konstantinoslp Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 χεχε!ρωταω απλα γιατι δεν εχω ξαναγορασει μεσω μαρκετ,δεν εχω paypal και δεν εχω λεφτα στην προπληρωμενη...αν αξιζει τον κοπο,γιατι οχι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Παιδιά, δεν είναι μόνο αυτή η εφαρμογή. Έχει 10ήμερη προσφορά το market 90% έκπτωση σε κάποιες εφαρμογές (όλες κοστίζουν 0,10ευρώ) https://market.android.com/details?id=apps_timed_promotion&feature=banner#?purchaseButton=GCkSeSgau7VjXUgTRDkOkcfKN8c%3D Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Παιδιά, δεν είναι μόνο αυτή η εφαρμογή. Έχει 10ήμερη προσφορά το market 90% έκπτωση σε κάποιες εφαρμογές (όλες κοστίζουν 0,10ευρώ) https://market.android.com/details?id=apps_timed_promotion&feature=banner#?purchaseButton=GCkSeSgau7VjXUgTRDkOkcfKN8c%3D Εγω πήρα και το πληκτρολόγιο και το soundhound. Ήθελα και το asphalt adrenaline αλλα δε μου το βγάζει συμβατό με τις δύο συσκευές μου δυστυχώς. Το θέμα ειναι οτι στο mini pro μου δεν ξέρω πως να το χρησιμοποιήσω το πληκτρολόγιο γιατι γράφω με το συρόμενο πληκτρολόγιο και μάλλον δε χρειάζεται και το απεγκατεστησα. Το κράτησα μόνο στο μεγάλο το Χ10. Μήπως η προσφορα θα ειναι 10 διαφορετικες εφαρμογές καθε μέρα? Πρέπει να το τσεκάρουμε. Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Παιδιά, δεν είναι μόνο αυτή η εφαρμογή. Έχει 10ήμερη προσφορά το market 90% έκπτωση σε κάποιες εφαρμογές (όλες κοστίζουν 0,10ευρώ) https://market.android.com/details?id=apps_timed_promotion&feature=banner#?purchaseButton=GCkSeSgau7VjXUgTRDkOkcfKN8c%3D Ευχαριστούμε για το update! Το έβαλε και στο "εξώφυλλο" του market προ ολίγου - να μπορούσαμε και να αγοράσουμε... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Παιδιά, δεν είναι μόνο αυτή η εφαρμογή. Έχει 10ήμερη προσφορά το market 90% έκπτωση σε κάποιες εφαρμογές (όλες κοστίζουν 0,10ευρώ) https://market.android.com/details?id=apps_timed_promotion&feature=banner#?purchaseButton=GCkSeSgau7VjXUgTRDkOkcfKN8c%3D Bravo φιλαράκι, μας ξύπνησες..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Ευχαριστούμε για το update! Το έβαλε και στο "εξώφυλλο" του market προ ολίγου - να μπορούσαμε και να αγοράσουμε... :mad: Γιατί δεν μπορείς να αγοράσεις? :confused: Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Δες το...δράμα μου δέκα post πιο πίσω :( Κάθε βοηθεια/ιδέα ευπρόσδεκτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 παιδια μηπως καποιος γνωριζει να με βοηθησει ενω τις free εφαρμογες τισ κατεβαζει με τις επι πληρωμη μου βγαζει οτι παρουσιαστηκε σφαλμα κατα τη δημιουργια τησ παραγγελειασ μου ..... μην με ρωτησετε αν εχω υπολοιπο στην καρτα.... εχω , το τσεκαρα καμια ιδεα για το τι παιζει???? μια απο τα ιδια κ σε μενα , με galaxy s2 ενω στο κινητο δεν με αφηνει στον υπολογιστη τις περναει μια χαρα τις αγορες , δεν δουλευει ουτε με διαγραφη δεδομενων μαρκετ ουτε επαναφορα στο παλιο , τι σκατα γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 Εμένα δε με αφήνει να αγοράσω από τον υπολογιστή! Από το κινητό κανονικά. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 μια απο τα ιδια κ σε μενα , με galaxy s2 ενω στο κινητο δεν με αφηνει στον υπολογιστη τις περναει μια χαρα τις αγορες , δεν δουλευει ουτε με διαγραφη δεδομενων μαρκετ ουτε επαναφορα στο παλιο , τι σκατα γινεται? Ούτε εγώ μπορώ να αγοράσω από το κινητό. Μόνο από τον υπολογιστή. Από το android market και τα στέλνει στο κινητό. Παράθεση . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Ούτε εγώ μπορώ να αγοράσω από το κινητό. Μόνο από τον υπολογιστή. Από το android market και τα στέλνει στο κινητό. Μία από τα ίδια και εγώ ! Sent from my GT-P7500 using Tapatalk Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Υπάρχει κανεις που να αγοράζει με χρεωστική (debit) VISA/MASTERCARD??? Οχι προπληρωμένες κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Υπάρχει κανεις που να αγοράζει με χρεωστική (debit) VISA/MASTERCARD??? Οχι προπληρωμένες κλπ... εγω αγοραζω με enter visa tis alpha bank που ειναι χρεωστικη , και με αφηνει απο τον υπολογιστη αλλα οχι απο το κινητο (αν κ παλιοτερα με παλιο μαρκετ δεν ειχα θεμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Υπάρχει κανεις που να αγοράζει με χρεωστική (debit) VISA/MASTERCARD??? Οχι προπληρωμένες κλπ... Οι περισσότεροι τέτοια έχουμε και αγοράζουμε χωρίς πρόβλημα. Δοκίμασες να κάνεις την αγορά από το PC και έχεις πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Εχω τρελαθει από προχθες να δοκιμάζω με την ALPHA BANK ENTER VISA που αναφέρει και ο φίλος πιο πάνω, χωρίς επιτυχία...κολλάει συνέχεια είτε στο authorizing download είτε στο starting download και τελικά αναγκάζομαι να ακυρώσω...δείτε και το post μου στην προηγούμενη σελίδα και καθε βοήθεια/ιδέα ευπρόσδεκτη :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Εχω τρελαθει από προχθες να δοκιμάζω με την ALPHA BANK ENTER VISA που αναφέρει και ο φίλος πιο πάνω, χωρίς επιτυχία...κολλάει συνέχεια είτε στο authorizing download είτε στο starting download και τελικά αναγκάζομαι να ακυρώσω...δείτε και το post μου στην προηγούμενη σελίδα και καθε βοήθεια/ιδέα ευπρόσδεκτη :O Με μια τέτοια αγορά έκανα αγορά πριν λίγο. Είσαι σίγουρος ότι έχεις βάλει σωστά τα στοιχεία που απαιτούνται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 εχω δει αριθμο κάρτας, τριψήφιο κλπ εκατό φορές...ασε που εχω δοκιμάσει και με άλλες 2 (Eurobank debit Mastercard & Πειραιως debit VISA) και συμβαίνουν ακριβως τα ιδια...έχω κανει και ολο το troubleshooting της Google για το "starting download"...πφφφ απογοήτευση... Με τις προσφορές που τρέχουν θα αναγκαστώ να βγάλω καμια προπληρωμένη πιστωτική και δεν το θελω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Αν έχεις δοκιμάσει και με άλλες κάρτες και έχεις το ίδιο αποτέλεσμα, νομίζω ότι και προπληρωμένη να βάλεις δεν θα κάνεις δουλειά σου. Κάτι με το λογαριασμό σου γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Μια γρήγορη ερώτηση: πόση ωρα κάνει συνήθως από την παραγγελια και το αντίστοιχο mail που σας έρχεται μέχρι την χρέωση στην κάρτα σας; Αφήνουν συνηθως να παρέλθει το 15λεπτο για πιθανή ακύρωση ή ποικίλει ανάλογα με την εταιρεία της εφαρμογής;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Μια γρήγορη ερώτηση: πόση ωρα κάνει συνήθως από την παραγγελια και το αντίστοιχο mail που σας έρχεται μέχρι την χρέωση στην κάρτα σας; Αφήνουν συνηθως να παρέλθει το 15λεπτο για πιθανή ακύρωση ή ποικίλει ανάλογα με την εταιρεία της εφαρμογής;;; Ισχύει το 15λεπτο για ακύρωση της παραγγελίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) Αν έχεις δοκιμάσει και με άλλες κάρτες και έχεις το ίδιο αποτέλεσμα, νομίζω ότι και προπληρωμένη να βάλεις δεν θα κάνεις δουλειά σου. Κάτι με το λογαριασμό σου γίνεται. Μάλλον έχεις δίκιο για κακή μου τύχη...:( Μόλις δοκίμασα με prepaid Eurobank VISA, έχουν περάσει 45 λεπτα και η κάρτα δεν έχει χρεωθει ακόμα. Το πρωτότυπο είναι οτι προ ολίγου για πρωτη φορά μου ηρθε email με "πρόβλημα στην παραγγελία" και η παραγγελία στην λίστα του PC market έγινε από completed --> declined Tι πρόβλημα ρε γμτ να έχει ομως ο google λογαριασμός μου που τόσο καιρό έχω κατεβάσει 100 εφαρμογές;; :wacko: Edited December 7, 2011 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Υπάρχει κανεις που να αγοράζει με χρεωστική (debit) VISA/MASTERCARD??? Οχι προπληρωμένες κλπ... Κι εγω με χρεωστικη Enter visa της Alpha Bank.Απο τον υπολογιστη η απο τον Browser του κινητου αγοραζω κανονικα,απο το Market δεν μπορω :worry: Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Το χειρότερο είναι οτι μετά από 10(!!) αποτυχημένες απόπειρες αγορών χθες και σήμερα, και η prepaid VISA και η χρεωστική της ALPHA BANK έχουν "σταμπαριστει" ως "declined" από το wallet, με οτι αλλαγές κι αν πειραματιστω σε διευθυνση κλπ, οπότε προσπαθώντας να ξαναπαραγγείλω, οι κάρτες στην drop list εμφανίζονται πλέον ως "μη υποστηριζόμενοι μέθοδοι πληρωμής"...ΑΔΙΕΞΟΔΟ... Ευχαριστώ πάντως όσους έχουν βοηθήσει ως τωρα εστω και με ενα post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarzan_t Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 (edited) ΠΑιδιά έχω και εγώ ένα θέμα με το market. Απο το κινητό αγοράζω κανονικά. Απο τον υπολογιστή όμως μου βγάζει το παρακάτω μηνυμα: Για τη δική σας προστασία στο checkout, συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας. Και θέλω να αγοράσω το christmas hd και δεν το βρίσκω στο market. Βρίσκω μόνο την έκδοση με 2€. Κάνω κάτι λάθος; Τελικά επέλεξα να αγοράσω την έκδοση των 2€ και μου τη χρέωσε 0,10€. Edited December 7, 2011 by tarzan_t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 Ανανεώθηκαν οι εφαρμογές με 10 cents στο market :D Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts