Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 - Μέρος I

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως με τα e-mail τείνω να υιοθετήσω τελικά τη λύση της ανάγνωσης μέσα από τον browser (Opera), καθώς ανακάλυψα ότι ειδικά στο yahoo με βολεύει πολύ η mobile version του site. Είναι λιτό, γρήγορο, ουσιαστικό. Κάτι αντίστοιχο έχει και το hotmail.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως με τα e-mail τείνω να υιοθετήσω τελικά τη λύση της ανάγνωσης μέσα από τον browser (Opera), καθώς ανακάλυψα ότι ειδικά στο yahoo με βολεύει πολύ η mobile version του site. Είναι λιτό, γρήγορο, ουσιαστικό. Κάτι αντίστοιχο έχει και το hotmail.

Και εγω αυτο κανω,ειναι τελικα πιο ευκολο μεσω της mobile εκδοσης της σελιδας και δεν χρειαζεται να συνδεεται το κινητο απο μονο του καθε τρις και λιγο (στην περιπτωση που εχουν σεταριστει mailboxes)

Και εγω αυτο κανω,ειναι τελικα πιο ευκολο μεσω της mobile εκδοσης της σελιδας και δεν χρειαζεται να συνδεεται το κινητο απο μονο του καθε τρις και λιγο (στην περιπτωση που εχουν σεταριστει mailboxes)

Και επίσης είναι βολικό γιατί μπορείς να βάλεις στη homescreen ένα widget με συντομεύσεις, όπου αντί για συντομεύσεις εφαρμογών μπορείς να έχεις συντομεύεις με σελιδοδείκτες των λογαριασμών e-mail σου. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

αυτο ειχα ακουσει και εγω απο δω μεσα, αλλα....ψευτες?

θα το δω απο κοντα στη συσκευασια του και βλεπουμε!!

http://img684.imageshack.us/img684/8894/07122010069.th.jpg

Ειδικά στο κουτί εκεί που γράφει τα IMEI δες αν γράφει και GREECE...(βλ.φωτό);)

Γεια σας !!!

Να κάνω και μια ερώτηση σχετικά με τους συνδέσμους που είναι σε κώδικα (διευθύνσεις)

Μπορούμε να κάνουμε αντιγραφή και κατέβασμα όλα τα κομμάτια από τούς χοστ και μετά να τα αποσυμπιέσουμε με το τηλέφωνο???

Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ…

Αν εννοείς κάτι σαν το free download manager, δε νομίζω πως υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή. Κατεβάζεις τα rar ένα ένα και τα αποσυμπιέζεις κατευθείαν στην συσκευή σου. Δεν χρειάζεται έξτρα εφαρμογή.

Παιδια καλησπερα σε ολους

Μολις ηρθε στα χερια μου η συσκευη,σε ασημι χρωμα.

Επειδη δεν εχω χρονο αυτη τη στιγμη για να διαβασω οοοοολεεςςς τις σελιδες (αλλα θα το κανω οταν ειμαι χαλαρος),θα ηθελα αν εχει καποιος την ευχαριστηση να μου προτεινει 5-6 βασικα σημεια για να προσεξω ως νεος χρηστης πχ μπαταριες,επαφες,δικτυα, χρεώσεις κτλ

ευχαριστω εκ των προτερων

Edited by mcde

Αν εννοείς κάτι σαν το free download manager, δε νομίζω πως υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή. Κατεβάζεις τα rar ένα ένα και τα αποσυμπιέζεις κατευθείαν στην συσκευή σου. Δεν χρειάζεται έξτρα εφαρμογή.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!

Βασικά για ένα ένα εννοούσα αν μπορείς να κάνεις αντιγραφή την διεύθυνση γιατί με το ν82 δεν μπορώ να βρω τον τρόπο .

Ελπίζω στο ν8 να γίνεται.

Δηλαδή να κάνεις την ίδια δουλειά όπως με το pc με το ν8

Έχω ένα πρόβλημα με το ιντερνετ στο N8 μου! όταν πάει να συνδεθεί μέσω 3g και το γράφει πάνω αριστερά στην οθόνη (conecting Cosmote 3g) δεν συνδέεται και μου βγάζει μήνυμα αποτυχίας. Στα settings στα APN όταν πάει να διαβάσει την κάρτα sim μου γράφει sim card error!!! Γιατί το κάνει αυτό; :confused:Μόνο χειροκίνητα τώρα μπορώ να βάλω το 3g internet? ''Το κινητό είναι αγορασμένο από Αγγλία και η sim της cosmote είναι καινούριο 3 μηνών!''

Τελικά το έλυσα το πρόβλημα που είχα μετά το hard reset (που έχασα το ovi store).

Είχα δοκιμάσει τα πάντα που αναφέρονται στα διάφορα forum εκτός του φλασαρίσματος.

Για αυτό πήγα σε Nokia care το Σαββάτο αλλά τελικά δεν έγινε και εκεί τίποτα.

Σήμερα αποφάσισα να δοκιμάσω να φλασάρω τη συσκευή μόνος μου.

Και ως δια μαγείας το ovi store επανήλθε.

Έκανα και restore από το OVI suite και τα πάντα είναι στη θέση τους (εκτός από τα video και κάτι εικόνες που ήταν στη mass memory τα οποία έχασα από το hard reset.)

Βέβαια αναρωτιέμαι τελικά τι έκανε το τύπος στο nokia care....

Μόνο χειροκίνητα τώρα μπορώ να βάλω το 3g internet?

Πάρε τηλ. την cosmote και πες τους να σου στείλουν τις ρυθμίσεις σε μήνυμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! όταν σου έρθει το μήνυμα θα σε ρωτήσει αν θες να μπαίνει προεπιλογή. Να απαντήσεις όχι.

Είχα κάνει το λάθος και είπα ναι και μετά για τα πάντα έκανε σύνδεση με το 3g.

Αν το πάθεις αυτό για να μπορέσεις να το λύσεις είναι να σβήσεις τις ρυθμίσεις (3g ,GPRS), και να κάνεις soft reset στο τηλέφωνο. Πριν από κάθε reset να παίρνεις backup.

Edited by mpapad

παιδιά καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση χρησιμοποιώ το social network για facebook σήμερα έβαλα το x-plore και βρήκα στο c έναν φάκελο που λέγεται communities-pics και έχει μέσα photo από τις επαφές μου τις εικόνες που φορτώνει γενικά το πρόγραμμα αυτόν τον φάκελο μπορώ να τον σβήσω τελείως για να αδειάσω λιγάκι χωρο?

spacer.png

καλησπερα θελω να παρω το n8 απο cosmote αλλα ειναι cosmote branded θα εχω καποιο μελοντικο προβλημα στης αναβαθμησης της νοκιας?

παιδιά καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση χρησιμοποιώ το social network για facebook σήμερα έβαλα το x-plore και βρήκα στο c έναν φάκελο που λέγεται communities-pics και έχει μέσα photo από τις επαφές μου τις εικόνες που φορτώνει γενικά το πρόγραμμα αυτόν τον φάκελο μπορώ να τον σβήσω τελείως για να αδειάσω λιγάκι χωρο?

Πόσο χώρο έχεις ελεύθερο και θέλεις να αδειάσεις κι άλλον; Το N8 έχεις, όχι το N97. Μην σε πιάνει άγχος.

Έχω 175MB είναι πολλά το ξέρω αλλα όπως είπες και εσύ πριν είχα το n97 και κάθε λίγο έμπαινα και καθάριζα να αδειάσω χορό και μπορεί να είναι και από συνήθεια τώρα που κάνω το ίδιο και σβήνω

spacer.png

Παιδια καλησπερα σε ολους

Μολις ηρθε στα χερια μου η συσκευη,σε ασημι χρωμα.

Επειδη δεν εχω χρονο αυτη τη στιγμη για να διαβασω οοοοολεεςςς τις σελιδες (αλλα θα το κανω οταν ειμαι χαλαρος),θα ηθελα αν εχει καποιος την ευχαριστηση να μου προτεινει 5-6 βασικα σημεια για να προσεξω ως νεος χρηστης πχ μπαταριες,επαφες,δικτυα, χρεώσεις κτλ

ευχαριστω εκ των προτερων

Να σε ρωτήσω κάτι ρε φίλε. Διαφέρει πολύ το χρώμα απο το κυρίως πλάισιο και απο τα "καπάκια" της πάνω και κάτω πλευρας? Ετσι μου φάνηκε σε καποιες εικόνες, ενω στο μάυρο, το χρώμα φαινεται ίδιο

Τελικά ο FM transmitter είναι άχρηστος; Δεν εχω καταφέρει να βρω άδεια συχνότητα και αν βρω θα είναι άδεια για λίγο και ανάλογα την ώρα ή σε συγκεκριμένη περιοχή, δηλαδή μόλις πας πιο κάτω φας παρεμβολή. Βρήκατε καμμία συχνότητα για Αθήνα ή δυτικά προάστια;

Να σε ρωτήσω κάτι ρε φίλε. Διαφέρει πολύ το χρώμα απο το κυρίως πλάισιο και απο τα "καπάκια" της πάνω και κάτω πλευρας? Ετσι μου φάνηκε σε καποιες εικόνες, ενω στο μάυρο, το χρώμα φαινεται ίδιο

Φιλε μου τα καπάκια πάνω και κάτω είναι μαύρα ενώ το κυρίως σώμα είναι ασημί.Πως να μη διαφέρουν; Εκτός αν εννοείς τα πλαϊνα πλαστικά κουμπιά.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Ξέρει κανείς αν η vodafone το πουλάει branded;

στο πλαισιο που συνεργαζεται με την βονταφον ολες οι συσκευες ειναι branded

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλε μου τα καπάκια πάνω και κάτω είναι μαύρα ενώ το κυρίως σώμα είναι ασημί.Πως να μη διαφέρουν; Εκτός αν εννοείς τα πλαϊνα πλαστικά κουμπιά.

Ασημί είναι τα καπάκια σου. Αλλά εφόσον δεν κατάλαβες καν ότι είναι πλαστικά καπάκια, τότε μάλλον δεν διαφέρει και πολύ το χρώμα τους. ;)

Καλησπέρα στο forum. Είμαι νέο μέλος εδώ αλλά πιστεύω ότι μπορώ κι εγώ να προσφέρω με τις δικές μου γνώσεις στα τηλέφωνα nokia...

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι το οποίο επισήμανα στο N8 και να μου πείτε αν και κάποιος άλλος το έχει προσέξει στο δικό του τηλέφωνο Ν8 ή αν γνωρίζει κάτι παραπάνω. Δεν μπορώ να ορίσω σαν πρώτη μνήμη τον σκληρό δίσκο ούτε την κάρτα μνήμης όπως στα μέχρι σήμερα symbian τηλέφωνα. Υποθέτω ότι δεν υποστηρίζει το τηλέφωνο αυτήν την λειτουργία τουλάχιστον αυτήν την στιγμή. Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί αυτό με κάποιο νέο λογισμικό στο μέλλον;

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή χρησιμοποιούμε την πολλαπλή παράθεση αν θέλουμε να απαντήσουμε σε περισσότερα μηνύματα χρηστών

Φιλε μεγεια! Πες μου απο που την πηρες την ασημι συσκευη γιατι και γω την εχω παραγειλει και κατι μου ειπανε για αυριο αλλα χωρις να ειναι σιγουρο. Να ξερω να τους διαμαρτυριθω γι'αυτο ρωταω. Φανταζομαι ελληνικη την πηρες...

σ ευχαριστω φιλε μου.Απο καταστημα WInd στη Θεσσαλονικη στις Συκιες την πηρα κ ειναι ελληνικη(φανταζομαι).Ηταν κανονικα κ τα ελληνικα περασμενα.

προσεξε καλα τις ρυθμισεις των εφαρμογων και των widgets για προσβαση στο δικτυο

κυριως αυτο μ ενδιαφέρει pexth.μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι να προσεξω;δε θελω να συνδεεται αυτοματα οταν βρισκει,γενικα λιγο μπερδευομαι μ αυτα,σορρυ:O

φιλε μου ειναι τελειο,νο προμπλεμ

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!

Βασικά για ένα ένα εννοούσα αν μπορείς να κάνεις αντιγραφή την διεύθυνση γιατί με το ν82 δεν μπορώ να βρω τον τρόπο .

Ελπίζω στο ν8 να γίνεται.

Δηλαδή να κάνεις την ίδια δουλειά όπως με το pc με το ν8

Ναι, κανονικά μπορείς να κάνεις αντιγραφή του συνδέσμου και επικόλληση για να κατεβάζεις το κάθε rar ξεχωριστά. Μόνο με τον opera όμως ο οποίος διαχειρίζεται τις μεταφορτώσεις πολύ καλά.

κυριως αυτο μ ενδιαφέρει pexth.μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι να προσεξω;δε θελω να συνδεεται αυτοματα οταν βρισκει,γενικα λιγο μπερδευομαι μ αυτα,σορρυ

Θα προσεξεις 3 πραγματα.

1)τα widgets της οθονης θα ειναι παντα εκτος συνδεσης.

2)αν ενεργοποιησεις λογαριασμους μειλ θα τους ρυθμισεις να συνδεονται συγκεκριμενη ωρα της ημερας και οχι ολη τη μερα

3)για καθε εφαρμογη που θελει συνδεση για να κατεβασει δεδομενα και να ανανεωθει να ρυθμισεις το σωστο σημειο προσβασης για να μην χρεωνεσε αδικα

Edited by mirrorofsorrow
Διόρθωση παράθεσης
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω ένα πρόβλημα με το ιντερνετ στο N8 μου! όταν πάει να συνδεθεί μέσω 3g και το γράφει πάνω αριστερά στην οθόνη (conecting Cosmote 3g) δεν συνδέεται και μου βγάζει μήνυμα αποτυχίας. Στα settings στα APN όταν πάει να διαβάσει την κάρτα sim μου γράφει sim card error!!! Γιατί το κάνει αυτό; :confused:Μόνο χειροκίνητα τώρα μπορώ να βάλω το 3g internet? ''Το κινητό είναι αγορασμένο από Αγγλία και η sim της cosmote είναι καινούριο 3 μηνών!''

Απ'όσο ξέρω το σημείο πρόσβασης ονομάζεται Cosmote Internet και όχι Cosmote 3G. Χρησιμοποίησε το Ρύθμιση τηλεφώνου για να σετάρεις τα διαθέσιμα σημεία πρόσβασης. Αν δεν δουλέψει, ζήτα από την Cosmote να σου στείλει τις ρυθμίσεις.

Έχω 175MB είναι πολλά το ξέρω αλλα όπως είπες και εσύ πριν είχα το n97 και κάθε λίγο έμπαινα και καθάριζα να αδειάσω χορό και μπορεί να είναι και από συνήθεια τώρα που κάνω το ίδιο και σβήνω

Αντρέα, μην ανησυχείς για την εσωτερική μνήμη, δεν πρόκειται να μειωθεί επικίνδυνα όπως συνέωαινε σε παλιότερες συσκευές. Εγώ 1 μήνα που έχω το Ν8 δεν έχω σβήσει ποτέ τίποτα (ούτε καν τα εισερχόμενα) και έχω ~160ΜΒ στο C.

Καλώς ήρθες:)

Φυσικά και μπορείς να ρωτήσεις, γι'αυτό υπάρχει το φόρουμ.

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι το οποίο επισήμανα στο N8 και να μου πείτε αν και κάποιος άλλος το έχει προσέξει στο δικό του τηλέφωνο Ν8 ή αν γνωρίζει κάτι παραπάνω. Δεν μπορώ να ορίσω σαν πρώτη μνήμη τον σκληρό δίσκο ούτε την κάρτα μνήμης όπως στα μέχρι σήμερα symbian τηλέφωνα. Υποθέτω ότι δεν υποστηρίζει το τηλέφωνο αυτήν την λειτουργία τουλάχιστον αυτήν την στιγμή. Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί αυτό με κάποιο νέο λογισμικό στο μέλλον?

Edited by nervous

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...