jukarima Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Χαίρεται, Εχω το Galaxy s 3 αγορασμενο απο γερμανια και εχω το εξης πρόβλημα: Το play store ειναι καπως μεταφρασμενο μισα ελληνικα μισα γερμανικα. Δηάδη λεει ασπουμε απο τη μια "Συνίσταται για εσας" και καπου αλλου λεει "empfehlungen" κατι αλλο που κανει:"pusharei" προς τα πανω γερμανικες εφαρμογες στις λιστες με εφαρμογες. Εχω κανει ροοτ και εβαλα ομεγκα ρομ και στις ρυθμισεις εχω βαλει γλωσσα ελληνικα και το gmail acc μου ειναι και αυτο δηλωμενο στην ελλαδα.Δειτε και τα screenshots παρακατω. Οποις μπορεσει ας βοηθησει! Ευχαριστώ!!!! http://i42.tinypic.com/257hlhj.pnghttp://i44.tinypic.com/2s0fnn5.pnghttp://i42.tinypic.com/257hlhj.pnghttp://i44.tinypic.com/fm2be0.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Περνάς από το Odin ένα σωστό firmware και καθάρισες εδώ δεν είναι μέρος να σου απαντήσω το πως ρώτα στο topik του s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Τελικά όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ μου λείπει το ui της τελευταίας έκδοσης 3 του play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Τελικά όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ μου λείπει το ui της τελευταίας έκδοσης 3 του play store. Κι εγώ σήμερα κάτι παρόμοιο σκεφτόμουν..πόσο πίσω έχει μείνει το Play Store. Από θέμα UI, από θέμα ευχρηστίας. Έπιασα για λίγο μετά από καιρό ένα iPad που'χω ξεχασμένο στο σπίτι και η διαφορά με το App Store ήταν χαώδης...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blkik Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 (edited) Πως μπορω να σβήσω από τις συσκευές στο google play όσες δεν κατέχω πλέον; Και μια δεύτερη ερώτηση. Υπάρχουν εφαρμογές που έχουν πολλές αξιολογήσεις αλλά μάλλον επειδή δεν έχουν καμία από Ελλάδα δεν εμφανίζει καμία. Μπορούμε κάπου να δούμε αξιολογήσεις από χρησστες από άλλες χώρες; Edited September 7, 2013 by blkik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Πως μπορω να σβήσω από τις συσκευές στο google play όσες δεν κατέχω πλέον; Και μια δεύτερη ερώτηση. Υπάρχουν εφαρμογές που έχουν πολλές αξιολογήσεις αλλά μάλλον επειδή δεν έχουν καμία από Ελλάδα δεν εμφανίζει καμία. Μπορούμε κάπου να δούμε αξιολογήσεις από χρησστες από άλλες χώρες; 1. Θα σβηστούν μονές τους μετά από 6 μήνες που θα είναι ανενεργες. 2. Μόνο αν αλλάξεις γλώσσα στο κινητό σου ή μπαίνεις από browser στο play. Εκεί έχει επιλογή να αλλάξεις τη γλώσσα των σχολίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 1. Θα σβηστούν μονές τους μετά από 6 μήνες που θα είναι ανενεργες. 2. Μόνο αν αλλάξεις γλώσσα στο κινητό σου ή μπαίνεις από browser στο play. Εκεί έχει επιλογή να αλλάξεις τη γλώσσα των σχολίων. Επίσης για το πρώτο βρήκα αυτό http://www.talkandroid.com/guides/beginner/how-to-remove-apps-from-the-google-play-store-my-apps-list/ Δεν είναι ότι καλύτερο αλλά είναι κάτι. Αυτό με τους 6 μήνες δεν το ήξερα. Ισχύει σίγουρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blkik Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Αν μπαίνω απο το pc με firefox ας πουμε που είναι αυτή η δυνατότητα να αλλάξεις την γλώσσα στα σχόλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Επίσης για το πρώτο βρήκα αυτό http://www.talkandroid.com/guides/beginner/how-to-remove-apps-from-the-google-play-store-my-apps-list/ Δεν είναι ότι καλύτερο αλλά είναι κάτι. Αυτό με τους 6 μήνες δεν το ήξερα. Ισχύει σίγουρα; Εφτασα μεχρι το βημα 3 αλλα μετα δεν καταλαβα.... 4 – Here’s the kicker: Press and hold onto an app listed. It will highlight that app and you will see a checkmark at the top left along with “1 selected” and an “X” at the top right. 5 – Start tapping the apps that you want gone and number of selected apps will go up. Note: You won’t be able to select any apps that are currently installed. 6 – Once you have selected all the apps that you want deleted, hit the X in the top right corner, and tap OK to remove all of them. You can also remove apps one by one by tapping the “X” that is to the right of every app listed (or circle with a line through it in older versions of the Play Store), but it’s not as efficient since you have to tap OK again for each app you want to remove. While it may not be as simple as having a purchased apps tab, it will at least gives us a chance to clean those purchased and free apps up a bit. Maybe someday we’ll get that purchased tab back, but until then this may just be the next best thing. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Αν μπαίνω απο το pc με firefox ας πουμε που είναι αυτή η δυνατότητα να αλλάξεις την γλώσσα στα σχόλια Κάτω κάτω δεν έχει επιλογή για γλώσσα; Έχω καιρό να μπω από υπολογιστή. Αυτό με τους 6 μήνες δεν το ήξερα. Ισχύει σίγουρα; Ναι, εκτός αν είναι 9 μήνες, δε θυμάμαι ακριβώς. Πάντως το σίγουρο είναι μόνος σου δε μπορείς να τις σβήσεις. Εφτασα μεχρι το βημα 3 αλλα μετα δεν καταλαβα.... Θέλει ics ή jelly bean για να γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Υποτιθεται ειναι 9, οχι 6 μηνες, οπως εχω αναφερει λιγα post πριν. Το κακο ομως ειναι οτι ουτε αυτο φαινεται να ισχυει, ανενεργη συσκευη μου εχει πλεον ξεπερασει το 9μηνο κατα 15 μερες κι ακομα να εξαφανιστει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blkik Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) Κάτω κάτω δεν έχει επιλογή για γλώσσα; Έχω καιρό να μπω από υπολογιστή. Οχι δεν έχει Ναι, εκτός αν είναι 9 μήνες, δε θυμάμαι ακριβώς. Πάντως το σίγουρο είναι μόνος σου δε μπορείς να τις σβήσεις. Το μόνο που μπόρεσα να κάνω είναι από το γρανάζι πάνω δεξιά --> Ρυθμίσεις --> μπορείς να αποεπιλέξεις τις συσκευές που δεν χρησιμοποιείς Επίσης για το πρώτο βρήκα αυτό http://www.talkandroid.com/guides/beginner/how-to-remove-apps-from-the-google-play-store-my-apps-list/ Δεν είναι ότι καλύτερο αλλά είναι κάτι. Αυτό με τους 6 μήνες δεν το ήξερα. Ισχύει σίγουρα; Δεν εννοούσα αυτό, είναι για τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς και το έχω ήδη κάνει. Ευχαριστώ πάντως Edited September 8, 2013 by blkik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 δεν δουλευει το 9μηνο , εχω συσκευη 12μηνου..απο τρυπες η google αλλο τιποτα Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Καμια ακρη με το ζητημα...μεχρι στιγμης μονο μια παλια συσκευη μου εχει εξαφανιστει από την λιστα, αλλα δυστυχως δεν ειχα προσεξει στους πόσους μηνες - αν και μαλλον δεν εχει να κανει με συγκεκριμενο χρονικο διαστημα γιατι πρεπει να ειχε φυγει πριν συμπληρωσει 12μηνο. Anyway :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Αν απενεργοποιήσω μια εφαρμογή (όχι να την απεγκαταστήσω), όταν βγει update αυτής θα το βρει το Play Store να μ'ενημερώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Αν απενεργοποιήσω μια εφαρμογή (όχι να την απεγκαταστήσω), όταν βγει update αυτής θα το βρει το Play Store να μ'ενημερώσει; Πατριδα νομιζω και στιος δυο περιπτωσεις ναι.Αν εχεις επιλεγξει και αυτοματες ενημερωσεις τοτε ουτε καν θα σε ρωτησει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Πατριδα νομιζω και στιος δυο περιπτωσεις ναι.Αν εχεις επιλεγξει και αυτοματες ενημερωσεις τοτε ουτε καν θα σε ρωτησει. Μακάρι, γιατί αυτή η εφαρμογή της Εθνικής κάνει συνέχεια conflict με τους launchers. Την απενεργοποίησα και θα μπαίνω από Chrome στο e-Banking. Λόγω όμως της δουλειάς μου τη χρειάζομαι και θέλω να μου'ρθει αναβάθμιση όταν βγει το fix της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Στον υπολογιστη φιλης δεν δουλευει το google play Το κανει και με τον δικο μου λογαριασμο που δοκιμασα Παταει αναζητηση σε κατι και κολαει στην παρακατω εικονα. Απο το κινητο δουλευει μια χαρα. http://img199.imageshack.us/img199/3897/zi93.png Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Κάνε εκκαθάριση της cache, ή δοκίμασε με διαφορετικό browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Ευχαριστω.Με firefox δεν εχει προβλημα αλλα με ie10 αν και εκανα καθαρισμο δεν διορθωθηκε Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 IE έχω να χρησιμοποιήσω πολλά χρόνια, πάντως είναι προφανές πως είναι πρόβλημα του browser. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Αν θελει περιβαλλον ΙΕ, εγκατεστησε την 11 release preview που βγηκε προχθες http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/ie-11-release-preview μηπως και παιζει σωστα Γενικα παντως όλα τα προιοντα της Google (maps, Play, GMail) προτιμουν Chrome... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Αν θελει περιβαλλον ΙΕ, εγκατεστησε την 11 release preview που βγηκε προχθες http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/ie-11-release-preview μηπως και παιζει σωστα Γενικα παντως όλα τα προιοντα της Google (maps, Play, GMail) προτιμουν Chrome... έβαλε τον ie 11 αλλά χάθηκε η εύρεση στο play Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Αν απενεργοποιήσω μια εφαρμογή (όχι να την απεγκαταστήσω), όταν βγει update αυτής θα το βρει το Play Store να μ'ενημερώσει; Αν η απενεργοποίηση έχει γίνει με το Titanium, τότε σίγουρα δεν έρχονται ενημερώσεις. Αυτό το έχω ελέγξει προσωπικά σε πολλές εφαρμογές. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο αν η απενεργοποίηση γίνεται από τις Ρυθμίσεις (αν και η εκτίμησή μου είναι ότι πάλι έτσι θα είναι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts