Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα txt αρχεια να τα αποθηκευεις με κωδικοποιηση unicode.

Πώς μπορείς να τα αποθηκεύσης με κωδικοποιηση unicode????

Και τα *.srt αρχεία μπορείς να τα αποθηκεύσεις με unicode.

Το πως; Απλά τα ανοίγεις με το windows writer και από εκεί "αποθήκευση ως" και διαλέγεις στις επιλογές κάτω, "έγγραφο κειμένου Unicode" και αποθηκεύεις το αρχείο. Μετά απλά ξαναλάζεις την κατάληξη των υπότιτλων από *.txt που εχει γίνει σε *.srt ξανά. ^^

"He who controls the past commands the future. He who commands the future conquers the past."

- George Orwell

Τα αρχεία srt μπορούν απευθείας να επεξεργαστούν από το Σημειωματάριο των Windows. Δεν χρειάζεται να αλλάζει η κατάληξη.

παιδια υπαρχει τελικα καποιος που να μπορει να στειλει συνημμένα αρχεια σε μαιλ απο το κινητο του....???(ειτε σε Yahoo λογαριασμο ειτε σε gmail)

και αν ναι μπορει να μας πει τι εκανε....?

προσωπικά σηκωνω τα χερια ψηλα στο θεμα......

Εγώ χρησιμοποιώ το Yahoo στο Ν8 από την πρώτη μέρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στέλνω attachments και λαμβάνω τα πάντα. Είναι και imap οπότε το δουλεύω από παντού . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις πρόβλημα.

Το μόνο που έκανα είναι ότι άλλαξα στις ρυθμίσεις email (προχωρημένες ρυθμίσεις) τους servers που είχε βάλει μόνο του και έβαλα ότι έχω στο Outlook express στον υπολογιστή μου.

Παίδες χθες χαράματα είχα εκνευριστεί τόσο από το wlan που έκανα τα πάντα για να δω γιατί συνδέεται συνέχεια. Κατέληξα να αφαιρώ μία μία εφαρμογές που πρότεινε και κάποιος άλλος εδώ, και τα κατάφερα. Το wlan έπαψε να συνδέεται. Πολύ φοβάμαι ότι μία από τις εφαρμογές αυτές είναι και το battery monitor. Απεγκατέστησα άχρηστες (για μένα) εφαρμογές όπως Ε! Nat Geo κτλ κτλ. (έβγαλα και το spb shell αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έφταιγε) Δοκιμάστε και εσείς. Τα spb weather και accu weather ΔΕ φταίνε σίγουρα.

Εγώ χρησιμοποιώ το Yahoo στο Ν8 από την πρώτη μέρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στέλνω attachments και λαμβάνω τα πάντα. Είναι και imap οπότε το δουλεύω από παντού . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχεις πρόβλημα.

Το μόνο που έκανα είναι ότι άλλαξα στις ρυθμίσεις email (προχωρημένες ρυθμίσεις) τους servers που είχε βάλει μόνο του και έβαλα ότι έχω στο Outlook express στον υπολογιστή μου.

που ακριβως ειναι ρε φιλε αυτη η επιλογη......???

εγω παταω νεο μαιλ διαλεγω yahoo(αν θελω να φτιαξω yahoo) και βαζει μονο του τις ρυθμισεις...

μαιλ παιρνω κανονικα τα παντα...δεν μπορω να στειλω ομως συνημμένο με τιποτα..απλο μαιλ στελνω κανονικα..ομως...

τεσπα τις προχωρημένες ρυθμισεις δεν μπορω να τις βρω...αν μπορεις να βοηθησεις εδω....

Παίδες χθες χαράματα είχα εκνευριστεί τόσο από το wlan που έκανα τα πάντα για να δω γιατί συνδέεται συνέχεια. Κατέληξα να αφαιρώ μία μία εφαρμογές που πρότεινε και κάποιος άλλος εδώ, και τα κατάφερα. Το wlan έπαψε να συνδέεται. Πολύ φοβάμαι ότι μία από τις εφαρμογές αυτές είναι και το battery monitor. Απεγκατέστησα άχρηστες (για μένα) εφαρμογές όπως Ε! Nat Geo κτλ κτλ. (έβγαλα και το spb shell αν και δεν είμαι σίγουρος ότι έφταιγε) Δοκιμάστε και εσείς. Τα spb weather και accu weather ΔΕ φταίνε σίγουρα.

εγω παλι νομιζω οτι ειναι το μαιλ προγραμμα της νοκια....

απο χθες που διεγραψα ολους τους λογαριασμούς μου δεν ξανασυνδέθηκε με τιποτα..ουτε για δευτερόλεπτο....και εχω ολα αυτα που λες μεσα nat geo κτλ κτλ κτλ....

Edited by freddaras

Το E! τι ακριβως ειναι; Εγω δεν τις πειραξα και προσωπικα δεν ειχα προβλημα με κανενα wlan μεχρι σημερα! Το battery monitor δεν το εβαλα ποτε, γιατι δε νομιζω οτι ειναι 100% αξιοπιστο. Με τη χρηση μαθαινεις ποσο σου κραταει η μπαταρια.

Ο αδερφός μου είχε βάλει μόνο το Spb Shell στο κινητό και δεν συνδεόταν στο δίκτυο οπότε μάλλον δεν είναι αυτό.

Το E! τι ακριβως ειναι; Εγω δεν τις πειραξα και προσωπικα δεν ειχα προβλημα με κανενα wlan μεχρι σημερα! Το battery monitor δεν το εβαλα ποτε, γιατι δε νομιζω οτι ειναι 100% αξιοπιστο. Με τη χρηση μαθαινεις ποσο σου κραταει η μπαταρια.

και εγω δεν ειχα ποτε προβλημα μεχρι χθες το μεσημερι...εβαλα μια εφαρμογη και εγινε ο χαμος......

συνεχεια σύνδεση με wifi και οταν εκλεινα το wifi πηγαινε να συνδεθεί με το wind internet....:blink::worry:

εβγαλα την εφαρμογη και παλι τα ιδια...το προβλημα λυθηκε οπως ειπα πιο πανω με την διαγραφη ολων των λογαριασμων μου.....

εγω παλι νομιζω οτι ειναι το μαιλ προγραμμα της νοκια....

απο χθες που διεγραψα ολους τους λογαριασμούς μου δεν ξανασυνδέθηκε με τιποτα..ουτε για δευτερόλεπτο....και εχω ολα αυτα που λες μεσα nat geo κτλ κτλ κτλ....

Ναι ξέχασα να πω ότι διέγραψα και το μοναδικό λογαριασμό που είχα στο email..

Το battery monitor είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίει, μάλιστα το widget του όταν πήγαινα στην home screen που το είχα μόνο του, ήθελε να συνδεθεί.

Ο αδερφός μου είχε βάλει μόνο το Spb Shell στο κινητό και δεν συνδεόταν στο δίκτυο οπότε μάλλον δεν είναι αυτό.

Ναι μάλλον δε φταίει το spb shell.

Όσο για το πλαίσιο που λέτε, μπορεί να είναι φτηνό σε μερικά προιόντα(που μάλλον είναι), ή να νομίζετε ότι είναι φτηνό γιατί δε κάνετε ποτέ αναζήτηση ή κάποια έρευνα αγοράς. Το ότι το είχαν οι αλλοι 499 και αυτό 489 δε μου λέει τίποτα, καθότι το κινητό το πήρα την εποχή που το πλαίσιο το είχε φτηνότερα 10 ευρώ από άλλους, 448. Το μαγαζί που το αγόρασα τότε, το έχει τώρα 428, άρα και πάλι πιο φτηνά από το πλαίσιο.

Λοιπόν, η ιδέα του sx1vg18 στο post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3478185#post3478185 ήταν πολύ καλή και από περιέργεια το δοκίμασα και εγώ, και τελικά φαίνεται ότι έχει δίκιο.

Το δοκίμασα στην οθόνη του PC, πειράζοντας τις ρυθμίσεις gamma μέσω του Nvidia Control Panel. Διάλεξα το κόκκινο κανάλι και πείραξα ελαφρώς το gamma. Το αποτέλεσμα; Όλα τα χρώματα δείχνουν σωστά (στην πραγματικότητα δεν είναι, αλλά δεν είναι κάτι αντιληπτό από το μάτι), και το γκρί παρουσιάζει την κοκκινίλα που έχει και το Nokia. Οπότε προφανώς οι οθόνες χρειάζονται callibration με κάποιον τρόπο.

Να προσθέσω επίσης ότι στο Public που σκάλιζα ένα C7, παρουσίαζε το ίδιο πρόβλημα.

Edited by vdanasto

Το θεμα ειναι αν θα διορθωθει αυτο το "προβλημα" της οθονης με καποιο update, η αν παλι με καποιο update θα μας δοθει η δυνατοτητα για calibration συμφωνα με τις αναγκες του καθενος! Καλο θα ηταν να υπαρχει κατι τετοιο στα κινητα με τις οθοναρες που εχουν πλεον...

Να θέσω κι εγώ ένα λογικό ερώτημα: γιατί δεν περιμένετε να περάσει κάποιο διάστημα προτού αγοράσετε το τελευταίο μοντέλο;

Γιατί αν περιμέναμε κάποιο διάστημα δε θα ήταν "τελευταίο μοντέλο":p

Σόρυ αλλά ποιός σας είπε ότι τώρα έχει η συσκευή 450? 448 την αγόρασα εγώ περίπου 12 δεκεμβρίου ελληνικότατη με εγγυήσεις και doa από μαγαζί από skroutz. Ή μήπως το πλαίσιο είναι το μέτρο σύγκρισης της τιμής του κινητού? Φαρμακείο το θεωρώ προσωπικά.

Το Πλαίσιο είναι μέτρο σύγκρισης γιατι είναι το "σούπερ μάρκετ", πηγαίνεις το βλέπεις "ζωντανό" και το αγοράζεις εδω και τώρα. Οι τιμές του Πλαισίου και αλλων μεγάλων αλυσίδων διαμορφώνουν τις τιμές των άλλων καταστημάτων γιατί αν το Πλαίσιο έχει μια τιμή Χ, τότε το μικρό μαγαζί θα αναγκαστεί να πουλήσει στο skroutz με τιμή Χ-5% για να τραβήξει πελάτες.

Η τιμη αναμενεται να πεσει και αλλο, ειδικα οταν παρουσιαστει το Ν9! Το θεμα ειναι ποσο θα υποστηριξει η Nokia το N8 μετα τον Φεβρουαριο και την μεγαλη αναβαθμιση. Αν και τοτε θα εχουν λυθει τα περισσοτερα προβληματα, θελω να πιστευω οτι δεν θα αφεθει στη μοιρα του το κινητο μας...

Καλά βαλτός είσαι και σύ τώρα;:p

Ν9 πιστέυω οτι θα αργήσουμε να δούμε στην Ελλάδα, άσε που λόγω νέου λειτουργικού δεν υπάρχει ούτε μια εφαρμογή της προκοπής και δε ξέρουμε πόσα bugs θα φέρει. Περισσότερο με πείραμα μοιάζει.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΛ ΤΟΥ ΝΟΚΙΑ Ν8:p:p

(και οχι μονο αυτο πλεον ολα τα προβληματα που υπήρχαν-κολληματα καθυστερήσεις κτλ-φαινεται να λύνονται οριστικα και σε gmail αλλα και σε yahoo!!!!!!!!!!!!)

σπασανε τα νευρα μου εψαξα παντου και η λυση ειναι τελικα αυτη..οσο απιστευτο και αν φαινεται...

http://www.nokian8.mobi/nokia-n8-email-problem-how-to-solve-it/

Here is the step by step solution.

Step 1: Delete existing email boxes if any

If you already have email boxes configured with your Nokia N8, simply delete them. We will add them again. You can do this by going to Menu->Applications->Mail. Long press your email box and delete it.

Warning: This step will delete all your emails on your phone. This should not delete emails from your email box on the web, for example Gmail, but if you are not using another phone, device or computer for keeping your mails, you should backup them before deleting the box.

Step 2: Add new email boxe

Once you have deleted all the mail boxes, you will have 3 options left. Settings, New and Help. Select “New” to define a new email box.

Step 3: Select your email service

Select the appropriate email service or mailbox type

Step 4: Give your Email address and password

The phone will ask you for your email address and email box password. Provide that in the screen shown below.

Step 5: Decline the terms

Yes, that’s the tricky part. Terms of Service will be shown next and you have to decline them. If you accept the terms, the phone will connect through email.nokia.com again. That’s what we don’t want. Once you decline the terms, your phone will be directly connected to the mail box and will work just fine.

οσα παιδια εχετε προβληματα δοκιμάστε το....σε μενα λύθηκαν τα παντα....τα δε συνημμένα κτλ φευγουν απο το κινητο "σφαιρα" τωρα!!!!:):)

Edited by freddaras

Ξαφνικά το κινητό δουλεύει άψογα το wifi εδώ και 3 μέρες. Δεν μπορώ να καταλάβω πως και τί. Δεν συνδέετε ποτέ μόνο του πλέον. Τώρα μόλις έστειλα και ενα μέιλ με συννημένο και όλα τζετ. Ακόμα και στις εφαρμογές που ανοίγω αν έχει γνωστό wifi επιλέγει εκείνο αυτόματα χωρίς ερωτήσεις, αν όχι τοτε webvodaf η vodlive και κλείνει μόνο του πάλι κανονικότατα. :ninja: :cool:

βρε παιδια εκανα μια μ.... δημιουργησα εναν λογαριασμο ovi e-mail ,αλλα μετανοιωσα για το ονομα που θα εχει η διευθηνση μου.πως μπορω να το αλλαξω;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Δεν είναι το battery monitor. Το έβγαλα, αλλά εξακολουθώ να έχω το πρόβλημα. Άλλωστε το είχα εγκατεστημένο και πριν εμφανιστεί το πρόβλημα αυτό. Εμένα εμφάνισε το πρόβλημα από την στιγμή που συνδέθηκα σε άλλο wlan και στο ενδιάμεσο διάστημα δεν είχα βάλει άλλες εφαρμογές. Έχω μια υποψία ότι μπορεί να φταίει γιατί είναι ξεκλείδωτο (μην ρωτήσετε γιατί δεν το κλειδώνω για να δω αν έχει βάση η υποψία μου, γιατί έχω χάσει τους κωδικούς του ρούτερ και της DSL :p και δεν βρίσκομαι προς το παρόν στον άλλο μου υπολογιστή με το κλειδωμένο δίκτυο για να το εξακριβώσω).

Πριν από αυτό, είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με την εφαρμογή JoikuSpot, η οποία μετατρέπει το κινητό σε ρούτερ (παρεμπιπτόντως, είναι πολύ καλό πρόγραμμα), δημιουργώντας και ένα σημείο ασύρματης πρόσβασης. Κάνοντας δοκιμές στην αρχή, δεν έβαλα κωδικό σε αυτό το σημείο πρόσβασης, με αποτέλεσμα να συνδέεται από μόνο του, ακόμη και όταν απεγκατέστησα την εφαρμογή. Αναγκάστηκα να διαγράψω χειροκίνητα το σημείο πρόσβασης. Την επόμενη φορά που το εγκατέστησα ξανά, έβαλα κωδικό στο σημείο πρόσβασης. Τότε σταμάτησε να συνδέεται μόνο του. Είχα διαγράψει μάλιστα και το σημείο πρόσβασης του οικείου δικτύου, για να είμαι πιο σίγουρος.

Δεν είναι το battery monitor. Το έβγαλα, αλλά εξακολουθώ να έχω το πρόβλημα. Άλλωστε το είχα εγκατεστημένο και πριν εμφανιστεί το πρόβλημα αυτό. Εμένα εμφάνισε το πρόβλημα από την στιγμή που συνδέθηκα σε άλλο wlan και στο ενδιάμεσο διάστημα δεν είχα βάλει άλλες εφαρμογές. Έχω μια υποψία ότι μπορεί να φταίει γιατί είναι ξεκλείδωτο (μην ρωτήσετε γιατί δεν το κλειδώνω για να δω αν έχει βάση η υποψία μου, γιατί έχω χάσει τους κωδικούς του ρούτερ και της DSL :p και δεν βρίσκομαι προς το παρόν στον άλλο μου υπολογιστή με το κλειδωμένο δίκτυο για να το εξακριβώσω).

Πριν από αυτό, είχα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με την εφαρμογή JoikuSpot, η οποία μετατρέπει το κινητό σε ρούτερ (παρεμπιπτόντως, είναι πολύ καλό πρόγραμμα), δημιουργώντας και ένα σημείο ασύρματης πρόσβασης. Κάνοντας δοκιμές στην αρχή, δεν έβαλα κωδικό σε αυτό το σημείο πρόσβασης, με αποτέλεσμα να συνδέεται από μόνο του, ακόμη και όταν απεγκατέστησα την εφαρμογή. Αναγκάστηκα να διαγράψω χειροκίνητα το σημείο πρόσβασης. Την επόμενη φορά που το εγκατέστησα ξανά, έβαλα κωδικό στο σημείο πρόσβασης. Τότε σταμάτησε να συνδέεται μόνο του. Είχα διαγράψει μάλιστα και το σημείο πρόσβασης του οικείου δικτύου, για να είμαι πιο σίγουρος.

Δε φταίει που το έχεις ξεκλείδωτο, εγώ το είχα κλειδαμπαρωμένο όσο δε γίνεται και το έκανε. Χωρίς Dhcp. Κάποια εφαρμογή ή κάποιες εφαρμογές είναι στάνταρ. Αφού δε τις χρειάζομαι αυτές που έβγαλα, δε με απασχολεί ποιές είναι.

Edited by stendor
Μεταφορά ενός κομματιού, γιατί ήταν εκτός θέματος.

Step 5: Decline the terms

Yes, that’s the tricky part. Terms of Service will be shown next and you have to decline them. If you accept the terms, the phone will connect through email.nokia.com again. That’s what we don’t want. Once you decline the terms, your phone will be directly connected to the mail box and will work just fine.

Απιστευτο λειτουργει!!!!

Ευχομε να υπαρχει και καποιος τοσο απλος και χαζος τροπος να βαλω ξανα και το ovi store στο Ν8...

Απιστευτο λειτουργει!!!!

Ευχομε να υπαρχει και καποιος τοσο απλος και χαζος τροπος να βαλω ξανα και το ovi store στο Ν8...

χαιρομαι.....:):):)

ΠΑΙΔΙΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ λιγο πιο πανω ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΙΛ ΤΟΥΣ....(καθυστερήσεις προβλήματα στην λήψη αποστολη με συνημμένα κτλ)...

εγω απο την ωρα που εκανα το παραπανω κολπάκι ολα πανε ρολοι και οχι μονο αυτο...

το wifi συνδεεται την ωρα που μπαινω μεσα στο μαιλ προγραμμα μολις βγαινω εξω κλεινει απο μονο του......:)

τελικα παιδια το κινητο δεν εχει κανενα προβλημα...η νοκια τα εχει κανει μαντάρα σε μερικα θεματα.......(ελπιζω να τα διορθώσει συντομα....)

Edited by freddaras

Πολύ χρήσιμο το ποστ σου και σε ευχαριστούμε πολύ. Παρόλο που δεν είχα πρόβλημα (χρησιμοποιώ από σπάνια έως καθόλου το mail) ακολούθησα την διαδικασία. προτείνω να το κάνετε όλοι όσοι χρησιμοποιείτε τον e-mail client της συσκευής.

Με τον τρόπο αυτό λύθηκε και το πρόβλημα της κωδικοποίησης. Συγκεκριμένα, σε όλα τα mail που λάμβανα από το myphone δεν αναγνωρίζονταν οι ελληνικοί χαρακτήρες. Τώρα όλα είναι μια χαρά. :)

Έχω και χαίρομαι το Ν8 εδώ κι ένα μήνα. Είναι ένα εκπληκτικό hardware με ανώριμο software. Παραθέτω εδώ μερικές παρατηρήσεις μου, για όποιον ενδιαφέρεται:

Θετικά:

• Πολύ καλή φωτογραφική λήψη, ανεκτή ποιότητα στη λήψη video, άριστος ήχος στη λήψη video, πολλά τεχνουργήματα σε προβολή αυτών των video μέσω HDMI σε 40 ίντσες full HD τηλεόραση. Πολύ καλύτερη ποιότητα στην προβολή των περίπου-HD trailers που υπάρχουν στο Ν8.

• Το GPS του λοκάρει ταχύτατα. Είναι θέμα δευτερολέπτων. Ακόμη και εντός ισόγειας καφετέριας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έδωσε το στίγμα μας με απόκλιση μόνο 12 μέτρων.

Αρνητικά:

• υπάρχει πράγματι πρόβλημα να στείλει κάποιος συνημμένη σε email έστω και μια φωτό που έχει λάβει με το Ν8. Απλά δεν φτάνει ποτέ και τίποτε στον παραλήπτη!

• Όταν προβάλλεται το επώνυμο του καλούντος σε εισερχόμενη κλήση, εμφανίζεται το όνομά του, πχ Ευάγγελος, αλλά δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να δω όλο το Επίθετό του!

• Όταν ψάχνω το επώνυμο για να κάνω εξερχόμενη κλήση και κάποιος λέγεται πχ Παπαδόπουλος δεν υπάρχει αρκετός χώρος για να δω και το όνομα!

• Τα παραπάνω 2 θέματα τα έχω, επειδή έχω καταχωρημένες πάνω από 4800 επαφές. Για να μπορέσω να τις διαχειριστώ, συγχρονίζω το Ν8 με κάποιο Hosted Exchange Mail Server, μέσω της native εφαρμογής Mail for Exchange (εν συντομία και MfE). Εδώ τα πράγματα είναι τραγικά... α) Χρειάζεται περίπου 1 ώρα για συγχρονισμό (όχι τον αρχικό, που ήταν και δικαιολογημένο), αλλά για να ενημερωθεί για 2-3 αλλαγές στις επαφές, ενώ το Ε71 και το Ε51 χρειάζονται λιγότερο από ένα λεπτό, β) μου έχει χάσει όχι επαφές, αλλά κάποια τηλέφωνα από κάποιες επαφές (μέσα στις τόσες επαφές, δε μπορώ να σας δώσω ακριβή αριθμό), γ) έχει μεταθέσει κάποια τηλέφωνα από τη θέση "τηλ.εργασίας" σε "κινητό εργασίας" και δ) δε συγχρονίζει τις Σημειώσεις (είναι μαλωμένα μεταξύ τους;).

• Μετά τις τελευταίες ψιλο-αναβαθμίσεις λογισμικού, όταν διαγράφω το πιο πρόσφατο εισερχόμενο μήνυμα από τα περίπου 150, η λίστα πάει στην αρχή, σε αυτό δηλαδή που είχα λάβει πρώτο, και πρέπει να σέρνω το δάχτυλο αιωνίως. Εγκατέλειψα...

Κρίμα για όλα αυτά, το κινητό με ιντριγκάρει ακόμη. Στη θέση της ΝΟΚΙΑ, θα ξανάγραφα αρκετά κομμάτια του software, ακόμη κι από την αρχή. Είναι ζήτημα επιβίωσής της. Εμμένω στην εταιρεία αυτή, γιατί τα μηλόφωνα έχουν αποφασίσει πριν από μένα τα πάντα και πρέπει να μάθω να κάνω μόνον ό,τι θέλουν αυτά και όπως αυτά (βλέπε St. J.) θέλουν, ενώ τα Androids φοβούμαι ότι καταγράφουν και ακόμη τη συχνότητα που τα πασπατεύουμε και την μαρτυρούνε στη μαμά τους, κατά την προσφιλή της τακτική...

Ειλικρινά συγνώμη για τη μακρηγορία, αλλά αισθανόμουν ότι έπρεπε να σας τα καταθέσω...

Καλό όμως θα ήταν να διαβάζουμε έστω κάνα δυο σελίδες πριν γράψουμε... Ακριβώς στα 2-3 προηγούμενα post δόθηκε η λύση για το email......

θα ηθελα να ρωτησω για το megatv επειδη δεν πεζουν οι online σειρες στο κινιτο φταιει καμια κοδικοποιηση η χρειαζετε να κατεβασεις καμια εφαρμογη για να παιξει οπως και αλλα online sites να παιζουν οπως στο youtube

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...