κι αλλο.

Η συσκευή έκανε πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου σε Φινλανδία, Κίνα και Ρωσσία όποτε είναι ήδη τέσσερεις μήνες στην αγορά

http://dailymobile.se/2010/10/02/nokia-n8-release-photos-from-helsinki-beijing-shanghai-and-moscow/

και ακόμα δεν έχουμε δεί ούτε bugfix.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια σημερα δοκιμασα τα ακουστικα απο το ν8 μου αλλα κατι δεν παει καλα. ο ηχος δεν ακουγεται καλα τα κουμπια δεν λειτουργουν καθόλου ουτε οταν παιρνω τηλ ακουω κατι. ειχε κανενας καποιο παρομοιο προβλημα?

κουμπωσε τα καλα βλε το βυσμα μεσα μεσα μεχρι να κανει κλικ και ολα θα στρωσουν

τα minor updates δεν προσθετουν τιποτε στο λογησμικο της συσκευης παρα μονο καποια πακετα γλωσσων που δεν ειχαν κυκλοφορισει πριν,γι' αυτο και δεν κανουμε αναβαθμιση στο υπαρχον λογισμικο αφου ειναι το ιδιο.Μπορεις να μου εξηγησεις γιατι περιμενο 5 λεπτα για να δω το μητρωο μου ενω δεν τρεχουν εφαρμογες στο τηλεφωνο;ακομη γιατι να μου λενε οτι υπαρχουν free εφαρμογες στο site και να ειναι tryal;Και επιμενω δεν το εχω μονο εγω αυτο το προβλημα το εχου και αλλοι.Εκτος και αν εμεις δεν ξερουμε να δουλευουμε την συσκευη και ολοι εσεις ξερετε

Καμία ενημέρωση δεν πρόσθεσε πακέο γλωσσών. Μάλλον το μπερδεύεις με άλλη συσκευή. Οι ενημερώσεις που έχει λάβει προσθέτουν νέα θέματα, παιχνίδια, 2 φορές έγινε ενημέρωση του social, μία του video player και βελτιώθηκαν μερικές λειτουργίες της συσκευής. Δες εδώ.

Όσες εφαρμογές έχω κατεβάσει (και είναι πολλές) από το ovi και ανέφερε ότι ήταν δωρεάν, δεν ήταν δοκιμαστικές αλλά εντελώς δωρεάν. Το μητρώο δεν μου έχει κολλήσει ποτέ ούτε ένα δευτερόλεπτο (μερικές φορές μου βγάζει μνήμη πλήρης αλλά δεν κολλάει, τα πάντα συνεχίζουν να δουλεύουν). Γενικά την συσκευή την έχω από 9 Νοέμβρη και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Η πιο απροβλημάτιστη συσκευή που έχω χειριστεί ποτέ.

@mirrorofsorrow Αν το κάνω και χάσω την ελληνική γλώσσα γιατί έχω ένα κόλλημα με οτιδήποτε πιάνει μια εταιρία κινητής και το πειράζει υπάρχει η δυνατότητα να τα ξαναβάλω σωστά? Ευχαριστώ για την απάντηση :)

Βεβαίως. Αν πάσα στιγμή μπορείς να το φλασάρεις μέσω του phoenix με όποιο firmware θέλεις και να έχεις μια καθαρή συσκευή.

Οκ το phoenix το έχω… το καθαρό firmware με την ελληνική γλώσσα δεν έχω… εδώ πρέπει να πάω σε άλλο thread να βρω την λύση? Κάπου είχα διαβάσει ότι μπορείς να αλλάξεις το product code και να βάλεις το ελληνικό για να μην έχεις ξανά τέτοια προβλήματα.. ισχύει?
το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10

Φιλε impreza_sti προσπαθω να στεισω το Net framework 3,5 αλλα μου βγαζει σφαλμα συνεχεια και τα προβληματα μου συνεχειζονται.Η sim ειναι 3G 1-2 χρονων πιστευω οτι δεν φταιει αυτη.Το Ν8 που εχω εγω ειναι μαυρο και εχω δει και ασημι να κανει τα ιδια και μαυρο αλλο.Οχι μονο στο μητρωο αλλα και γενικα να μην μπαινει ευκολα στο μενου.Εχω στεισει εφαρμογες και παιχνιδια μονο απο το ovi suite και εχω κλειστο και το διαδικτυο για να μην μπαινει συνεχεια απο τις εφαρμογες.Δεν ξερω αν το Net framework που μου στελνει συνεχεια μηνυματα μου δημιουργει καποιο προβλημα ή αν μπλοκαρει με το bluetooth του αυτοκινητου οταν συνδεεται (ειναι version 1.0).Η μπαταρια μου κραταει 1.5 μερα οπως ελεγε και καποιος φιλος πιο πανω:

μπορω να ρωτησω αν ξερει καποιος,

πώς γίνεται, να ΜΗΝ αναβει το κόκκινο φως δίπλα στην κάμερα όταν κανω βιντεοσκόπιση. Υπάρχει κάποια ρύθμιση γι'αυτό;

Επίσης μπορώ να κάνω το ίδιο (να μην αναβει το κόκκινο φως) και στην λήψη φωτογραφιών;

2) Πέρασα ταινία από το PC στο φάκελο video ,

με κατάληξη mpeg-4 και υπότιτλο με κατάλιξη . str με το ίδιο όνομα στον ίδιο φάκελο, αλλά δεν βλεπω υπότιτλους στην αναπαραγωγή. Τι κάνω λάθος;

Ευχαριστώ

Edited by klitos

Όντως καμιά σχέση το μαύρο με το ασημί. Το μαύρο είναι σε άλλη κλάση. Το ασημί το έχω δει σε κάποιο μαγαζί και δε μου έκανε καλή εντύπωση. Αν έχει πρόβλημα και με το light leakage στο πλήκτρο του menu, ακόμα χειρότερα. ;)

Απλά στο μαύρο είναι πιο εμφανής η καταληκτική ποιότητα κατασκευής του Ν8, φαίνεται πιο στιβαρό. :)

Στο θέμα του χρώματος ποτέ μαύρο, το αντίθετο περίμενα να βγει το silver light που για μένα πάντα δίνει άλλη αίσθηση στο Ν8. Όσο αφορά το light leakage τουλάχιστον στο δικό μου δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Βέβαια γούστα είναι αυτά και υποκειμενικά αλλά το ασημί είναι πιο ωραίο!!!!!:D:D:up:

Η Nokia πρέπει να λειτουργεί όπως θεωρεί η αγορά και οχι όπως θεωρεί αυτή γιατί θα δει τις πωλήσεις της να πέφτουν κι αλλο.

Μάλλον δεν σου έδωσα να καταλάβεις τι εννοώ.

Το θέμα λοιπόν είναι να βγάλει στην κυκλοφορία μία σωστή αναβάθμιση που θα βοηθάει πραγματικά και θα λύνει προβλήματα. Αυτό μπορεί να πάρει χρόνο. Αυτό είναι το στοίχημα. Η βεβιασμένη λόγω γκρίνιας κυκλοφορία μιας ανέτοιμης αναβάθμισης θα απογοητεύσει και θα απομακρύνει το αγοραστικό κοινό. Προσωπικά προτιμώ να παραμείνω με τα όποια προβλήματα για όσο χρειαστεί και όταν με το καλό έρθει η αναβάθμιση, αυτή να μου λύσει όλα τα θέματα. Αν αύριο κυκλοφορούσε άρον-άρον η αναβάθμιση και μου άφηνε άλυτα προβλήματα, αυτό θα με απογοήτευε πάρα πολύ.

Υ.Γ. Η νόκια δεν ξεχνάει τους πελάτες της. Πέρυσι αν θυμάμαι αναβάθμισε το "γέρικο" Ν95 8g.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μάλλον δεν σου έδωσα να καταλάβεις τι εννοώ.

Το θέμα λοιπόν είναι να βγάλει στην κυκλοφορία μία σωστή αναβάθμιση που θα βοηθάει πραγματικά και θα λύνει προβλήματα. Αυτό μπορεί να πάρει χρόνο. Αυτό είναι το στοίχημα. Η βεβιασμένη λόγω γκρίνιας κυκλοφορία μιας ανέτοιμης αναβάθμισης θα απογοητεύσει και θα απομακρύνει το αγοραστικό κοινό. Προσωπικά προτιμώ να παραμείνω με τα όποια προβλήματα για όσο χρειαστεί και όταν με το καλό έρθει η αναβάθμιση, αυτή να μου λύσει όλα τα θέματα. Αν αύριο κυκλοφορούσε άρον-άρον η αναβάθμιση και μου άφηνε άλυτα προβλήματα, αυτό θα με απογοήτευε πάρα πολύ.

Υ.Γ. Η νόκια δεν ξεχνάει τους πελάτες της. Πέρυσι αν θυμάμαι αναβάθμισε το "γέρικο" Ν95 8g.

εχεις δικιο οτι η νοκια δεν ξεχναει τους πελατες της. επισης συμφωνω οτι θα ηθελα κι εγω μια ετοιμη και περιεκτικη αναβαθμιση που να προσθετει ουσια και οχι πολυτελειες αχρηστες

Τι ακριβώς θέλεις?

Άκυρο βρήκα το παλιό σου πόστ που ρωτάς για σύνδεση στο ιντερνετ. Προσπάθησε να συνδεθείς σε κάποιο wifi και έπειτα να μπείς στην εφαρμογή. Επίσης υπήρξε αναβάθμιση της κοινωνικής δικτύωσης. Δοκίμασε να το αναβαθμίσεις μέσω Ovi και μετά προσπάθησε.

Edited by Arxegonos

αυτο που λεει ο φιλος arxegonos ειναι βασικη συμβουλη. πρωτα συνδεθειτε με το ασυρματο δικτυο και μετα ανοιξτε τις εφαρμογες που θελετε για να τρεξουν ομαλα

Δεν μπορώ να συνδεθω καθόλου.μου λέει πρόβλημα δικτύου.εχω κατεβάσει και την αναβάθμιση.:(προσπαθεί να μπει στο οβι,αλλα μου λεει οτι δεν εχω ιντερνετ. Edited by kwsths87

Δεν μπορώ να συνδεθω καθόλου.μου λέει πρόβλημα δικτύου.εχω κατεβάσει και την αναβάθμιση.:(προσπαθεί να μπει στο οβι,αλλα μου λεει οτι δεν εχω ιντερνετ.

εισαι συνδεδεμενος στο ασυρματο και δεν μπορεις να κανει τιποτα? για πηγαινε στην διαχειριση συνδεσεων βρες τη συνδεση σου και δες μηπως ειναι ανενεργη?

εισαι συνδεδεμενος στο ασυρματο και δεν μπορεις να κανει τιποτα? για πηγαινε στην διαχειριση συνδεσεων βρες τη συνδεση σου και δες μηπως ειναι ανενεργη?

Δεν μπορώ να συνδεθω καθόλου.μου λέει πρόβλημα δικτύου.εχω κατεβάσει και την αναβάθμιση.:(προσπαθεί να μπει στο οβι,αλλα μου λεει οτι δεν εχω ιντερνετ.

Έχει αναφερθεί πιο παλιά σε ανύποπτο χρόνο από κάποιον και πλέον το επιβεβαιώνω καθημερινά ότι το Ν8 έχει ένα θέμα με τα WiFi δίκτυα που δεν έχουν σήμα 3/3. Πολλές φορές τα βγάζει μη διαθέσιμα και θέλει δεύτερη και πολλές φορές και τρίτη προσπάθεια προκειμένου να τα δει. Αυτό τουλάχιστον παθαίνω με το router του σπιτιού μου, που είναι γεγονός ότι είναι λίγο δύσκολο να το βρει και το παλιότερό μου κινητό (Ν82) λόγω των φυσικών εμποδίων που υπάρχουν στο σπίτι μου (τοίχοι κλπ). Πολλές φορές όμως συμβαίνει ακόμα και αν είμαι ΔΙΠΛΑ στο router. Μάλιστα έχω κάνει δοκιμές και με το Ν82 μου παράλληλα στις ίδιες συνθήκες και το παλιό μου "σκυλί" είναι πιο αξιόπιστο σε αυτόν τον τομέα. :wacko:

Το πιο εκνευριστικό είναι με τις εργοστασιακές εφαρμογές της Nokia, π.χ. Ιστός, YouTube, OVI Store, Κοινωνικά Δίκτυα κλπ. Ενώ με εφαρμογές τρίτων, π.χ. Opera Mobile και Opera Mini, απλά ψάχνει και βρίσκει δίκτυα, πολλές φορές ανακαλύπτω ότι λόγω της προαναφερθείσας "παραξενιάς", πολλές φορές οι εφαρμογές της Nokia τα θέλουν όλα "στο πιάτο", δηλαδή να ενεργοποήσεις μόνος σου τη σύνδεση χειροκίνητα, από το μενού Συνδεσιμότητα. Αυτό με το WiFi γίνεται, όχι όμως και με το GSM/3G δίκτυο. Άλλες φορές όταν έχω ήδη μία ενεργή σύνδεση, οι προαναφερθείσες εργοστασιακές εφαρμογές δε συνδέονται, αλλά θέλουν να αποσυνδεθείς και να επιλέξουν μόνες τους τη σύνδεση εξαρχής. Για όλους τους παραπάνω λόγους, σε καθημερινή πλέον βάση, 9 στις 10 φορές έχω προβλήματα με τις συνδέσεις στο Ν8. Δε μπορεί να είμαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα. Και πριν προλάβει να μου πει κάποιος για τη SIM, η παλιά μου είναι αλλαγμένη σε USIM πριν από 10-15 μέρες. Είναι κάτι που με έχει ξενερώσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και περιμένω μία λύση είτε με την PR 1.1 είτε με την PR 2.0. :mad: :knife:

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το κοιταξα οπως μου ειπες και ναι λεει ανενεργη.τι πρεπει να κανω?

Αν πρόκειται για WLAN, εντόπισέ την από τα δίκτυα που βρήκε στην καρτέλα "Συνδεσιμότητα>WLAN", και πάτα μία φορά επάνω.

Στο popup που θα βγει, πάτησε "Σύνδεση". Μόλις συνδεθεί, δοκίμασε ξανά να κάνεις την αναβάθμιση.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Οκ το phoenix το έχω… το καθαρό firmware με την ελληνική γλώσσα δεν έχω… εδώ πρέπει να πάω σε άλλο thread να βρω την λύση? Κάπου είχα διαβάσει ότι μπορείς να αλλάξεις το product code και να βάλεις το ελληνικό για να μην έχεις ξανά τέτοια προβλήματα.. ισχύει?

το δικο μου θεματακι? εστω σε pm αν κατι δεν ειπα σωστα...

Δεν είμαι σίγουρος 100%, αλλά από ό,τι έχω καταλάβει δεν υπάρχει τρόπος αλλαγής του product code, τουλάχιστον προς το παρόν.

Έχει αναφερθεί πιο παλιά σε ανύποπτο χρόνο από κάποιον και πλέον το επιβεβαιώνω καθημερινά ότι το Ν8 έχει ένα θέμα με τα WiFi δίκτυα που δεν έχουν σήμα 3/3. Πολλές φορές τα βγάζει μη διαθέσιμα και θέλει δεύτερη και πολλές φορές και τρίτη προσπάθεια προκειμένου να τα δει. Αυτό τουλάχιστον παθαίνω με το router του σπιτιού μου, που είναι γεγονός ότι είναι λίγο δύσκολο να το βρει και το παλιότερό μου κινητό (Ν82) λόγω των φυσικών εμποδίων που υπάρχουν στο σπίτι μου (τοίχοι κλπ). Πολλές φορές όμως συμβαίνει ακόμα και αν είμαι ΔΙΠΛΑ στο router. Μάλιστα έχω κάνει δοκιμές και με το Ν82 μου παράλληλα στις ίδιες συνθήκες και το παλιό μου "σκυλί" είναι πιο αξιόπιστο σε αυτόν τον τομέα. :wacko:

Το πιο εκνευριστικό είναι με τις εργοστασιακές εφαρμογές της Nokia, π.χ. Ιστός, YouTube, OVI Store, Κοινωνικά Δίκτυα κλπ. Ενώ με εφαρμογές τρίτων, π.χ. Opera Mobile και Opera Mini, απλά ψάχνει και βρίσκει δίκτυα, πολλές φορές ανακαλύπτω ότι λόγω της προαναφερθείσας "παραξενιάς", πολλές φορές οι εφαρμογές της Nokia τα θέλουν όλα "στο πιάτο", δηλαδή να ενεργοποήσεις μόνος σου τη σύνδεση χειροκίνητα, από το μενού Συνδεσιμότητα. Αυτό με το WiFi γίνεται, όχι όμως και με το GSM/3G δίκτυο. Άλλες φορές όταν έχω ήδη μία ενεργή σύνδεση, οι προαναφερθείσες εργοστασιακές εφαρμογές δε συνδέονται, αλλά θέλουν να αποσυνδεθείς και να επιλέξουν μόνες τους τη σύνδεση εξαρχής. Για όλους τους παραπάνω λόγους, σε καθημερινή πλέον βάση, 9 στις 10 φορές έχω προβλήματα με τις συνδέσεις στο Ν8. Δε μπορεί να είμαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα. Και πριν προλάβει να μου πει κάποιος για τη SIM, η παλιά μου είναι αλλαγμένη σε USIM πριν από 10-15 μέρες. Είναι κάτι που με έχει ξενερώσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και περιμένω μία λύση είτε με την PR 1.1 είτε με την PR 2.0. :mad: :knife:

Το συγκεκριμμένο πρόβλημα της μη άμεσα διαθέσιμης Wifi σύνδεσης το έχω δει και από τα S60V5 και μέχρι τώρα στο S^3 δεν έχει φτιαχτεί....άγριο ξενέρωμα και για μένα ώρες ώρες...τελικά καλύτερα στα Android που το ανάβεις όταν το χρειάζεσαι και το κλείνεις όταν δεν το χρειάζεσαι πλέον,να ξερουμε και τι μας γίνεται γιατί στo Android αυτόματα υπερισχύει το wifi της σύνδεσης 3G/GPRS(στα Ν8,C7 πολλές φορές έβλεπα πως ήταν συνδεδεμένο ταυτόχρονα και με τους δυο τρόπους....:confused:).

Δηλαδή θεωρείται οτι η αναβάθμιση δεν είναι έτοιμη και για αυτό καθυστερή. Καλά κατάλαβα??? Και ολοι αυτοί που την βρήκαν και την βάλανε με καποιο ειδικό πρόγραμμα έχουν βάλει χαλασμένη αναβάθμιση? και αυτο που ακούστικε οτι κυκλοφόρησε σε κάποιες χώρες δεν ισχύει?

εχει βρει κανεις καμια διακριτικη θηκη?

εχει ενας φιλος μια θηκη στο iphone που πιανει μονο περιφερειακα,ειναι λαστιχενια και δεν καταλαβαινεις καν οτι ειναι θηκη

ξερει κανεις αν το whatsup θα εχει και locator για symbian?

KAVALA - MACEDONIA - HELLAS

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...