Jump to content

Dimgalan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Dimgalan

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Dimgalan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια παιδια , sos!! Έχω πάρει το Lenovo k860i απο minideal , ήρθε , όλα μια χαρά με εγκατεστημένο το play store. Εδώ και μια ημέρα , ο,τι εφαρμογή πάω να κατεβάσω μου την παρουσιάζει ως σφάλμα και δεν την εμφανίζει πουθενά...Είναι σαν να μην έχω google play. ¨Εχω εγκατεστημένο το SU , το οποίο δεν ξέρω πως δουλεύει ,απλά το είχε μέσα. ϊσως να έκανα καμιά βλακεία με τις ρυθμίσεις , απλά φωτίστε με!!!!!! Ευχαριστώ
  2. Dimgalan

    Lenovo K860i

    Γεια χαρά! Μόλις πήρα το Lenovo k860i στα χέρια μου , είναι πραγματικά εκπληκτική συσκευή , σε ευχαριστώ για τις συμβουλές. Υπάρχει ένα πρόβλημα μόνο...Δεν υπάρχει στο play store το Viber αλλά ούτε και το Whats Up app. Ξέρετε τι παίζει?
  3. Dimgalan

    Lenovo K860i

    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε! Εννοείται θα τους το πω και για τα android που μου είπες. Πληρωμή μέσω paypal ε?
  4. Dimgalan

    Lenovo K860i

    Ωχ ναι , συγχωρέστε με για το λάθος. Το Κ860i εννοώ ,σε ευχαριστώ για την διόρθωση. Θ αμπορούσατε να βοηθήσετε?
  5. Dimgalan

    Lenovo K860i

    Γεια σας παιδιά και αλήθεια μπράβο που υπάρχει ένας τέτοιος χώρος να μαθαίνουμε και εμείς οι αδαείς. Λοιπόν θέλω να παραγγέiλω για πρώτη φορά μέσω internet κινητό και έχω καταλήξει στο το LENOVO Κ860ι από minideal. 1) Ποιά η γνώμη σας για το τηλέφωνο ? Όταν το πάρω θα βάλω τη sim και θα δουλεύει ή θα χρειαστεί να κάνω κάτι? Τους έστειλα και mail , εξυπηρετικότατοι , μου είπαν θα το σετάρουν ππιν το στείλουν και θα είναι κομπλέ. 2) Ήμουν έτοιμος να ζητήσω να έρθει με DHL αλλά διάβασα κάποια άλλα θέματα και τρομοκρατήθηκα με τα τελωνεία κτλ , τι μου προτείνετε? Βοηθήστε με παιδιά και sorry αν βάζω πολλά θέματα..
×
×
  • Create New...